Nyår!

Ja får väl passa på och skriva ett litet inlägg nu. Kommer ju inte hinna det senare. Har en hel del att göra idag innan man kan slappna av och äta gott med de man tycker om!

Dagens planering

* Bada.
* Föna håret + smink.
* Bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, tills dess myskläder.
* Förbereda så mycket som möjligt av maten.
* Underhålla Sam hela dagen=)
* Laga maten.
* Diska lär jag behöva göra.
* Sen kanske jag ska klä om ;)
* Ner till mamma och alla för att fira nyår äta gott och bara umgås.

Ja så ser dagen ut på ett ungefär. Tråkigt att T jobbar idag men han slutar ju 7 så då blir det att äta! Hur länge kommer mini orka vara uppe idag tro? Julafton somnade han nog vid 22.30. Vi får se men han vill ju så gärna vara med in i det sista tills ögonen går i kors.  Nej bada nästa! Puss o hej <3

Prosit!

Det är inte så farligt att vara förkyld när min lilla kille säger: Mamma prosit. varje gång jag nyser=) Men jag börjar må bättre och jag tror Sam är på väg att bli bättre han med! Nej nu ska vi bada!


Gott

Har varit sjukt dålig på att lägga upp bilder så nu slänger jag upp vårat adventsfika som vi bakat och ätit varje söndag!
Pepparkakor. Snöbollar. Mjukpepparkaka. Saffranskaka. I denna ordnigen faktiskt! Mycket intressant va?

      

 

Puss

Snö

Jag vill ut och leka i snön... Men så länge vi är sjuka så blir det inget med det. Då får vi leka med Sams alla leksaker och vi lär ju inte tröttna eftersom det finns massor av nya saker som han fick i julklapp. Några av julklapparna han fick: Musses klubbhus, bilar i massor, spis, tågbana, Radiostyrd bil, en skällande hoppande hund och massa massa mer. Jag har ju inte skrivit så mycket om julafton så jag gör väl det nu!

Våran jul. Först hämtade T Lovisa så hon fick komma hem och umgås lite och öppna sina paket från oss innan vi gick iväg till T:s föräldrar och åt jullunch och öpnnade paket där. Jätte mysigt och tack för de fina sakerna! Sen hem för L:s mamma skulle hämta henne och de skulle iväg och fira jul. Då gick vi till mamma där vi spenderade hela dagen tror vi kom hem vid 23 eller något! Hade jätte mysigt och åt alldeles för mycket mat! Samuels reaktion på jultomten var att han tittade väldigt konstigt på honom..haha såg ut som han tänkte att den där gubben är inte riktigt frisk. Haha! Fick massor av fina paket och dagen var helt perfekt! Någonting jag var superglad för var att jag inte var magsjuk i år! (var ju det förra julen)

Ja och nu sitter jag här medans Sam sover, lite sent men en övertrött och sjuk Sam är inte lätt att få i säng. Hoppas han blir frisk snart så han får njuta av sitt lov! Nej nu ska jag nog kolla lite efter en present till min sambo som snart fyller år! Puss puss

Underbar jul!

Haft en underbar jul och vi alla har fått superfina paket! Tack! Nu sitter jag här och skriver ett kortis inlägg innan jag ska ta ett varmt bad. Både jag och Samuel är ganska så förkylda.

Dagens

Humör: Bra trots förkylning.
Klädsel: Tjock polo klänning, tjocka strumpor.
Hår: Ruffs.
Tråkigaste: Att vi är sjuka.
Roligaste: Alla roliga lekar jag och Sam lekt idag. (Musses klubbhus)
Bästa: Tonys nya maträtt.
Sämsta: Att jag inte har tid att vara sjuk...tenta.
Låt: Beyoncé - Sweet dreams.
Planer: Bada, Somna i soffan till tv:n.

Puss puss <3

Snart jul

Shit snart är det julafton, Tror inte riktigt jag fattat det än. Dagen har varit bra. Sam var till dagis och åt jullunch och då passade jag på att handla lite julklappar. När jag kom var han så glad och trött. Han gillade att få komma till dagis en liten sväng men nu är han ledig tills den 7:de =)

Måndag

Just slagit in julklappar. Kan någon svara på varför pappret man köpt aldrig räcker? Eller det kanske bara händer mig? Funderar på att ändra bloggen någon dag när jag har tid och lust. Har tröttnat på hur den ser ut.. Nä nu ska jag ta mig en macka!


4 advent

Så var det den 4:de advent och jag är helt slut. Kan ha att göra med att våran son lekte rövare inatt. T tog honom mellean 2-4 och jag 4- 5.30. Sen somnade han... Jag fick ju sova sen. Tack!

