Just idag

Men vad fan. Just nu vill jag kräka ur mig alla fula ord som finns. för det skulle ju säkert hjälpa? Inte ett jävla dugg. Frustrationen är högre än högst och snart rinnner vattnet i bägaren över. 

trassligt värre

Ja det är inte alltid lika kul att borsta ur det här ruffset. Funderar på förändring. Lugg? Det är ett väldigt svårt val... Eller byta hårfärg. Trött på det är jag i alla fall. Vill ha längre hår till att börja med. Den som lever får se. Snart är det dags att göra något åt det om det bara är att göra det vanliga ;) Såhär kan man inte se ut i alla fall.
 
Det är faktiskt något väldigt viktigt för mig. Mitt hår. Är inte ensam där kan jag berätta många håller med mig där. Speciellt flickor kan jag tro.
 
 
 
 
 
 

Fredag och snyggt kaffesällskap

Tackar för mitt snygga kaffebesök. ALLTID lika trevligt att ha dig på besök. Snart igen får vi hoppas ;)

Sugen på vinkväll med, finns ju några mer som är det vet jag. Måste styras upp. Sugen på att gå ut med mina underbara med. Även fast det är tråkig jävla vinter. Vill ha värme o sommar. Kollade på bilder från sommaren som var. JÄVLAR vad jag vill ha tillbaka min bruna fina färg.

 

 
 
 
 
 
Några bilder från i sommras, Nu syns det att jag gått upp ett par kilo... En liten påminnelse om att bli lite striktare med mat o den obefintliga träningen....Bara för det är jag sugen på att äta lite mat...Haha. Nä kolla vad det blir för mat idag kanske
 
 
 
 
 
 

Det var nog kanske lika bra

Det kliar i mina fingrar. Skrivsug. Kan vara givande, för mig i alla fall. För er? Lite mindre skulle jag tro.
 
Funderar på att dela med mig av något privat. Men suger nog lite mer på det. Dumt om jag ångrar mig liksom. När man väl gjort det går det ju inte att ta tillbaka så att säga. Det är dock intressant att en del människor tror det går. De nekar sig blå. Men som sagt det hjälper inte om man raderar inlägg eller statusar eller vad det än må vara. Saker skriver inte sig själv nämligen. 
 
Börjat med rött läppstift nu igen. Delade meningar om det är snyggt eller inte. En del tittar på mig som jag vore helt totalt tappad, även fått en del kommentarer att jag borde ha naturligt. Andra kommenterar att det är snyggt. En del tycker inte man kan ha det till vardags. Vilken tur då att det är jag som bär skiten ;) Man får tycka precis vad man vill ;) Jag tror jag gillar det. Det är färgstarkt men det passar väl resten.  Tar alldeles för mycket plats enligt vissa.
 
Tar jag för mycket plats då? Beror nog på hur man ser på det. Jag är typ aldrig tyst. Jag säger vad jag tycker. Inte rädd för att ställa mig framför vem som helst o mala på ;) Står för och delar gärna mina åsikter.  Sen skulle jag aldrig köra över någon eller mala på utan att ge andra människor möjlighet att ta lika mycket plats som mig. Jag föredrar att prata MED folk ;) Dock hatar jag tysnad om jag inte är med människor jag är helt bekväm med. Då malaer jag på bara för att slippa tystnaden... ;)
 
 
 
 
 
 
 Fröken fantastisk i rött 

Så var det så där

Igen. Att jag inte har bloggat. Why? Ja den som det visste ;) 
 
varit lite sjuk, varit väldigt glad, varit jag. 
 
Snön har ju i alla fall kommit. Mig kunde det kvitta. Dock vore det kul om det var snö till lovet som kommer. Åka pulka är grejer. 
 
Känslan är bra. Då är det bra

RSS 2.0