Ord

Idag är det tomt på långa meningar så vi kör beskrivande ord.

♦ Sovmorgon.
♦ Lekt i solen.
♦ Fika på stan med Mini och Syster och mini 2.
♦ Plockat.
♦ Tvättat.
♦ Fixat.
♦ Myst.




Detta är gos det. Mammas kille gillar att pussas. Hoppas det håller i sig i många år! Han är otroligt generös med pussar och kramar och mys!



Ja och här har vi mig. Som ska ta och stänga av datorn och krypa ner i sängen. Sova är bland det bästa som finns.


Just det tror inte jag var så omtyckt av mina grannar förut! Spelade Veronica Maggio på hög volym med öppen balkong. Men vi sänkte ju när skivan var slut och klockan slog 19. Jag och Sam sjög och städade lite. Ja lite ljud har väl ingen dött av ;). Vi hade roligt i alla fall!

Nä sängen nästa! Puss och hej <3


Så är det

Då har vi...

Vaknat.
Ätit frukost.
Myst.
Tittat på tv.

Alldeles strax ska vi...

Bada.

Senare ska vi...

Fixa oss.
Packa lite matsäck.
Cykla till en lekpark.
Grilla korv.



Så kommer dagen att se ut. Om det inte börjar spöregna eller något. Lite repris av gårrdagen när vi var ute i skärgården och grillade. Mysigt det!


Mini


Man kan aldrig ha tråkigt med mini. Börjar dock tycka att tiden går för fort! Han blir snart 4 år. Och det betyder att jag också blir äldre...Ångest ;). Jag skojar inte. Det är de som är det värsta. Haha!

Snart ska vi gå till en lekpark och klättra, inte i denna utstyrsel i alla fall ;)

Puss och hej <3

Klarspråk tack!


Dag?



Vad fan är det för dag var min första tanke när jag skulle skriva första meningen i bloggen. Dagblind? ;) Men det är ju fredag. Var bara tvungen att tänka lte ;). Fredagar gillar vi. Som de flesta. Jag börjar äntligen må bättre också för den som bryr sig om mitt välmående...hehe.

Gårdagen då? Jo det var ju Nickeloadeondagen var det ju. Sam hoppade hoppborg och köpte en fin ballong. Sen gick vi hem och tog en halvtimmes paus innan vi gick ner igen. Samuels klara favorit var Amy Diamond. "Kolla vilka snygga tjejer mamma". Svampbob och Dora tycker han bara är obehagliga. Alla utklädda figurer går bort hos honom. Ja Samuel var nöjd och det var ju meningen så!



Nöjd kille!


Vaknat

Vaknade nyss. Sovmorgon gillar vi! Jävligt trögstartad bara. Jag skulle behöva en iskall dusch för att piggna till, men sånt självplågeri håller ja inte på med. ;) Ska snart äta frukost men kaffet är slut. Så idag ska det handlas.

Igår fyllde lilla benjamin år. Kallas för hela slanten och min syster hade gjort tårtor som var otoligt fina och goda! Trevligt kalas!

Dagens planer är att gå ner på stan. Nickelodeondagen är det här i stan. Så det måste tror jag Samuel vill titta in. Så med tanke på hur snabb jag är så borde jag sätta fart!








Grattis mosters prins!

Ja så var det min minsta prins födelsedag. 10 veckor för tidigt tittade han ut. Snacka om att man var nervös. Liten var han också underbara sötnosen!











Grattis älsklingen på 1 årsdagen!



Jävla pissdag

Ont i huvudet. Ont i magen. Humör från helvetet. Wiiee. Folk missförstår. Folk tar illa upp. Folk utsätts för "mina grodor". Jag har bara så jävla ont. Inget illa menat mot någon. Jag brukar inte ha så jävla ont som jag har nu bara. Men det är ju bra att hamna på minus på folks konton, jag brukar väl ligga på plus. ;). Tråkig som fan och dryg. Inte min mening. Förlåt till de som råkat ut för mig och mitt dåliga humör idag!

