Badhus


Vackrast!



Morgonen har varit bra och alldeles strax ska vi bege oss i väg till Badhuset. Så kul att det börjar nu igen! Då vet ni vad vi kommer göra söndagarna framöver=)  Men nu ska vi packa lita badkläder Pus o hej <3


Bada

Hallå hallå=) Sitter här en stund innan det är dags att slänga oss i ett bad, Jag och Samuel såklart! Morgonen har varit bra!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Tony börjar ju jobba 4 så innan det ska vi väl hitta på något. Efter tvätten är klar då. Det är ju Tony som tvättar så jag ska inte ta åt mig av äran ;) Men å andra sidan städade jag ju igår :P jaja nog om det! Jag är så fruktansvärt shopping sugen. En lista på vad jag vill ha just nu!

* En oval ganska stor spegel med svart ram
* En  hylla med fyra krokar under
* Nårgra nya blommor
* Snygga pärmar till hyllan här brevid datorn
* Tavlor 

Listan kan göras lång=) Men nu ska det badas!! Puss o hej <3
 

KARLSTAD!

Hej hej hemskt mkt hej ;)

Som rubriken säger så har jag varit i karlstad i dag med min underbara och allra bästa vän Charlotte. Hon är alldeles för söt som körde in till karlstad så jag kunde shoppa till min lilla prins som snart fyller ett år! + att hon är det bästa sällskapet man kan ha!

Först en alltid lika trevlig bilresa med MASSA prat tills vi kom fram till mål nr 1. Nämligen toys r us. Hittade massa presenter där! Sen vidare till bergvik och hittade även lite där=) Slutligen var det dags för ikea där handlades det lite utav varje men det slank allt ner någon present där också!

Vill tacka min otroligt söta syster som var barnvakt åt min lilla prins när jag var iväg. TACK! Men nu ska jag gå in och se på en film som min sambo har hyrt och mysa ner mig i soffan så vi hörs i morgon. Puss o hej <3

REGN

Hejsan=) Shit vilket tråkigt väder det är ute...blir nog en inne dag om det ska regna hela dagen... Är trött och sleten men det har ju sina förklaringar;) Som det står på en av Samuels t-shirt: Sover inte jag sover ingen! Men man fick  ta igen lite sömn förrut i morse så jag är riktigt nöjd!

Just nu har jag det så oerhört tråkigt, Samuel sover och Tony jobbar. Men nu hör jag någon som håller på att vakna så puss o hej sålänge <3

Måndag


Min lilla prins!


Idag har vi roat oss med en hel del, var ju uppe med tuppen och såg faktiskt fram emot att få lägga mig halvdöd vid tv:n eftersom the voice har börjat igen på kanal 5! Efter det var det dags att göra sig iordning för babycafé stod näst på våran lista! Jättekul som vanligt=) Samuel kröp runt och lekte sig trött!

Senare tog vi en tripp ner till staden med syrran (Camilla) men jag hittade inget i vanlig ordning. Men det kan ju bero på att jag ska till ullared inom en framtid! Passade även på att gå och hälsa på Tony på jobbet så Samuel fick säga hej till pappa=)

Sen har det varit ganska lugnt. Förutom att plutten slog sig i pannan och fick värsta blåmärket=( Den här åldern är så otroligt rolig MEN de gör sig illa ganska ofta. Inte lätt när man försöker lära sig att gå;) Kankse skulle man införskaffa en sån där tyghjälm? han skulle ju vara för söt i de iallafall;)

Nej nu får det bli ettäpple framför tv:n. Puss o hej<3


Helgen

Hallå nu har man en lung stund och passar på att sätta sig vid datorn;)

Gårdagen var mycket trevlig, vi var ner på staden och tog en fika innan tony skulle jobba=) Resten av Kvällen gick åt till att köpa och äta godis och se på nalle puh med Lovisa! Hur mysigt som helst. Sen när tony kom hem vart det mera tv mys. Fortsatte käka godis och såg på en film vi hyrde=) 27 dresses. Helt okej mysfilm!

