Mors dag!

Ja idag vaknade jag av att mina killar kom in i sovrummet och hörde Tony säga till Samuel - Ska du väcka mamma nu? Med världens gladaste och högsta röst ropade han HEJ! Sötisen! Fick smörgås, jucie och rosor på sängen TACK! Sen fick jag ju en skitsnygg jacka också!


Jag och min älskade stjärna

Sen åkte vi upp till Tonys mamma och glassade i solen och Tony lämnade en morsdags present. Hade hur mysigt som helst där plus att det var riktigt skönt att cykla fram och tillbaka! Men min mamma får inget idag för hon är i gbg och kommer inte hem förrens imorgon. Men Puss på dig min söta mamma!

Lördag

Hej=)

Ja då sitter man här och är helt slut var ju som sagt nere på fastingen förut och Samuel åkte 6 karuseller och var hur nöjd som helst. Förutom när de stannade då ;) jag åkte 2 ggr. Tony 2 ggr och Camilla 1 gång så jag slapp allafall att åka hela tiden! Träffade även Sötnosen Lovisa som var på strålande humör och åkte karuseller fick ett par kort på henne oxå när hon åkte samma Karusell som samuel=)

När vi kom hem efter karusellerna så stod det mat på listan, Min sambo fixade fläskfilé potatisallad och gurka, hur gott som helst! Pappa var även här och Camilla så efter vi alla hade ätit drack vi massa kaffe och prata strunt. Sen drog Tony iväg för att spela poker och inte långt efter tog jag, Samuel och syrran oss en cykeltur till maxi.

NU sitter jag här och har ångest för all skit jag ätit idag....så om jag ska dricka en droppe dricka till eller käka godis så MÅSTE jag dra fram cykeln och cykla 1 timme....Så det är väl lika bra jag sätter fart så jag kan slappa sen =)


Underbara sol!

Shit vad skönt det är ute idag! Solen strålar och jag lika så=) Klockan är 13 och vi har hunnit med att vara ute en hel del, gick till maxi och handlade massor plus godis då eftersom det är lördag! Nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på min killar, Den lilla sover och kommer vakna när som helst och Tony är iväg en sväng. när Lillen vaknat blir det ner till fastingen och åka karuseller med Samuel! Kanske lurar syrran i en karusell med sam också  ;) Nej nu ska jag ta ett glas fanta world jamaica pineapple (min nya favorit) på balkongen och mysa! Men först så kör vi en dagens!

Dagens humör: Lika strålande som solen
Dagens klädsel: Svarta byxor, randigt svart grått linne
Dagens bästa: Vädret
Dagens planer: Ut i solen + åka karusell
Dagens tips: Njut av solen
Dagens godis: Bilar
Dagens Låt: Lazy town - 20 gångs sången


Hej!

Då var det dags att blogga igen, dagarna har som vanligt sprungit förbi och det har varit en riktigt bra vecka! Försökt att träna så gott som varje dag också;) Min vecka har sett ut så här med träningen:

Mån: Cykla 1 timme
Tis: Ingen träning
Onsdag: Simmade 1 km
Torsdag: Promenad 80 minuter
Fredag: Cykla 1 timme

Den här helgen är det förresten fastingen i Kristinehamn så idag har jag syndat med glass i bägare=) Imogon ska vi neroch åka lite med lill killen som faktiskt redan åkt två karuseller idag, 1 gång med mig och en gång med sin pappa. Sen så lånade (Lovisa är hos sin mamma denna vecka) vi Lovisa och hittade en underbar avslutningsklänning så nu är det bara ett par skor som ska köpas! Bjuder på bilder från förra årests Fastingen!

  

Bilder!


Lovisa sminkad och klar för disco! Så otroligt fin!     
 
 Utanför lokalen!

Långhårig sötnos        
 
Och så här såg det ut när det var färdig klippt! Stora killen!

Båda sötnosarna minuterna innan vi skulle iväg!

