Intressant

Ja det är det intressant ställe...haha! Man får vara med om och se mycket på gymmmet. Ska iväg klockan 12 idag. Men jag måste ju dela med mig av lite plus och minus på gymmet.

+ Skönt att träna.
+ Riktigt roligt med rätt sällskap.
+ Känner sig lite nyttig efter.
+ Många skratt.

- Sportbh gör att man ser helt jävla platt ut, stör mig enormt.
- Att man funderar på om folk tränar eller har sex. Då syftar jag på hur folk låter.
- Folk som står och stirrar. Jag tappar koncetrationen och man är fan inte snyggast när man tränar.
- Folk som ska ha en lång konversation när jag springer på löpbandet. Det är inte så lätt att prata då.

Sen tränar jag inte för syns skull utan för att faktiskt träna då kan man skratta åt kommentarer som "Gud man vill ju inte att andra ska se att man blir svettig" Nä det vore ju jävligt konstigt när man tränar...


Ja ska väl ta och byta om till mitt rosa träningslinne. Känns som det är på tiden.


Försöka

Det går inte att hålla bloggen normalt uppdaterad. Men ger det ett försök ändå.

Ja sist jag skrev var det dags för utgång. Hade riktigt kul. Det får bli fler gånger J =). Det blev Bells och lite mat på statoil och sedan en promenad innan hemgång. Vaknade dagen efter och var bara trött. Skönt eftersom jag blivit så jävla dålig de sista gångerna.

Ser ut som att det kan bli en utgång snart igen. Kul de!

Annars hade varit mycket med allt. Vill bara lägga mig och sova en vecka eller två. Pausa lite. Det vore underbart.

Idag är det lördag. Roat mig med? Sovmorgon, fika med barnen,syster och b på stan och varit och köpt lördagsgodis med barnen. Inga direkta planer förutom att gå till gymmet. Det behövs.




Handling säger mer än ord.


Nu jävlar är det dags att uppdatera!

Oj nu gick det lång tid mellan uppdateringar. Det har sina anledningar kan jag verkligen säga. Bra som dåliga. Känner att detta inlägg kommer bli lite flummigt men det passar väl mig i allra högsta grad!

Det har verkligen hänt massa bra. Nya vänner som är sötare än socker och inte har några promblem med att bjuda på sig själva. Sen har de den egenskap jag värdesätter otroligt högt. HUMOR!

Sen finns det andra jag funderar över. Det är inte en person som ska höra av sig utan båda. Jo jag vet att jag inte heller äv världsbäst på det men seriöst. Om jag inte hör av mig så hörs vi inte alls...Tragiskt. Måste tillägga att det inte är snyggast jag pratar om. Det vet du snygging!

Ja just nu sitter jag och har klädproblem och ångest för jag tycker alla kläder sitter så fel och jag känner mig som en ballong. Patetiskt? Japp det är jag väl medveten om. Det hjälper dock inte mig och mitt problem men det lär väl lösa sig...Om inte kan det ju inte bli värre än sist...HERREGUD..

Vad hände sist då? Jo vinkväll hemma hos snyggast....Vi skullle vara inne så jag var inte kläd för utgång men vist fan var man ute i mysklänning och vinterskor. Det kan väl knappast bli värre? Haha! Kan säga att vi hade sjukt kul i alla fall!

Så med det sagt så blir det utgång ikväll. Om vi inte fastnar där vi är innan. Det vet man inte. Ölen står i kylen och jag har massor jag borde fixa och greja med. Dock är jag jävligt seg. Måste plocka ögonbrynen kom jag på nu...Suck...Det är så tråkigt kan någon göra det åt mig?

Nej dags att sätta fart med lite utav varje. PUSS!






RSS 2.0