Paus

Började dagen med att gå ner på stan vid 11 för att leta efter avslutningskläder till Lovisa. Men hon hittade inget som hon fastnade för... Sen iväg ner till karusellerna o tittade på när Lovisa åkte =) Sen kom min mamma och mina syskon ner till oss. För min älskade lilla syster erica var så snäll o följde med Lovisa i virvelvinden! TACK.

Då träffade vi även min pappa och min minsta lilla syrra Nattis o de följde med oss hem för att de skulle leka. Och jag fixade lite toast lunch åt filckorna så nu sitter de i köcket o äter lite lunch Och då passar jag på att ta en liten Paus.

Det är bra roliga disskutioner de har hehe. Men nu ska ja gå in o diska lite Puss o hej <3

Fastingen=)

Japp idag blev det fastingen för hela slanten..Lovisa åkte massa karuseller 6 st och har flera kvar till imorgon. Tog en massa bilder och givetvis kommer några hamna här på bloggen!

En lyckad dag men jag tror att vi alla är otroligt trötta. Jag var tvungen att gå hem tidigare med Sam för han fick ett utbrott och ville inte alls vara på stan o titta på karuseller....

Resten av kvällen kommer bli väldigt lugn för min del vad jag vet nu iallafall=) Men nu ska jag gå in o se på bolibompa med Lovisa och Samuel

Puss o hej <3

Lista

BLEV UTMANAD AV MIN KÄRA SYSTER


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
 Grytan är en specialitet från Gascone

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Inget
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Vänner
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.30

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Vid 17 när jag hämtade Lovisa från rytmiken

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Syrrans blogg

8. Vad har du på dig?
Svarta Byxor, turkos t-shirt
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?  
Inte vad jag minns
10. När skrattade du senast?
När jag la Lovisa och hon sa att hon fölåter mig för att hon ljög..hahaha

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Datorn står i hallen och jag har inte fått upp nåt här än
12. Har du sett något konstigt på sistone? J
A rivsåren på mina ben som jag inte vet var de kommer i från....Ont gör det iallfall

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Bra speciellt nu när jag är sååå utråkad

14. Vilken var den senaste film du såg?
Hmm kommer ej ihåg vad den hette....
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ja allt möljligt till min familj o vänner
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till?
Vissa vet de men mina fingrar är skuma ..hahah 

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Oj svårt är ju så mkt man vill ändra på.....
18. Tycker du om att dansa?
Ja :)

19. George Bush?
Nej
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Jag har en pojke Samuel Och han har världens bästa syster Lovisa
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jo om det var möjligt ett par månader om året

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Haha vilken fråga...Brukar du komma hit ofta HAHAHA
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Frivilligt =)


Bild

Har haft den här bilden förrut men jag tycker den är sååå söt detta var på nyårsafton=)

            

Funderar

Hej igen idag är en dag då jag hamnar vid datorn... Har just diskat efter middagen. Lovisa är ute och cyklar och Samuel leker med en ballongvisp i plast. Så då blev de så att jag hamnade här eftersom skutten gärna leker i hallen=)

En sak jag kom att tänka på förrut som störde mig lite är människors sätt att vara på gentemot andra och sig själv. Nej det handlar inte om mig=) Men det är sånt man ser varje dag. Jag kan sitta o prata med en person ena dagen och jag fattar klart vad den personen har för åsikter om ämnet men när en tredje person kommer in i disskutionen samma dag eller när ämnet tas upp igen då låter det helt annorlunda...har aldrig förståt mig på det....Kan man då säga att man står för sina åsikter och är helt ärlig?

Jaja jag får fundera vidare Puss o hej<3



Mätt

Japp har just diskat efter lunchen. Idag gjorde jag omelette så nu är jag mätt o belåten=) Min sambo läste min blogg förrut och han fråga mig om ja visste vad jag skrev mest om...Nja att ja städar o så kanske svarade jag. Men nej det var trötthet o kaffe !? HAHA inte så otippat kanske men de måste va otroligt ointressant att läsa ;)

Oh detta blev ju ett otroligt intressant inlägg =) Puss o hej <3


Bilder

Lite bilder fån förra Lördagen. 

