Härliga unge

Samtal med prinsen.

Jag: - Samuel du får inte springa här.

Samuel: Blänger bara på mig och börjar småspringa igen.

Jag: - Men Samuel vad sa jag?

Samuel: - Jag springer inte jag går snabbt!

Ja vad säger man haha!

Blä

Ingen bra dag idag. Är ju ledig så det väl en positiv sak. Vaknade med huvudvärk, det är ju så otroligt roligt! Hade även en hel del att göra så fram tills nu har jag badat (försök att bli av med huvudvärken) Dammsugit, skurat, städat toaletterna, fixat lunch och lägga Sam behövde jag inte göra för när han var mätt så sa han att han ville sova och gick in själv och det ända han ville ha var täcke, kudde och en puss o kram! Goding. Den stora godingen drog iväg direkt efter lunchen för att leka. Så nu har jag ca 40 minuter att göra vad jag vill med;)

Måste börja träna, det bidrar nog till min otroligt positiva attityd!


Fröken som knappt hade tid att äta innan det var dags att dra ut och leka=)

Vatten

Mycket vatten på min lediga dag! Det gillar vi en del av vattnet i alla fall! Drog i väg så vi var vid badhuset 10 när det öppnade och där badade vi för fullt. Lovisa och Sam är ju båda två fiskar i vattnet. När vi badat i ca en och en halv timme ville Lovisa åka den stora kanan och det fick hon ju, åldersgränsen var ju 7 så ;) Men min lilla kille ville också åka så jag frågade om man fick åka ihop med barn i kanan och det var inga problem! Han älskade det och eftersom jag älskar honom sprang vi upp för trappen och ner i kanan i inte mindre än i en timme och en kvart trots min rädsla för höjder! Lovisa diggade också kanan men hon åkte inte riktigt lika mycket=)

Efter den vattenleken så behövdes en middagslur för Sam och jag råkade somna och helt otroligt nog fick jag inte ont i huvudet som annars när jag somnar mitt på dagen!

Vattenlek nummer två var ju när Sam var ute och lekte i regnet, Lovisa med för den delen men hon var ju hos en kompis. Han körde runt på sin motorcykel och sen hoppades det runt i vattenpölar. Kan erkänna att jag hellre myst inne och lekt med bilar eller något men Sam älskar att vara ute och det uppsakttar jag. Roligast är det när jag frågar om vi inte ska stanna inne om det regnar, då får jag nämligen svaret att det  finns paraply=)



Snyggingen igår men exakt samma kläder och glädje var det idag=)


Seg

Ja det är jag men njuter av tysnaden, Sam ligger nämligen och snarkar och Lovisa är och leker hos en kompis. Funderar på vad jag ska roa mig med men det ända jag kommer fram till är att ta det lugnt;)

Snacka om att jag vart pissblöt förut! Cyklade från jobbet och jag kan säga att det kändes som om himmlen hade öppnat sig. Men eftersom Sam älskar när det regnar så fick han regnutstyrsel och vi gick ut så han fick hoppa i vattepölar efter vi hade stoppat lite mat i magen. Lovisa hoppade hoppade nog i vattenpölarna på väg till kompisen!

Puss

Jo

Ledig dag igår, det var inga fel ska jag tala om! Var och hälsade på mosters lilla älskling och min älskade syster på sjukhuset. Vill dit snart igen!

Dagen idag har bestått av jobb, tittat på barnen som har åkt: L inlines och S sparkcykel. Lagat mat, Hälsat på Tony på jobbet och köpt glass till barnen, hem och lekt och nu ligger den lilla och sover och den stora är ute och åkere inlines igen=)

Nu ska jag ta mig något att äta, hört att det kan vara bra ;) Puss puss <3


SAKNA

SAKNAR MIN SAMBO!!!!!

KOM HEM NU!!!!!!!!!!



Dagens

Dagens

Humör:
Bra.
Klädsel: Svarta byxor, brun tunnika.
Hår: Lockigt.
Bästa: Att jag är hemma nu=)
Sämsta: Att jag träffat Sam så lite jobbat 11-21.
Roligaste: Humor på jobbet!
Tråkigaste:  Att jag borde lägga mig tidigt för att orka till jobbet vid 7.
Dryck: Kaffe.
Planer: Mys med sambon i soffan.