Lördag och söndag

Japp tänkt ju berätta lite om helgen!

Lördagen var mysig men stressig men jag får ju skylla mig själv eftersom jag kommer på tusen saker som ska göras en fullproppad dag. Så när jag vaknat till liv kände jag att det var dags att städa NU....Så jag tog badrummet och sen en dusch sen tog min underbara sambo resten! Var givetvis ute och lekte med barnen och hela famljen tog en kort cykeltur=)

Sen kom jag på den briljanta idén att klippa Samuel ( Kl 15) Plus att jag skulle hinna locka, sminka och fixa Lovisa innan halv fem, för då skulle vi gå för att fixa innför discot! Men vi hann och båda sötisarna vart skitsnygga! (bilder kommer senare) Och Lovisa var riktigt nöjd med sitt disco=) När vi kom hem sen kan jag säga att det blev väldigt lugnt (såg på tv och åt godis). Tack syrran för att du passade mini!

Och idag, söndag? Jo då har jag allt hunnit med en hel del men nu får det bli en lista!

* Cyklat 1 timme (hann inte träna lör)
* Lekt och druckit kaffe i solen
* Varit på kalas
* Promenerat med stavarna i 60 minuter

Och nu sitter jag här vid datorn för min sambo ser på någon värdelös film på tv:n....Jaja lyxproblem. Puss o hej <3


Mamma det ringer=)


Hej

Trött i både huvud och kropp. Dagen har verkligen gått i ett men då har ju mycket blivit gjort också! Fixat och grejat inför Lovisas discokalas imorgon ( Var på stan där Lovisa valde örhängen osv.) Lagat mat, fixat med massa papper, Lekt i lekpark med barnen och så en promenad med stavarna i 80 minuter=) Så här sitter jag nu och gäspar som en tok! Så snart blir det sängen finns ju en del att göra imorgon också=) Puss puss <3



Snabbt inlägg

Hej hej tänkte passa på att blogga lite innan jag ska slänga mig i soffan och glo på en film som min kära sambo hyrt. Blivit mkt tv idag först desperate houswives och nu film... Undrar om rastlösa jag fixar det=) Eller så somnar jag...haha det är antingen eller! Nej nu ropar Tony så dags för film!


Badhus

Japp idag har vi varit på det sista simmet för denna gång är ju uppehåll till i augusti. Kan säga att Samuel var på strålande humör och plaskade lika mkt i som under vattnet=) Kanan är roligast han hinner jämt komma upp innan han ropar MERA med stora bokstäver.

Så just nu är det otroligt tyst här, Samuel sover och vaknar väl närsomhelst och Lovisa är och leker och jag är otroligt rastlös.

Just det jag gick på promenix igår med mina sexiga stavar 80 minuter blev de! Sen en cykeltur med syrran till maxi=) När ja kom hem slängde jag mig i duschen och sen ner i soffan med de andra för att se på eurovison song contest och moffa godis! Lovisa orkade inte vara uppe till det slutade så vid 20 över 11 ville hon lägga sig inte så kul att se röstningen heller så hon missa ju inte så mkt=)

Nej nu ska jag glo lite i frysen för att se vad jag ska göra til middag senare. Puss o hej <3


Lördag=)

Ja och det var inte längesen vi klev in genom dörren. Vi har nämligen varit i badhuset och härjat allihoppa! Så nu ligger Samuel och sover och kommer väl sova ett monsterpass som han alltid gör när vi varit och badat. Lovisa däremot var inne i 2 minuter och cyklade sen genast iväg till en kompis=) Min sambo slavar vid spisen och jag sitter här med en lätt huvudvärk och lite ångest för att det inte blev någon träning igår...vet inte om jag orkar idag heller 2 dagars vila känns i och för sig jävligt mycket så vi får se hur jag gör!

