Nyår!

Då var det nyår imorgon då, shit vad fort det går! Nyårskvällen  kommer spenderas hos sambons föräldrar och det ska ätas god kalkon och umgås med massa trevliga människor. Tyvärr jobbar min sambo men som tur är bara till 7 så han kommer lite senare. Det ända som känns riktigt skumt är att Lovisa inte är med som hon alltid är. Men i år var hon ju hela julen hos oss.=)

Sitter just nu och lägger över lite bilder från kameran bland annat från jul men dessvärre så var jag ju som sagt väldigt sjuk och tog tyvärr inte så många bilder. Men ska be syrran skicka för jag vet att hon tog en MASSA kort!

När det gäller kort så kommer några favorit i repris, från nyår förra året!






Hej igen!

Jo då Så har man haft ett liten paus från bloggandet närmre bestämt sen de 21 och det har allt kliat lite i fingrarna men dagarna innan jul hade jag med så många andra fullt upp. Allt från paket inslagning till handla den sista klappen. Plus att min lillakille fortfarande var sjuk:( 

Mycket lek och bus med Sam och Loivsa hanns med innan den stora dagen, julafton. För där tog det mesta av lekandet och busandet och mysandet slut för min del, jag vaknade nämligen supersjukjulaftonsmorgon! Ibland ska man ha otur med ;) Men jag pallrade mig iväg med familjen till min Mamma och syskon och styvfar. Som tur är bor de väldigt nära! Men jag fick knappt i mig nån julmat och satt mest i soffan och var riktigt seg men jag hade faktiskt väldigt trevligt!

Barnen hade jättekul
och det var ju huvudsaken! Massa paket delades ut och jag tackar än en gång för de fina grejerna! Sam tyckte mest om att knata runt och kolla på alla andra han ville inte öppna några julklappar inte=) Lovisa vart verkligen supernöjd och båda barnen har verkligen lekt med leksakerna nästan hela dagarna sen julafton!

Jag börjar allafall må lite bättre! Men igår natt så var det en tjej som inte mådde så bra men det har inte märkts under hela dagen då hon lekt och stojat! Tur det=)

Så god jul i efterskott! Puss o hej sålänge <3

Tomte snattare

Ja det är precis vad min söta lilla son är, han snor alla prynadstomtar han når och får tag i tex: i fönstret, hyllan och vad gör han. Jo han lägger dom i sin låda. Haha sååå söt=) Men det är inte bara tomtar han tar, utan han tar grejer ur mina lådor och lägger i sin byrå;)

Ja annars då? Igår var det ju lördag och då var jag faktiskt i Karlstad med min underbara vän Charlotte och vi hade som alltid lika trevligt! Det kan jag ju tacka min goa lillasyster för eftersom hon var barnvakt åt min lilla skatt! Tack Camilla! Kvällen spenderades framför tv:n med massa mys och godis=)

Och Idag ? Jo vaknade med halsont...wieee så nu är både jag och lillen sjuka...Men man får hoppas det går över innan julafton! Städat har vi också gjort på morgonkvisten! Funderar på att baka pepparkakor idag men jag ville ju att Sam skulle va med men han är ju sjuk och har ingen större lust att göra någonting. Men eftersom Lovisa kommer idag vid 5 så får vi se om det ändå blir lite pepparkakor bakade!

Men nu ska jag fixa me lite annat! Puss o hej <3


Min vackra syster Camilla=)

736...

Japp så många bilder har jag just beställt från fujidirekt....Shit ögonen står verkligen i kors, plus att jag har två skivor kvar att beställa ifrån men det krångla så jag orkade inte med det nu. Tar det imorgon istället. Är ju bara ca 200 bilder kvar, tror jag iallafall;)  Men nu orkar jag inte sitta något mer vid datorn som ni kankse förstår. Så puss och hej<3

Hejsan

Lika seg dag idag älsklingen är fortfarande sjuk, var till vårdcentralen i morse och det gick ju bra=) Annars har det varit segt, Lekt och myst med Sam, Städat, Druckit massa kaffe med min underbara syster Camilla och nu hamnade jag här. Tony har just slutat så killarna myser framför tv:n. Imorgon är det lördag=) äntligen jag har varit sjukt sugen på godis hela veckan men så duktig jag så håller jag mig till lördagarna!

Nej nu ska jag gå in och mysa jag med=) Puss o hej <3


Trött och seg

Jo det är den bästa beskrivningen på mig just nu, har just lagt min lilla sjukling så nu hoppas jag att han får sova och slippa den hemska hostan han har! Kvällen blir lugn, Tony jobbar och Lovisa är ju hos sin mamma. Så då hamnade jag här även fast jag vet några grejer jag skulle kunna göra men ärligt så har jag ingen lust... Ne nu får jag göra något annat sitter ju bara och gäspar Puss o hej <3


Klar med julklapparna=)

Ja det känns så otroligt skönt att redan vara klar med julklapparna plus att nästan allt är inslaget=) Köpte nämligen de sista paketen idag, till Camilla och hon är såååå nyfiken;) Så det vart lite snurrande i stan idag också köpte lite mer julpynt, älskar julen och allt som hör till!  Annars idag har det varit lugnt lilla killen är tyvärr skuk igen, så då har vi mest varit inne och myst.


Men nu funderar jag på att våldsgästa min mor och dricka upp hennes kaffe, ja så får det bli! Puss och hej <3

Bild från i fredags när jag och Sötast såg på idol och drack smoothies!


Mammas lilla tomte=)


Vackrast i hela världen!

