:-)




Ord och handling

Nu är det så. När saker är som dom är finns det inte mycket att göra. Även om man önskar man kunde göra saker vettigare. 
 
Jag önskar jag kunde förstå. Men det är klart att det inte det inte går att förstå sig på helt ologiska saker och ologiska beteenden. Inte ens smarta jag förstår och då är det illa ;) Jag blir fan knäpp över att analysera allt hela tiden. Trött på människor som säger en sak och gör en annan. Eller folk som påstår en sak och inte visar det genom handling. Ord är bara ord. Många blir förblindade av ord och sväljer det till en början men sen då? Jag hoppas du vaknar innan du inser att det är just bara ord. 
 
 

Nu är det upp till dig

Det är faktiskt så. Ditt val, dina beslut. Kom ihåg att det är dina aktiva val som påverkar hur det blir. Även om du väljer att inte göra något alls så är det med ett aktivt val.

Upp till bevis...

Nyttigast i kommun

Ja det har jag inte varit i julhelgen... Shit alltså... Jag som hade gått ner lite innan.. ;) Fast jag har inte gått upp allt utan typ 1 kg... Saker som jag ätit började väl frossa i skräp den tjugotredje.. Nyttigt... Haha
 
* Godis... ;)
* Julmat...en massa julmat. Min mamma är bäst på att laga mat.
* Pizza... 
* Goda saffransbullar i massor.
* Glass... Har inte bestämt mig om chili lakrits glassen är god eller inte ;) 
 
Så nu går vi tillbaka till att inte äta godis och fika på ett tag ;) Tänkte gå ner fyra kilo... så ska jag träna då? Nja kanske kör lite tabata om andan faller på. Eller den där cross saken som bor här i lägenheten... Jag har ju faktiskt testat den en gång ;) 
 
Ja om du stör dig är det nog ditt problem ;) Puss!
 
 

Men tyck vad fan du vill men stå för det

Jag känslig? Så in i helvete. Låt mig vara det ifred då om det är ett problem. Låt det gå en vecka så kanske det har gått över. Jag är inte långsint i alla fall. Det är inte så att det är ett problem om de som gjort det inte pratar med mig. 
 
Jag är väldigt nöjd med min kaffekopp här vid datorn. Mini har en playdate men en kompis och de har klätt ut sig. Den ena är spindelmannen och den andra bakugan. Härjar som man ska när man är fem år. Själv är jag inte på lika härjhumör ;) Jag ska snart ställa mig och steka pannkakor. En jävla massa pannkakor.... På en och en halv liter mjölk. Jag lär stå en stund i alla fall. 
 
Sen måste jag ta upp det här. En vän till mig har en blogg. Världens bästa vän och ärligt talat undrar jag om folk är helt jävla tappade... En del av dom kommentarerna kan göra vem som helst mörkrädd. Sen har jag ju mina teorier om vilka tappade människor det kan vara som gömmer sig bakom fega anonyma kommentarer. Skulle aldrig lämna en feg anonym kommentar själv, aldrig. Kan man inte stå för sin åsikt kan man lika gärna hålla käften...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från jul

 
 
Jag och min mini.
 
Mini snodde kameran. Paket var det här.
 
Sen tog han kort på sin kusin =)
 
Här har vi min cooling.
 
Pojkarna tar det lugnt i soffan.
 
Mini kramar tomten.
 
Mini hade visst tagit ett kort på mig som jag inte hade en aning om ;) 
 
Glad på jul!
 

Du med?

Puss till alla jag tycker om!
 

Röda naglar men vilken färg ska

Japp rött är julens färg. Därför får naglarna vara röda. Har beslutsångest om vilken klänning jag ska ha. Den röda med prickar. Den andra lite mer ljusröda eller en av de svarta.... :P Ska man ha tomteluva med ;) Haha....
 

Duger

Idag ska vi på kalas. Mini på ett och jag på ett. Lite stressad idag men vi har gjort det vi skulle...
 
Det får duga ;) 
 

Enkel dagens

Dagens
 
Humör: Bara bra!
 
Bästa: Att granen är klädd. Så fin så min lilla helvetes gran.
 
Roligaste: Samuels förklaring till Markus angående (stoppa i en tia och få en leksak i en plastboll, vet inte vad de heter?) 
 
Sämsta: Jag åt för mycket = Alldeles för mätt.
 
Tråkigaste: Att jag tror att jag håller på att bli sjuk, mer än vanligt då.
 