Nej nu ska jag bara vara medans jag kan ;) Puss o hej <3


Fredag

Sitter här och gäspar för fullt kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig eller planerat: Jag hade planerat att gå ut och gå vid 19.15 efter Sams läggning men lillen var lite ledsen så vi låg och gosade och vi båda somnade såå gott. Ingen lång stund men när jag vaknade vid 19.40 så hade jag ingen lust att gå ut och gå.

Annars idag? Jo haft fullt upp hela dagen och det gillar vi! Har väl roat mig med mindre roliga saker som jag inte gillar som städning och så ;) Men nu har jag två saker som jag funderar på att göra.

1. Läsa en bok i sängen = somna
2. Lägga mig i sängen och lyssna på massa musik = Somna

Seriöst alltså jag vet att klockan inte ens slagit 22 men jag vill vara pigg imorgon ifall lillen bestämmer sig för att det är morgon vid 20 över 5....




Hej

Redan torsdag! Shit jag hinner inte med. Vi har roat oss med det vanliga ute och lekt och grejat. Sen har jag varit ute med stavarna varje dag utom igår då jag cyklade istället. Blir väl att cykla ikväll med eftersom älsklingen jobbar. Hade föredragit en promenad i solen men men...Så länge vågen går åt rätt håll så är det skitsamma=)

DAGENS
Låt: lady gaga- Paparazzi
Klädsel: Svarta byxor, svart och vit randig topp
Dryck: Vatten
Bästa: Camillas möte=)
Sämsta: Jag
Planer: Cykla 1 timme
Tips: Tänk innan du pratar
 
Puss o hej <3


Måndag

Ja idag är det måndag och det har varit fullrulle från morgon till kväll är så där skönt trött nu och funderar på att krypa ner i sängen med en bok. Lite seg för att skriva så godnatt och sovgott! Puss o hej <3

Söndag

Ja idag är det söndag och dagen har väl varit sådär faktiskt....Var inge vidare att vakna AS tidigt med huvudvärk men sånt är livet ;) Lillkillen hade vaknat på fel sida och var ganska så sur, i badhuset var vi tvungna att avbryta 10 minuter tidigare för bada var då inge kul. Sen när vi skulle cykla hem från badhuset så regnade det...JIPPI. Men när vi var hemma och hade fått mat i magen la vi oss och sov båda två=) Då blev vi båda på bättre humör!

Idag kom ju äntligen Lovisa!!! Det gjorde Samuel på rikitgt bra humör och oss andra med såklart=) Skönt att hon är här i 2 veckor nu=)

Nu ikväll har jag gått med stavar i 80 min, duschat och fixat syrrans hår men har ändå massa saker kvar att göra. Borde kanske ta och fixa det istället för att blogga ;) Puss o hej <3


Lovisa har dansuppvisning=)


Jo

Nu mår jag bra igen=) Men det blev tyvärr inte av att ja cyklade igår inte konstigt men men... Så jag får väl dra ut cykeln från garderoben till vardagsrummet nu när mini sover middag. Inte så kul men vad gör man inte=)


Jobbigt

Ja det är jävligt jobbigt när inte kroppen vill sammarbeta med mig...Är sjukt slut i kroppen och mår illa MEN jag borde cykla, jag gjorde ett försök men kände efter 10 minuter att det verkligen inte gick....FAN. Kanske ger mig på ett försök till senare men just nu känns det inte aktuellt... Vill må bra!


Regn igen

Ja så regnar det idag med men jag och Samuel hann iallafall vara i järnvägsparken en bra stund innan vi kände dropparna komma. Hade ju cyklen så vi blev knappt blöta=) Hur resten av dagen ser ut har jag ingen aning om. Kanske ut och leka i regnet eller mys inomhus.

Godnatt


Säger godnatt och lägger upp en bild på min cooling!


Hej

Om jag var trött igår är jag så gott som död idag!