Lovisa äter Våfflor med sylt och glass=)                                    
        
Lovisa äter våfflor med sylt och glass     

Ser lite fundersam ut ;) Sötisen

 


   Samuel som gör fina miner =)                                     

Söt        

Och leker och framför allt smakar på sina egna strumpor!   

 


      

Godmorgon

Hej o Godmorgon klockan är snart nio och jag har bara tagit det väldigt lugnt. Druckit kaffe och kollat på the voice på kanla 5. Tony kom just hem efter att lämnat Lovisa i skolan. Idag skulle de på klassresa till mariebergskogen Hoppas hon får det riktigt kul. Samuel somnade nyss, det tar på krafterna att vara sjuk. Stackars liten.

Jaha idag då? Händer inte mycket idag heller... Lovisa kommer hem från klassresan vid halv 3, tony börjar jobba vid 4 och Jag kommer spendera mestadels av dagen innomhus med min lilla sjukling.

Kanske ska fortsätta o städa lite idag oxå eller rensa min garderob och vika allt ordentligt. För igår var ja sååå duktig;)
Jag torkade av Alla ytor, städa badrummet och Städade stora garderoben och Tonys garderob. Så idag kanske jag skulle ta min egen.... Varför är de alltid tråkigast o ta sin egen garderob??

Men nu ska jag roa mig med lite annat ( lite bilder, det dyker upp lite bilder här snart). Puss o hej <3


Hellu=)

Äntligen funkar det o blogga igen. Jag var på blogg humör igår men då kunde jag inte logga in såååå typiskt. Vart jämt en aningen irriterad....Och idag gick det inte heller att blogga förre nu då;) Och det är ju alla fall något!

Jaha idag har jag varit och simmat inte så mkt som jag brukar pga av en fruktansvärd huvudvärk... Brukar sima 40 längder men nu vart det bara 30. Men så kan de va ibland.

Ja det här med huvudvärk hatar jag så otroligt mycket. Blir hellre sjuk på riktigt ...haha men ni förstår nog hur jag menar. Jag får ALLTID huvudvärk om jag inte fått nog med sömn på natten och ska ta igen det genom att sova när Samuel sover. Men låter jag bli sovningen så blir jag ju såååå jävla trött men det är ju bättre. Så så kommer det bli hädan efter. Hellre as trött än ont i bollen=)

Men nu kom min Älskade sambo hem från jobbet så nu ks ajag umgås med honom Puss o hej <3

Tråkigt...

Jo det är precis vad jag har det just nu skit tråkigt. Barnen är lagda och sambon jobbar och tv:n ska vi inte ens prata om....Tjooo så postiv jag är! Nej då men har ju varit inne o hemma hela dagen så jag vill väl spy lite över mig själv. =)

Jaha som sagt varit inne hela långa dagen och inte gjort så mkt men så blir det ibland. Önskar jag var sån som bara kunde ta det lugnt men det är inte riktigt min grej tyvärr. Ju mer som händer ju roligare=)

Jaha så vad ska utråkade jag roa mig med då? Jo jag ska väl kolla runt lite på nätet och sen funderar jag på att lägga in lite nya bilder i dator och då kan det hända att det kanske dyker upp lite kort här! Den som tittar får se.

Puss o hej

Godmorgon

Måndag morgon och vid den här tiden bruker ju jag vara ute och promenera, men så blir det tyvärr inte idag. Min lilla skrutt är sjuk och ska då inte behöva dras ut för att jag vill gå på promenad. Så jag känner redan att det kliar i kroppen men jag får väl träna hemma?! Något som motsvarar ca 1 o en halv timmes promenix nån som har något bra förslag?

