Orkar inte va iskall

Seg som fåååå ovanligt. Vad kommer jag inte vara imorgon när jag ska upp innan sex. Ja levande död på halloween kommer visserligen passa bra ;) Här behöver vi inte spöka ut oss. Ser ut som ett spöke utan att anstränga mig. Sitter i min One piece och borde fixa mig. Trögstartad idag, alla dagar kanske? 
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, En onsdag med rätt trist väder. Vill ha sommar jag men det är väl ingen idé att klaga i slutet av oktober...
 
Näää här blir inget gjort. Lite spackel och lite kläder nästa. Puss
 
 

ett vardagligt tråkigt inlägg

Tråkigt väder. Tur att båda barnen har kompisar över och leker/ är med. Själv funderar jag på om jag skulle ta en kopp kaffe. Eller om jag ska leka produktiv och göra klart lasangen redan nu. Jag skulle läsa en bok om det gick att ha fokus ;) Men risken är att härjandet kommer överrösta min förmåga att läsa.
 
Då vet jag 
 
 
 
 
 

Låtsas som det regnar

Trött och seg. Kaffe framför tv:n. Funderar mycket.
 
Om jag blundar tillräcklig hårt försvinner problemen då? Man kan ju tro att vissa tror det i alla fall. O
 
m man låtsas så finns det inte...
 
 
 

Fröken fantastiskt har tuggat taggtråd

Att vakna kvart över jävla sex gör mig inte till den mest positiva människan i världen...Men folk har lika stor förståelse som man kan förvänta sig. Sug. Bara förstå att jag inte blir mitt mest fantastiska jag utan sömn. Suck... Men men... Det går ju över. Jag är ju såååå fantastiskt snäll och underbar. 
 
Har mycket jag borde göra men noll jävla lust. 

NU är mitt mått rågat.

Ja som rubriken säger. Blir så besviken. Men vad fan. Bara att gå vidare. Jag orkar inte med en påhittad urtsäkt till. Jag kommer spy om jag får höra en till. Så är det faktiskt. 
 
Jag måste rensa. Vet ca 4 realtioner jag är allt annat än nöjd med. Varför ska allt vara enligt deras villkor. Varför ska JAG bara gå med på det? Jo det är min egen jävla dumhet. Varför går jag med på att bli behandlad så? Som om jag vore mindre värd? 
 
Problemet är att jag brukar falla tillbaka. Vill inte vara den som är den. Vill inte vara den som ställer krav. Vill inte vara den som säger nej. Sen tror jag att personer kan förändras. Jag ger männsikor otroligt många chanser. 
 
Så jag får helt enkelt skylla mig själv. 

Men vad fan

Kräks.... kräks...kräks..

Så här är det

Egentligen gillar jag inte före och efterbilder men ibland gör även jag undantag. Insåg att jag inte kan hålla på och vara missnöjd hela tiden. Så därför la jag upp bilden. Så nu fick du svar på varför ;)

ska jag?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt är relativt men jag är nog nöjd nu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriver, raderar. Funderar.

Skriver, raderar. Funderar. Vad ska vi dela med oss av? 
 
Solen. Jag älskar solen. Idag satt jag i linne. Det är en underbar känsla. Hatar vintern. Fy vad jobbigt det kommer bli... Vi har varit i lekparken och lekt. Mys.
 
Sitter nu och lyssnar på Veronica Maggio- Handen i fickan fast jag bryr mig. Gillar. 
 
Idag saknar jag King sådär sjukt mycket. Tårarna är svåra att hålla tillbaka. Det går inte hålla tårarna tillbaka. Man måste få vara ledsen. Måste få sakna. 
 
Funderar på om jag ska gå ut och gå min runda sen. Borde. Vet inte om jag orkar. 
 
Längtar till jag kan mysa ner mig i soffan med mitt täcke.
 
 

När kroppen säger ifrån

Så känns det just nu. Min kropp vill inte sammarbeta, jag känner mig orkeslös och trött. Matlust lika med noll. Kanske håller på att bli sjuk? Måste börja röra på mig, kanske det som är problemet. Jag vet inte alls men det känns lite olustigt. Nä nu tror ja att jag vet. SÖMN. Behöver mer sömn. Sen är det väl att man inte mår helt bra. 
 
 
 

RSS 2.0