Morgonens

Frukost: 2 grova med salami och 1 glas mjölk
Klädsel: Grå mysbyxor och grå tröja
Humör: Bra men sjuuuukt trött
Bästa: Min busunge
Dåligaste:
Sötsursås över hela golvet, ibland är de små liven väldigt snabba!
Tips: Har inte ett tips orkar inte tänka
Låt: Flo rida- Right round
Planer: Handla, få besök, leka med Sam och någon träning av något slag (morgonens & Dagens planer)

Trött

Jag borde slänga mig i sängen och sova så som jag gäspar MEN jag vill inte, inte riktigt än=) Blev en promenad idag igen med lilla syster E hur skönt som helst och trevligt med det underbara sällskapet! Men imorgon vill jag inte gå....Får väl ta mig till badhuset och simma lite istället. Det märks=)

Just det imorgon får vi besök av Sanna och barnen, det ser jag verkligen fram emot! Andra planer för morgondagen är att fixa lite ramar och beställa lite mer bilder. Känner för att fixa massa smågrejer=) Nej nu ska jag inte sitta här och gäspa något mer så puss o hej <3


Städat

Äntligen klar med all städning=)

* Diskat
* Plockat
* Dammtorkat
* Torkat kökskåp
* Dammsugit
* Skurat
* Städat badrum

Sen har jag även hoppat in i duschen efter städningen=) Så nu går jag inte runt i mitt söta rosa hello kitty nattlinne längre ;) Näst på listan är att borsta håret och sminka mig och vänta på att lillen vaknar=) Puss o hej <3


Hej

Shit vad jag mår illa men det har sina anledningar min lilla tokunge har snurrat och snurrat och snurrat och jag har kollat på....Lätt att man ramlar omkull ;) Men man blir bra yr av att titta på någon som snurrar! Nu ligger token och sover iallafall och jag ska kolla runt lite innan jag sätter mig på cykeln och cyklar. Ja just det igår när jag var ute och gick fick jag en fluga i munnen FY vad vidrigt så jag börja spotta och fräsa och fick även kväljningar men ut kom den. Men kan ju säga att det var några förbipasserande som fick sig ett gott skratt=) Puss o hej <3


Min söta lilla tok!

Blogg

Ja medans lillen sovit/sover  har jag ändrat lite på min blogg. Kul med lite förändring ju=)

Lördag

ÅÅÅ vad mysigt det var att träffa kusin vitamin! Men vi ska hinna med lite snack hos min mamma imorgon kväll också vill ju höra om ALLT..hihi svårt att berätta allt men jag tror ni förstår vad ni menar ;)

Kalaset var jätte trevligt och god fika men kände mig grymt onyttig så jag lura med mig syster E på en cykeltur så henne fick jag med mig i 25 minuter men då lura jag med mig syster C på cykletur direkt efter. Då cyklade vi till maxi och sen en bra stund till så kankse 50 minuter. Känns gött!!!

Men nu ska jag vara så onyttig och äta mitt lördagsgodis och dricka cola framför en film i soffan mysandes med min älskling! Puss o hej <3


Älskade godingar=)

Prickar, mys, trötta,

Ja vilken rubrik men vi börjar med det första ordet nämligen Prickar: Jo vår kära lille kille har sett ut som en prickigkorv han har nämligen prickar över hela kroppen men nu börjar de blekna och förvinna=) Virusprickar är det han har.

Mys har det blivit mycket av eftersom lillkillen är sjuk usch vilken jobbig hosta...Trötta är vi allihoppa eftersom Sam inte ville sova igårkväll/ natt. plus att han vaknade kvart över fem;) Men gissa vem som sover nu =)

Restan av dagen är inte helt planerad men detta vet jag att jag ska göra!

* Laga Lunch
* Sminka mig, fixa håret
* Ta en cykeltur med Erica
* Iväg på kalas. Denna punkt blir lite längre för idag fyller moster år och så ska vi fira Sophie som fyllt år + att hon kommer hem igår?!!! Shit vad länge hon har varit borta så det ska bli sååååååå kul att få träffa henne. Tror hela släkten instämmer! 

Nej bjuder på en bild på min söta kusin från balen!

RSS 2.0