Jooooo

Hallå!

Bloggen har varit ganska död men det beror givetvi på att man har pluggat massa. Hade ju min tenta i torsdags. Vet faktiskt inte hur det kommer gå men det kändes okej! Så idag har jag bara tagit det lugnt. Varit på stan, sovit middag, Lagat tacoköttbullar, varit på kalas och grattat min söta mormor som fyller år idag GRATTIS! Tittade på hitta nemo med Sam innan han fick lägga sig.

Ja nu då? Jo soffan och somna tror jag.Vill vara pigg imorgon. Imorgon ska det festas. För idag fyller världens underbaraste, sötaste och bästa Charlotte år! Grattis!

Puss Puss!

Ja du

Det går så bra för mig. INTE. har saker som jag borde få gjorda men istället så gör jag lite annat. Sen blir jag stressad av att jag inte gjort det jag borde!

Ja så vad har Jag roat mig med idag?

* Stekt pannkakor, jo jag åt också.
* Städat lägneheten.
* Och allt det vanliga

Vad borde jag ha gjort? Jo pluggat. Tenta på torsdag och just nu känns det som det kommer gå åt helvete. Konstigt när man inte pluggar? NEJ! Vems fel är det så? MITT. Vem får skylla sig själv? JAG. Till sist vem borde inte gnälla? Jo jag.

Men det luktar citron i lägenheten=) Älskar när det luktar ny städat! Sen har jag ju myst med barnen också så det är väl värt min stress.

Nu väntar jag på att T ska komma hem.

Puss och hej <3


Flytt

Hej igen!

Har varit utan dator och telefon ett tag. Men ikväll funkade det=) Har ju flyttat! Trivs i nya lägenheten men är så sjukt trött! Flytten gick bra och ett jättestort TACK till alla som hjälpte till. Både med flytt och barnvakt!

Det tråkigaste var att städa den gamla lägenheten. Usch och fy vad tråkigt men besiktningen gick toppen så det var ju bra! Vi har nästan kommit helt iordning bara några lampor här och där och tomma kartonger överallt ;) Sen ska jag beställa lite nya gardiner för att det ska bli klart!

Flyttens bästa måste vara när jag packade ner laddaren till mobilen och mobilen dog. Jag hade ingen aning om vilken låda jag lagt den i så jag var utan telefon ett par dagar! Haha det är så jag!

Paus

Paus. Från vad? Packande och grejande. Smart när man känner sig stressad? Nej inte ett dugg men annars så kommer jag inte orka. Då kan man ju passa på att blogga och lyssna på musik. Mest spelade låten hos mig nu Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart. Den har jag fastnat för! Fats musik spelas det hela tiden, är lättare att greja då ;)

En sak som jag verkligen avskyr med att flytta är att bo bland kartonger i kaos. Inte min grej! Men man får se det positiva! Älskar ju lägenheten!

Nej nu ska jag nog ta mig nåt att äta sen plocka lite sen sängen. Puss <3


Gammal bild på prinsen! Så kan de gå det när man målar.

Stress

Stress, stress och lite mer stress. Ibland går inte saker som man tänkt sig. Har mycket och göra nu innan flytten. Inte många dagar kvar nu. Har en del plugg och jag missar en del. Prinsen är ju sjuk. Var till sjukhuset. Öroninflammation och röd och svullen hals. Kort inlägg men ville bara visa att jag finns ;)

Sjukstuga

Ja här hemma är det 2 av 4 som är sjuka. Lovisa var ju förkyld när hon kom och har varit hemma från skolan hela veckan. Hon har hostat som en tok stackarn. Igår var det Samuels tur, först häning och trött men vid tre tiden 40,5 graders feber. Usch. Så Gissa vilka som inte sovit inatt? Jo jag och Sam. Suttit i soffan och tittat på tv mellan 1 och 3 för att sen gå upp 6 med sjuklingen. Men nu sover han. Jag borde också sova och förbereda mig på att denna natt kan bli likadan men har igen ro till att sova. Lovisa ligger och ser på tecknat men jag tror och hoppas att hon är frisk till på måndag!

Annars? Stressad som ett as. Plugg, flytt och tenta runt hörnet. Men det fixar vi ;) Nej nu ska jag ladda kaffebryggaren med 10 koppar! Känns som att jag och kaffebryggaren kommer umgås ännu mer än vanligt!

Puss o hej <3


Gammal bild på godingarna.

RSS 2.0