Tisdag

Tisdag. Bra men stressig dag. Inte mycket att säga om dagen så jag bjuder på en bild. På mig. Haha.


Dagen då jag fyllde år. