Fredag:)

trött som en gnu men känner att jag måste skriva ett par rader i din lilla bloggen. Idag är det ju fredag och dagen har varit bra:) inget ivdare högt tempo idag men det är väldigt skönt ibland.


Några saker jag gjort under dagen:

*  Varit till jysk, hittade tyvärr inget intressant
* Shoppat nödvängigheter på konsum
* Tittat på tv:n
* Spelat backgammon med syrran

Haha så intressant...inte :P

Nejm nu är ja jätte trött så nu blir det sängen puss puss;)


Uppdatera

Jaha det var  ett tag sedan man skrev. Kan ju berätta lite om vad jag roat mig med!

Igår Onsdag var jag iväg med Lovisa och Camilla till badhuset. Det gick och simma så det blev 1 km:) efter det blev det massa lek med Lovisa i både stora o lilla bassängen. Sen tränade jag även powerplate.  Kvällen var ganska lugn tv-tittande och kaffe drickande!

Idag Torsdag har vi besökt bvc, 6 månaders kontroll. Såg fin fint ut :D Vi (Lovisa, jag och Samuel) gick till järnvägsparken, och lekte i det vackra vädrert. Blev en del kort tagna också:) Sen har det väl inte hänt så mkt mer intressant.

Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet. Kanske har han med sig en film när han kommer. det får jag hoppas på!

Imorgon tror jag det blir fullt upp från start så att säga . Men det är kul de!

Nej nu sa jag sätta mig o sy ett par byxor!  Puss o hej

Badat



Dagen har gått fort och det är redan kvällen....tiden springer iväg.  Var till badhuset idag. Trodde att vi kunde simma jag o syrran ( vi skulle skifta en simma 20 längder o den andra leka med Lovisa tills vi gjort 40 var) Det gick då inte riktigt som planerat. Eftersom det är sportlov fanns det ingen stans man kunde simma. Istället fick vi leka med Lovisa eller lättare sagt titta på henne när hon hoppade från trampolinen och åkte den stora vattenrutchkanan (hur de nu stavas).  Fattar inte hur hon vågar det skulle jag aldrig gjort i den åldern.

Synd att jag inte hade en kamera för lovisa såg hur rolig ut som helst när hon just skulle åka rutchkanan och de tog på kallduschen precis över henne. Hon vart lite chockad men tyckte det var jätte kul men kallt:)

Kanske ska iväg till badhuset i morgon med, de har motionssim kl 10-11, men syrran skulle ringa om besked senare ikväll.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag skulle kunna roa mig med, har faktiskt ingen aning....kanske slå på en kanna kaffe och äta lite kvällsmat? vi får se!

Men puss o hej för stunden:D

HEJ!

Hellu:)

idad är jag trött som en gnu..... varit uppe sen 5. Men sen när de var dags för gröt till samuel så tog älsklingen det så jag fick ligga till 9. Tackar tackar.

Igår hade jag alldeles för mycket att göra, hade inte tid att blogga. Men gårdagen var helt okej. Var på gl passade också på att powerplata när jag var där. Har lite träningsvärk.....;)

Idag bli det inte mkt lugnare, ska till badhuset med syrran och Lovisa. Lär ju va tjokt med ungar där eftersom det är sportlov. Så vi får hoppas att lovisa träffar någon hon känner:) Annar idag blir det nog ganska lugnt, är ju inte något väder för och vara ute speciellt mkt.


Nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska snart göra mig iordning...

Bjuder på en bild på Lovisa i badkaret, eller fisken borde hon heta;) Bilden är tyvärr lite suddig då den är tagen med mobilen


Söndag

hej igen:)

idag har det varit full rulle...alltid lika trevligt det! Var på babysim för andra gången nu, det är verkligen jätte roligt! han är så goo är han ligger o sprattlar med benen:) glömde kameran idag med men jag lovar att jag ska lägga upp ett kort på lillen i sina otroligt snygga badbyxor!

Sen Hämtade vi ju Lovisa idag också:D Lika go och glad som vanligt, när vi hämtat henne så bar det av till coop,där inhandlades nödvändigheter som frukt o grönt!

