Brasa

Trillar in en snabbis innan vi ska dra iväg. Ska iväg och titta på brasa=) Trevligt trevligt! Det skulle börja vid sju så det är snart dags och bege sig.

Ska fixa vatten o grejer så vi kan göra välling när vi är ute. Samuel sover ju natten vid 19.00- 19-30 så det ska bli intressant och se om han sover eller vill vara med.

Tar med hörselskydden ifall att det blir mkt höga ljud. Tror inte det men lika bra att ha dom med sig. En del skjuter ju raketer vad de nån som sa. Själv har ja ingen aning. 

Kameran hänger med iallafall. kanske dyker upp något kort här ikväll. Puss o hej <3

Mat

Hej sitter här senare än vanligt o gäspar jag sov inte så bra inatt så da passade jag på att sova nu när killen sov mellan 9- halv 11. Inga fel alls det men därför har det inte blivit något inlägg på morgonkvisten. Ska snart in i köket och fixa lunch ingen idé att äta frukost nu. Ska bjuda syrran på lunhc också. Laxpasta blir det idag.

Men nu kom syrran puss o hej <3

Kvällen

Ja snart är det natten och dags att sova men tvätten har inte torkat än så tyvärr måste jag hålla mig uppe längre än vad jag hade tänkt mig. Men så är det.

Annars idag har det varit lugnt druckit kaffe på uteplatsen, varit till bvc och massa annat. Även gått på en promenad nu ikväll. Som även denna gång slutade på maxi. Det är alltid något man behöver handla. Fick sällskap av min underbara mamma=)

Idag missade jag mitt favorit program=( Desperate housewives vet nån när reprisen är???

Nej nu ska jag kolla runt lite sen bär det väl av till tvättstugen för att se om tvätten har torkat klart. Puss o hej <3

KAFFE!

Hallå sitter här med min kaffekopp och har nyss kommit hem. Har lämnat tjejen i skolan och lillkillen ligger och sover. Då är det lätt att hamna här när man ändå är inne.

Resten av dagen har jag inte planerat så mkt än så jag ska väl ta dagen som den kommer. Däremot kommer nog en stor del av dagen spenderas utomhus då det är underbart väder.

Just de måste berätta lite om igår. Det var ju sista gången på rytmiken för Sam. Men nu har vi fått skivan vi spelade in. Var hur bra som helst=) Och sen fick vi ju ta hem trummorna vi gjort åt de små liven. Jag är j ingen konstnär iallafall..;) men den går att spela på! Väldigt synd att de är slut men nu får man gå dit på babycafé istället och det är också jätte trevligt!

Nej nu kankse man skulle göra någon nytta istället för att sitta här. Japp så får de bli. Puss o hej <3



image53

Skor

Nu sitter man här och klockan är redam åtta. Har haft fullt upp idag.

Jag och Lovisa har nämligen letat efter skor till henne. Hämtade henne vid halv 3 så bar det av till Maxi och tittade.
Lovisa var hur nöjd som helst eftersom hon ÄLSKAR att prova skor..hehe.
Hon prova väl ca tio par och fick 2 favoriter.
Sen bar det iväg mot Yngves och där var det dåligt med skor enligt fröken där var ett par intressanta.
Bergqvist hade inget alls i tjejens smak och jag håller med henne om att det fanns lite att välja på.
Slutligen hamnade vi på konsum och där hittade hon många fina favoriter och av alla hon testat så hittade hon de skönaste o snyggaste där. Dessa två par blev det ( Klicka på bilderna för att få dem större)

          

Japp det var skohistorian för dagen=)

Efter det har det varit lugnt mat och de vanliga rutinerna. Men immorgon är en ny dag. Puss o hej <3

KING

Har nyss kommit hem efter att lämnat tjejen i skolan. Sitter här och väntar otåligt på att min kaffebryggare ska bli klar så jag kan få hälla i mig dagens första kaffe. Ska bli väldigt gott och nödvändigt! Kaffe är nog bland det bästa som finns=)

Idag då? det blir lite gott och blandat. Har lite grejer att fixa med. Lite av vad som ska göras idag är

* Rytmiken med Sam
* Köpa skor till/ med Lovisa
* Handla

Nej nu är mitt kaffe klart så jag tackar för mig. Puss o hej <3 Bjuder på en bild på världens finaste hund!