Idag då? Seg morgon men på eftermiddagen kom det igång! Först kom min kusin Sophie förbi på en kaffe och en stund kom Camilla och Daniel upp, hur trevligt som helst! Nyss var min lillasyster här och gosade också, mina systrar är sååå underbara!

ERICA!                                                          CAMILLA!
  

Lördag morgon!

Lördag morgon och solen skinner! Dagen kan väl inte börja bättre, jo faktiskt jag fick sova till klockan sju=) Ska snart in och fixa lite frukost och slita Lovisa från barnprogrammens värld.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men skulle ju va kul att göra något innan Tony börjar jobba i eftermiddag! Men nu var det frukostdags ;) Puss o hej <3

Fredag

Dålig uppdatering men sånt är livet ;) här kommer kortversionen på vad jag roat mig med!

Onsdagen:
Tog det lugnt ,var och handlade och grejade hemma. Var även ute och gick 1 timme på kvällen=)

Torsdag:
Följde med syster till sjukhuset för att senare ta en frukost på stan. Städade, Krånglade med tv och tv:bänk. Vart pissblött i spöregn;)

Idag:
Har inte hänt så enormt mycket, var nere på staden och letade efter presenter men hittade tyvärr inget, Lagat mat och lite andra vardagliga rutiner.


Haha gud vilket intressant inlägg;) Men det är ju ett inlägg iallfall!? eller hur?

Avslutar med en bild på min lilla prins! Puss o hej <3


Hellu=)

Varit lite dåligt på blogg fronten men har ju minst sagt haft lite och göra;) Men roliga saker då!

Måndag:
Lovisa började 2:an...Shit vad tiden går fort ;)
Fikade med underbart härliga S...Givetvis bara kaffe ;) HÄLSOSAM!
Städade lite Dammsugaren och skurmoppen tittade fram

Idag:
Varit på babycafé 
Tagit en lunch på staden ( Båda med S)
Solat med syrran (måste få färg!)


Japp det har varit lite av det jag har roat mig med! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men vi ska allt se till att ha saker att roa oss med! 




 

Fan vad nöjd

Fan va nöjd jag är! 1 timme på promenad ikväll i spöregn=)


Trevlig kväll

Måste bara skriva att igår hade jag en riktigt trevlig kväll! Satt mest och gjorde ingenting Samuel sov och Tony jobbade och då ringer telefonen. Min kusin Sandra frågar om hon komma hit och självkart ville jag det! Vi satt på balkongen och hade det trevligt och drack en massa kaffe ;) Efter en stund kom även min mamma upp och gjorde oss sällskap=) Så enormt trevligt!

Måste också säga att Sandra har en så otroligt fin gravidmage, jag undrar vad det är för en liten krabbat som ligger där inne. Jag tror att det är en tjej...=) Men det tar ju inte allt för lång tid innan vi får reda på det! Jag som tycker att min  kille är en bebis...Fast han är ju en stor kille och det är ju inte alls långt kvar till 1 årsdagen. Shit vad tiden går fort!!!

Men nu måste jag hoppa in i duschen, har ju en del att göra idag;) Puss o hej <3


Fy....

Dagen igår var minst sagt inte min dag...Den började ju sådär med lite huvudvärk och på dagen känndes det ganska bra. Var nere på staden o kollade lite på stan jag hittade som vanligt inte något men min sambo hittade ett par snygga skor=)

Bestämmde för att ha lördag den dagen efter som Tony jobbar idag. Gott med Godis och dricka och faktisk lite ute mat chikenbits med pommes...Så länge det varade iallfall. Hann äta lite godis och sen va det dags för maten, åt lite grann...Men där svek apiitetn och huvudvärken var olidlig. 2 minuter senare fick jag upp allt....NAJS..inte. Fräscht att skriva om det nja inte direkt men skit samma ;)

Nej jag är inte magsjuk som tur är ;) För idag mår jag toppen!!! Men jag funderar starkt att fuska och äta godis idag med eftersom det blev som det blev igår...Har inte bestämmt mig än..Just nu är jag mätt och orkar inte ens tänka på godis. Idag blev det makaroner och köttbullar, enkel mat är så gott ibland!