Fredag

Fredag idag. Jobbade sju till fyra och sen hämtade jag min lilla älskling som var hos mormor. Tog en promenad i regnet med paralply eftersom han älskar att vara ute när de regnar.

Annars saknar jag min syster enormt mycket, vet ju att de kommer bli kvar ett bra tag men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! Givetvis saknar jag de andra med och jag vill att lillen ska växa till sig så man kan få gosa massa med honom.

Sitter nu och väntar på att klockan ska gå så min sambo ska komma hem. Men än är klockan inte nio.

Puss puss<3


Moster!

Ja här har det varit tomt på inlägg men det finns sina anledningar kan jag säga. Kan ju berätta att jag blivit moster till världens underbaraste lilla kille. Grejen var ju bara den att han hade lite väl bråttom. Han skulle ju inte kommit försen om 10 veckor.  Men de mår bra och jag är världens stoltaste moster!

Pissväder

Otroligt positiv rubrik! Dagen har varit bra men synd med det tråkiga vädret har begränsat val av aktiviteter. När det var okej väder på förmiddagen var vi ute på gården för Samuel hade fullt upp av att leka med en av sina kompisar. Hälsade även på syster och drack lite kaffe innan det värsta regnet kom.

Eftersom det var så tråkigt väder så passade jag på att städa, torkade av skåpluckor, tog en sväng med damssugaren och moppen och städade toaletterna.

Sedan fick vi besök av Anne-Li och Lovisa så då dracks det kaffe och snackades en hel del. Lovisa och Sam lekte och såg på tv, lite godis hamnade magarna på dem också.


Min fina godisros!



Bra dag

Underbara fredag! Varför är denna fredag så underbar? Jo för att:

* Jag är ledig idag.
* Jag fick sovmorgon till halv nio.
* Matade ankorna idag, Änder, måsar, måsungar med fler ;)
* Var i lekparken en sväng.
* Lunchade på paus.
* Köpte en jätte rolig vattensprut grejs. ( jo jag vet att man inte skriver så)
* Blev nersprutad med ovanstående och klädde av Sam näck och sprutade ner honom!
* En kortis på stan.
* Var och badade i skymingningen med C & M, där träffade vi Lovisa=)

Ja och nu sitter jag här nöjd med dagen och min lilla kille sover. Sambon jobbar ju tyvärr så nu ska jag nog ta mig något att äta!  Puss o hej <3




Grattis



Grattis till världens bästa Lovisa! Hade sån tur att de tittade förbi på en fika idag när hon fyllde år. Så visade hon upp allt hon köpt för sina födelsedagspengar, så här fick vi se en modeshow=)

Fröken har klippt sig med och hon vart självklart superfin! Bilder finns här!


Dagens

Dagens

Humör: Bra!
Hår: I en snodd.
Smink: Bara mascara.
Klädsel: Klänning.
Avklarade: Jobbet.
Planer: Slappa.
Borde: Inga.
Låt: Sams favorit, sommartider.
Mat: Wokat med kött, najs de.
Dryck: Kaffe och pepsimax.


Tisdag

Ledig dag. Varierande väder. Samuel bodde i poolen HELA förmiddagen. Själv satt man i skuggan och tittade på och blev nerskvätt av den lilla busen! Eftermiddagen har ju bestått av regn så då har vi varit inne och myst och lekt! Det har alla fall varit riktigt härligt att vara ledig!

Puss puss <3

Bloggar




Fredag

Jobbade elva till nio så det var inte mycket som jag hann med. Blev väl ett par timmars slapande framför tv:n!


Lördag

Jobbade sju till fyra. Försov mig ordentligt. Min mobil var inte inställd på helger.... Kan säga såhär jag kom 1 min försent. Vaknade en kvart innan jag skulle vara på jobbet. Så jag slängde på mig kläderna och cyklade i en jävla fart! 

Efter jobbet var jag och Sam ute på gården och myste på en filt och så kastade vi massa frisbee (stavning) och lekte med bilar i gräset.

På kvällen blev vi bjudna på nachos hos syster och markus. Otroligt gott och otroligt mätt! Tack!



Söndag

Jobbade elva till nio men innan dess fick jag sovmorgon till halv nio sen gick jag iväg med sam och kollade på ankorna och drack kaffe och han fick glass!