Efter det så var vi hemma hos min mamma o mina syskon , träffade nämligen Camillas pojkvän. för Första gången. Han var trevlig och verkade va en bra kille så han får faktiskt godkänt så snäll jag är!  Hos mamma serverades goda mackor o gott kaffe. så där satt vi och snacka skit o hade trevligt.

Camilla fixade papper o pennor till Lovisa som satte sig och gjorde en saga med bilder och text om en prinsessa, som jag skulle läsa som saga för lillebror. Så den läste jag så klart för honom när han skulle sova! Hon är ju bara för söt!

Nu ikväll har det varit rätt lugnt faktiskt nattnig utav barn och lite tittande på tv. Nu sitter man här och äter ett par mackor och ska snart gå in och se på tv:n med min underbara sambo<3

godnatt på er alla kram mickan

:)

Så hamnade man här igen.... gäspar och väntar på att det ska bli dags och gå ut med hunden....

Melodifestivalen var ju inte direkt någon hit kan man ju säga.... asdåliga låtar och fula kläder, som vanligt alltså:P

Sitter här o tittar runt på lite olika sidor, men finner inget intressant. kan bero på att ja inte vet vad jag söker......lite svårt då kanske. Nån som har nåt kul förslag? kankse inte just till idag men någon annan dag när jag är uttråkad ;)
Imorgon är det Söndag och då händer det grejer babysim på förmiddagen sen ska vi hämta Lovisa klockan två :D! Blir väl en promenad till affären efter det om jag känner oss rätt. Men det är imorgon det.
 
Puss o hej

Idag

Idag har man tagit det ganska lugnt , fick besök av min pappa och min minsta lillasyster vid 12 tiden och innan det så var de de vanliga morgonrutinerna. Trevlig morgon med andra ord:)

Har faktiskt tvättat i¨dag också, så jag har varit hemma hela dagen , förrutom att jag har varit hos min mamma då:) var ju tvungen att öka på mitt kaffe intag.

Just nu sitter jag här och tuggar på ett par mackor som min otroligt underbara sambo gjorde ordning åt mig, ska snart göra honom sällskap i soffan. Då blir det melodifestival på hög nivå...säger som alla andra: vet inte riktigt varför jag ser det antagligen för att klaga lite och för att det är tradition haha.

senare efter det ska jag och mamma gå ut med king, han är världens goaste hund! bjuder på en bild på min fiiiina hund!

image44


Hej o hå

Hej o hå

Så hamnade man vid datorn igen..otippat? Nej inte direkt älsklingen sover o tony kommer hem om en stund. Så här sitter jag o skriver lite;)

Jaha angående mina fina listor kan jag säga att jag faktiskt gjorde vissa saker på dem!

På vill ej listan gjorde ja dessa otroligt intressanta saker

*  Vattnade blommorna
*  Handlade
*  Säkert nåt mer : rensade bland en jävla massa papper

 Och på vill listan:

*  Drack kaffe dock inte en hel kanna men typ 3-4 koppar
*  Shoppade 2 fina toppar

Inressant läsning? hahahaha

Nu ikväll blir det väl o se en film/ tv:n och ta det lugnt sitter nämligen o gäspar lika mkt som i morse.

Imorgon är det Lördag och jag har ingen aning om vad jag ska roa mig med tony åker bort vid 7 imorgonbitti så då är de bara jag och sam i morgon. Men min kusin kanske kommer på kvällen det vore riktigt trevligt de, får ringa o tjata på henne lite imorgon!

Nä nu får de va slut på detta inlägg puss o hej

Gäsp

trött som en tok och klockan är bara kvart i ett, bra jobbat de.
morgonen har sprungit iväg med de vanliga morgonrutinerna, allt från gröt till sam och disk och lunch till min lilla goding, badat har vi också hunnit med , helt otroligt mysigt :) har massa grejer jag skulle kunna roa mig med under dagen men det är inga roliga saker direkt....

en menlös lista på vad jag skulle kunna göra:

* dammsuga
* Skura
* vattna blommorna
* Gå och handla
* säkert något mer men kommer inte på nåt

lista på vad jag skulle vilja göra

* hälla i mig en hel kanna kaffe
* sova med sam när han ska sova 1 timme
* proppa i mig massa onyttiga saker typ choklad
* shoppa
* ta en fika


haha så känner jag mig idag.......sitter här och gäspar, men nu ska jag leka lite med sam så puss o hej

Torsdag

Hellu igen

Lyckades få upp bilder...var på tiden :D

jaha jag skrev inget igår men hade saker för mig hela dagen. allt från simmning och powerplate träning till att handla o greja.