image49

MUSIK

Dagen har varit bra men den är ju inte slut än så det kan väl bara bli bättre=) Jaha vad har hänt då? Jo Lovisa och jag har spelat spel och lagt pussel. Alla har lyssnat på musik från youtube. Poppade som tusan o lillen låg och lekte underbabygymmet och L hoppade massa hopprep och rocka rockring till musiken. Det vart en väldigt varierande blandning av musik då alla fick bestämma en låt och sedan gick det runt. Några låtar som blev spelade var:

* Nordman - i lågornas sken (På Lovisas begäran)
* Fugees - Ready or not
* Kent- Ingenting
* Linda bengtzing - hur svårt kan det va? ( Gissa vem som valde?ööhhh Lovisa)
* Laleh - Live tomorrow

Japp det var lite som spelades. Och just nu då? Sam sover och jag Tony också somnade ;) Lovisa badar. Och jag sitter här innan jag ska ut och gå vid halv 8. Men nu ropar tjejen Puss o hej <3

hellu!

Söndag och seg som kola=) har fått i mig lite frukost nyss...jag vet jävligt sent men ärligt så var jag inte hungrig förrens nu.

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning innan vi ska hämta Lovisa kl 2=) Tur att veckorna går fort så att man får träffa henne igen !

Men än så länge har jag fastnat här med min underbara kaffe kopp. Ska ut och gå ikväll hade jag tänkt mig, skönt att röra på sig !

Nje nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna. Puss o hej <3

HEJ!

Har nyss kommit hem har haft fullt upp sen i morse. Tycker om Lördagar för då är tony ledig!=)

Idag har vi promenerat nere på stan i det vackra vädret. Vi har även varit hemma hos min mamma o mina syskon och grejat lite. Sen blev det ännu en promenad i det vackra vädret. Då hamnade vi på Maxi. Behövde handla lite eftersom allt inte fanns när tony handlade igår.

Kom hem för en liten stund och har kaffemuggen i handen;) Och ska snart stoppa mat i magen. Idag blir det hamburgare.. inga fel det!  Ikväll blir det godis!!!! Me love lördag ;)  Måste berätta en sak som jag faktiskt är riktigt stolt över! Jag äter ju bara godis på lördagar men jag köper aldrig hem innan för då kan jag inte låta bli att äta det. I onsdags gjorde jag det köpte hem a llstå(tror det var ons) och jag åt inte det är fan i mig rekord! Ja har inte ens öppnat det än ! =) Är inte lite stolt !

Kanske skriver senare den som tittar får se =) Puss o hej <3


hellu=)

Japp så hamnade man här igen. Har ju städat idag men det vart jag ju klar med för länge, länge sedan. Annars idag så har jag väl druckit lite kaffe med syrran och Tony. Sen har jag ju lekt med Samuel så klart.

Liten lista jag snodde från min systers blogg: icepearl.blogg.se

Dagens humör: Strålande =)
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Borde rensa kylen innan tony handlar idag.
Dagens frisyr:  Utsläppt
Dagens klädsel:  Svarta byxor, vinröd tröja
Dagens planer: Inte så mkt av dagen kvar men ta det lugnt
Dagens meteriella vill ha: En stor spegel med svart ram
Dagens längtan: När allt är  färdighandlat och tvätten är klar 
Dagens fundering: Var ska jag hitta de perfekta gardinerna till köket?
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Städningen
Dagens tidning: Kristinehamnsposten
Dagens låt: Savage garden - Two beds and a coffee machine

Ja så kan de va =) Puss o hej <3

Paus

Sitter här och har en liten kaffe/ data paus i från städningen. För idag ska det städas. Jag har redan börjat så jag är på god väg och det är inte så mycket kvar =) En menlös lista ;)

STÄDA:
diskat
plockat
torkat kökskåp
städat badrummet
Byta råttornas bur
Vattna blommorna
Dammsuga ( om sam sover, annars senare)
Skura
Rensa i hallen

Ja det är väl det jag har att göra tror jag...finns säkert något mer super roligt jag har glömt. Men nu måste jag byta egon, ola, och nisses bur medans lillkillen sover. Puss o hej <3


Hej <3

Igår kväll när jag skulle blogga och hade skrivit JÄTTE mycket så försvann allt....=(
Orkar ju inte skriva om det man tappar liksom lusten då.

Men tänkte skriva lite om vad som hände igår;)

Jo som sagt det blev kaffe drickande i solen.Hur mysigt som helst. Sam låg mest i vagnen och sov.

