Otur

Jag måste ha riktigt otur när jag tänker. Riktigt ont i huvudet. Haha. Det går bra för mig... Ja lite huvudvärk har ingen dött utav ;) Nej förlåt för min dåliga humor. Ha i tanken att min huvudvärk gör den sämre. Kommer alltid jävligt lägligt...Men det kan ju faktiskt komma bättre. Inte mitt i plugg.

Dagen idag då. Karlstad, hem, ute, dammsuga, ätit mat och denna jävla huvudvärk. Sitta vid datorn hjälper väl knappast men det gör det väl inte värre kan jag väl få inbilla mig

Imorgon ska jag börja träna. Vilket jävla skämt. Haha. Jag träna. Jaja det blir nog bra. Det ska väl vara nyttigt. Det blir något annat än mina promenader. Fast det är rätt mysigt att gå ut och gå ibland. Men så målet med att träna? Ja ska vi säga hälsa. Ja det låter bra.

Vi säger så för tillfället. Puss!


Plugga

Håller på  att plugga. Därför är bloggen mer eller mindre död. Bra att jag är fokuserar! Haha. Det känns ju bättre när jag säger det i alla fall! Ja! Ska snart in till Karlstad. Trött som få!


Dagens
Humör: Bra.
Hår: Lockigt.
Klädsel: Poloklänning, leggings.
Bästa: Inget den här tiden.
Sämsta: Trött.
Roligast: Fredag.
Tråkigast: Plugg.


Puss!

Bra och dåligt

Mycket bra och lite dåligt. Så kan det vara en söndag. Tur att det mer bra än dåligt i alla fall. Är lite låg idag. Varför? Vem fan vet? Eller lättare sagt varför skulle jag orka ta reda på det.

Så vad har hänt en vanlig söndag? Jo lite sovmorgon och en sväng till affären innan vi var och firade syster. Hon hade bakat massa gott. Som om jag behöver äta något alls... ;) Sen kom sötaste Lovisa hem igen! En överlycklig mini som saknat sin syster otroligt mycket!

Jag och mini var och matade änderna när Lovisa var hos en kompis. Sam matade änderna och jag drack kaffe kanske jag ska säga.  En hel franska fick dom mumsa i sig. Tur att det bara är mjukt bröd så som Sam kastar. Shit så han tar i! Som sagt annars hade det nog klassats som misshandel... Haha. Nej fy så får man inte säga.

Sen har kvällen varit rätt lugn och jag kommer inte göra mycket alls. Tv eller dator i soffa/säng är det jag har energi till nu.


Fredag!

Sitter och biter mig lite i tungan. Skulle vara så skönt att bara häva ur sig allt man tycker och tänker. Dock har man spärrar som vissa verkar sakna. Ingen nämd ingen glömd. Undrar bara hur mycket ont man kan göra andra människor.

Så till roligare saker. Jag har äntligen införskaffat mig en ny mobil Det var minst sagt behövligt. Den kom i måndags och jag är så nöjd så! Dock hade jag alla kontakter i den andra mobilen och är för lat för att krångla. Haha! Kalla mig lat.

En annan rolig sak är att det är fredag. Härligt det! Var och hälsade på S och J och deras otroligt söta bebis! Det ska vi göra om snart! Mys!

Fick besök av snyggast och hennes lilla kille på eftermiddagen och även det var riktigt mysigt.

Sen har jag ett par stycken som jag måste träffa i veckan. Förlåt mig för att jag varit så dålig på att höra av mig. Ska försöka gottgöra er!

Nu ska jag mysa lite med mini! Puss och hej <3




Dagens Mickan.


Sömn

I natt så sov mini hos mig. Mysigt ibland. Dock inte just i natt. En kombination av att jag inte kunde somna och att mini vaknade av att han drömde att han hade tappat en av sina rosa foppatofflor mitt i bilvägen som han uttryckte det. Han gav inte upp utan var hysteriskt ledsen så jag fick springa ner i hallen och hämta båda foppatofflorna för att han skulle lugna ner sig. Då var det lätt att somna om...då var klockan halv 6. Han vaknade och skulle upp vid 8.30. Då ville jag gräva ner mig. Tur att jag kunde gå och lägga mig igen vid 9.30 annars hade jag inte orkat. Så nu har jag varit uppe sen 12 och inte har det börjat bli människa av mig än heller. Suck. Om ett par timmar kanske.


Här har vi de rosa fina foppatofflorna!

En enkel dagens

Dagens

Humör: Bra.
Klädsel: Svart och vit randig klänning, svarta leggings.
Hår: Lockigt.
Bästa: Mini me! Gosigare får man leta efter!
Sämsta: Åt för mycket skräp.
Roligaste: Kaffen med härliga Anne-Li!
Tråkigaste: Att det har blivit så jävla kallt.
Mat: Pizza. Nyttigt värre.
Dryck: Kaffe och Pepsi max.
Godis: Polly Rocks.