Idag så har jag varit runt o flängt lite, var på sjukhuset med samuel i morse. Sen blev det en tripp till affärren för att inhandla nya nappflaskor med mer...Senare vart det god frukost hos mamma, VÄLDIGT mysigt. Har även hunnit med och dricka lite kaffe på Gl också:D

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska roa mig med, har nämligen lagt Samuel och min underabara sambo jobbar och kommer hehm vid halv 10. Något ska jag allt hitta och roa mig med!

Måste lägga upp en bild från nyårskvällen. Min lilla älskling när vi ska ut och skjuta raketer, kan säga att han inte vaknade av allt oljud :D


SÅ SÖTA!

image47


Hejsan:)

hejsan lite upptadering kanske?

Jo igår var jag i stlhm, det var jätte kul. Blev inte så mkt shoppande hittade inget jag fastnade för.....plus att de var svårt at gå in på många ställen med min STORA vagn. Men vi besökte många trevliga fik och strosade runt och hade det jätte mysigt!  Det var en riktig toppen dag!

Idag så har jag simmat och varit på gl... alltid lika trevligt! Och imorgon ska jag äntligen börja powerplatea :D
annars imorgon skulle jag försöka hinna med en tripp ner till stan måste ju fortfaranden ha byxor, men det märks om ja hinner annars får jag väl ta det i övermorgon.

Har ett stort problem!!! jag kan inte ladda upp bilder på den här J*vla bloggen:( rutan kommer upp jag laddar en blid men sen så händer inget mer....Varför?????  Men jag ska testa det snart igen....

Ne nu ska jag stoppa nåt i magen puss o hej

hejsan!

hejsan:)

Sämre än sämst på att blogga de senaste dagarna? jo jag vet men det ska det bli ändring på LOVAR!

Ja igår var det lördag, en ganska lugn och skön lördag faktiskt! lite mys i soffan med chips och godis och melodifestival. Vid den tiden sov Samuel så gott så:D och Lovisa var uppkläd till tänderna med utklädningsklänning, armand med mer  (så enormt söt) hon ÄLSKAR musikprogram hon klär om och står och dansar i tv rummet och är hur nöjd som helst:) Så både i fredags o igår så var det vackra kjänningar o häftiga danssteg! En riktigt mysig Kväll!

Idag har vi varit med samuel på babysim för första gången. Det var enormt roligt och han trivdes som fisken i vattnet:D måste ta me kameran nästa gång ju! köpte därför nya badbrallor till honom sååååå söta ( blå och vitrandiga med en anka på baken!!! Längtar tills nästa gång!

Efter det har man väl hunnit stoppa i sig lite mat o så, sen så åkte ju lovisa hem till sin mamma idag så hon kommer ju igen på söndag ytterligare något att se fram emot!!!

Lovisa är ju här varannan vecka så när hon kommer så gör sam nästan inget annat än har blicken på sin underbara stora syster, de är så otroligt söta ihop ska nog lägga upp en bild så ni får se!

Imorgon ska vi åka till sthlm som jag tidigare tjatat om, åker as tidigt klockan halv 7 och behöver då gå upp typ 5...najs de;)

Kanske skriver lite mer senare ... känner mig på skrivhumör!!!! :D

Puss o hej

Dålig på att blogga

japp det har ja varit har haft mkt o göra inte suttit vid datortn....
igår torsdag så gjorde jag en massa nödvändiga saker som att handla o greja..inte så kul men det behövdes. Kvällen spenderade jag med min kära mamma o drack kaffe o pratade:D

Idag har man hunnit simma och röjt i mina garderober, 2 i hallen 1 i köket (städskåp)  och den STORA garderoben eller klädkammare..... fyfan vad grejer jag skickade ner i förrådet och en del åkte i soperna. så idag har jag varit riktigt duktig!!!!!!

Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan gå in till Lovisa och tony och se på lets dance...inte mitt favorit program men vad ser man inte på för lilltjejens skull :) men nu har det bryggt klart

Puss o hej

Mätt

japp är jätte mätt... har nyss ätit pyttipanna med ägg...gott gott. skulle smaka med en kopp kaffe efter maten;) åt mat väldigt sent idag men det blir ju så ibland!

Under dagen har ja ju som sagt simmat o sen har vi pysslat jag o lovisa pysslat massor! Fina alla hjärtansdagkort gjorde hon vart gööör snygga!!!  Glitter o papper o grejer överallt :D

Imorgon blir det ingen simmning... har typ inget inplanerat. det känns skumt det hmmm nåt borde ju ja ha i kalendern..?? nej inte vad ja kan komma på.....

nej nu får det va slut på detta väldigt intressanta inlägg...haha

puss o hej

Tråkigt...

ja är uttråkad har inget o göra....... samuel sover så sött o de är skit på tv:n o datorn får väl duga ;) är trött som en liten gnu , även fast jag la mig tidigt igår (ca 22.30) vaknade vid halv 7 o matade sötnosen lite sen va de dags upp o mata honom med gröt.

Han älskar gröt eller fel av mig han älskar mat han är ett litet matvrak som skriker tills han får nästa sked i munnen. Väntar väl mest på att han ska vakna så jag kan leka lite med honom för att sen ge honom lunch vid 11- 12. Då serveras det  potatis och majspure SMASKENS enligt lillkillen:)

Sen blir det iväg till badhuset och efter det ska jag nog till bokia eller rosenbergs och köpa papper o grejs, det är ju alla hjärtansdag på torsdag, och lovisa ÄLSKAR att pyssla. Hon är otroligt duktig på det också. Så då vet ja vad vi gör hela dagen Pysslar:)

Är så shoppningsugen så det är helt otroligt, vill inte köpa något specielllt. På måndag åker jag som sagt till sthlm och där kankse jag hittar något... behöver typ byxor....   ne nu ska ja sätta mig o dricka kaffe.

puss o hej

HEJSAN!

just lagt lillen får se om han gör som igår o sover för natten redan nu ( brukar annars vara vid ca 9 ) Idag har jag varit o simmat me syrrorna 1 km idag igen! äntligen på g! ska iväg o simma imorgon med o sen på fredag! nästa vacka drar ja även igång med powerplate :D

Längtar till det! hade tänkt köra powerplate mån, ons, fre men denna vecka får de bli lite annorlunda ( måste ta en dags uppehåll på powerplate enligt powerplates regler) för på måndag ska jag åka till sthlm det ska bli kul! Så det får bli ons, fre denna vecka tror ja.... ska ju simma tre dagar i veckan oxå men sön och mån är badhuste stängt och lördag är gl stängt
så när jag har varit i sthlm kommer min träning ungerfär se ut så här

Mån: Powerplate
Tis: Simma
Ons: Powerplate
Tor: Simma
Fre: Simma och Powerplata om jag inte simmar på lördagen!
Men det kommer väl stå i bloggen haha mickans hälsa...o kampen mot de onda överskottskilona hahaha:D

Imorgon blir det lugnt tror jag förrutom simmningen då:) kanske en vända på staden men set syns i morgon det.
Börjar förresten babysim på söndag ska bli så kul!!!!

Nej nu vill jag ha kaffe!!!! puss o hej



hej hopp

hej hopp

idag har jag hunnit med mkt :D o det tycker jag alltid är lika trevligt! har ju varit på babyrytmiken o sen efter det tog jag en kopp java hos syrran och där var oxå min kusin sandra, kul att träffa henne:D  sen tog jag och syrran en promenad på stan i det helt underbara vädret.... en toppendag faktiskt!

Imorgon vet jag faktiskt inte alls vad som händer förutom att jag ska gå och simma med mina syskon....ska bli riktigt gött de ska basta en stund oxå är skönt de med ! vill sola oxå men jag väntar med det ett tag tror jag.....