Bloggar mer imorgon ;)
 
 
 
 

Här blir det andra bullar ;)

Ta tag i saker sagt och gjort. Plockat och grejat. Hämtat upp tomtarna. Ställde de på plats men Samuel leker med dom så de får nya platser hela tiden. Lite mys. Slagit in alla paket utom två. Sköööönt. Har bakat med! Med syster. En jävla massa bullar. Vanliga kanelbullat men även andra. Saffransbullar. Dom blev helt okej för att vara första gången. Jag har faktiskt inte bakat bullar förut. ;) Illa men sant.
 
Imorgon ska det dammsugas och skuras. Sen får vi besök på eftermiddagen!!! <3 Jag och Samuel längtar lika mycket <3 Det är häftigt att vi 4 har funnit varandra! 
 
Lite kul när vi bakade så trodde vi barnen ville vara med men de ville bara äta de färdiga bullarna ;) Haha söta. Sen hjälpte jag mini och Lovisa till att klä deras gran. Snacka om snygg ;) Jag tycker att det ska synas att barnen får var med och klä granen. Det är charmigt. På fredag ska jag ta upp min helvetes gran eller plock i pin kan man kalla den jäveln för...Den blir verkligen jättefin men den är fruktansvärd att sätta ihop.
 
Så tack för idag syrran ;) <3
 
Så här trött ser jag ut efter dagen ;)

Ta tag i saker...

Ja det är väl på tiden. En del saker har blivit framskjutna men vad gör man när en del saker i livet jävlas. Här sitter jag i underkläder efter ett bad och bloggar istället. Haha märks hur sugen jag är på att ta tag i saker. 
 
Igår träffade jag en underbar tjej. A är en riktigt härlig person. Tog en kaffe och snackade bort ett par timmar utan problem. Mini hade en playdate här senare på eftermiddagen också, riktigt lyckat=) Idag ska vi också hitta på saker. Bara det att jag ska komma igång med allt annat med. 
 
Jag behöver energi. Helt seriöst alltså. Eller sova en vecka. Eller en rejäl jävla fylla. Haha så får man inte skriva när man har barn... Men barnen är ju inte med då ;) Mycket man inte får/bör skriva.
 
Nej på med musik och ta tag i det här. 
 
Något jag knappt äter längre  :P

Sitter här och gäspar

Trött men det har sina anledningar. Inte mycket jag kunnat göra. Men men. Sitter här och gapar och funderar på om jag inte borde göra någon nytta istället. Fundering klar. Näää jag orkar inte. Jag får leka effektiv imorgon någon tid på dygnet. Jag orkar inte nu. I kväll skulle man kanske lägga sig tidigt, vad är tidigt för mig då? 23 är tidigt enligt mig.
 
Jag får inte ner något nyttigt här...
 
 

Är det jag som är tappad här?

Om jag gnäller exempelvis hur fet jag är i varje inlägg och får en kommentar i stil med "sluta ät då" eller " men banta då" är det bara jag som tycker det är befogat då?

kvällens fundering! ;-)

I går och idag? Någon skillnad?

Här hade jag ju lite smink på mig så bli inte rädda för den andra bilden ;)
 
'
 
 
Men se där ser ju lite glad ut ;)
 

Lördag

Ja det är det idag. Haft mysigt eftersom man träffade en snygging. Barnen träffade tomten på maxi. Inga fel. 
 
Bjuder på en lördagspuss. Inga fel det inte ska jag tala om. Pussar är väk mys?
 
 
 

Så underbart bra dag!

Upp och hoppa kvart över sex. Inte det roligaste men jag var inte ensam om att vilja sova vidare. Det kunde vi ju inte göra eftersom det var lucia idag och vi skulle vara på dagis halv åtta. Samuel var supersöt som pepparkaka. Lik mamma ;-) Det var supermysigt på dagis och de sjöng så gulligt så! Efter sång så fick vi fika. så jag åt faktiskt en macka och drack kaffe. Inte illa den tiden på dygnet. Mini åt mest pepparkakor <3

Dagen blev inte sämre då jag fick trevligt kaffe besök! Det gillas ;-) Gjorde en snabb genomgång på julklapparna. Jag är helt klar!!! Så skönt!