Ne nu ska jag umgås med min underbara sambo innan hann ska och jobba=) Puss o hej <3


Känner mig...

Känner mig jämt lite död...Sov inte alls bra inatt. Jag var uppe och hoppa som en jävla studsboll, varför har jag ingen aning om. Kan väl ha varit lite huvudvärk som jag drogs med i går och som fortfarande tyvärr ligger i bakgrunden och lurar. Men lite kaffe ska nog bota det;)

Sitter här med lillen i knät som absolut måste sitta vid datorn så fort någon sitter här, det hade ju gått hur lätt som
helst om han inte ville knappa på tangenterna hela tiden. Så det tar jämt lite längre tid;) Men vi lyssnar på en av Samuels nya favorit låtar. Markoolio- Rocka på,  och gäspar i kapp samtidigt som han dansar i knät på mig! Mren det finns inget sötare=)

Idag blir det seeeegt men det kanskle man kan läsa ut av detta inlägg;) Men något ska vi allt hitta på! Någon som vill komma och dricka kaffe med mig? Nästa kaffebryggaren Puss o hej

Kvällen

Onsdag och känner mig ytterligare lite bättre, jag anser mig inte ens som sjuk och det är ju väldigt positivt=)
Dagen har varit lång men bra. Har hunnit med en hel del faktiskt.

Var ner på stan och kollade kläder, jag hittade tyvärr inget men Tony kom hem med ett par nya snygga jeans! Sen hem för att greja och stoppa något i magen innan det blev en promenad till på staden som slutade i en fika på café paus. Men nyttig som jag är blev det en smörgås och kaffe, inga godsaker här!

Sen har jag varit hos min mamma och druckit massa kaffe och haft det väldigt trevligt och hemma har jag spenderat tiden framför tv:n och tagit det riktigt lugnt...Börjar bli något fel på mig tv är absolut inte min grej;)

Bjuder på en bild på Godingen när han snott sin pappas plånbok. Kolla myntet han lyckats tagit ut och håller i handen!


Bilder säger mer än tusen ord!

Två enormt söta bilder 1 på Samuel som givetvis är så enormt söt och 1 på Lovisa som är söt som socker i sin utstyrsel i rosa, svart och guld.




lite bättre

Hallå=) Idag mår jag lite bättre så här har det inte varit något stilla sittande. Började morgonen med lite kaffe och städning (tog hälften idag och tar resten i morgon) Efter det tog vi det lugnt en stund innan vi gick ner på staden. Vi har även hunnit med en promenad både till Maxi och Konsum.

Sitter nu här och gäspar för fullt och funderar starkt på att sätta på en kanna kaffe och slänga mig i soffan och glo lite på tv. Ja så får det nog bli. Puss o hej <3

Hejsan=)

Blä för att vara sjuk/förkyld.... Så idag har det inte hänt så mkt tyvärr, har försökt att ta det så lugnt som möjligt. Och det ska jag tala om att de tycker jag är fruktansvärt tråkigt!

Lägger upp en bild på min lilla skatt=)



Puss o hej<3

trött som en gnu

Godmorgon...Trött som en gnu och känner att jag är på väg att bli förkyld. VILL INTE VA SJUK...Jag har inte tid med det heller för den delen! Men idag gick vi faktiskt upp i männsklig tid i allafall, halv 7 ville lillkillen upp=) Det är bara vi två som är vakna. Lovisa och Tony sover så sött så.