Resten av kvällen så har ja nog inga planer alls kanske se på tv om de finns intressant o se på, eller ta en kopp kaffe me någon stackare ...

nej får se om ja skriver ett par rader senare , förresten när tror ni ja la mig igår då??? kan ju säga att de var efter 12 iallafall haha.....jag är såååå dålig;)
puss hej

GÄSP

hellu igen:)

skrev inget igår känns lite skumt men jag hade väl inte tid o lust...satt nog inte vid datorn...
ja igår va de lördag och jag tog det väldigt lugnt ute o gick o grejade, hade även besök på förmiddagen. Spelade spel med Tony när han hade slutat jobbet . jag vann som alltid ..haha:D var även me mamma och promenerade med King. Världens goaste hund.

Idag har de oxå varit en riktig slö dag måste jag säga men det har varit riktigt skönt. Är väl annars en väldigt rastlös person som inte klarar av att ta de lungt.... nån sjukdom ja har :P

Imorgon blir de full rulle, upp me tuppen o äta frukost innan jag och samuel ska va på babyrytmiken klockan 10:) Det är så enormt kul!!! 

Ska lägga mig tidigt idag hade jag tänkt det vill säga inte efter 23.... för då är jag som en zombi på morgonen.

ne det blir mer bloggande imorgon puss o hej!

BADA....

nu sitter man här ännu en kväll och ska dela med sig utav denna trevliga dag ! alltid lika kul ;)

Ja var en rätt lugn morgon...gick inte upp förren vid halv 10 alla var rriktigt sega till och med lilla sötnosen:) sedan var det dags och fulltanka min lilla sötnos med mat vid 12 tiden eftersom jag skulle gå och simma o det är ju lite svårt för älsklingen att mata honom....tar ju liksom med mig maten när ja går ;P  men sagt o gjort när jag matat honom bar det i väg till det underbara badhuset. Var över ett halvårsen ja var där o simmade men jag bestämmde mig för att simma en kilometer o de gjorde jag och vågen var väl inte lika kul men inte så farligt som jag trott:)

Efter simmningen bar det av till gl ( gröna lyktan floating och spa) där satt jag o stre o drack massa kaffe i vanlig ordning. Alltid lika kul! har nu bestämt mig helt det blir snart powerplate träning oxå!!! jag har sagt det förrut men det är värt att säga det igen! det är den absolut roligaste, effektivaste, snabbaste underbararste träning jag någonsin hållit på me! 

Kvällen ja kvällen hitills har varit trevlig fått trevligt besök o sedan tagit de lugnt framför tv:n och nu börjar jag bli väldigt kaffe sugen kl 23.00 BRA mickan

Imorgon jobbar min sambo och jag vet faktiskt inte alls vad jag ska roa mig med kanske ringa challe o se om hon vill ses.

Nä nu ringer telen så puss o hej

IDAG!!!

nyss kommit hem från stan.. tog en fika nyttigt som faaan jag vet :) men efter de var ja och köpte badhuskort och ska iväg och simma imorgon så nu är hälsokarusellen i rullning! ska oxå ställa mig på vågen:) men va fan det är inget o deppa ihop för det är ju inte 7siffrigt iallafall, får se allt från den ljusas sidan :P  haha. Seriösst så tror jag att jag och många andra med mig måste lära sig och se lite ljusare på problemen vi alla har, vi lever bara en gång så man bör ju försöka göra de bästa av de:) Vikten är nog det ända i mitt liv jag är missnöjd med just nu och helt ärligt så känns inte det som ett världsproblem.

Min älskade sambo köpte ett gymkort och ska börja träna. tror han redan skulle ner dit idag o träna lite...duktig duktig. Gym är däremot inget för mig passar inte mig alls är så satans svag o världens kortaste tålamod... tur för min sambo att vi inte skulle träna ihop för då hade nog han blivit knäpp ( han är alltid så hjälpsam men jag min idiot tycker inte om när någon påtalar att jag sitter, håller eller gör fel) då blir jag bara arg o otrevlig men som tur vet ja mina brister o utsätter inte honom för det;)

o med tanke på gym så ligger min lilla älskling under sitt babygym o leker... men nu ska han få lite mat så puss o hej

BLÄ......

hellu

jaha inget bloggande igår men jag var faktiskt sjuk...:( så enormt synd om mig ;P närå kunde faktiskt hitta på lite grejer iallafall var nere på apotektet o köpte lite grejer till sam och halstabletter till mig.
Tanten på apotektet rekomenderade mig de bästa tabletterna (har ont i halsen o örat) men tror ni att man får äta dom när man ammar? näääää inte det inte så jag fick köpa några andra skräptabletter i stället haha patetisk ja är :D