Sedan hörde mina två snyggingar av sig och bjöd på fika! <3 Helt underbara är dom! Men nästa gång får jag baka så ni slipper ;-)




Aj

En del saker gör ondare än andra. Är man då som mig, typ världens klantigaste så är det lätt att få ont. Jag är klantig på många sätt! Jag gör mig jämt illa och har blåmärken överallt. Problemet är bara att jag knappt kommer ihåg hur jag gjort mig illa för att jag gör det så ofta ;-) Dagens skada gjorde förbannat ont! Man ska inte stoppa glödheta saker i munnen! Min gom alltså! ;-)


Chockad

Kallt som fan och konstigt folk... haha ja vad ska man säga. Tydligen jävligt snygg i one piece. Usch!!! Haha jaja. Tur man roar någon.
 
Det blir suddiga kort när jag tar med mobilen.. Att den ens funkar är ett under. Som mig då med andra ord.
 
Blev lite chockad över en grej idag. Men vad ska man säga? Orden räcker liksom inte till. Haha. Illa. Ibland blir man förvånad över hur en del personer är. men det är inte lätt att uppnå mina krav ;) OBS skämt för den som läser allt på fullaste allvar.
 
 
 
 

Gnäll

Ja det tänker jag göra nu. Jag är så jävla trött. Skulle kunna sova en vecka känns det som. Så blir det ju inte men man får drömma ;) 
 
Så varit uppe sen sju. Hållt L sällskap innan hon skulle till skolan och sen kom Mini upp åtta. Barnprogram för hela slanten. Hunnit se massa dåliga barnprogram. ;) Bättre när jag var liten... Fast phines och Ferb är faktiskt okej. Tur Samuel har lite smak där med. 
 
Jag lär knarka kaffe idag. Jag kommer inte stå ut annars....
 
 
 

alla kan inte gilla mig men...

Men vad i hela världen har ja gjort dig kan ja undra. Något måste det vara. Kanske för att jag är så fantastisk. Inte mitt fel ;) Jaja. Om jag har gjort något får du gärna berätta vad ;) Jag kan verkligen inte förstå vad lilla jag skulle kunna ha gjort. Jag är ju supertrevlig och underbar. Ödmjuk som få.. ;) 
 
 
 
 

Inte bara jag som gillar den...

Lite stor bara ;) 
 
 

Japp

Blogga på ett och två. Sitter vid datorn när jag egentligen ska göra annat.. Fixa mig så jag blir klar någon gång men nej jag dricker en kopp kaffe och sitter i min one piece. Bra jobbat. Men jag blir klar snabbt. Tur det ;) Så hoppas det går lika snabbt att hitta kläder som jag kan dra på mig. Dumt att man inte kan gå ut i den här alltså.. ;)
 
Gårdagens Mickan.

Dagens

Dagens
 
Humör: Bra!
Klädsel: Jeans och linne / one piece.
Bästa: Ja jag får väl ta den platsen ;) 
Sämsta: Att jag drömde mardröm inatt igen... Dåligt med sömn.
Roligaste: När vi var och åkte lite pulka.
Tråkigaste: Att det blir kallt för fort. Man skulle kunna leka hur länge som helst i backen annars.
Låt: Inget jag väljer....Sean banan går tyvärr varmt här hemma...
Mat: Har vi inte ätit än.
Dryck: Kaffe.
Bild:
 
Håret har inte hunnit torka ;) 
 
 

Sjukt bra

Härlig fredag. Myst med barnen och dagen har varit bra. Snart ska mini få hoppa i säng. Men just nu är han och hans syster upptagna med att greja med något. 
 
En sjukt bra grej hände idag! Happy!!!! =) Bjuder därför på en puss. Nytagen just för detta inlägg. Det kan inte bli bättre.

Mys

Jag får väl erkänna att snön kan vara okej. Om man har vinterskor och termobyxor. Haha har man inga bra skor kommer man inte upp för backen ;) Haha eller vad säger du syster? 
 
Så idag har vi åkt lite pulka och snowrunner. Riktigt mysigt! Dom har åkt och jag har hjälpt dom upp kanske det heter  ;)
 
 
 
 
 
 
 
Men nu ska jag mysa i soffan innan jag ska laga mat. 
 

Bitter

Idag har jag åsikter om allt. Ingen kan rubba mina åsikter ens en millimeter. Sånt humör är jag på. Mitt sätt eller inget sätt alls. Jag har såna dagar då jag verkligen inte är någon ide att prata om djupare saker med.
 
Idag stör menlösa människor mig och egoistiska jävla människor som ska göra sig till offer. Åh vad jag skulle vilja ha en sån människa här nu och såga vid fotknölarna. Bara få spy ur mig vad jag tycker och tänker om sånt jävla beteende. Få lite mothugg men eftersom jag har rätt, sänka personen helt. 
 
