Sovmorgon

Snacka om sovmorgon! Vaknade för 10 minuter sedan av mig själv och mini snarkade fortfarande fram till för 5 minuter sedan. Det¨finns en förklaring;) Jag gjorde ett prov mellan 18-21 så då tyckte T att han kunde vara ute och leka med mini. Han somnade alltså sent typ vid 22 och då sov han lite mer än vad han brukar. Han brukar läggas vid 19 så det är inte så konstigt.

Dagen idag då? Skola 12 så med andra ord ska jag vara klar snart;) Bussen går 11.05. Funderar på om man kanske skulle fixa iordning sig. Ja det får nog bli så!

Puss puss


Frukost!

vad har hänt sen sist

Lördagen var superbra! Samuel åkte massa karuseller och jag behövde bara följa med i två. En av dom fick mig dock att vilja spy. Shit alltså. Sam tjoade och var nöjd medans jag var lagom road. Andra var spökhuset eller harry potter huset. Det var nog det roligaste enligt mini. Den var han inne i 3 gånger, 1 med mig och 2 med T. Ska lägga över bilder imorgon! Ja den dagen var riktigt rolig!

Söndag och morsdag. Tack för presenten och alla pussar och "låtsas tårtan" som Sam kallade bakverket som T och han gjorde. Supergott va det kan jag säga! Firade även min söta mamma och sen var vi på kalas så vi hade fullt upp hela dagen kan jag säga.

Idag har jag hunit med lite skola och mer plugg på kvällen, blir inte roligare än så idag. Puss puss <3


Det är inte lätt när det är svårt.

Fixa

Då var det lördag och jag fick sova till 8.30 så jag är rätt nöjd. Tack till min sambo! Jag ska alldeles strax fixa frukost och kaffe. Kan bli en dusch också. Om mini inte vill duscha för han är ju klädd och klar för äventyr. Fast det går ju klä sig igen. Vid 12 så ska vi ner till fastingen så håll tummarna för att det inte regnar. Frukost och kaffe var det! Puss puss <3



Samuels fina vinster!

Gosedjur

Vi tjuvstartade med att besöka fastingen. Dock inga karuseller idag. Frågade mini om vi kunde gå ner och kolla på fastingen och spara åkandet till imorgon. Det gick så bra så och han frågade inte ens om att få åka. Vi provade lyckan i en sån där  fånga gosedjur i klo sak (Ingen aning om vad de heter) och vi fångade upp en hellokitty. Gissa om Samuel blev glad! Det var första rundan men sen blev det ytterligare en vända. Vi skulle möta upp Lovisa och Anne-Li och då var det lite godisregn och sen följde vi med och tittade på Lovisa när hon åkte karuseller en stund=). Vi gick förbi klo grejen igen och fångade upp ytterligare en fin nalle! Men imorgon blir det att åka i alla fall för mini! 

Puss puss <3

 


Fastingen


Förra året på fastingen!



Nu är det Fastingen i stan. Vi väntar nog med att gå ner tills på lördag. Däremot träffade jag Lovisa som skulle ner idag och åka med kompisarna. Hon lär bli snurrig i sin favorit karusell;). Men mysigt ska det bli! Hoppas på sol!


<3

Så var det nästan 2 veckor sen sist.

Så några av veckornas höjdpunkter

♥ Besökte öppethus på stadsbondgården mini och jag, Mys!
♥ Lovisa kom hit!
♥ Glass i solen med barnen.
♥ Helgen med mys med Barnen.
♥ Slapp eurovison finalen eftersom Lovisa sov hos kompis.
♥ Kaffe med min söta mamma och syskon.
♥ Filmmys med T.
♥ Besökte cupcakekalaset med barnen. Sam hoppa hoppborg. Lovisa dekorerade cupcakes.
♥ Solat med snyggast!

Ja det var lite av det som har varit mysigt och bra!

Imorgon är det redan fredag och som bekant gillar jag fredagar. Väldigt mycket. Inget inplanerat förutom att jag ska till Karlstad. Får höra hur S har haft det och vilka köp det blev;)

Puss puss<3





Gnäll

Ja jag måste få gnälla lite. Jag är trött och vill sova. Har ingen lust att gå till bussen. Har ont i halsen. Dagen kan väl inte börja bättre? Haha sf idag eller?

Nej nu ska jag klä mig och gå!


Lilla killen

Kollade igenom lite bilder. Sam ÄLSKAR att ha scarf. Han har många. Först användes de runt halsen på detta sätt.





Men nu har han som han själv kallar det " scarfhuvud".

'



Det som kan vara bra med det är att efter denna sprutfärg är Sam fortfarande orange i huvudet ca 6 veckor efter och då kan det vara skönt att variera ;)






Soffa

Ligger i soffan och tittar på desperate housewives. Har täcke för jag fryser så förbannat. Lite halsont men jag hoppas det går över till imorgon. Det vore skönt i alla fall. Dagen har varit riktigt bra utom mina ögon då. Men det känns faktiskt mycket bättre nu ikväll=)



Dagens +

Det gick bra idag. Trots att jag var lite nervös.
Sam hade saknat mig och vill kramas hela tiden när jag kom hem.
Min sambo!

Dagens -

Ögon och hals.
Människor som inte "orkar" tänka.


Puss puss <3


Idag, igår

Gårdagen skulle spenderats vid hembygdsgården för att kolla brasa. Det blev ju inte så på grund av att Sam var för dålig, eller för grinig för att han är dålig. Myste hemma istället. Inga fel det heller. Fast känns lite tråkigt men men.

Idag blir det att fira Markus. Grattis Markus! Men innan det ska vi hoppa in i ett bad någon blev lite smutsig efter lunchen och vill bada. Med mamma självklart. Jag älskar att bada så jag säger inte emot. Nej vi får sätta fart tror jag ;)

Puss

RSS 2.0