Spöke



Vad säger ni? Är det inte det sötaste spöke ni sett? Han har inte på sig det i många minuter innan det åker av. Han är lite rädd. Sötast. Han ska ha på sig den och visa mormor och mostrar sen säger han;)


Dagen

Dagen

* Sovmorgon.
* Hälsat på syster.
* Handlat på coop.
* Haft en sur liten kille.
* Hälsat på och hyrt film på T:s jobb.
* Tittat på Mamma mu och Kråkan.
* Druckit kaffe hos mamma.

Nu blir det film=) Puss!


Bra

Torsdag idag. En bra dag. Har solat med världens underbaraste och vi passade på att ta en fika också. Underbart! Mer sånt är inplanerat och det gillar vi!

Ner på stan för en fika med mina pojkar blev det också. Riktig fikadag;) Det behövs ibland.

Imorgon kanske vi får besök av andra underbara personer;) S med barnen. Var så kul i tisdags när de var här!



Dagens

Humör:
Mysigt! Ja jag kan ha mysigt humör!
Hår: Lockigt.
Smink: Inget.
Klädsel: Röd klänning/tunnika, svarta leggins.
Bästa: Fika ett och två!
Sämsta: Personer som tror de är bättre än andra.
Roligaste: Pysslandet med Sam. Rita och limma är grejer de!
Tråkigaste: Att min systerson inte är frisk än. Men pussas ändå;)
Planer: Hämta in ett täcke och mysa i soffan. Kramas med min sambo.
Dryck: Kaffe.


Så kan det bli

Hade planer för dagen. De sprack kan jag säga. Rejällt också. Men har haft en mysig dag så jag överlever ;)

Planerna för dagen var inte många men hade föreläsning med uppgift och det är så tråkigt att göra det i efterhand. Det är väl inte hela världen men spss är jämt lite krångligt. Skönt att ha tillgång till läraren då. Jo varför gick jag inte upp 6 och åkte med bussen? Jo mini har varit vaken och ledsen sen 23 igår kväll så jag har inte riktigt varit männsika idag. Sov mellan 8 och 10 så jag skulle orka hålla ögonen öppna;)

Så dagen har varit lugn, väldigt lugn. Lekt lite, badat lite (vi gillar att bada!) Hälsat på min mamma och syster. Kaffe har jag druckit så det räcker och blir över. Man blir ju pigg av kaffe säger man väl? Haha.

Imorgon ska jag solal. Ska bli så skönt! Får ju världens bästa sällskap också så det gillar vi! Ska försöka få lite gjort också. Vad och hur mycket lär märkas imorgon.


Hoppas mini får en bra natt och att han får sova ordentligt!

Trött?

Ja det är bara förnamnet. Sam vill upp och studsa tidigt och då är det bara att gilla läget. Vi har tittat på The Voice och myst lite i soffan. Frukost har mini ätit men det är lite tidigt för mig ;) Nu ska jag ta min lilla kille och hoppa in i ett varmt bad.


Så här glad är killen alldeles för tidigt på morgonen ;)

Tvätt

Bloggar i pausen. Tvättar nämligen och det är snart dags att springa ner och vika kläder och greja. Dagen har varit seg. Söndags seg. Sam är ju sjuk så det har inte hänt allt för mycket kan jag medela. Mycket lek inne och en sväng till affären är väl det vi roat oss med. Lite 3 års trots plus att han är sjuk har visat tydliga resultat i bristande humör hos killen. Kvällen har han varit glad hela tiden=)

Igår hade jag och min underbara sambo en riktigt mysig myskväll! Inga fel alls det ska jag tala om. Finns väl inget bättre en myskväll?

Nej nu ska jag springa ner till tvättstugan och roa mig. Puss puss <3


Slappa

Sitter i soffan och här hemma är det lugnt kan jag säga. Sam ligger och snarkar, Tony jobbar och Lovisa är på disco och har nog riktigt roligt! Snygg som få var hon i klänning, smycken och sminkning! Svårt att sminka på mascara på fröken blink men det gick bra. Ska bli kul att höra om hennes kväll när hon kommit hem! Tony lär väl få höra allt på vägen hem på discot;)

Dagen idag kan beskrivas med ett ord: Slapp. Sam och jag har slappat hos Syster och B. Tvättat lite, badat lite, myst lite. Druckit kaffe hos mamma. Där passade Sam på att ta en dusch men Erica, det räckte inte med att bada men då kunde jag slappa ännu mer ;)


Kollade i bloggarkivets bilder. Shit vad tiden går! Sötnosar!