 Idag

Jobbade sju till fyra hem åt mat tog det lugnt. Åkte sen iväg och badade med systrar och markus! Köpte med glass till stranden och där badade vi i två timmar. Samuel badade nästan hela tiden! 

Ja det var det jag orkade klottra ner! Puss puss <3
 

tråkig

tråkig blogg= mycket jobb återkommer imorgon!

3 saker

3 saker jag gör varje dag.

1. Pussas.
2. Dricker kaffe.
3. Pratar i telefon

3 saker jag verkligen inte gillar att göra.

1. Diska.
2. Tvätta.
3. Stressa (för mycket, lagom stress gillar vi)

3 saker jag vill ha.

1. En ny klänning.
2. Lite nytt smink.
3. En till matta till vardagsrummet.

3 maträtter jag gillar.

1. Wokat i alla former!
2. Sallader.
3. Enchiladas.

3 maträtter jag inte gillar.

1. Chiliconcarne sååååå vidrigt.
2. Soppa i nästan alla former.
3. Gröt, kanske inte räknas som mat mrn äckligt är det.

3 saker jag har inplanerade just nu.

1. Jobba i helgen.
2. Hitta på något roligt på tisdag då jag är ledig.
3. Fika med en vän eller två.

3 viktigaste prylarna.

1. Min mobil, används flitigt.
2. Mini pc:n.
3. Mascara.

3 saker som får mig lycklig

1. De jag älskar.
2. När de jag älskar mår bra.
3. Att få umgås med dem med!

Yes en liten lista blev det här! Puss o hej<3

Paus

Ja nu har vi en liten paus i filmen vi tittar på och då passar jag på att blogga! Filmen har varit helt okej hitills men ingen 10 i topp film ännu men vi får se är väl en tinne kvar eller något sånt.

Dagen annars har bestått av jobb och massa onyttigt skit, är ju ledig i morgon och jobbar i helgen så det fick bli en halv pizza och lite godis idag. 

Hoppas på strålande väder imorgon så jag kan hitta på en massa roligt med min lilla prins! 

Nej dags för filmen igen, för den somvill veta så är det Shutter Island vi kollar på.

 
Inte dagens godis men inte långt ifrån ;)

Dagens

Dagens

Humör: Lite varierande pga trötthet.
Hår: Just nu i en handduk har badat.
Klädsel: Samma som ovan.
Bästa: Mys med Sam.
Sämsta: Att S inte kunde sova inatt.
Dryck: Kaffe och redbull.
Låt: Spelar kent idag kan inte välja en låt.
Planer: Sova!


Bra

Ledig idag dock ingen strålande sol men det är ganska varmt och behagligt ändå. Ingen strand eller så men vi har varit och hittat på lite annat.

* Fikat/ Frukost på stan, Sam hade ju redan ätit frukost så han tog det vanliga, en dammsugare. Jag stoppade i mig en baugette med skagenröra.

* Lekt på gården. Eller sam har lekt på gården med en kompis.

* Var nere på staden och handlade lite.

* Sam och en kompis har vartit inne hos oss och lekt, framförallt med bilar och trummor. Sen gick de hem till honom och där bakade om=) Sen satt de ute och myste och åt det de bakat plus massa jordgubbar.

Sen har vi gjort tråkiga saker som att handla och så lite mys i soffan har vi hunnit med.

Nu ska jag ta det väldigt lugnt och slappa framför en film. Puss puss <3 


Kalas



Ett tag sedan igen. Anledningarna: Jobb och fint väder!

Torsdag:
Jobbade och eftermiddagen spenderades på gården och sen vi gjorde pannkakor!

Fredag:
Jobbade men slutade redan vid 3. Helt slut så dagen spederades ute på gården.

Lördag:
Åkte och badade i skymmningen på förmiddagen, Sam badade!!!! Grillade och Lovisa vart firad av sin farmor och farfar. Det blev en del badande i poolen för barnen då med!

Idag: Firade Lovisa som åkte till sin mamma idag. Så kalas idag för fröken! Presenter på sängen och sång på morgonen och gäster senare=)

Ja nu sitteer jag här och funderar på vad jag ska roa mig med;)


RSS 2.0