Puss och hej <3

Snyggast

Ja idag har man hunnit träffa snyggast en sväng! Men nästa gång blir det lite party och det ser jag fram emot. Dock är det ett tag kvar! Men den som vänar på något gott väntar aldrig  förlänge heter det väl? Ja hur som helst hoppas jag du får det riktigt bra även om du kommer sakna mig enormt ;) Hehe. Sugen på utgång innan dock ;) Så vi får se vem/vilka som vill vara offer!  Bara hojta till!



Idag är det kaffe för hela slanten. Detta var dagens första kopp sen blev det ett par till. Måste dra ner på kaffet var det någon som sa. Jag tror att det kan ligga något vettigt i det. Ska ta tag i det tror jag. Den som lever får se.

Puss och hej <3




:P

Ja söndagen har snart passerat eller nej men förhoppningsvis förstår ni. Inte hänt så mycket men jag skyller på att det är söndag. Söndag = slappdag! Lovisa har åkt hem till Anne-Li, två veckor har alltså redan
gått. Tiden springer iväg och snart har det gått två veckor så är hon här igen=).


Bjuder på en bild :P snygga va? ;).



Puss och hej <3

=)

Det blev sent för Samuel igår...Jag hade sagt att han inte fick sova hos tjejerna utan att han fick mysa med mig istället. När jag hade tänkt att lägga mini kom Lovisa och hennes kompis hem och de ville att Sam skulle sova hos dom. Gissa om Sam blev nöjd. Han brukar ju inte få vara uppe sålänge men vid 23.30 gick jag in och nattade en övertrött kille hos tjejerna. De somnade jämt efter 12. Vaknade gjorde de redan 8.30. Det trodde jag inte. Ja de hade kul alla 3! Snacka om söta tjejer som vill ha med lilla Samuel. Ja alla 3 är pigga och glada bara jag som är trött som bara den. Kaffet är på!

Puss o hej<3


Söta

Ja igår fyllde ju världens sötaste Lovisa år! Det var mycket bakande för min del. Alldeles för varmt och stressigt. Planering är bra grejer. Haha. Blev 2 jordgubbspajer + kladdkakemuffins och Jordgubbsmarängpajen. Det gick hem kan jag säga. Alltid lika kul!



11 år!

Samuel ville också vara med på bild





Så söta så!

Idag då? Jo Lovisa har en kompis här som ska sova över och nu ska de ut och leka en stund. De har hunnit med en hel del kan jag säga. Badhus, mat och tittat på filmen de hyrt. Jag ska leka lite med mini innan det är dags för honom att hoppa i säng.

Puss o hej

Fin

Ser ut för att bli en riktigt fin dag! Det gillar vi. Vaknade för ett tag sedan så det här med sovmorgon håller i sig. Ska snart stoppa i mig frukost. Ja kan va bra. Kaffe till det. Kaffe är gott. Så annars då? Jo då de är bra. Lite fundersam om vissa saker. Som vanligt. Ibland vore det skönt att slippa fundera eller hur!? Men det viktiga att komma ihåg att om det är ensidigt i en relation vilken den än är så är den inte värd det. Det svåra är bara att släppa det. För då kommer man på de fina tänk om tankarna. Haha! Ja dagens borde;).

Planer för dagen? Vara ute i solen! Kanske kan få lite mer färg ;). Nää frukost! Puss o hej <3



Plus och minus

Dagens +

Fick sova länge.
Fick besök av S och Z. Kaffe för oss och lek för barnen! ;).
Stan med mamma och systrar.
Promenad.
Fixat Lovisas rum.


Dagens -

Fått för lite gjort.
Min rygg. Aj!



Det var dagens plus och minus. Blir inte så mycket mer ikväll. Puss och hej <3



Sova

Underbara barn. Igår ville de sova tillsammans. De fick de fast dock flyttade jag på Sam efter ett par timmar. Lovisas säng är ju inte så stor. Så söta när de låg och snarkade. Övervägde att slänga upp en kamera i ansiktet på dem men jag var snäll och lät bli. ;). Ja Sam var nöjd och glad både för att sova med Lovisa och även för att få vara uppe sålänge. Tvättider förstör rutiner. ;). Fick ju sovmorgon till efter 8.30 så jag är nöjd!




