Knäppa

Klädda- Japp.
Frukost- Avklarat.
Planer- Görs.


Klippte mini igår! Han är ju lika snygg som sin mamma, lika knäpp med. ;)


Nej nu ska vi plocka lite sen ut på gården och fortsätta smida planer för dagen.


Vänta

Vänta är tråkigt. Väldigt tråkigt. Så går de om man inte tänker efter ordentligt. "Är det okej om vi ringer upp när vi har tid" Ja svarade jag givetvis och gav nummret hem. Pucko! Då måste man ju liksom vara tillgänglig....Jag får göra som alla andra och skippa hemtelefon så slipper jag det lilla problemet. Så här sitter vi och väntar. Bläää.







Huvudvärk

Ja som rubiken lyder så vaknade jag med huvudvärk idag. Dock inte bakishuvudvärk som många kommer ha ;). Jag åt bara massa mat istället, som om jag behövde det...Trevligt sällskap som alltid=). Blev en hel humor kan jag säga det gillar vi. Jag och syrran tog en promenad på kvällen det var inga fel det heller.

Ja gjorde världens snyggaste grej igår, gick in i köket samtidigt som jag skickade sms. Vilket betyder att jag missade det öppnade skåpet och slog i pannan ordentligt. Snyggt jobbat!  

Vad ska vi roa oss med idag då? Ja jag har ju inte hunnit planera. Vi sitter här i soffan och myser, jag och mini. 


Här har vi en gammal bild från något kalas, men denna åt vi igår. Jordgubbar är gott!




 

Gör mig

Gör mig pigg! Jag fattar inte hur man kan vara så seg som jag är nu? Har inte druckit något kaffe än, kan det var det? Fick ju sova till 9 så jag har ju fått sömn. Inte tillräckligt kanske? Eller för mycket? Den som har facit kan ju berätta vad jag bör göra!

Jag har massor att göra idag. Vissa saker lockar mer än andra ;). Men det är väl så det brukar vara. Mer eller mindre. Borde sätta fart. Men jag har ingen energi till det. Ja det som ska göras lär väl inte springa iväg heller. Tyvärr. Fan vad lat jag låter, så är faktiskt inte fallet. Inte vanligtvis i alla fall!




Det här blir det nog idag. Det är gott de!

Snyggast

Solat med snyggast idag! Ínga fel! Nästa gång får det bli en fika eller kanske utgång;). Det får snyggast tycka till om! Just de snyggast jag hittade det jag hade tappat bort;) Att jag ska lyckas med allt!  Annars har det varit lugnt. Det vanliga liksom.

Världens längsta inlägg! Puss Puss








Lite bilder

Snabbast lägger upp lite bilder inna jag och mini ska ner i tvättstugan och roa oss.


Här var karusellen Lovia åkte, dock fick jag inte med henne på bild och sen dog min mobil.


Den här gillade mini massor! Hoppa på!

Gud så glad, detta var ingen favorit.


Den här åkte han ett par gånger.


Här var årets favorit!


Öppethus på stadsbondgården! Fin i hjälm;)


Lovisa inför skolansdag!




Det gillar vi

Helgen var bra. Spontan utgång, det gillar vi! Vi tog The pub för att sen avsluta med Mastis. Musiken på Mastis ska jag inte kommentera ingående men jag hade inte blivit förvånad om Vengaboys hade blivit spelad, då kan ni gissa hur bra det var på en skala;) "Men han kan väl för fan inte få betalt?!"  Hade riktigt roligt men dagen efter kan man ju beskriva som seg, jävligt seg minst sagt! Tack för en riktigt rolig kväll Anne-Li!

Söndagen blev seg som få. Lovisa blev hämtad av Anne-Li och jag var ensam om att dricka kaffe, låg ju i underläge i den dagens kaffekonsumtion kan man säga ;)  Senare handlades standard bakismaten, en halv bussola och lite annat onyttigt skräp så var jag illamående istället. Lyxproblem?! Haha!

Måndagen bara flög förbi, förrvirrad som få men ja hade en bra måndag! Dagens bästa måste vara att jag vågade döda en spindel!? Inlärda räddslor ska man arbeta med ;) Syrran var nöjd, inte konstigt med den vidriga och stora spindeln!

Nu ska jag och mini bada!


Död blogg

Ja det finns ett mönster, då bara bloggen dör. Men det är en annan sak nu kan vi väl babbla om annat.