Väntar på att kaffet är klart så jag orkar hålla mig vaken. Har ju inte fått så mkt sömn men får väl passa på o ta en lur med Samuel sen =)

Så idag kommer det att bl en lugn dag, kan hända att det kommer uppdatering sen. Puss o hej <3


Morsdag

Idag har de varit en lång men mysig dag=)

Dagen började 8 för mig eftersom min underbara sambo lät mig sova. Tack! Upp o göra sig iordning inna vi skulle till Tonys mamma o Gratta henne på morsdag o lite kaffe slank självklart ner. Var väldigt trevligt=)

Sen gick jag hem till min mamma och vi ( jag o mina syrror) gav henne present o blomma. Drack lite kaffe o satt i solen och myste. Klockan drog snabbt iväg och det var dags att hämta Lovisa. Vi han hem o greja lite innan vi skulle ner till min underbara mamma och äta tårta o dricka kaffe. Supergod jordgubbstårta!

Japp det är ju morsdag idag Och jag fick en jättefin hälsning på family måste faktiskt skriva vad det stod! 

Från Samuel och Lovisa
 
Vi vill gratulera vår mamma och bonusmamma på Mors dag med massa kramar och dräggelpussar :)
Hipp Hipp för världens bästa MAMMA!!!

Pappa Tony hälsar också!


Hur sött som helst!!! Tack! Och tack så mycket för det andra med!<3

Och eftersom det är morsdag idag så måste jag ju lägga upp en bild på min underbara mamma. Den bästa mamman i världen!

Min söta mamma

PUSS O HEJ <3


Hey=)

Lördag morgon o jag är faktiskt pigg helt otroligt! Än så länge har det inte hunnit hända så mycket på morgonens timmar.. Har vattnat lite blommor och plockat lite grann. O något mer lär det inte bli de närmsta timmarna. Funderar på om jag skulle ta ett bad, vore inga fel=)

Idag ska vi ner på stan innan min sambo börjar jobba. Sen kommer hela dagen spenderas ute i det underbart soliga vädret!

Men nu kanske jag skulle sätta på lite kaffe?! Puss o hej <3

Snart natten

Har just ätit ett lite kvällsmat och ska snart hoppa ner i sängen o sova för man vet ju aldrig om Samuel vill upp kl 5 imorgon. Jag skulle föredra 6 tiden=)

Har tagit det väldigt lugnt ikväll, glyst på tv:n o så. Har ju varit så trött och det är ju inte så konstigt när man har en liten busunge som vill upp innan tuppen=)

Men nu ska jag greja lite med annat en stund innan sängen.

sötast=)   Så söt=)


Torsdag

Idag har det varit en fullspäckad dag om började med babycafé och det var lika trevligt som vanligt. Sen stressa hem o fixa lunch till Sam för att sen gå till badhuset. På torsdagar är nämligen lilla bassängen varmare så då kan småttingar bada=)

Det var jag Sam och min syrra som var på badhuset så då tänkte vi att vi kunde turas om att simma som i tisdags. Hon hann simma 40 längder ( 1 km)sen vart de min tur och jag hann simma 1/2 km för vid det laget var Sam trött o ville defenitvt inte va kvar. Så vi gick upp o direkt när jag la honom i vagnen så slocknade han.

Och nu har jag just kommit hem efter att handlat. Jag skulle köpa mat men det var inte det jag kom hem med..Skumt=) Kan säga att jag är otroligt trött och att restten av dagen kommer bli lugn.

Puss o hej <3

Mat

Har just ätit och det vart väldigt lyckat, även fast det var jag som lagade maten :P Ska snart ut i solen jag ÄLSKAR det här vädret. Det är helt underbart!

Sitter just nu och lyssnar på massa musik och bara njuter av solen som skiner in genom fönstret.

Till något helt annat Jag har BARA druckit 2 koppar kaffe idag..hehe illa nerå men när jag ska iväg vid 6 vet jag ju att det blir en kopp till, Men tre koppar på en hel dag skulle ju va väldigt olikt mig. Men jag har funderat på att försöka dra ner kaffe konsumtionen men ja har inte bestämt mig än =)

Puss o hej <3

 titta vad söt någon var och satte upp sams nalle i busken så slapp den ligga på backen + att det blev lättare o hitta den TACK!!!