Jo

Vilken dag. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Torsdag är det dessutom. Föreläsning på morgonen och så har Sam gympa på eftermiddagen. Det är det som är planerat än sålänge. Måste hämta ut min tenta och se om de gjort några intressanta anteckningar.

Borde lägga mig och sova. Behöver sömn och energi. Kan man inte skicka efter det? Vore väl smidigt ;) Jaja jag är alla fall ärlig och säger att jag borde sova även om jag inte följer det.


Jag är så jävla seriös!


Ibland går luften ur en.





Trött

Redan tisdag men jag längtar bara till helgen. Jag har hamnat i någon cirkel så jag känner mig trött hela tiden. Inte bra. Det kanske blir en tidig kväll idag om inte tröttheten blåser bort.

Idag har min dag mest bestått av pluggande. Hann även med en fika hos M. Det får bli oftare. Riktigt roligt! Något som jag också ska göra oftare är att gå och sola, var iväg i går. Gud så skönt och sen gjorde det inte saken sämre att man hade världens bästa sällskap.

Funderar på om man kanske skulle bota tröttheten med kaffe. Då måste jag ju visserligen göra kaffe och det har jag inte så stor lust med. Känner sig någon manad så kom gärna hit och fixa kaffe, Självklart kan denne stanna på en kopp eller två.

Nej nu är klockan åtta och det är en timme kvar till favoritprogramet. Det måste ju bara ses!

Visst är det underbart när människor vänder kappan efter vinden...

Härlig dag

Det var ju som sagt riktigt fint väder idag så det blev en cykeltur till Stadsbondgården. Det är så mysigt där. Vi snackade med alla djuren vissa av dem var mer talföra än andra. Grisarna var riktigt sociala och en och annan get vissade väldigt stort intresse. Kaninerna är ju så söta. Grillade gjorde vi också. Lite korv och lite kyckling. Supergott! Jag tycker visserligen att det alltid är gott när man äter ute i naturen. En riktigt lyckad utedag helt enkelt.


Jag vill ha sommar!

Kör en Dagens också

Humör: Bra!
Hår: Ruffs.
Klädsel: Anpassat efter dagens aktiviteter. Mysbyxor, tjocktröja.
Roligaste: Utflykten.
Tråkigaste: Att jag är så satans frusen.
Bästa: Dagen i stort.
Sämsta: Inget.
Dryck: Kaffe.





Segt.

Söndag och det är riktigt segt. Precis som det ska vara. Sitter här med täcke och kaffekopp i soffan och klockan är nästan 11 illa men jag gillart! Fick sovmorgon så därför är jag inte igång än. Dagen har vi inga direkta planer för men det är iskallt ute men solen skinner. Hoppas det blir varmare;)

Lördag igår. Då roade vi oss med en fika/ Lunch på stan. Frågade barnen om de ville ha lunch på stan eller fika. Båda valde fika så det blev att fixa lite lunch innan vi drog iväg. God räksallad kan jag medela. Fixade kvällens godis till barnen. Dock fick de bara köpa hälften av de de brukar då de båda hade en del kvar efter förra lördagens båtresa. Mys i soffan hela kvällen. Det är inga fel det inte.


Dagens

DAGENS

Humör: Bara bra!
Hår: Lockigt.
Klädsel: Kjol, leggins och topp, allt i svart.
Bästa: Resultatet av sista tentauppgift.
Sämsta: Att Sam slog i huvudet förut.
Roligaste: Sams gympa!
Tråkigaste: Bussen. Alltid tråkigt att åka buss.
Planer: Ja sova kanske. Inte än dock. Tidigast 12. 
Dryck: Pressbyrån kaffe.

Roligare än så blir det inte ikväll;) Men imorgon är en annan dag. Puss <3

Marken

Vilken dag. Ur form kan jag säga. Trots det har dagen haft sina höjdpunkter. Myst med lilla B. Besökte höstsmarken som var i stan idag. Är inte så intresserad av egen del men barnen gillar det. Syster och B var också med! Lovisa var med en kortis för sen träffade hon kompisar som hon gick med=) Vi var nere en timme max. Sam hann handla lite godis och några småbilar. Själv köpte jag inget men min sambo köpte lite marknadsnougat åt mig. Tack. Lovisa kom väl hem 1 timme senare och kom hem med sina fynd. En plånbok och lite smått och gott hade hon hittat.