Sen var vi tandläkaren jag, sam och syrran som följde med. Detta pga att Samuel gjort sig illa dagen innan, men det gick jätte bra och var ingen fara som tur var! Han har ju varit hos tandläkaren 2 ggr nu. Första gången info och nu detta. Kunde ju ha varit under bättre omständigheter. Men han var såå otroligt duktig och han charmade tandläkaren o sköterkskan ordentligt! Han fick sitt första klister märke =)

Sen gick vi och möte tony efter jobbet och gick och handlade lite kläder åt lillkillen, han växer så otroligt snabbt. Så nu är hans garderob uppdaterad igen!

japp det var lite om igår=) Kanske kommer lite om idag senare ;) Puss o hej <3


Godmorgon=)

Ja så var det onsdag och solen strålar,kan man va annat på bra humör då? =)  Sitter här med min lilla goding som sitter här i stolen och leker med sina leksaker. Spelar musik gör vi också! Just nu i högtalarna: Savage garden -Affrimation.

Jag har lust  och slänga upp Balkongdörren och spela musik men det är lite väl tidigt ;) Samuel älskar musik. Ljud överhuvudtaget stör honom inte alls. Det kanske beror på att vi alltid har ljud på tex. Radio, Lovisa som spelar Skivor och vi också då ;)

Det ända han inte gillar är Dammsugaren, jag kan tillexempel dammsuga om han sover utan problem. Men skulle han vara vaken så går det inte dammsuga. Han blir helt jätte ledsen och gråter om man inte slutar. Så jag kan aldrig dammsuga innan ca halv 5 när Älsklingen slutat jobbet o kommit hem. Men det gör ju faktiskt inget alls=)

Idag då? Jag ska ut och njuta av det otroligt fina vädret, Kaffe ska drickas på en speciell uteplats. Men det är nog en stor chans att jag Skriver senare. Puss o hej <3

hej hej

Sitter här trött som vanligt...gäspar i kapp med mig själv=) 

Funderar på vad jag ska hitta på imorgon...Hoppas Samuel är bättre så vi kan gå ut lite. Skulle vilja kolla lite på stan. Kanske ta en kaffekopp i solen, jag hoppas allafall det är sol imorgon. Vill möta Tony när han slutar jobbet. Vill handla. Det är mycket jag vill!

Jag vill hitta de perfekta tavlorna till köket. Jag vet hur de ska se ut. det ska va café tavlor. Motiv på kaffekoppar eller liknande. Vet någon var det finns? vill ha tre små eller en lång...om ni fattar vad jag menar!?
 
Nej nu kom min älskade lilla syster så nu ska jag kramas med henne. Puss o hej <3

Lördag

Japp dagen har sprungit iväg och en del har vi väl hunnit med =)

Dagen började kl 5 för mig och sam, då vart det välling och sitta halvdöd framför tv:n på listan. Gick och la oss en stund igen sen kan jag säga.

När man vaknade och var lite levande så hann man med ytterligare lite till. Min pappa kom bland annat på besök så då blev det kaffe och faktiskt kaffebröd är ju faktiskt lördag! Väldigt Vi har även nästan varit inne hela dagen pga sjuka barn. För Lovisa har också haft oturen att få hosta. Men en promenad blev det iallafall. Maxi stod på listan. Godis och frukt med mer skulle ju inhandlas.

Just nu sitter jag här och är mätt. Har nyss ätit (Hamburgare i bröd). Samuel ligger här på golvet o leker, Tony diskar och Lovisa spelar hög musik och hoppar hopprep i sitt rum.

Senare blir det myskväll i soffan med bolibompa och godis.  


Vem vet kanske skriver senare puss o hej

Bjuder på bilder på Sam o Lovisa

Lovisa leker med sam
image30

och här väntar Samuel på bollen
image31

Blogg?

Jaoo har inte haft lust att blogga de senaste dagarna onssdag o torsdag alltså...Har ju inte hänt så mkt kan jag ju säga. Dagarna ser ungefär likadana ut men så är det. Hör kommer lite info vad jag roat mig med.

Onsdag: Samuel är sjuk så vi är mest hemma o grejar.

Torsdag: Samuel är sjuk så förmiddagen dagen spenderas mest inomhus och det händer inte alls så mkt....Eftermiddagen/kvällen händer det mer grejer däremot. Var o flängde runt på olika saker och ställen. Var bland annat och handlade på maxi.