Hej!

Dagen har sprunigt iväg någon som kan svara på var tiden tar vägen=) Dagen började ju som vanligt med promenad men den slutade inte hema som den brukar.

Jag hamnade på Gröna lyktan och fick mig lite kaffe, var så enormt längesedan jag var där men det ska inte ta lika lång tid till nästa gång=) Har även varit o handlat o grejat. Var me syrran till ok när hon hämta ut sitt paket. 3 skitsnygga skor! Och nu snart ska jag laga mat..  Så jag säger puss o hej nu <3

Godmorgon

Ja sitter här och väntar på att kaffet ska bli klart så att jag kan få bli människa snart. Har ju varit uppe sen kl halv 6 Tjoohoo hehe =) Men jag är på toppen humör för idag är det så otroligt bra väder.

Händer inom de närmsta timmarna då? Jo som vanligt ska jag ut o promenera vid 8 tiden. Längre än så har ja inte orkat planera. Jo jag ska handla sen för att JAG har tänkt att göra mat.

Men nu är det kaffe dags så puss o hej <3

Snart kvällen

Japp det är snart natten för mig behöver verkligen sova. Dagen har varit riktigt bra.

Var ju som sagt och simmade idag, 1 km som vanligt. Kändes otroligt skönt att komma igång med simmningen igen det är en träning jag verkligen gillar.

Och vågen då? Jo jag vägde mig och det blev inga glädjetjut om jag säger det som så. Ligger som sist och det är jävligt irriterande!! Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge finns det väl något som heter.....Men se det postiva jag ahde ju inte gått upp något HAHAHAHA

Annars har vi varit ute o gått, handlat på maxi och givetvis sett på desperate housewives. Mitt favorit program.



  

Svårt val

Idag blev det ingen morgon promenad... Vi sov när vi skulle ha gått ut men det blir så när man är uppe vid 5=) Känner att det kliar lite i kroppen eftersom jag inte varit ute och gått men som tur är ska jag och simma idag.

Men även där har vi ett litet ångestmoment! Ska jag väga mig eller inte? ( det är den vågen jag alltid väger mig på, bra och hålla sig till samma) 
Om jag väger mig och inte har gått ner något kommer jag bli så trött på att inget händer och sitta o deppa över det i minst 3 dagar.....
Om jag inte väger mig kommer jag hela tiden undra ifall jag har gått ner och om jag faktiskt gjort det så är det ju en rejäl morot framåt...Svårt val....Men jag har några timmar kvar att bestämma mig på. Ska inte iväg förrens ca 13.

Puss o hej <3


Lite bilder

Så söt Så söt

Hallå=)

Hej det har varit dåligt med bloggande men så blir det när det krånglar med bloggen... men men nu verkar det funka ordentligt iallafall=)

Jaha det är redan måndag och en ny vecka har draigt igång. Och i dag har jag varit väldigt effektiv, enligt mig själv iallafall. Morgonen började med en promenad jämt efter 8. Och vi fick sällskap av Linn o Nova. En promenad blir alltid mkt trevligare med rätt sällkap=) 

När vi kom hem käkade vi lite grann och sen började jag städa. Och under städningen dök även min kusin och syster upp och tog en kopp kaffe. Sen har jag även hunnit laga mat och äta. Inte dåligt det och nu klockan 18 börjar våran tvätttid wiieee så kul.... nerå men det är jävligt gött när det är klart=)

Men nu fick jag besök så nu ska jag va social puss o hej sålänge <3

Lördag

Lördag idag men med världens tråkigaste väder tyvärr. Jag hade velat gå ut och ha picknic men nej inte i regn ;)

Dagen har varit bra myst, ätit godis, sett på sommarkrysset o lite sånt. Tagit massa kort med kameran så det kanske dyker upp några söta kort snart! Men min sambo kom just hem från jobbet så nu ska jag umgås med honom puss o hej <3