Idag var det även sista gången på minisimmet och det var kul som vanligt fast Sam var minst sagt lite förbannad att han inte fick bada i stora bassängen...Sen fick jag knappt ut honom ur bastun heller. Det låter ungefär såhär: -Sam vi måste gå ut och klä oss nu. - Nej mamma varmt, mysigt.. Sen när hag tar ut honom är det gallskrik.

Ner på stan för att möra upp Lovisa och Tony, Utanför tältet där Martin stenmark spelar. Men vi stod en kortis utanför för där fanns det inte plats för en vagn. Gick en stund till och köpte korv till barnen. Gick runt och tittade lite innan vi begav oss hemåt.

Så det var en sen middagslur för sam och om 2 minuter ska han väckas. Lovisa är iväg och leker med en kompis. När fröken kommerhem så ska vi nog dricka varm choklad.

Sen ska jag ju baka senare idag men då har fröken åkt men hon blir nog glad om hon får ett par pepparkakor till chokladen.


Nej väcka Samuel var det puss puss

En riktigt bra dag!

Idag var det julavslutning för Lovisa, Sam slutade igår fast han ska till dagis på jullunch på tisdag. Efter det så gick vi iväg och fikade på paus. Alla åt fika utom jag som inte hade ätit frukost så det blev en god kycklingbaguette för mig.

Hem och lekte lite, lagade lunch, fick liten i säng och även mig själv?! Somnade på 2 sekunder. Sen ut i snön och åka bob och tefat! När vi kom till backen var L redan där och åkte med kompisar och Sam skrek at jag skulle springa med boben. Jo visst en stund gick det bra men jag tror jag måste träna för att orka springa så mycket han vill! Men han nöjde sig med att åka i backen=) Hade väldigt roligt! Vi hann även leka i lekparken och gunga innan vi begav oss hem.

Nu ikväll har vi lekt och barnen har badat ihop, över en timme satt jag och kollade på de två fiskarna som blötte ner hela badrummet inklusive mig! Vi klädde granen vid sju eller jag och Lovisa klädde granen. Sam rev sönder en smällkaramell (stavning?) i småbitar och slängde upp det över sig och skrek grattis! Tokiga unge!

Dagens utseende är riktigt hett! Leggins ,benvärmare, lila tröja, Snö utkeletad mascara, Håret halvt uppsatt. Men så blir det när man är ute och leker i termobyxor och får snö överalllt!


Inte som planerat

Dagen blev inte riktigt som planerad, föreläsningen idag var ju inställd men passade på att läsa en del. Inte tillsäckligt men jag känner mig rätt nöjd. Läste på gröna lyktan och passade på att ta en kaffe latte med hasselnötsmak. Den är god den!

Hämtade barnen och hem och åt mellanmål ostmacka och varm choklad. Finns inget mysigare när man är frusen. Sam hatar varm choklad så han åt nyponsoppa.

Har även varit duktig och satt i hopp granen, en sån där gran där man sätter in "kvistarna" om ni förstår vad jag menar. Sen i med glitter och ljus så är det klart när  barnen få klä granen imorgon!

Nu sitter jag och väntar på att min sambo ska komma hem så ska vi se på film, käka frukt och dricka loka. Inga fel det inte!

Puss puss <3

Smart!?

Smartast i världen missade bussen....Trots att jag slutade 40 minuter tidigare. Hur lyckas man? Jo man måste till och börja med vara lika smart som mig!? Sen ska man sitta vid en dator och följa den klocklan som går typ 7 minuter fel. För att det sen ska svida rejält så ska man se när bussen åker förbi!
Tur att min syster har världens bästa pojkvän som utan tvekan hämtade mig för att jag inte skulle bli för sen till att hämta barnen. Tack igen!

Drygt

Ja här sitter man och väntar på bussen, fick sluta tidigare men inte så tigit att man hann med en tidigare buss=( Känns lite drygt men sånt är livet. Då passar man på att slå sig ner vid en dator och fördriva tiden lite. Kan säga att jag är sjukt trött idag (ovanligt?) Så trött att jag först somnade på bussen och även sittandes väntade på att få gå in på lektion. DÅ är det illa!

När jag kommer hem så ska jag hämta Lovisa hos hennes mamma. Tack så hemskt mycket för hjälpen! Nu när jag funderar på det så är hon nog på skolan precis nu och hämtar henne=) Sen ska jag hämta Samuel på dagis.

Kör en Dagens

Humör:
Bra.
Klädsel: Svarta byxor, svart tröja, svart jacka.
Hår: I snodd.
Bästa: Att L:s mamma hjälpte oss idag.
Sämsta: Att jag är så trött.
Dryck: Kaffe från pressbyrån.
Mat: Ingen än till middag blir det lax i alla fall.
Låt: Lady gaga- Bad romance.