Fredag. idag med andra ord ;) Jo Sam är fortfarande sjuk och han ligger just nu och sover i sin vagn.. (han sover i den för att han somnade när vi lämnade Lovisa till skolan annars ligger han aldrig i vagnen o sover när vi är hemma) Händer idag då? Jag vet faktiskt inte men jag uppdaterar senare. Puss o hej <3


TV

Japp så var det ett tag sedan man bloggade då. Men nu är det dags igen=)

Jaha varför har jag inte bloggat något då då? Nja har väl haft fullt upp...eller något sånt. Samuel har nämligen blivit sjuk igen=( Han har haft lite otur med förkylningar. Lovisa däremot är frisk men henne ser man knappt för hon är ute och cyklar på gården hela dagarna=)

Så det har blivit att vi är inne så mkt som möjligt förutom hämtning och lämning av Lovisa till och från skolan. Och så ser väl dagen ut imorgon med. Ska väl städa lite i morgon också tror jag.....SÅ ENORMT ROLIGT .....

Idag började ju det enda program jag följer slaviskt. Mitt absoluta favorit program.  Desperate housewives=)
Så då vet alla vad jag gör på tisdagar kl 21...=)


Söndag

Söndag idag! Japp det är det och idag kommer Lovisa!=) Kan ju säga att det inte bara är jag och Tony som saknat henne. Det märks verkligen att Samuel saknar henne. Tyvärr kan vi inte följa med o hämta henne för Sam ska äta just då. Typiskt men så är det.

Jaha hänt idag då? Uppe med tuppen som vanligt och iväg till badhuset. Det var ista gången nu=( men som tur är blir det ju en fortsättningsgrupp i aug- sep Det har vi skrivit upp oss på! Annars har vi inte hunnit med så mkt idag. Har bara fått i mig 1 halv kaffekopp idag också!? Hmmmm skumt.... kanske därför jag har ont i huvudet? =) illa, illa.

Nej nu fixa lite gran puss hej <3

GODIS!

Ett lnlägg till fick det bli idag! Kanske föra att jag har så mycket intressant och skriva om? Nej är bara pga att jag är på blogg humör!

Dagen har som sagt varit väldigt lugn...allt har gått i snigelfart men helt ärligt har det varit helt rätt för mig idag. Jag är väl en snigel idag kanske?!  Har sutti framför tv:n, lekt med Sam, ätit mat och sådana saker.

Resten av kvällen ska spenderas med min Sambo fraför burken för att se en film och käka chips och godis. Det är ju lördag. Lördag = godis = gott= onyttigt.

Ja angående godis som är så jävla gott men så satans onyttigt så äter ja bara de på lördagar. Måste ju gå ner alla dessa jävla kilon som jag behöver bli av med innan jag spyr. Men jag behöver min lördag för annars blir det jävligt tråkigt.

För att gå ner "alla jävla kilon" måste man ju röra på sig också och det gör jag verkligen. Inte fan går jag ner ett jävla kilo ändå! Fast om sanningen ska fram har ja ju inte vägt mig på länge...haha. Men det känns som jag inte gått ner ett hekto. Fast det är nog bäst att sluta klaga innan jag vägt mig ;)

Nej nu blir det ett glas cola och tv puss o hej <3

Då var det lördag

Ja dagen började tidigt var uppe och gjorde gröt till Sam vid halv 7 -7, Jag var inte sugen på frukost då kan jag säga=)  Efter att Samuel ätit sin gröt så placerade jag oss i tv.rummet på ett täckefullt med leksaker så att Sam kunde leka och ja kunde slö titta på tv:n halv död som jag var.

Vid nio var sam så trött så ögonen gick i kors så då gick vi och la oss igen o sov till tio. Men då fick jag sova ännu längre för då gick Tony upp me älsklingen och när jag vakande hade han gjort frukost! Tack älskling;) Efter det fick det bli ett bad med Samuel....han var inte lite kladdig efter det han ätit...=) 

Och nu sitter jag här med en kaffekopp i handen och funderar på hur resten av dagen ska bli. Nej nu vaknade Sam puss o hej <3


Hejsan

Äntligen var det fredag då. Har väl inte gjort så mkt idag utom varit hemma, Samuel har varit snorig så jag har inte vela tagit ut honom. Så därför har det blivit en inne dag med mycket mys!

Har man gjort något allas idag då? Nja har som sagt myst och lekt med Samuel, Druckit kaffe, haft syrran på besök och nu ikväll har jag, syrran och Tony spekat lite poker=) Trevligt trevligt och innan pokern hann jag och syrran spela lite backgammon. En sak ska jag berätta för er ,min syrra är världens sämsta förlorarre och vinnare...=) kan säga att det blev 2-2 på backgammon. På pokern vann givetvis Tony.