Jag har världens vackraste systrar

Min underbara syster   Min underbara syster

TEST

Ska bara testa om bloggen funkar nu...skrev nämligen ett inlägg i morse 6.30 men det syns ju inte på min kära blogg... Så därför blir detta inlägg så här ointressant och kort... Puss o hej


Godmorgon

japp så var det morgon, men det är ju iallfall fredagmorgon. Sam ligger på golvet o leker och här sitter jag halvdöd och ska snart sätta på en kanna kaffe. De andra sover....hoppas inte vi väcker dom innan de ska upp....

Har ingen aning om varför ja bloggar nu.. vet inte ens vad jag ska skriva...sitter bara o gäspar.

Ne nu blir det kaffe och the Voice på kanal 5 puss o hej <3

Hey!

Hallå=) Har just lagt lillen och Lovisa tar ett bad så då passar jag på att slå mig ned vid datorn en stund!

Har varit en rätt seg dag och jävlig tråkig. Igåroch idag alltså shit. Nej nu ska jag inte bara vara negativ. På Lekkverkstan var det ju jätte kul.

Kvällen då? Det blir lugnt ska få tjejen i säng vid 8 och sen blir det att ligga på soffan och se på tv:n. Är så trött så det blir tidigt i säng idag med.

Linn jag svarar här i min blogg och hoppas att du läser idag eftersom du inte har någon blogg jag kan svara i (tycker du ska skaffa en blogg!) Och på msn funkade ju inte så bra idag.  Klart du ska ringa när du går imorgon.  

Men nu har jag lite annat o fixa med så puss o hej <3


Just kommit hem.

Japp har nyss kommit hem från Lekverkstan, har ju varit på babycafé och det var lika trevligt som vanligt. Gick även en promenad stund innan det bar i väg till lekverkstan, inte en timme tyvärr men iallfall 45 min. Det är ju alltid något!

Ska snart börja fixa lunch både till mig o lillen.... Men nu ska jag umgås löite med min sambo innan han börjar jobba puss o hej <3


Ingen bra dag idag...

Nej det har det inte varit. Dagen började kl 5 med olidlig huvudvärk och en trötthet som inte går att beskriva. Men så är det ju ibland.

Lämnade tjejen i skolan vid 8 halv 9 och sen iväg på en promenad på ca 1 och 1/2 timme. Kan säga att det inte var den trevligaste promenaden då jag hade så satans ont i huvudet. Men vill man bli fin får man lida pin finns det ju något som heter.

Efter promenaden slängde jag mig i duscen och sen åts det frukost. Efter det blev det coop och handla mat. Sen hem och vila innan jag hämtade damen vid 3. Vid det laget trodde jag min huvudvärk skulle ta livet av mig. Men vid 4 började huvudvärkstabletten att värka. Wieee!

Resten av dagen har bestått av rutiner som matlagning, läggning av barn osv. Och huvudvärken är över helt nu, känner mig som en ny människa!  Japp det får bli allt för nu. Puss o hej

Seriöst

Hallå kanske skulle skriva ett mer seriöst inlägg än de två tidigare....Ja så får de bli!

Allt knallar och går som vanligt, Har varit duktig och promenerat varje morgon denna vecka och inte fallit för någon frestelse. Det är visserligen bara tisdag men ändå=)

Idag har jag inte gjort så mkt, varit trött som en överkörd gnu....så tempot har varit allt annat än snabbt. Jo en sak jag har gjort som är väldigt ovanligt för att vara mig. JAG har gjort köttbullar hör o häpna jag som i vanliga fall inte lagar mat. Haha inte lite botrskämd med en sambo som lagat maten jämt. Men nu är det dags för mig att ta en större del av matlagningen hade jag tänkt!

Just nu då? Har just lagt Sam, Lovisa badar och tony är i tvättstugan. Jag väntar bara på att klockan ska bli 21. Så jag kan få lägga mig framför tv:n och se på mitt favorit program desperate housewives. Givetvis har jag en kaffekopp i handen....Jag är sååååå förutsägbar..HAHAHA!