Lucia firande x 2

Halloj satt mig just ner efter att ha lagt en väldigt trött kille. Men det är inte så konstigt när det har varit full rulle hela dagen=) Idag var det nämligen luciatåg. Först för Sam och sen för Lovisa, vi trodde vi skulle missa lite utav Lovisas men som tur var han vi höra och se hela uppträdandet! Men efter Lovisa sjungit klart gjorde Sam det väldigt klart att han inte ville vara kvar så då drog vi oss hemmåt. Men vi hann ju med det viktigaste!

En sak jag stör mig på hos mig själv är att jag VET att det blir iskallt om fötterna ( båda barnen lussade utomhus) Jag borde ha lärt mig efter Lovisas uppträdanden att då ta ett par varma skor..men nej jag frös om fötterna + att  de läckte in vatten!! Vilken tur va??? Jag har inga bra vinterskor men nu ska det införskaffas snarast!!! Bara så ni vet ;)

Nu ska jag ta och ladda upp lite bilder som säkerligen kommer hamna här! Puss o hej <3


Färdagde linser

Kollad nyss på sidan www.fargadelinser.com  och hittade jäkligt snygga färger på linser.
Då såg jag att om man bloggade just om denna sida så fick man ett par färgade månadslinser helt gratis. Snacka om bra erbjudande! Så passa på du med! Puss o hej <3

Krångel

Bloggen krånglar och vi får se om jag får chansen och skriva klart ett inlägg;)

Ja sitter och väntar på att lillen ska vakna, men han kommer nog sova en stund till man blir ju bra trött av att vara i badhuset;) Var sista gången nu, men vi ska vara med i nästa grupp med så det drar i gång i slutaet av januari=) Han gillar det verkligen men han är för söt när man sätter honom på kanten eller i den lilla kanan, han vägrar nämligen att hoppa/ åka ner han sitter hellre och kollar läget tills vi håller honom i händerna =) Sötast!

Helgen har varit bra Mys med Loivsa i fredags och mys med Tony och lillsyrran i går. Lovisa var i väg och sov borta och bakade så hon hade nog en toppen kväll=)

Men till den männsikan som stör mig något så fruktansärt som inte ens har hört av sig än och berättat de så kallade nyheterna: Jag vet att du läser här ibland är det så jävla svårt att lyfta telefonen och slå mitt nummer och säga det rätt ut????

Jaja skitsamma puss o hej till alla andra =)

VA?????

Herre min gud.... vissa saker får man tydligen läsa sig till.... Ja vad ska man säga!? Du kunde väl ringt eller något, men jag skrattar bara....jaja du förvånar mig aldrig!

Jag tappade bort vad jag skulle skriva pga den så kallade nyheten jag nyss läste på internet...Men återkommer om det vid annat tillfälle...Nu mys i soffan med Lovisa. Idol och smoothie står på listan för kvällen!

Bild på mig och Lovisa =)


Jo då så att

Nu är det dags att blogga igen=) Helt ärligt har jag ingen aning om varför jag inte bloggat...har  nog inte hunnit. Sjuka barn och plock och städ, lite träning och de vanliga rutinerna då oxå!

Men idag har vi haft det mysigt efter skola/dagis så åktes det  pulka och tefat=) Samuel älskade det kan jag ju säga, så fort vi var nere började han prata och flaxa med armarna och ville snabbt åka igen! Jag och syrran testade tefatet..hahaha hoppas ingen såg oss;) Så jäkla smidiga men det bjuder vi på eller hur syrran!? Kameran ska med nästa gång!

Eftermiddagen har spenderats med världens bästa Charlotte=) Det kan inte sägas nog många gånger hon är verkligen världens bästa!

Nej funderar på om man kanske skulle träna 1 timme...men det ser ut som jag kommer få besök av min lillasyster...¨å vi får se;) Är väl inte den mest sociala när man tränar=)

Är sjukt sugen på just det här. Men det blir det inget med. Först och främst är det inte lördag + att jag planerat att baka en äppelpaj då eftersom den har efterfrågats av det besök vi får! Ne nu kom syrran puss o hej <3

Redan fredag=)

Japp men dagen började med olidlig huvudvärk som gick över med hjälp av lite sömn och kaffe. Men humöret var inte på det bästa på grund av det jävla skitvädret vi har.... Trodde ju att Sam skulle kunna få testa sin pulka men nej snön smälter bara bort. Ja och med tanke på det : blöt snö= VÄLDIGT halt så när vi skulle ner til staden för att få lite friski luft så höll jag på att ramla och slå mig och syrran bara  asgarvade...jag såg säkert skit snygg ut! Köpte 1 julklapp till iallfall=) Snart klar med klapparna nu!

Resten av kvällen har vi haft det mysigt och tagit det lugnt..Nja nästan hela tiden jag har ju tränat 1 timme=) Hoppas ju på resultat snart! Men nu ska jag slänga mig i soffan innan det blir dags att stänga mina blå! Puss o hej <3


Hellu=)

Jaha så var måndagen förbi ganska skönt faktiskt eftersom jag har haft lite huvudvärk hela dagen. Men det har varit ganska lungt så jag ska inte klaga=) Sam fick vara hemma från dagis ( fortfarande förkyld) Men han var väldigt bra ikväll och har inte hört honom hosta nu på kvällen så det kanske blir dagis imorgon. Så idag har jag druckit kaffe umgåts med syrrorna och så har jag tränat 1 timme=) Just det i morse gjorde jag scones, inte det nyttigaste brödet kanske men något som ALDRIG händer hemma här hände idag. Inget bröd så då var det bara ställa sig och baka ;) Jag har nämligen minst 2 påsar med grovt bröd och när jag bara har 1 kvar köper jag genast 1 ny..hehe tvångstanke?? nja kanske=) Ne nu ska jag faktiskt lägga mig och sova! Puss o hej <3

Var är Samuel?                                                                                                    
 

Där var han =)


RSS 2.0