Gäsp

Trött, tröttare, tröttast. Men vill inte lägga mig och sova innan T kommer hem. Lyxproblem! Dagen har varit bra och idag har vi tittat på Lovisas lucia firande och det sjöngs låter och vi handlade på bazaren. En fin ängel fick följa med oss hem. Frös för övrigt fötterna och fingrarna av mig, har blivit riktigt kallt nu. Nej nu får jag ta och hitta på något så jag piggnar till. Puss puss

Fryser

Sitter här och fryser lite, har ju varit nere på skyltsöndagen och det är ju inte sommar ute;) Plus att jag hade blött hår då eftersom jag och Sam var på minisim innan. Gick en kortis nere och tittade och Lovisa red på en häst, det var gvetvis populärt.  Nu sover Sam och T och L är på maxi och handlar inför vårt söndagsbak idag blir det mjuk pepparkaka. Nej om jag skulle ta och fixa lite kaffe tills T kommer hem.

Jo just det igår var vi på 60 årskalas och hade de trevligt och åt en massa god mat! Grattis än en gång!

Nej kaffe var det!  Puss puss

Fredag

Fredagar gillar jag! Denna fredag är inget undantag det heller som tur är. Dagen börjades med att vi var tvungna att gå till dagis fast Sam är ledig för igår glömde lilla förrvirrade jag min väska där. Lekverkstan blev nästa stopp och där lekte vi väl en timme eller något. Kunde ju inte stanna längre efter som det skulle fixas med lite annat;) Ja sen lunch och lagt lillen och nu sitter jag här och funderar på att sätta på kaffe och ta disken, det låter väl frestande?

Idag ska vi tillbaka till dagis igen. Det är nämligen så att det är luciafirande där idag! Glöm inte kameran med andra ord! Efter det drar jag men Mamma, systrar och Markus till örebro och handlar de sista julklapparna! Nej nu ska jag väl diska....

KAOS

I mitt huvud är det minst sagt kaos....Trött så jag ärligt talat inte vet vart jag ska ta vägen.

Min dag:

* Läst inför skolan
* Åkte till skolan
* Hämta barn
* Tvättstugan
* Åt mat
* Disk och plock
* Upp o ner igen i den otroligt roliga tvättstugan! 

Kaoset i mitt huvud kommer från igår jag har inte varit så rädd någon gång förut, men det var ju ingen fara. Sam gjorde sig nämligen illa. Näää nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på mitt loka vatten! Puss

2:a advent

Ja andra ljuset har nu tänts iallafall på den ena adventsljustaken. Dagen har varit riktigt ,riktigt bra. Sovmorgon tills jag vaknade! Tack älskling! Frukost och sen iväg till minisim. Sam var lite grinig idag men han hade kul mestadels av tiden i alla fall=) Direkt från badhuset ner till skyltsöndagen en kortis för att sen gå hem och baka, förra söndagen blev det pepparkakor och nu blev det snöbollar. Sam satt mest och åt cocos men det var ju också kul. Nej nu ska jag dricka lite mer glögg och mysa i soffan! Puss puss

Fredag

Bloggtorka.....Vill blogga men så fort jag ska skriva slutar det med att jag tar bort det jag skrivit.  Ja en dagens kan jag ju iallafall inte misslyckas med! Hoppas jag ;)

DAGENS

Humör: Fin fint.
Hår: Helt naturligt.
Klädsel: Jeans, svart linne (ska strax byta till myskläder)
Mat: Sallad, jättegott.
Dryck: Julmust.
Bästa: Att jag bytt lördagen till fredag den här veckan! Godis.
Sämsta: Att jag är trött.
Roligaste: Sams dans!
Tråkigaste: Att det finns en chans att jag somnar till filmen.
Planer: Godis, film och julmust.

Ja ett inlägg blev det ju. Puss o hej <3


Väntar

Ja så sitter man här och väntar på bussen. Passar på att uppdatera eftersom att det förra inlägget inte var så långt eller innehållsrikt..haha! Men i och med att mitt huvud känns helt tomt . Läs: Som om någon har hoppat på det och sen lagt det i frysen så kommer det nog inte bli bättre idag!

Idag är jag seg slut och trött fick nog max 3 timmars sömn inatt, lilla hjärtat drömmde lite drömmar bästa var det när han låg och gapskrattade=) Men jag ska försöka ta igen lite sömn idag.

Sen är jag väldigt glad också=) Inget jag vill dela med mig av än och nej jag är inte gravid även om det ser ut så;) haha! Så med det sagt kanske jag borde träna mera!

Men nu ska jag snartn gå puss puss <3


ÅÅÅÅÅ

ÅÅÅÅÅÅ vad roligt det är att plugga den här tiden på dygnet!

RSS 2.0