Ne det får bli slutet på mitt väldigt serisösa inlägg =) Lite bilder från en promenad från föra veckan kommer här.

                                  

Vad väljer du?

Jag har fortfarnde rätt tråkigt så här kommer en lista till!

Antingen eller

Kaffe eller te? Självklart kaffe

Godis eller glass? Svårt men det får nog bli glass

Katt eller hund? Hund
Tv eller film? Film

Tidning eller bok? Tidning

Mjölk eller vatten? Mjölk

Byxor eller kjol? Byxor

Snabbmat eller hemlagad mat? Hemlagat

Sommar eller vinter? Sommar

Blondin eller brunett? Brunett

Hus eller lägenhet? Skulle vilja bo i hus

Cola eller pepsi? Lätt cola

Sminkad eller naturell? Mig själv sminkad

Bada eller duscha? Bada

Jodgubb eller hallon? Jordgubb

Natt eller dag? Dag

Svart eller vitt? Svart som färg

Rosor eller tulpaner? Rosor

Ring eller örhängen? Örhängen

Halsband eller armband? Halsband


Lägg in denna i din blogg om ni vill puss o hej <3


LISTA

En liten lista då jar är enormt uttråkad!

TRE SAKER

Tre saker jag gör just nu: 

* Lyssnar på musik
* Bloggar!? ( rätt självklart kanske)
* Dricker kaffe

Tre saker i min kyl:

* Loka
* Mjölk
* Ost


Tre saker jag gjort idag:

*  Varit på promenad
*  Följt med lillsyrran till tandläkaren
*  Tittat på tv

Tre saker jag vill ha:

*  En skiva
*  Lördag
*  Ny ögonskugga

Tre saker jag gillar:
 
*  Min Familj o mina vänner självklart
*  Choklad
*  Musik

Tre saker jag inte gillar :

*  Allt hemskt som händer orkar inte rabbla upp något exempel men är säker på att ni förstår 
*  Spindlar
*  Dammsuga

Tre saker jag har på mig just nu:

* Diadem
* Strumpor
* Byxor

Japp då har man fördrivit lite tid.....hehe puss o hej <3

Städa

Hallå=)

Söndag idag och jag har hunnit med en hel del. Ja så vad har jag hunnit med då?

* Torkat av alla ytor
* Plockat
* Dammsugit
* Skurat
* Druckit kaffe i solen 
* Fått i mig lunch

Stor del idag har alltså varit städning, men så är det och klockan är ju bara kvart över två så jag lär väl hinna med mycket innan dagens slut!

Puss o hej sålänge <3


Har ändrat lite...

Ändrade utseendet på bloggen så det ska bli lättare att läsa...Blev det bättre?

Skulle ju helst göra en personlig design men det kan jag ju inte eftersom jag inte har en aning om hur man gör...

Måste bara rekomendera världens godaste kakglass. Ben and jerrys WICH  är hur god som helst.. synd att man bara äter onyttigheter på lördagar men sånt är livet. Men den får 5 plus av 5 möjliga. Prova den!

Nej nu ska jag äta onyttigheter puss o hej <3

Hallå=)

Japp här har man inte varit inne och skrivit. inte ens suttit vid datorn, gissa varför? Jo det underbara vädret! Blir inte mkt skrivande nu heller ska strax ut i solen igen. Vill bara säga att jag är så jävla bra. Var ute och gick igår i 2 och en halv timme=) STOLT! tänk vad en promenad kan bli trevlig med rätt sällskap! Men jag hade ont överallt sen kan jag lova och idag ville jag inte ha mina ben =)

Idag har vi bara myst det är ju lördag varit ute o grejat. Solat lite, ätit ute, druckit dricka och nu snart ska vi ut igen och då kanske blir  en glass. Det är ju äntligen lördag! 

