Helgen

Ja vad har hon roart sig med? Börjar med fredagen. Mini var ledig så då passade vi på att åka till Karlskoga och hämta en overall som vi hade lagt undan på intersport. Som inte fanns i rätt storlek varken här i stan eller i Karlstad. Så Mini var nöjd eftersom han älskar att åka buss. Vi letade också efter en mössa till mini eller han letatde. Shit vilken kräsen kille jag har. Ingen var bra på H&M, Lindex eller Kappahl. Intersport hittade han en på efter en hel evighet. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag blev riktigt nöjd över att han valde en som matchade overallen. ;) Hittade en mössa till Lovisa med. Mössor till barn får man aldrig nog av va? Det och vantar brukar försvinna snabbt.


Nya kläderna!

Jag skulle också titta efter lite grejer. Närmre bestämt en halsduk, vantar, mössa och skor. Ja om det fanns något intressant eftersom kga utbud är nästan lika kasst som här! Hittade i alla fall vantar och halsduk på H&M. Jag hatar mössor jag ser ut som ett jävla jag vet inte vad... Skiter i mössa i år. Jävla påhitt med kyla.... Samma sak med vinterskor. Det är så jävla FULT med vinterskor. Tror ni man hittar ett par vinterskor med den inställningen? Nej! Men ska in till Karltad och kolla har jag tänkt. Men förväntar mig inte att hitta några skor...


Vi åkte ju med 10 bussen så någon ville ha lunch vid 12. Gissa var? Haha min son tror nämligen att Mcdonalds bara finns på andra ställen än här i stan. Inget jag lurat i honom. Själv äter jag inte så tidigt så jag nöjde mig med en kaffe.



Åkte hem och mötte upp Lovisa efter hon slutat skolan för att sen gå ner på stan så Lovisa kunde köpa en present till en kompis. Sen var kvällen lugn.

Igår var det inte lika fullt upp. Lugn morgon. Lite mys och sen en sväng på stan. Lördagsgodis skulle ju köpas. Sedan gick jag och Sam iväg en liten sväng till en kusin som fyller 20 år idag. Grattis. Sam gillar inte smörgåstårta märkte vi då;). Hem för att fixa sötaste Lovisa som skulle på kalas. Och hon skulle ju göras snygg, eller var det läskig?


Frågade henne om hon inte kunde se lite glad ut men då är man ju inte läskig fick jag till svar.

Kvällen avslutades med pizza och öl i soffan. Rätt lagomt faktiskt. Fast blev sugen på att gå ut. Eller i alla fall träffa mina fina flickor!

Idag är det bara seg söndag. Ja vi nöjer oss så.




Bra

Idag har det varit en riktigt bra dag. Snyggast är en av anledningarna till det kan jag säga!Idag blev det en lunch på stan och det var självklart lika trevligt som alltid. Får vi göra om snart igen!

Sen har jag köpt vinterskor till båda barnen. Skönt att ha det klart! Att hitta till båda på samma dag är inte det lättataste kan jag säga. Nu är det bara jag kvar...Det kommer ta tid...Jag hatar att köpa vinterskor! Hitta ett par snygga vinterskor är fan inte enkelt. Men jag måste för jag tänker inte ha en repris av nästa år.;) 

Nu ska jag snart lägga mini. Hoppas jag inte blir för trött. Ska träna nio.


Sam godkände skorna jag lagt undan. ;) Lite kräsen nämligen.


Lovisa hittade ett par hon ville ha efter mycket letande! =)

Ja det var väl det jag ville dela med mig av för tillfället. Puss och hej <3

Djur

Det är onsdag och dagen har varit bra. Jag har varit på kramhumör och denna gång var det syster E:s katter som blev offer och även King blev offer (han är inte bara din syster C). Om de uppskattade det? Nja de var inte överförtjusta kan jag säga. Gick omöjligt att ta kort på när jag gosade med katterna. Haha! Men här har vi de knäppa katterna!



'
Smirre med de lysande ögonen. Han gillade inte att få blixt i ögonen...;)


Barres ögon lyser dom med. Han och andra sidan brydde sig inte alls om blixten.




Fin är han fast jävligt dryg.


Barre är också fin men han är inte lika dryg bara knäpp.