Idag blir det lugnt, väldigt lugnt som det känns nu..Men det lär väl märkas;)

Puss o hej <3

Regn......

Nu är det jämt lite blött....Efter Vi käkade lunch kom jag på den briljanta idén att vi skulle gå till konsum och karamellagret för att köpa lite mat och godis! Sagt och gjort. När vi kommer ut från konsum började det dugga ytterst lite så vi gick glatt vidare till godislagret, men när vi kom ut började det regna ÖS regna. Jag och Lovisa vart minst sagt pissblöta och Sam var hysterisk eftersom han hatar regnskyddet. Det var en riktigt trevlig promenad hemmåt....INTE

Vi kom hem för ca 10 minuter sedan och nu sover Sam gott och Lovisa tar ett varmt bad och jag värmer mig med min underbara kaffekopp;)

Puss o hej <3


Godnatt=)

Lovisa och Samuel<3




Så enormt söta, detta var tidigare idag dom låg bra länge och kramades och myste. Syskon kärlek det! Känns trist att Lovisa åker hem på söndag, veckan har gått såååå fort! Med denna bild säger jag godnatt. Puss o hej <3

Mysig kväll!

Japp det har vi haft, en riktigt mysig kväll!

  • Ätit nachos, hur gott som helst=)
  • Spelat yatzy, med en övertrött Lovisa= många skratt
  • Gjort milkshakes, ska ju ha nåt och dricka till yatzyn ;)

Inga fel alls det! Och nu ska jag lägga mig i soffa innan det blir dags för att sova! Puss o hej <3


De här är världens bästa hund! Eller hur är han fin!


Hellu=)

Japp det var ett tag sedan jag skrev. Men det har haft sina orsaker. Men inte mer om det just nu!

Så nu är jag på blogg humör och tänker skriva lite=) Vad har jag roat mig med de senaste dagarna?! Jo lite utav allt möjligt faktisk. Allt från och läst böcker och spelat spel med Lovisa och Samuel. Till att ligga och glo i soffan, som faktiskt inte är min grej annars.  

Men jag är rikitgt irriterad över det här otroligt deprimerande vädret. Känns ju inte som en hit att gå ut och hitta på massa saker då heller. Inte när det regnar! Men så är livet.

Igår var en riktigt trevlig dag, då gick vi alla iväg och handlade och umgicks eftersom Tony faktiskt var ledig torsdag och idag, fredag! Sen träffade jag min stjärna min Charlotte. Så kul att umgås med världens underbaraste människa PLUS att vi förhoppningsvis fick lite färg eftersom vi var och solade.

Idag har det varit ganska lugnt, Regnat som vanligt... Men vi var hos Tonys mamma och drack kaffe och hade det trevligt! Sen har det varit lugnt.

Och just nu i detta ögonblick då? Jag sitter här och funderar starkt på att sätta på en kanna kaffe. Tony och Samuel badar. Lovisa är hos sin kompis=)  

Så är du nöjd nu syrran?? Det kanske kommer ett inlägg ikväll också. Den som tittar får se ;) Puss o hej <3

test test

Hmmm.... har stört mig rerjält på att mina rubriker blir fel, först trodde jag att det var jag som skrev varje nytt ord med stor bokstav av ren sinnes förvirring. Men icke. Jag har lyckats ändra det men hur fan ändrar jag tillbaka????

Varför är det så svårt att släppa???

Jag pratar om mitt tidigare inlägg, om personen jag inte ska lägga ner någon mer engergi på. Men jag kan inte sluta tänka och bli arg.....Det tar väl ett tag tills ilskan går över...Det är inte så att jag tänker på det hela tiden men just när jag ska till att blogga så kommer det upp i skallen.

Får prova blogga senare...Puss o hej <3


Sjukt besviken...