Sen efter att ha köpt halva apoteket gick jag ner me mina älsklingar till paus och tog en lunch... det var riktigt gott de:)

Senare drog min sambo till edsvalla o roade sig med att gå på auktion och gjorde några bra klipp ( blan annat 2 assnygga tavlor) under kvällen gick jag ner till min mamma o drack kaffe fick en mugg. Sen bokstavligen tvingade min mamma mig att dricka as äckligt honungsvatten ( jag höll på att spy) min mamma var väldigt road av mina grimarser (hur de nu stavas) och sa att jag var enormt löjlig o barnslig...haha. och innan det så fick hon mig att äta alovera smakade tvål för den som vill veta....

IDAG DÅ?
jo internet har strejkat och vägrat låta mig komma in på min lilla blogg men men... idag har ja tagit de lugnt, promenerat på stan, varit till jysk och konsum inga större inköp för min del men min underbara mamma köpte jätte fina kläder till mitt lilla hjärta :) jag höll förresten på att driva min mamma till vansinne jag råkade ha ner lite grejer på golvet sen skämmde jag ut henne..haha trodde seriöst hon skulle klappa till mig till slut HAHAHAHA ( ÄLSKAR DIG MAMMA)

jävel de har vart långt men hoppas ni orkade läsa iallafall puss o hej

Rytmik

hejsan hoppsan:)
idag har det varit mkt kul att göra, var för första gången på babyrytmik :)
Babyrytmiken var verkligen jätte kul samuel älskade det. Han skratta o var så nyfiken på de andra små bebisarna, riktigt kul att ha en aktivitet för honom 1 gång i veckan:) 

Sedan hälsade jag på min söta mormor idag igen, lika trevligt som alltid känner på mig att vi kommer ta svängen förbi där nästa gång vi varit på rytmiken eftersom det ligger så nära:D

Ska ringa om babysim oxå vill gärna börja de med, tror det skulle va en hit eftersom sam älskar och bada:D

Fikat på stan eller nej jag åt faktiskt mat på stan med lillsyrran, var väldigt trevligt sen han ja me en kopp kaffe hos mamma med o nu sitter jag här.

nej nu tror jag att ja ska försöka ta disken innan lillen vaknar
puss hej

hej å hå

just nattat älsklingen...trött som fan själv borde väl oxå sova men ne då jag kommer väl lägga mig som vanligt vid 12 eller 1 tiden....

Var hos min mamma och åt mat förrut! JÄTTE gott och trevligt såklart. sen gick jag och mamma till min mormor o hälsade på en kortis..men jag ska gå dit någon dag i veckan o stanna lite längre:D

funderar starkt på att brygga lite kaffe är såå kaffesugen har faktiskt inte druckit så mkt  idag plus att det skulle vara lite värmande fryser som en tok. lite dummt me koffein kl 21 på kvällen kanske men jag dricker typ ingen annan varm dryck.

Jag fullkommet hatar TE de är det äckligaste jag vet får kväljningar så fort jag försöker dricka det eller blir bjuden på det.  Varm choklad blir jag så otroligt törstig av att dricka haha vet låter sjukt men om jag dricker 1 kopp varm choklad så måste jag minst dricka 1 stort glas med någon kall dryck tillexempel mjölk.. fan va ointressant och veta hahaha jag är en dålig bloggare hehe :D

vanor eller ovanor har jag många det sistnämda alltså ovanor eller dåliga sidor kan man väl också kalla det här är några exempel:
* dricker alldeles för mkt kaffe
* kan inte lägga mig om inte disken är diskad för då blir jag på jätte dåligt humör när jag vakanar ( arg som ett bi)
* är en svamp när det gäller dryck kan dricka hur mkt som helst ( när jag drack som mest mjölk för många år sen så drack jag 36 liter mjölk i veckan)
 
ointressant fakta om mig ;) nej nu ska jag se om jag orkar mig ut i köket o slå på lite kaffe är enormt lat nu.....
puss o hej


Film

igår var de en trevlig kväll hade hyrt fim och käkade lite godis inga fel alls inte, det ända som är fel är att jag håller på att bli sjuk igen...(förkyld) det är snöns fel!!! Jag längtar till sommaren det är min årstid de:D