Kallt

Så vad blev det av lördagen. Jo vi var ju hos syster och drack kaffe. Eller jag drack kaffe och barnen lekte. Blev en sväng till stan med syster med som behövde byta en sak åt Benjamin. Så efter det passade vi på att lura med oss dom till T:s jobb för att handla lördagsgodis.  Sen tyckte jag att vi kunde cykla ut till skymningen och bada. Jag och barnen och en kompis till Lovisa. Men de var fan inte varmt alltså! Visst Sam och jag var i en kort sväng men han ville inte bada speciellt mycket. Lovisa och hennes kompis badade på men Lovisa satt mycket på kanten hon med för att hon frös. T kom till stranden men då hade vi varit där ett tag så det blev nästan att åka hem på en gång. Kvällen spenderades i soffan med täcke. Var ju kallt igår ;)

Idag vet vi inte vad som händer. Men vi har ju bara varit uppe en timme så ingen stress.

Puss och hej <3


Med risk för att bli negativ igen, nej jag är ingen bitterfitta. Vissa delar av livet kan vara underbara och bara flyta på. Dock är min svagaste sida att jag tar åt mig alldeles för lätt och står och trampar med samma sak alldeles förlänge. Varför ens bry sig? Varför älta? Jo det blr lätt så när man inte ventilerar med andra. När man umgås med andra så ska det negativa aldrig hamna i fokus utan man ska ta vara på tiden med de man gillar. Sen vet jag att det jag säger är dubbelmoral eftersom jag hoppas och tror att mina vänner och männsikor jag gillar vet att de alltid kan prata med mig.

Så tar vi delarna som flyter på bra. Igår var det en rktigt bra dag. Cyklade när det regnade som mest och inte ett plagg jag hade på mig var torrt. Såg ut som en dränkt tvättbjörn med mascaran som rann. På något sätt är det skönt med spöregn. Sen blev det fredagsmys med barnen. Lite chips och en film så var deras kväll gjord.=).

Just nu väntar jag på att barnen ska bli klara i badet. De älskar att bada ihop. Hela jävla badrummet är pissblött när de varit igång. Men det är det ju värt<3. När jag fiskat upp dem så blir det kaffe hos syrran. Mini ska med men Lovisa vet jag inte om hon ska dra till en kompis. I väntan på detta borde jag ta disken. Men nej. Den står kvar till senare den lär ju inte försvinna tyvärr. ;). Men ska bya från mysklänning till kläder och hitta en snodd och sätta upp trasslet med!






Bättre

Gårdagen blev bättre. Städade lite och fick hjälp av båda barnen som tydligen var på städhumör=). Senare så åkte vi till hembygdsgården och grillade, fikade och lekte. Vi matade fåren. Så söta! Dock har jag problem med att få Sam att komma ihåg vad de heter " Bären kom"  "Bääarna"  eller "fåglarna kom" Hörde oss andra ropa på fåren men han uppfattade inte riktigt vad vi sa. ;) Han gav upp och börja kalla dem kor! Men nu tror jag det sitter!

Dagens väder ser ju inte så lovande ut. Inga planer är gjorda. Men det kommer! Måste bara starta mitt lilla huvud. Det kan ta en stund! Det är ju fredag så bara det är ju bra.






Japp

Upp och ner, ner och upp. Ja ibland är det så. Torsdag redan. Bloggen har varit död. Nu lever den igen. Hur länge vet man aldrig. Intressant. Det här känns som ett negativt inlägg. Satan så intressant.  Känner för att spy galla över saker...känner dock inte för frågan "Vad är fel" eller "Vad menar du med det" oavsett hur välmenat de må vara. Det är inte så att jag är ledsen eller så. Bara lite störd, måste jag med få vara ibland.

Ja om vi lägger det åt sidan så är jag alldeles för jävla trött, utan anledning dessutom. Kaffe kanske? Eller hoppa in i en dusch. Klockan är ju snart tio. Vi har varit uppe sedan 8 och inte kommit längre. Illa.













Yes!

Vinet är inhandlat och jag är klar!



Puss!

;)

Sen sist har vi roat oss mest med detta.

♥ Badat.
♥ Ätit glass.
♥ Druckit kaffe.

Imorgon blir det fixa håret, eller få håret fixat heter de väl! Lite vin blir det nog på kvällen med. Fast jag är mer sugen på öl. Öl är ju alltid ett säkert kort men den som lever få se.


RSS 2.0