Sötaste syskonen!

Kvällen kommer spenderas i soffan, Mysklädd i klänning och tofflor, sexigt värre ;) Ett täcke har jag också! Något bra på tv eller så blir det en film. Borde lägga mig i tid idag har nämligen en föreläsning imorgon. Som jag måste vara klar i huvudet för. Jaja bara jag är i säng före 1 så överlever jag.  

Kallt


Ibland kan man ha roligt med kameran. - Nuuuu gömmer vi oss mamma!

Sitter här och fryser. Linne kanske inte är det optimala klädesplagget just nu. Har frusit hela dagen trots tjock tröja och jacka. Snart får vintejackan titta fram. Det känns bara så fruktansvärt tråkigt att ta fram den, vill inte ens vara i närheten av vinter nu.

Dagen har spenderats i viss del i karlstad, hade föreläsning inte den mest intressanta men jag vet att det är användbart. Det är ju tur det i alla fall. Bussresan hem var efterlängtad och jag hann fixa ett par små saker innan det var dags för hämtning av barn.

Lek och matlagning och även ett besök av syster C med lilla B kom hit. Han är så mysig och det tycker Sam och Lovisa med. Syster tog kort på när barnen fick hålla i lilla B igår, hoppas hon skickar över dem snart!

Kvällen ska spenderas i soffan kl 21 framför kanal 5. Får besök av syster E. Mysigt. Men innan dess ska jag ta in ett täcke annars kommer jag hacka tänder under programet.

Nej kanske skulle vara söt och ta disken som min sambo sa att han skulle ta när han kom hem. Jo så gör jag! Puss puss <3


Bra

Dagarna går utan att jag bloggar. Men vi har ju roat oss med lite annat. Då blir det lite dåligt med bloggandet. Tog en Ålandskryssning hela familjen och det var supermysigt och otroligt uppskattat av barnen. L var väldigt nöjd och sa att hon skulle vilja bo jämt på båten så det är väl bra betyg? ;) Samuel var lika nöjd han kan jag säga. Hoppade runt och var överlycklig hela tiden. Vi hade det ju också jätte mysigt såklart! Samuel frågar hela tiden om vi inte kan åka stora båten liiiite till. Det ända tråkiga var att kameran valde att lägga av... Köpa ny snarast!

Ja och idag har jag pluggat lite, lekt med barn ja helt enkelt de vardagliga. Ja så här kan en liten uppdatering se ut ;)





Torsdag

Då var det ett par dagar sedan man skrev ner något i bloggen. Haft fullt upp, mest med mys för i tisdags så firade jag och min sambo 8 år tillsammans! Tiden går sjukt fort! 8 år kan alltså bara springa iväg.

Idag har vi varit på Sams gympa. Är så roligt för han gillar det verkligen! Sen har Erica och Samuel bakat chokladbollar och de blev goda kan jag medela. Sen övertalade Samuel sin moster att bada med henne och det var en rolig syn kan jag säga! Sam skvätte inte lite på sin moster ;)

Imorgon ska hon vara barnvakt åt  min prins. Jag ska nämligen fixa mitt hår. Det var på tiden! Men tar man inte tag i saker går det inte fort!



Söndag

Imorgon är det åter dags att åka in till karlstad för en föreläsning. Kommer bli som vanligt. Med andra ord stressigt som fan för att uttrycka det milt. Jag gillar ju att sova. Lite för mycket. Det klaffar inte så bra ihop med att hinna göra sig iordning och hinna med bussen..Men tror det kommer bli en riktigt givande föreläsning!

Idag har vi varfit ute och cyklat lite. Ingen bra idé blåste ju otroligt mycket och det vart iskallt. Jag gillar inte att det blir kallt. Så istället har vi lekt massa roliga saker inne istället. Vi har spelat pingulotto, och fiskspelet. Bowlat lite med sams bowlingset. Byggt med lego och även lekt med bilar.




Fredag

Fredag. Härliga fredag.

Sovmorgon, bebismys med Benjamin, lunch på stan med syster, mer bebismys, handlat, Sam och jag har bakat pajer, bjudit hem systrar och markus på paj och när mamma mådde bättre kom hon och åt paj. 

Låter väl mysigt? Dagens tråkiga är att min sambo är sjuk, så sjuk att han fick gå hem från jobbet. Hoppas han blir frisk snart!


Bjuder på den ;) Haha.

RSS 2.0