Är hur trött som helst och funderar allvarligt på att hoppa ner i sängen och sova, tror det får bli så. Jaaaaaa så får det bli godnatt och sovgott <3

Hej=)

Torsdag idag då. Ja hur har då dagen varit? Jo den har varit bra hunnit med en hel del faktiskt.
detta är lite vad jag hunnit med under dagen.

* Badat i morse med Sam ( mysigt med bad kl 7 på morgonen )
* Varit på babycafé på lekverkstan ( hur kul som helst)
* Dammsugit ( min favorit syssla...not)
* Städat badrum (HATA)
* Diskat ( Helt ok faktiskt)
* Dammat
* Plockat
* Druckit kaffe med min kära syster

Japp det var lite ointressant om min dag de;) Händer mer idag då? Jo just nu sitter jag med min kaffekopp i handen och väntar på att min sambo ska komma hem från jobbet.

Senare idag får jag även kaffebesök av min kära kusin Virre. Alltid lika trevligt men jag undrar en sak! Vart tar tiden vägen när man sitter o tjatar och har det trevligt?

Nej nu får de va slut på detta inlägg. Puss o hej <3

Marken

Onsdag idag då. Idag är det marken i  kristinehamn och som alla andra år är det regnväder...är väl typ tradition att det ska regna på marken. Jaha ska jag ner och kolla något då? Jo da en snabbsväng ska det allt bli. Ska ju ha marknadsnougat och se om ja hittar något annat trevligt. Blir ingen längre stund där eftersom det brukar va fullt med folk och jag har en väldigt bred vagn.......=)

Händer annatrs idag då? Jo ska iväg till babycafé klokan 2 trevlig trevligt;) Annars har jag inte så mkt inplanerat. Men jag har tusen grejer jag skulle kunna göra ......typ

* Tvätta fönster ( dock inget bra väder)
* Rensa min garderob ( VILL INTE!)
* Dammsuga
* Skura
* Rensa pappaer ( Det tar ju aldrig slut på helvetes papper)

Nej nu vakna hjärtat puss o hej <3


Mat

Dagen har varit en rikitg slappdag idag det kan man ju lugnt sagt påstå... sen sist jag skrev har jag inte varit utanför dörren utan bara myst och tagit det lugnt hela dagen. Har faktiskt haft mysbyxor hela dagen oxå..haha och det är VÄLDIGT ovanligt för att va mig...

Hänt något under dagen då? Jo det har blivit lite kaffe drickande och så var syrran här förrut med en kompis. Det var ju inte mig de skulle träffa om jag säger som så utan mitt lilla charmtroll;)

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar ( Pasta och köttbullar) Nej nu var det tydligen klart så puss o hej<3


Tisdag

hej hej=)

Klockan är snart tio men jag har alt hunnit med en hel del, De vanliga morgon rutinerna med Sam typ gröt o sånt. Sen var det dags att röra på sig lite så jag o Sam hade bestämt oss för att följa Tony till jobbet idag. Vi fick sällskap av King och Camilla =) Så det blev e mkt trevlig morgon promenad!

Efter Promenaden följde vi med Camilla och King hem och käkade frukost och drack kaffe. Tack så hemskt mycket för den goda frukosten!  Och nu sitter jag här och väntar på att min prins ska vakna så jag kan ge honom välling och leka lite med honom. Men han vill nog sova hela dagen eftersom han inte sov så bra inatt lilla prinsen.

Annars idag händer det nog inte så mycket faktiskt, har inget inplanerat så jag får ta dagen som den kommer. Ha de bra puss o hej <3

Lovisa spelar blockflöjt, nästya år kankse det blir fiol......hehe så koncentrerad och söt! Samuel tar det lugnt i sängen och är lika charmig som alltid;) GODINGAR!

                  

Hej å hå :)

Hej hej det har varit en riktigt trevlig dag idag. Babyrytmiken var lika rolig som vanligt. Idag spelade vi in en skiva och jag kan säga att min lilla prins var den som lät mest utav bebisarna..haha. Så söt! Jag hoppas att jag inte hörs bara....sjunger ju som en kratta men det märks väl när vi får skivan... förhoppningsvis försvinner min röst med de andra haha....