Var även till maxi igår på eftermiddagen o då var de inte plogat kul och gå me vagnen då..haha tur att min vagn har stora hjul!!! Syrran skulle försöka dra men den var alldeles för tung..hon orka dra den i ca 5 minuter mamma testade oxå men hon orka typ lika länge som syrran och jag kan säga att den inte blev lättare när vi handlat blev ca 8 kilo tyngre fan va jag är stark....haha snacka om att man inte behöver gå till gymmet iallafall.....

dagen kommer spenderas hos min mamma ett par timmar på eftermiddagen o sedan ska jag hälsa på min mormor :)

jag skriver nog lite senare puss o hej

SNÖ

ja som rubriken säger nu snöar som faaan.
lillen ligger  på  golvet o leker och tjejen är ute och härjar i snön:)
men för mig personligen får snön gärna försvinna blir så jäkla slaskigt dagen efter eftersom de typ bara ligger en dag o sen blir de glashalt efter slasket... ne inte vara negativ alla barn älskar ju snön och king oxå så det är väl bra att de kommer snö;)

Lördag idag har väl inga direkta planer förrutom kanske en promenad till maxi senare, men får se hur det blir:) nej nu ska jag sätta mig o dricka en kopp kaffe!
puss o hej

Kvällen

KVÄLL
ja som sagt nu är de kvällen o barnen sover, sambon tar de lugnt vid tv:n och jag sitter här o har beställt lite kort till mitt fotoalbum plus förstoring på godingarna:) längtar tills de kommer kunde ta upp till tio dagar eftersom jag även beställt tack kort men så är de!

Sitter här o dricker en kopp kaffe igentligen på tok försent men som sagt annars vore de ju inte jag... borde dricka mindre kaffe om man tänker på hälsan men jag har ju faktiskt inte rökt på typ 1 år o lite mer så någon last måste jag få ha.

hälsan ja det är ett trevligt ämne min dröm vore att jag kunde moffa så mkt som helst utan att gå upp ett gram men så är tyvärr inte verkligheten. Men nu ska jag ta tag i mig o börja träna, har ju ett par extra kilon att bli av me... inte så konstigt kanske men nu ska dom bort. Så senast i början på nästa vecka så ska badhuskort inhandlas. Det finns en grej till som jag ska göra igen börja powerplate träna.  Det finns ingen bättre träning än det enligt mig då:)

blir trött bara av att tänka på de men när man väl kommer igång så går de på rutin och ja vet hur bra jag mår när jag tränar. men vågen däremot hatar jag hatar hatar hatar usch dålig uppfinning.. blir så fixerad av de jävla siffrorna..  men klarade jag av och gå ner ca 20 kg en gång så kan ja ju göra de igen med min vilja går allt!

det blev ett lite längre inlägg nu men nu orkar ja inte skriva mer. Hoppas jag inte skriver allt för osammanhängande o stavar för mkt som en kråka så det är läsbart:)
puss o hej


hellu

hej igen
nyss hemkommen från staden trevlig fika eller lättare sagt trevligt sällskap!  käkade en räksmörgås o drack kaffe:) gott gott ! sen gick ja o lillen på en promenad i det int så vackra vädret.... det berörde väl inte honom där nere i vagnen gick nämligen o mötte min mamma när hon slutade jobbet..snäll ja är !!!

o nu sitter man här en snabbis innan jag ska ge min goding lite gröt o kolla på en uppvisning som lilltjejen ska ha och hon var inte lite modig förrut..vi va o tog hål i öronen hon blev så nöjd så gud va stor hon blivit nää nu kallar lillkillen puss o hej <3

morotspure...mmmmm

hello!!!!

här sitter man igen ...datanörd nej inte alls faktiskt sitter här me min lilla älskling i knät ska snart fixa lite lunch till honom..någon annan som är sugen på lite morotspure o vatten ??? smakar apa om ni frågar mig men gullet älskar de iallfall:) sen ska ja försöka träffa syrran innan ja ska ner på stan o fika me emelie:) ska bli trevligt det var så längesen:)  nej nu vill min älskling äta så jag skriver lite senare
puss o hej

RSS 2.0