Har liksom tappat lite humör till att blogga de senaste dagarna och detta pga av en viss person. Jag är sjukt besviken på dig....Nej det är ingen som läser bloggen....var väl evigheter sen du gjorde det... Jag är inte besviken för min egen skull, jag vet hur du fungerar och jag upphör aldrig att förvånas av vad du gör. Jaja skit samma ska inte lägga ner mer energi på dig nu.

Annars då? Jo livet rullar på i vanlig ordning, just idag är det riktigt skitväder och jag har inte roat mig med något speciellt. Jo jag var nere på stan med syrran i pissvädret och hjälpte henne leta efter något snyggt, tyvärr hittade vi inget idag. Bättre lycka nästa gång=)

Jag vill ha några bra bloggar att läsa! Jag vet att jag tjatar men rekomendera gärna fler bra bloggar! Men nu ska ja kolla lite på ikeas sida. Vill handla lite nya grejer! Typ mattor, får se vad jag hittar=)

Puss o hej


Nu är det natten!

Japp mina ögonnlock börjar bli tunga och jag gäspar så det står härliga till. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova. Men först så ska jag skriva av mig lite;)

Dagen har varit mysig och lugn, har hälsat på min söta mormor. Sen har jag käkat godis. Träffat syrrorna, följde med mamma ut med hunden.Och självklart myst med min älskade sambo! Japp det var en kort sammanfattning av dagen!

Ne nu ska lägga mig PUSS O HEJ<3

Lista=)

Tre saker jag gör när jag vaknar:
Borstar tänderna på en gång när jag går upp
Plockar iordnig om något behövs att plockas ( hatar när det är rörigt)
Klär mig

Tre saker jag måste ha under dagen:
KAFFE
♥ Vatten
♥ Musik

Tre personlighetsdrag på mig:
♥ Omtänksam
♥ Ärlig ( farligt ärlig enligt sambon ;)
♥ Kärleksfull ( denna direkt från sambon)

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
♥ Va med familj och vänner
♥ Shoppa
♥ Dricka kaffe och vara social


Tre saker jag är rädd för:
♥ Min sambos korkade ideér (hahaha inget illa menat)
♥ Spindlar
♥ Höjder

Något jag drömmer om:
♥ Hus
♥ Få jobba med något jag trvis med
♥ Fler barn

Tre personer jag utmanar:
♥  Camilla
♥  Veronika
♥  Anne-li

Så TRÖTT på mig själv....

Japp har  kommit tillbaka från maxi. Gissa vad vi handlade? Jo det ska jag berätta INGENTING...Just när vi ska gå in så ska jag ta up mitt kort och lägga det mer lätt tillgängligt och inser då att det ligger hemma i min väska. Jag har ALLTID kortet i skötväskan men eftersom jag var på kalas själv igår kväll så hade jag lagt över både kort och mobil i min väska....Och det hade ju smarta jag glömt!!!

Men som tur är gick det lika bra med falukorv och mos till tjejen så vi slapp och gå igen! Men det betyder också att jag inte har något kaffe hemma. Så idag har jug druckit 0 koppar kaffe...=(

Puss o hej <3

Detta skrev jag 11.30......

HELLU!

Hellu=) Så sitter man här igen ytterligare en morgon....Inte riktigt lika trött som igår men ändå trött. Min stjärna vaknade nämlgen vid 5! Vilken härlig tid att börja dagen;) Nej då jag fick honom att somna om vid 6 sen vaknade vi vid halv 8 iallfall!

Igår hade vi det fullt upp:

* Var o handlade
* Åt glass i det vackra vädret
* Lovisa handlade mer kläder på Lindex
* Var i lekparken
* Jag var på kalas på kvällen

Idag ska vi gå och handla för Lovisa fick bestämma lunchen idag. Så då blir det kokt korv i bröd=) Inga höga krav där inte..hehehe. Men först ska jag duscha, fixa frukost och fixa med lite annat!  Men det är väl bäst och sätta fart om jag ska få något gjort! Puss o hej <3


RSS 2.0