kaffe

förutom att jag är en stjärna så älskar jag stjärnor, mina nya favoritmuggar
 

sitter ute

Sitter ute på en bänk i solen och kollar på mini som åker pulka här på kullen. Han har fullt upp med kompisar och mitt sällskap kunde kvitta. Dock tycker jag inte att han är stor nog att vara här själv. Det är jag ganska ensam om i området. Här är många barn i tre årsåldern ute själva. Min är ju fem. Då får folk kalla mig hönsig. Jag har det bra här i solen medans han leker ;)

mys

Redo för kvällen. Myskläder och film 
 


Intressant...haha

 
Steg för steg ;)
 
 
 
 
 
Så kul kan man ha ;)

Herregud

Börjar bli sjuk. Tackar för min monstersovmorgon. Behövdes för har lite för lite energi. Händer alldeles för mycket....Nu får det vara bra. Har så mycket som jag skulle kunna skriva men håller ju på att fixa lösenordskyddade inlägg eller vad man nu vill kalla det för. Eller egentligen är det ju en underblogg som jag kommer lägga länken till här varje gång en uppdatering görs.
 
Idag är det lördag och det är bara jag som segat mig som andra har grejat och varit till maxi och varit effektiva. Bara jag som känner mig onyttig. Så ska hon äta godis på det ;) Förstå känslan...
 
Återkommer ikväll
 
 
jag och mina små prinsar
 
 
 

sug

ja

Att jag aldrig lär mig

....

Åh vad jag vill ha

Sommar. Vore så underbart. Sola, bada och uteserveringar.
 
Men då ska man väl träna sig i form först :P Dags nu det om det ska sluta bra kanske...Eller inte bra men bättre ;) Åh jag vill verkligen ha värme. Saknar mina klänningar.
 
Känner att det är dags för utgång snart med. Sugen på öl, vänner och  att dansa.
 
Bjuder på sommarbilder från tidigare år..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

<3

Haft en bra alla hjärtansdag <3 lite jobbiga saker men vi klarar allt!
 
Hallonpaj och vaniljsås fixade jag till mina <3 Fick fina teckningar och massa pussar och kramar!
 

Mys

Ja den här veckan känns så mysig. Började med att barnen var lediga måndag så inga måsten och vi åt mysfrukost hos syster och dagen fortsatte i samma anda.
 
Igår fick jag träffa min snygga och då blir ju dagen alltid bra. Sen var det ju fika hemma. Semlor är gott. Dock högst två gånger per år.. Haha.
 
Idag har jag klädsel one piece och kommer förmodligen inte byta. Vi har slappat, varit nere hos mamma och Mini och syrran var här en sväng. Ska se till att göra mat så Lovisa hinner äta innan hon ska iväg på teater. Idag blir det enkel matlagning. Ugnspannkaka. Ikväll är det ju dags för greys igen. Det gillar jag med.
 
 
 
 

Fortfarande osnygg

Ja det är jag tyvärr. Blir att spackla mig ordentligt. Massa mascara och ögonskugga.... Borde kanske börja med foundation. Nä Ingen falsk marknadsföring här ;) Nej då alla vet hur jag menar. Så snygg är jag idag
 
 
 
 
Förutom att jag är osnygg så är det bra ;) Igår var det mys för hela slanten med barnen som bakade chokladbollar och jag fixade tacos. Det jag har att gnälla över är att båda barnen ville se gladiatorerna och vi kan väl milt påstå att det inte är mitt favoritprogram.
 
Med tanke på riktigt dåliga program så är jag förbered på att behöva se melodifestivalen...Ja vi får väl hoppas det finns något bättre dom vill se....Visst kan de se  i deras egna rum men det är ju inge mysigt. Myskvällar tillsammans är att föredra.
 
Nä lite smink var det va? ;)
 
 
 
 
 

Dåligt

Dåligt med bloggande den sista tiden. Hur kommer det sig då? Har nämligen tänkt att uppdatera ett antal gånger men det har inte blivit några vettiga inlägg så jag har hoppat det. Ibland bloggar jag inte för att jag mår dåligt men så har inte fallet varit denna gång.
 
Det jag har att klaga på är min jävla otur. Har alldeles för många blåmärken som jag inte har en aning om hur de hamnade där, men eftersom det är mig vi pratar om så har jag väl i vanlig ordning gått in i saker...
 
Min mobil har gått i graven. Det är skumt utan telefon. Sedan i måndags så har jag alltså inte haft en mobil. Jobbigt att inte kunna skicka sms.... Överlever väl ;) Ny beställd nu efter ett jävla velande fram och tillbaka. Hoppas jag blir nöjd i alla fall...
 
Min spis håller också på att lägga av... Har ringt och de ska kolla på det. Den har liksom lite egen vilja. Funkar en stund och sen dör plattorna... Kul när man lagar mat kan jag berätta.... Får se hur det går idag när jag ska göra ugnsstekt falukorv och kokt potatis.
 
Bjuder inte på någon bild. Har en fuldag. Eller fulvecka... Så hoppas jag är snygg imorgon igen ;)
 
Puss puss
 
 
 

RSS 2.0