Linn här är min mailadress: [email protected] Kram

Sanningens ögonblick

Det var inte så längsen jag skrev men tänkte faktiskt dela med mig av min den här dagen också!

Dagen började riktigt tidigt Sam vaknade redan vid halv 6 så vi tog det lugnt en stund o så fixa ja frukost till lillen. Sen vid 20 över 6 så gick vi ut o gick....lite i tidigast laget men jag hade ju fler planer och för att hinna med allt fick det bli såhär. Efter en timmes promenad så begav vi oss hem och jag hoppade in i en snabb dusch o käkade frukost innan vi skulle iväg på babycafé. Där var det lika trevligt som vanligt. Men det är klart med det sällskapet! 

Sen vart det lite kaffe på mammas uteplats och en promenad till konsum. 

Och nu då? Jo har nyss tittat på tv innan jag satte mig här. Sanningens ögonblick som går på kanal 5. Shit vilket program.... jag fattar inte vem som är beredd att skämma ut sig för pengar. Men det är underhållning. Vad tycker du om Sanningens ögonblick?


Japp det var allt för ikväll puss o hej <3


Hej

Fösökte blogga igår men tror ni det gick??? NEJ... var så störande men så är det ibland.

Lite om gårdagen:

Var uppe med tuppen och tog en morognpromenad på 2 timmar. Hälsade på min söta mormor, Tvättade kläder, Tog en kaffe hos mamma. Pappa o virre kom på besök=) Fullt upp då med andra ord! Det gilar jag!

Tog lite bilder när jag var ute o gick som kommer nedan.

               

Jag älskar solen =) Men uppdaterar kanske senare nu måste jag stoppa nåt i magen puss o hej <3

Tisdag

Hallå har just lagt Samuel och då är de ju vanligt att jag hamnar här. Mesta dels av dagen har spenderats ute i det vackra vädret. Jag älskar sol! Promenerat har ja också gjort.

Det här med vikt o träning tänkte jag slänga ut mig om. Har ju skrivit lite om det tidigare. Men min träning  höll inte i sig så bra utav olika anledningar. Lite om varför de blev som det blev:

Simmning: Tony började jobba, svårt att ta med sam in till badhuset.
Promenera: Sam var sjuk i 3 veckor ca ( hosta) så jag ville inte vara ute för mkt innan det var jag sjuk
Men har promenerat när jag kunnat Kväll eller morgon
Powerplate: Samma veva när ja o sam var sjuka
Sen har man ju varit lat oxå för allt går bara man vill=)

Och hur man äter då? Jo godis och dricka dricker ja ju bara på lördagar=)  Har däremot vart dålig på att äta mat flera gånger om dagen men nu har jag även ändrat på de med. Så nu äter jag frukost, lunch, middag och kvällsmat.

Nu ska kilona bort! helst igår =) Japp det var lite grann om det. Nu ska jag fixa med lite annat innan det är dags och lägga sig i soffan och kolla på desperate housewives. Puss o hej <3

SOL

Har just lagt Sam så nu sover han sött. Idag har det varit en bra dag, Solen skinner o det har druckits kaffe, strosats på stan, varit och handlat och jag har lagat mat. Så en del har jag iallafall hunnit med. Skulle vilja gå ut på en promenad i det vackra vädret men det är ju lite svårt när lillen sover och Älsklingen jobbar.

Kan inte någon komma hit o dricka kaffe med mig?! Det skulle jag tycka var väldigt trevligt. Men då kanske man behöver ringa någon? hehe.

Vi får se vad som händer resten av kvällen men nu ska jag ringa ett par samtal. Puss o hej <3


Hej!

Har varit uppe ett par timmar. Roat mig med o diska o plocka lite grann. Samuel har varit i gåstolen och härjat! Han plockade dvd filmer, välte ner alla cd-skivor. Gissa om han såg nöjd ut ? =) Jo helt överlycklig.