Jag där hade vi katterna som blev offer nu är det dags för Kingen. Honom kan man ta bild tillsammans med. Han säger inte så mycket utan suckar bara lite.



King med sitt gosedjur! Söt! Dock vart jag jävligt osnygg. Men det bjuder jag på.



Här är han sååå söt! Kolla tungan!


Pussa på den mest underbara hunden i världen!




Trött

Ligger här i soffan och gäspar. Trött. Bildbevis!



Klockan nio ska jag träna....Känns lite långt bort just nu. Jag har det mysigt under min filt. Kan ju ligga här i nästan en timme till så jag ska inte klaga.



Ja vad håller jag på med?

Nej jag tror att jag ska gå och träna lite. Eller vad är det egentligen jag gör? Tittar man på dessa bilder kan man ju faktiskt undra!








Men jag gör faktiskt annat än tar "snygga" bilder på mig själv. ;) Jag gör det ju för att kunna äta lite sånt här:


Äppelkaka.

Fast idag är det inte något jag bakat som jag ska äta på. Utan godis! Men hade inte haft något emot att äta den igen kan jag säga. Den vart riktigt god om man får skryta. Annars gör jag det ändå!

Nej träna var det!


Bra smak

Igår åt vi lite ost och kex och då visade det sig att mini gillar brieost. Bra smak! Men det blir bättre tog en fika på stan och upptäckte då att han gillar skagenbaguette! Kan inte bli bättre ju! Han som är så kräsen så det är bra att hitta saker han gillar! Sen att det är samma som jag gillar gör det hela bättre ;) Haha!


Killen med bra smak!


Fredag och tre saker

Sam börjar bli frisk! Äntligen. Han är sjukt trött på att vara hemma. Han är även sjukt trött på oss. Haha. Skulle jag med vara faktiskt. Han har planerat kvällen. Det ska vara glass till fredagsmys och vi ska mysa i soffan. Det säger jag inte nej till.


Kan det varit påsk här tro? ;)


3 saker


3 saker jag gillar idag.

* Att det är fredag.
* Kaffen med trevligt sällskap.
* Spela på mobilen. Samma spel som alla andra spelar just nu. Wordfeud. 

3  saker jag inte gillar idag

* Mitt morgonhumör.
* Att jag tvättar.
* Att jag snart måste diska.






Dagens

Bilder behövs ser så dött ut annars. Ska bli bättre på det. Ja är lite lat bara. Är lite slut i huvudet idag men vill blogga lite så då får det bli en dagens.

DAGENS

Humör:
Riktigt bra.
Hår: Lockigt som vanligt.
Klädsel: 3 olika. 1 - Svart topp och kjol, grå strumpbyxor. 2 - Klänningen jag oftast klipper i. 3 - Träningskläder.
Dryck: Kaffe! Kaffe är grejen.
Mat: Pannkakor.
Bästa: Måste nog vara slutet på klippningen. HAHA!
Sämsta: Att mini är sjuk än.
Borde: Sova.



Men hallå

Får man verkligen vara så slö som jag är idag? Det är inte lite slö kan jag säga. Jag sitter fortfarande ofixad i mysklänning. Bra jobbat. Inte ens borstat håret. Ska väl byta ut klädseln mot träningskläder inom en snar framtid hade jag tänkt.

Sen har jag ett sjukt sug på lök. Vanlig gul lök. Lite väl att ta fram en och tugga på men är sjukt sugen. Haha. Normal? Nej aldrig sagt det heller så.

Otroligt långa fina inlägg idag! ;)




Kaffe

Har inte funnits mycket att blogga om. Har ju en sjukling hemma. Då blir det mest att man är hemma och myser med mini. Har även pluggat och tränat. Så roligare än så blir det inte.

Nu sitter jag har rätt nyvaken och funderar på om jag kanske skulle äta någon frukost. Kaffet är igång i alla fall. Kaffe behöver jag.


Ja

Ja så var helgen över och det är måndag. Lördagen vart det ju utgång och det var riktigt kul. Tänkte lägga upp någon bild men det gör jag inte efter att ha lagt över dom i datorn. Haha. Söndagen så var jag minst sagt sliten. Det fick mig att fundera på att inte dricka på väldigt länge. Söndagen vaknade mini med feber och ville mest mysa i sängen och se på tv så det passade ju mig. Lovisa åkte hem till mamma och kvällen var seg och lugn.

