Plus och minus

" Du suger på att blogga!" Jo tack jag vet ;) När det är mycket som snurrar runt omkring så vet jag inte riktigt hur mycket jag kan/borde blogga. Dels för att inte lämna ut andra och dels för att det är jobbigt att skriva i gåtor.

Men lite plus och minus kan vi väl köra för alla som vill tolka;)

+

Alla snälla och underbara människor i min närhet.
Personer som står för vad de tycker.
Ärlighet.
Människor som går rakt på sak.
Personer som vågar vara sig själva.
Att alla får det som de förtjänar.

-

Personer som sprider osanningar omkring sig.
Personer som inte orkar tänka på att ett mynt alltid har två sidor.
De som faktiskt tar allt andra säger som en sanning.
Även de som tror på allt de hör och läser.
Att tiden bara springer iväg.

Får nog ta och börja med plus och minus. Känns som en bra grej! Lite annat en en dagens;).

Vill bara säga att Lördagen var lyckad men det kan väl inte bli annat med det sällskapet!? Nu får det inte ta lika lång tid tills nästa gång! Så vore det kul om S kunde vara med då! Det säger vi eller hur kusin?

Nej nu blir det kanal 5. Puss puss!












Jo då

Fuck fritolkningar! Mogen va? Skiter jag i!

Nej nu ska vi tänka på annat. Ja nu utlästes de att det första var negativt;) Ja 10 poäng!! Med handen på hjärtat så kan jag säga att ja inte är på mitt bästa humör. Som om det inte märks. Men det kommer bli bättre om ett tag. Solen är ju framme och vem orkar vara irriterad då? " Det beror på vilket humör du är på" Haha ja du har nog rätt!

Ska till Karlstad idag grupparbete och föreläsning. Hemma vid 17. Dock sitter jag i pyjamas, barnen är klädda och klara men inte jag. Illa? Fast jag ska ju inte gå än ;)

Längtar till Lördag! Utgång med snyggast! Kan inte bli annat än lyckat då!



Tolka

Ibland vill man skriva ett inlägg och på grund av allt runt omkring så känns det som man inte kan uttrycka sig utan att det tolkas in för mycket eller att andra människor tar illa upp. Skriver jag att jag är ledsen vad drar alla för slutsatser då? Att jag om min sambo har bråkat? Eller att jag bråkat med någon annan. Om jag skriver att jag tänker på någon så ska det spekuleras i vem det är jag tänker på och om man tolkar meningen negativt funderar man på om det har det hänt någon något. Skulle jag skriva att jag tänker på någon och man kan utläsa att jag är positiv då kan man bara gissa vad folk tänker! Haha ja det är intressant hur vi läser mellan raderna!

Helgens

Bästa:
Bio med hela familjen <3.Premiär för mini!
Sämsta: Att helgen gick för fort.
Roligaste: Att T Var ledig riktigt mycket i helgen.
Tråkigaste: Mina mystiska blåmärken som dyker upp här och där.
Godaste mat: När T lagade fläskfilé och potatis.
Godaste dryck: Pepsimax.
Godis: Lite choklad och lite glass.

Puss puss!



På bussen

Då är man på väg in till Karlstad. Föreläsning och pressbyrånkaffe står på schemat. Otroligt fint väder och jag borde inte slängt på mig min vinterjacka kan jag säga. Men lika glad för det.

Dock så känner jag att jag borde slänga ner datorn. Jag blir illamående när jag läser medans jag åker buss. Så detta med datorn funkar inte bra. Känner redan illamående på g....

Nä ner med datorn va det!


Måndag

Då var det måndag igen. Sam är ledig så vi har en lugn morgon. Lovisa kom igår så hon har redan gått till skolan. Vädret ser pisstråkigt ut...Vad ska jag och mini göra tro? Ett bad blir det i alla fall sen har vi lite lösa planer men inget helt spikat.

Jag borde fixa lite kaffe så jag blir som folk;). Kanske stoppa något i magen också, hört att det kan vara bra. Nej vi kör i omvänd ordning och börjar med badet!

Ja den får du poäng för...


Yes


Dåligt med bilder så här har vi Snyggingen Samuel.

Okej. Bloggen är mer eller mindre död. Bra eller dåligt? Inget av det kanske. Den kommer nog få vara kvar ett tag till. Har ju lite sug efter att blogga lite ibland.

Så vad händer? Just nu sitter jag i soffan och måste göra mig iordning. Halv 11 ska vi åka med och titta på Lovisa när hon spelar innebandy=) När jag/vi satte in bilbarnstolen i Anne-Li:s bil och test satte mini där så ville han inte ut ur bilen sen ;)

Annars är det väl jämna plågor..hehe. Nej då allt flyter på ganska bra och mitt största bekymmer är ett par kilo som råkat fastna under vintern;) Men om det vackra vädret håller i sig så kommer man snart bli av dem ;) Älskar promenader om risken för att halka oh slå ihjäl sig är liten.

Dagens

Humör: Bra.
Hår: Ruffsigt.
Klädsel: Ska ju klä mig nu men hellokitty linne och hotpants i svart och rosa.
Roligaste: "Mamma det bor en gubbe där i, han har två ögon" Sam står och kissar och pratar om toan.

Ja mer hinner jag inte MÅSTE fixa mig NU! Tur att Sam är klar för längesen.

Puss puss<3

RSS 2.0