Snart ska jag käka lite frukost hade jag tänkt. Och Sam ska äta mellis. För att senare gå ner och dricka kaffe i solen med min syster. Ska ner på stan idag också.... Var faktiskt ett tag sedan nu=)

Men nu protesterar Lillen. Så nu ska vi mysa lite. Puss o hej <3

Hej igen =)

Igår var det mys för hela slanten. Älskar lördagar. På kvällen satt alla och myste med godis och såg på tv:n inga fela alls det!

Idag då? Jo de vanliga rutinerna som vanligt och så är de ju söndag så tjejen åkte ju till sin mamma men om en vecka kommer hon ju igen=). Efter tjejen åkte har det spenderats mycket tid på min mors uteplats. Jag höll nämligen king sällskap då mamma och dom inte var hemma + att jag fick lite sol på mig!  Det vart lite tråkigt o sitta där efter ett tag men då kom min underbara Charlotte och gjorde min dag fulländad! Och när vi satt där kom hela familjen hem. Så ett par timmar sprag iväg väldigt fort!

Ja och nu då? Jo har just lagt Samuel för en liten stund sedan och nu sitter jag här och fundarar på lite allt möjligt. Men ja kansle skriver senare!
 
Lite bilder från valborg kommer här!

image54


image55



Hallå

Har ju inte skrivit så mkt som jag brukar men igår var det lite kaos kan man väl lugnt säga. Men det har löst sig! finns här för dig  Syrran ALLTID! Och givetvis för min andra syrra oxå ;)

Annars va det inget speciellt igår tvättade kläder o grejade lite.

Måste bara skriva Lovisas roliga komentar igår kväll när vi satt och kolla på så ska det låta. Hon sitter imellan oss och utbrister på det mest kärleksfulla sätt. - Mickan och pappa ni är mina snubbar ni! Då frågade jag om hon visste vad det var, Jo då det visste hon men hon hade glömt det. Så när jag berätta vad snubbar va så skrattade hon rejält och vi med för den delen! Hon är såååå söt! 

 Idag det är lördag och det beyder godis!=) Och måste ju skryta att det har legat en 200g mintkrokant chokladkaka sen förra lördagen som fortfarande är oöppnad!!! SÅ STOLT!

Vad har jag roat mig med tills nu då? Jo jag Städat såååå roligt så. Men det gick väl an när man spelade musik. De andra är hemma hos Tonys föräldrar. De har väl varit och fixat lördagsgodis till tjejen också medans jag städat.
Men nu hör ja att de kommer så puss o hej<3


Godmorgon

Sitter här samtidigt som jag slänger et öga mot Lovisa som står i hallen o hoppar hopprep och rockar rockring. Samuel som ligger på golvet och leker och försöker krypa. Tror han kan det in den närmsta framtiden. Jag har min trogna kaffe kopp i handen.

Vädret ser mer lovande ut idag iallafall. Toppen det! Några planer för dagen då? Nja ta det lugnt nu på morgonkvisten. eller förmiddagen eller vad man nu vill kalla det för!

Uppdaterar senare. Puss o hej <3


Hallå=)

Igår var vi ju som sagt iväg och kollade på brasa. Helt okej men väldigt blåsigt. Dracks lite kaffe och Tjejen åt glass. Samuel var inte så road i början men sen kom han igång och verkade trivas. Men vid 20 över 8 begav vi oss hemåt för då var Sam inte glad utan övertrött. Så vid nio var vi hemma. En bra dag mad andra ord!

Idag då? Dagen började underbart. Jag fick sovmorgon ända till 20 över 10. Känner mig som en helt ny människa. Tack älskling! <3 Sen har jag städat lite grann och även badat med Sam. Just precis nu då? Jo jag sitter här med min kaffekopp. Lovisa äter lunch och tony håller henne sällskap. Sam sover.

Senare? Jo då kommer syrran och hennes pojkvän Daniel hit och hälsar på=) Trevligt! Önskade att det var finare väder nu när alla är lediga men sån tur har man inte. men nu ska jag Greja med annat. Puss o hej <3

RSS 2.0