Fröken fantastisk har blivit fröken fjortis?

Tydligen om man ska tro vissa så har jag gått och blivit fjortis,  det var som fan ;) Inte illa det inte. Sen att det är anonym kommentar roar mig mest... Det är inte fjortis va? Att gömma sig bakom anonymitet då blir det sååååå stor genromslagskraft i det man skriver eller vad säger ni ;) 
 
Så nu ser ni mig inte va? ;) bara för att kommentarer är anonyma är det typ lika genomskinnligt som att jag inte skulle synas ;) 
 
Här får ni beviset på att det faktiskt är jag på bilden ;) 
 
Nu ska fröken fjortis ta och plocka lite. Puss 

Så sjukt snygg

 
Sovmorgon. Inga fel. Seg som få trots det. Skyller på vädret. Snart ska jag tvätta med. Lust jag har med dååååå.
 
Sjukt snygg är jag också. När det ärt sånt här jävla väder vill jag inte klä mig heller. Min snygga one piece har jag på mig. Så jävla sexig så det är jobbigt att se sig själv alltså. Sen gör vi det ännu hetare genom att sätta upp håret i en supersexig boll mitt på huvudet. Fy fan vad snyggt...
 
Jag vill ha två flaskor relax, två paket cigg och massa musik och mina fina. Gärna på en uteplats/balkong. Får jobba på kroppen så man kan gå ut i sommar ;) 4 kilo kvar till målet typ. Åh vill ha fina klänningar och värme! Just det hart redan lyckats bli lite brun i ansiktet ;) Najs de.
 
Nä inte sitta här och drömma om sommaren...Dags för att fröken fantastisk att tvätta
 
 
 
 
Sommar....

Var börjar vi

Ja fröken fantastisk vill börja med att tacka alla underbara människor för att ni finns och gör mina dagar underbara. Det är ingen idé att skriva upp alla. Ni vet vilka ni är. <3 Se så gullig jag kan vara.
 
Ja min roll som vän har blivit ifrågasatt och det finns de som inte tycker jag är en riktig vän, det är helt okej med mig men vad folk tror sig veta om hur jag är/ agerar osv har ni ju ingen aning om. Kul att ta saker förgivet... Lite skrattretande dock. Jag anser att en vän ska finnas, stötta och hjälpa sin vän i alla lägen. Sen säger jag precis vad jag tycker /tänker till mina vänner. Det är liksom det som är grejen med vänner . Man kan vara ärlig. Även om man inte ens tycker lika är det okej. Och vet ni vad de får säga vad de tycker och tänker till mig med ;) Ofta tycker man lika i och med att jag man skaffar vänner med liknande värderingar men om det inte skulle vara fallet är det också okej.  Eller ska man rensa folk så fort de har en egen åsikt ;) Fan vad ensamt det skulle bli.
 
Jag har till exempel berättat en sak för en vän som jag mådde så dåligt för att berätta för henne för jag visste hennes åsikt rent generellt om men jag berättade det och vet ni vad? Vi är fortfarande vänner. Ännu bättre vänner ;)
 
Jag har mer att berätta/blogga om men nu har mini playdate och de vill ut i solen vilket jag tycker låter helt perfekt! Tar med mig en bok ut tror jag...
 
 

det kommer

får blogga imorgon då jag bloggat i annan blogg idag så jag har inte glömt!

måste blogga

fröken fantastisk har mycket att säga, orkar inte göra det via mobilen så återkommer imorgon!
 

Marken och dagens Mickan

Marken idag. Inget för mig. Barnen gillar det ju. Samuel var smart nog och köpte en leksak på leksaksaffären och inte sånt som går sönder på två min ;) Det blev en ny lego hero factory gubbe... ful som få men han är nöjd. Sen köpte han givetvis lite marknadsnougat.
 
Lovisa är nere nu med sina kompisar så vi får se vad hon kommer hem med för fynd ;)
 
 
DAGENS MICKAN
blått/turkost är grejer det...
 
 
 

Av barn och fulla människor får man höra sanningen...

Det är faktiskt sant. Min underbara kille är fem år och hur ärlig som helst. Häromdagen skulle vi gå ut på stan och jag hade rött läppstift. Såg att han såg fundersam ut och jag frågade om något var fel. Nej inget var fel men han visste inte om det var en så bra idé om jag hade mitt läppstift på mig för tänk om andra tyckte att jag såg ut som en clown och att de skulle skratta åt mig. Jag förklarade att det inte gjorde något om andra tyckte så eller om de skrattade.
Jag som clown ;)
 
Idag när jag hade klätt mig för dagen frågade han om jag skulle ha på mig de kläderna jag valt. Jag förklarade att jag hade tänkt det och han svarade att jag var fin men att jag såg ut som en bonde i mina kläder ;) Haha visserligen tycker jag det ser ut som en städskjorta men vad vet jag ;)
 
Här har vi bonde klädseln ;)
 

Det känns...

Jag vet att det märks. Jag tackar dock för att frågor inte ställs. Gör om gör rätt och sluta vara så jävla känslig.
 
 

RSS 2.0