Idag skulle jag åkt in med sju bussen för föreläsning men mini var uppe under natten och jag orkade inte upp efter en sådan natt. Så idag har det också varit en lung dag. Har varit lite nyttig och tränat idag med. Det är bra. 

Så kan det vara. 

 


Sätta fart

Vaknade nio. Helt okej tid tycker jag. Fixat frukost och bara varit tills nu. Ska träna halv elva. Sitter i trosor och linne. Kanske skulle sätta lite fart. Jag kanske skulle stoppa något i magen innan jag drar med. Jag är inte snabbast på morgonen. Lika bra att komma igång dock. En hel del som ska hinnas med idag.

Då kanske jag ska sätta fart då..

Härligt!

Grupparbete idag. Riktigt roligt! Alla vackra fördomar man har tittade fram. Skrattade mycket kan jag säga! En riktigt bra dag på skolfronten.
Eftersom vi var så otroligt produktiva så avslutade vi en timme tidigare. Så nu hinner man läsa lite mer. Känns bra.
Sitter på bussen nu. Skönt att vara i stan 1 timme tidigare än planerat. Händer idag? Träna lite, laga lite mat, se om barnen vill hitta på något. Skönt med fredag!
Fast jag vill ha lördag! Det ser jag fram emot! Tror det är fler än mig som gör det. ;)

Snart

Snart ska jag träna lite


Har bytt om.


Men måste äta lite först.

Underbart med menlösa inlägg!

:P

Vaknade med världens huvudvärk. Underbart. Känns som allt går åt helvete bara för det. Jag orkar inte ha ont i huvudet. Orkar inte med annat heller.

Kaffet är laddat och jag har vissa planer för dagen. Jag ska med Samuel på gympa, plugga och träna. Känns knappt genomförbart men vad fan. Det som inte dödar härdar. Sen förlitar jag mig på mitt älskade kaffe.

Nej ska inte sitta vid datorn mer...

Seriös

Tisdag och inte så sliten som jag trodde jag skulle vara. Börjar vänja mig att gå upp alldeles för tidigt. Funderade faktiskt på att köpa vatten istället för kaffe på pressbyrån. Sjuk? Men som sagt det var bara en fundering. Det blev en stor kaffe och tur var väl det. Annars idag har vi firat Stefan. Grattis igen! Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska närma mig sju för då ska jag och syster träna lite. 


Tänkte köra en dagens men det får bli dagens bild. Lika seriös som alltid! Lite smink hade inte skadat. Haha. Sen kunde jag sett mer normal ut men det är inte riktigt min grej. Puss!

Bilder

Ja lite bilder är det dags för.


Äta gott i solen.



En promenad. Ska man vända eller fortsätta?


Jo blev hit och tillbaka hem. Trött? Ja.


Hälsade på ankorna en dag. Massa bröd fick dom.


Mini matar ankor.


Själv drack jag kaffe.


En annan dag. Glada och söta.


Lite mys är ett måste!


Mosters myskille!


Så avslutar vi med en jävligt osnygg bild på mig.


Bra det. Nyttig man känner sig när man varit och tränat. Inge fel det inte. Haha! Det är det som spelar roll. Hur det känns. Syster tog riktigt smickrande bilder på mig när jag tränade...Haha! Kanske hamnar här. Dock inte den jävla filmen haha!

Sliten söndag och jag skulle helst sova hela dagen. Jag gillar att sova. För den som missat det. Men det blir det inte än på många timmar. Kan ju försöka tvinga Sam att sova lunch ;) HAHA!

Längtar efter saker nu. Det är alltid bra. Gillas. Vad längtar jag till då? Träffa söta S i veckan. Utgång på Lördagen. Snart flytt för Syster och M. Det blir bra det här. Dock längtar jag inte till jul. Börjar redan känna mig stressad. Det är för fan redan oktober.... BLÄ! Fast jag får tända massa ljus och göra det till en mysig tid.

Nej nu ska jag leka med mini. Jävlar vad han kör med sin mamma i sina lekar. Det är fan jobbigt att hoppa på ett ben och massa annat knäppt han kommer på. Jag brukar vara en klätterställning....Det kan göra rätt ont. Haha.

Tror det rinner ut i sanden.



RSS 2.0