Men lägg av :P

Måndag och rätt så jävla sliten. Men det är bra att känna att man lever ;) Så vad har jag att dela med mig av idag kan man undra. Just idag är jag lite låg, tror det är tröttheten som tagit över mitt annars väldigt energiska jag.

Känner mig ganska så nöjd med min tillvaro men en del saker är sjukt puckade. Sen har jag roat mig med saker jag inte ens själv visste om. Haha ;) Herregud jag har bättre saker för mig än så. Sen är jag inte det minsta konflikträdd. Härligt med rykten alltså... ;)

Ja nu hann klockan bli lite mer än jag tänkt mig, då det kom saker emellan. Så jag får fortsätta imorgon.

Puss

Ny look?

Ja nu behöver man ju inte tänka på att jag inte alls är sminkad för övrigt men riktigt rött läppstift känns som min grej.



Lite mascara och man är ju klar för utgång. Känns bekvämt ;) Vet inte om jag skulle våga ha det riktigt än. Det syns kan man ju lungt påstå ;)


Trött som ett as

Trött som ett as, tydligen syndes det idag med ;) Tackar för komplimangen! Haha! Lite smink och man såg lite mer vaken ut.

Dagens

Hår: Slarvigt upsatt i en boll...sexigt värre kan jag tala om!
Klädsel: Lat som jag är blev det svarta träningsbyxor och en rosa blommig topp.
Humör: Bra, mycket bra.
Bästa: Några utav alla skratt idag. Herregud...;)
Sämsta: Inget alls.

Ibland blir det ett väldigt kort inlägg men bättre än inget alls! Puss och hej!



Haha ;)

Ja var fan ska vi börja? Haha! Finns en del att blogga om. En del öppet och en del i gåtor som vi vet att jag gillar!

Kan börja med att säga att jag under de senaste taget skrattat så jag gråtit. Ibland alltså... Humor är ju viktgt! Ja och en del gånger är det för att alternativet gråta inte varit så bra... Haha! Sen kan det vara så att en del fått sig ett par goda skratt pga mig ;) Eller åt mig..Vem vet hur andra upplever mig. Ja att jag inte kan hålla tyst då. Haha men det stämmer ju!

Ja detta började skriva det här inlägget för många timmar sedan men hann aldrig slutföra.... Lägger upp några otroligt seriösa bilder på ingen mindre än mig själv ;)




Så pigg och fräsch ser jag ut när jag kommit hem och bytt om. Så såg jag alltså ut idag... ;)


Och här innan jag släppte ner mitt trassliga hår ;)


Nej det får vara bra för ikväll. Puss puss



RSS 2.0