Efter det tog jag och Samuel det lugnt myste och grejade och klockan gick hur fort som helst och så var klockan plötsligt 6 och det var dags för att gå på kalas. Grattis igen syrran! Där var hela tjocka släkten ( nästan alla vissa skulle komma senare) och det åts mammas underbara smörgåstårta och dracks kaffe. Inga fel det inte.

Vid 19 tiden var vi tvungna att gå hem eftersom lillkillen skulle ha mat och sova för natten. Han somnade sött jämt innan 20. Då hamnade jag vid datorn (msn) och snackade lite med mina underbara vänner. Och en av de bästa ringde. Jag saknar dig Josef men nu ska vi se till att ses snart!

Nu sitter min älskade sambo och ser på tv:n och jag är rastlös och uttråkad och ajg vill absolut inte se på tv..... Så vad ska jag roa mig med då? Jo ärligt så funderar jag på att gå ner till syrran igen hann ju bara va där en timme och jag skulle behöva lite mer kaffe;) Jo så får det bli!

Puss o hej <3

Godmorgon

japp här sitter man och skriver ett litet morgon inlägg. Är hur trött som helst men håller på att bota tröttheten med massa kaffe ;)

Händer idag då? jo Ska snarast försöka få i mig frukost och föna håret innan vi ska iväg till babyrytmiken som börjar 10. Så jag hinner gott och väl. Idag på babyrytmiken ska vi spela in en skiva på det vi gör / gjort ska bli så kul =) 

Och idag fyller min älskade syster 20 år GRATTIS CAMILLA!!!! Så det blir smörgåstårta och släkt i stora mänder ;) 
Ja det är lite om vad min dag erbjuder men osm sagt frukost nästa;)

Puss o hej <3 Bjuder på en bild på Samuel från igår på babysimmet

image32

Dags att uppdatera

Det var ett tag sedan har inte varit på blogg humör men nu är jag tillbaka ;)  Kan ju skriva lite vad jag roat mig med så ni vet ...kan väl börja med Torsdagen=)

Torsdag: Efter jag lämnade Lovisa på skolan så gick jag faktiskt på babycafé för första gången. Det var trevligt och Samuel stortrivdes. Så det blir det fler gånger kan jag säga! Annars var torsdagen ganska lugn slank ner lite kaffe med min vanliga kaffe kompis Camilla ( syrran)

Fredag: Fikade jag med en otroligt trevlig vän, Lovisa med hennes tjej framåt kvällen. Hur trevligt som helst!

Lördag: Var jag, Sam och Lovisa och hälsade på min pappa och lillasyster, så att hon och Lovisa kunde leka. Det var väldigt lyckat.. Massa Kaffe och lite kaffebröd fick man i sig ;P Efter vi varit där skulle det inhandlas godis och dricka och eftersom Tony jobbade handlade vi där. Sen var det mys hela kvällen.

Och idag söndag: ja hela dagen har ju inte gått än men vi har hunnit med en del iallfall... Jag och samuel var på babysim och min kära syster följde med! Tack! Tony jobbade och Lovisa fick följa med honom till jobbet... gissa om hon var stolt när jag hämtade henne där. Hon hade ju varit med pappa på jobbet ..hehe hur söt som helst! 

och just nu då? jo det var inte längesen Lovisa åkte hem till sin mamma. samuel ligger här brevid under sitt babygym och leker  och jag sitter här med en kopp kaffe och väntar på att tony ska komma hem han slkutar väl om ca en timme.

Nä det var allt just nu puss och hej <3


Trött som en gnu

Japp det är den rätta beskrivningen av mig just nu så snart blir det att krypa ner i sängen och sova!

Idag har de vanliga rutinerna utförts och syrran hatr varit här som alltid ;) Sen var min pappa här och hälsade på en sväng idag också så jag har fått min dos av kaffe!

Annars har de väl inte hänt så mycket vad jag kan komma på..nej det är fortfarande tomt i blogg huvudet..=)

nej nu ska jag sova sitter bara här och gäspar ju puss o hej <3

Hallå igen



japp det var ett tag sen men så kan de ju bli:)

Idag är det Tisdag och jag har roat mig med att städa och sådana jätte roliga saker. Kaffe har jag också fått i mig som tur är ;) sitter faktiskt med en kopp just nu..... Känns som om jag inte har något intressant att skriva, huvudet är för tillfället tom eller något åt det hållet ;) hehe

Ja så det får bli allt just nu puss o hej <3

RSS 2.0