Alltså jag blir arg när jag tänker på puckon som är utöver det vanliga. Personer som har barn som några jävla statussymboler stör mig just nu sååå sjukt mycket. SLUTA! Ditt barn blir inte lyckligare av det snarare tvärt om. Gör om gör rätt! 
 
Känner att jag har så mycket ilska som vill ut. Jag orkar inte se en till jävla dum grej utan att jag kommer reagera. Bita sig i tungan? Som tur är har jag bara spytt ur mina åsikter till personer som känner mig och vet hur jag funkar. Haha era stackare...
 
Fy fan alltså det är inte bra att känna såhär.. ;) Ingen idé att tjafsa med mig idag. Kort stubin som går igång på nästan vad som helst. 
 

Till min underbara

Tisdag var det. Iskallt och jävligt men jag överlever. Imorse på väg till dagis kändes det inte så kan jag tala om. Igår var det mys. Båda barnen var lediga från skola och dagis då de hade stängt. En riktigt härlig dag. För barnens skull hoppas jag att snön snart kommer. Tråkigt när det är bara är kallt och som syster påpekade så är snön bra för då kan man leka sig varm. 
 
Just nu roar jag mig med tvätt...roligt värre men det måste göras. 
 
Till min underbara
Älskade vännen du är verkligen bäst. Du får mig att må så bra. Älskar dig mitt hjärta!
 
 
Behöver energi. Då måste väl detta vara lösningen ;)
 
Dagens jag.

Dåliga ursäkter eller ett aktivt val

Intressant tycker jag, Trött på dåliga ursäkter när man gör val. Man prioriterar en del saker mer än andra punkt. Sen kan man ju försöka ljuga för sig själv och andra om att det inte är så. För att lätta det egna samvetet kanske ;)
 
En del saker gör mig på sååååå bra humör så det är sjukt. Underbart!
 
En fråga är det jag som tänker bakvänt här? Om man ska göra en sak säg 8 pers och sju kan ett datum och en person inte ens anstränger sig för att fixa så man kan då. Är inte det liiiiite dålig stil? Äh jag tycker det i alla fall! Sen om man verkligen inte kan är det en annan sak. 
 
 

1:a advent

Japp och vi var ner på stan som förövrigt inte var något att ha men vi kollade ju i alla fall. Hem och bakade med mini och idag skulle vi bjuda på pepparkaksmuffins med lingongrädde. Det gick hem ;) Jag är lite trött nu och tänker inte göra mer än nödvändigt. 
 
 

Mys

Trött som ett as. Haft en bra dag. Lite effektiv har jag med varit. Julgardiner uppe och stakarna står i fönstret! Najs. Imorgon blir det att städa lite och sen gå ner på stan. I:a advent måste man ner. Sen är det ju då dags för min årliga tradition. Baka lite. Mys de. 
 
Ja jag bor i den här på kvällarna. Den är mys. Som mig med andra ord ;)

Vad gör det om hundra år?

Jul närmar sig och jag vill inte ha någon snö. Jag vill ha sommar. Men jag får nog kul när vi härjar i snön. Bara jag skippar klänning och högklackat. Idag är det lite plock innan vi ska träffa snygg och hennes underbara. Köpa lite godis måste ju mini göra. Jag har faktiskt inte köpt godis på länge. Vikt nedgång och godis går tyvärr inte ihop.Haha tänk vad bra det vore ;)
 
Jaga sitt eget ideal. Ja det är intressant och mitt stora problem är att jag har en taskig självuppfattning. Dock vet jag på ett ungefär. ;) Mitt ideal är inte super smal. Jag tycker former är vackert. Timglas är snyggast. Enligt mig och mitt ideal. Alla har vi ett ideal, en trivsel vikt och så vidare men jag vägrar att gå på dieter och skit. Jag vill vara nöjd! Annars kan det kvitta. Om jag dör imorgon så ska jag inte behöva ångra att jag var för fokuserad på helt oviktiga saker. För mig är vikt en väldigt liten del. Kärlek, barn, vänner, familj där har vi sånt som spelar roll. Jag vill inte ångra dumma beslut. Tur jag är så jävla smart ;) 
 
Idag blir det nog pizza ;) Hemmagjord men det är ju godare. Kanske skulle göra som P Dra tre pizzor på tre dagar ;)  Vad gör det om hundra år. Och du jag retas inte med dig om du tror det ;) 
 
Nä lyssna på lite mer musik och fixa mig lite så jag ser ut som folk ;) Puss

RSS 2.0