Igår var det skolavslutning. Lovisa gick ur fjärde klass och var självklart söt som få! Dock var jag och mini tvungna att gå från kyrkan lite tidigare. Vårdcentralen med mini me.! Sen skynda hem och plocka fram fikat som jag stod och bakade natten innan. Jordgubbspaj. Den gick ju verkligen hem så det är kul! =)

Sen kom Anne-Li och tog en kaffe innan hon och Lovisa skulle iväg en sväng. Då var det lite studentfirande undertiden för vår del. Sen var det mys med barnen resten av kvällen. När T kom hem skulle vi se film men de blev inte så för han hade med sig en "tony film"  Det vill säga filmer som jag inte gillar ;) Men jag satt faktiskt brevid men med datorn i högsta hugg. Flickvännspoängen haglar in? Haha eller?

Ja det var igår, nu får vi se vad det blir idag!




Men åhhh....

Puckot hade mobilen med ut på promenad, i jackfickan i regnet... Hur mångar tror den fungerar? Precis....Jävla vad puckad jag är. Så vill ni ha tag på mig så nås jag INTE på mobilen...


Badat


Denna dag blev också väldigt härlig! Började ju med film men sen blev det ut och leka på gården innan det var dags för att fixa lunch och den åt vi järnvägsparken! Det blev en del klättrande och lekande tills jag insåg att vi borde bada istället. Sagt och gjort. Hem och packade badkläder och cyklade till skymningen och badade. Dock hade vi lyckats glömma Sams badkläder men tur att han är 3 och gick med att bada naken ;) Badade gjorde vi alla 3 (T åkte till jobbet efter lekparken) och skönt var det! Riktigt skönt! Avslutade det hela med att åka förbi T:s jobb och ta en glass. Sen middag när man kom hem efter 6 men så blir det ibland. Nästan äta och sova blev det för mini men han verkade vara rätt nöjd med dagen. Lovisa drog iväg och skulle leka vattenkrig efter hon ätit så jag väntar på att hon snart ska komma hem och duscha.

Imorgon blir det tyvärr inte bad och lek måste ju till Karlstad med.;).




Lite seg

Morgonmys. Barnen ser på en film och jag håller dom sällskap med mina gäspningar. Lite seg, som alltid. Ja så vad händer idag? Ja de två segisarna ska se färdigt filmen, jag är inte ensam med och vara seg men upp ska dom i alla fall ;)

Kaffe och frukost bör väl göras och ätas/drickas inom det närmsta också. Sen ska vi gå ut. Hoppas det inte blåser för mycket. Men det ser ju fint ut så jag är nöjd. Jag kom just på att jag drömde att det hade snöat och att det låg ordentligt med snö nu i juni. Lite väl bestatt av väder kanske. Haha.

Nä kaffet gör sig inte utav sig själv.


Med tanke på snö här var det julafton! Här ser man att mini hade ögoninflammation det har han ju haft ett par gånger sen dess. Men nu så har han sluppit det i ett tag.

Puss puss <3


Härliga helg

Riktigt härlig helg! Mys i solen i fredags mest på gården men det funkar fin fint det med. Lördag blev det frukost i solen och sen en sväng till badhuset. Det är alltid lika kul! Idag kom Lovisa och vi fixade med oss middag och lite fika och cyklade ut till skärgården (Lekbåten). Toppen helg med andra ord! Som tur är så är det röd dag imorgon med ;)

Helgens

Humör:
Bra.
Väder: Bra!
Dryck: Kaffe.
Glass: Tip top.
Roligaste: När Sam och Lovisa försökte brotta ner sin pappa! Sam är INTE försiktig.
Bästa: Promenaden med syster nu ikväll. Ur en nyttig vinkel är det bäst;).


Skata

Röd dag= Ledig dag och det gillar vi!

Dagens +

Syster och minsta prinsen var här och myste.
Hälsade på T på jobbet.
Kaffe på mammas uteplats med alla härliga.
Lekt ute på gården.
Kvällspromenad med Syster.

Dagens -

Min tumme gör ont. (Guldstjärna? Haha!)


Jo just det får ju inte glömma vad Tony möttes av när han kom hem! Haha! För att förklara situationen så kan jag säga att jag tyckte att vi kunde passa på att vädra när jag ändå var ute på gården. Dörren stod alltså öppen. När Tony kommer hem så ligger jag och Sam ute på en filt och myser och Tony går in. Han kommer dock ut rätt så snabbt och är inte så glad på mig ;) Han höll på att få en skata i huvudet när han gick in i vardagsrummet. Ooops! Haha!

AJ

Klantigast här skulle skära i bröd men jag tyckte tydligen kniven passade bättre i tummen. Så nu tycker vi lite synd om mig! Okej? ;)  Ja har inte turen med mig nu tror jag. Förra veckan fick jag ju min första fästing, förhoppningsvis sista med. Så vi får se nästa vecka. Haha!


RSS 2.0