Fredag

Fredag. Jag gillar ju fredagar. Dagen började bra men gick lite utför kan man säga. Men gud vad tråkigt det skulle vara om allt jämt var på topp. Eller? Ja upp till var och en. Eller om man kollar på mina inlägg kanske man ska säga att jag inte legat på topp den här veckan. Har en massa saker jag borde göra. Som jag måste göra. Röra mig mer, äta bättre. Göra mig av med saker. Skaffa nya. Rensa. Behöver även tänka. Tänka om. Tänka rätt. Tänka mindre. Det är inte lätt.










Punkt

Torsdag. Vilken dag. Jag säger inget så har jag inget sagt brukar man väl säga? Bloggspärren finns fortfarande kvar. Suck. Men vad fan gör man? Ursäktar språket kanske? Nej varför skulle jag. Vi kör dagen i punkter. Riktigt utförligt och ointressant.

• Vaknade.
• Fixade mig.
• Frukost.
• Buss.
• Pressbyrån kaffe.
• Karlstad.
• Buss hem.
• Hemma en sväng.
• Promenad.
• Gympa med Sam.
• Kaffe hos mamma.
• Data.
• Film.
• Data igen.

Ja ibland blir det inte roligare än så här. Puss och hej <3


En bild behövs tar en som jag har haft tidigare. Så det inte ser så tomt ut!


 Mysig bild va? :P


Tråkig

Tråkiga inlägg. Envisas med att skriva trots det. Varför? Ja den som visste. Eller det är rätt skönt att skriva lite. Då blir det så intressant. Lite blockerad med. Man kan lätt bli det. Jag blir det otroligt lätt.

Idag är jag inte hundra...Som om jag någonsin är det.;) Men jag gick upp för att jag skulle iväg men hamnade i sängen igen.  Så då är det väl värre än vanligt...

Men nu ska jag hoppa in i duschen och vakna till liv. Puss o hej <3


Fräsch

Känner mig så fräsch idag. Snygg som fan...Haha. Eller inte. Var ju ute igår! Mycket trevligt med fina flickor! Men nästa gång ska utgången bli mycket bättre! 


Sminket kvar från igår, oborstat hår och lite sliten och bakis. Det kan jag bjuda på. Så här går jag runt och ser ut nu. Jag orkar inte. Drog på mig en mysklänning. Så mycket orkar jag fixa med mig själv. Illa? Som fan!

Ja en dagens Mickan med andra ord. Puss och hej <3

.....

När jag klagat tidigare över att jag är trött. Jag har gnällt i onödan. Idag är det ett under att jag orkar hålla upp ögonen. Trodde jag skulle ha tur och att mini skulle vakna vid 9, men nej. Tydligen är 7 en bra tid. Men det går väl över förhoppningsvis! För idag har vi lite planer.

Tar dom i ordning

* Göra frukost till barnen.
* Äta frukost själv?
* Plocka och diska.
* Funderar på att fika med barnen på stan.
* Äta mat.
* Bada.
* Utgång.


Puss och hej <3


Puss



Dålig med ord. Så vi kör dagens bild. Nej jag är inte normal! ;)

Ny kompis

Vi har ju fått en kompis här hemma! Samuel fick en hamster av sin mormor, Stefan och Erica. Lycka för mini det. Hur som helst är han jätte söt men han är lite rädd än. Jag klappade honom lite igår och han tog ett smakprov på min hand. Men det gör ju inte ens ont så det var det ingen fara med. Men jag ser tydligen riktigt god ut eftersom mosters prins tog sig ett par smakbitar på min hand. Fast han skallade mig igår med, mitt på näsan. Det gjorde riktigt ont. Hans reaktion när jag fick ont? gapskratt. Han ger säkert igen för alla tvångspussar!


Här har vi vår nya kompis!



Liten och söt!


Bilder

Ord är inte min grej idag. Så lite bilder blir det!

Fan vad glad man kan se ut. Jag är faktiskt glad men det är inte ofta det fastnar på bild.



Mini är glad på bild. Lika knäpp som sin mamma!


Fast här ser han inte så glad ut. ;)


Men pussas på bild gör vi ofta.


Kläderna visar verkligen att det är höst nu.

Ja vad tittar dom på? Lovisa fastande bara på bild med andra och då vågar jag inte lägga upp dom utan att fråga! Mamma är det okej? haha! Denna bad jag inte om lov om så förlåt syster;).


Här har vi två sötisar!



Här har vi mig idag. Känner mig som en städerska i klädseln.


Men ingen risk att jag städar idag ;).



Grattis mammas älskling!



Grattis till mitt hjärta som nu är 4 år! ♥

RSS 2.0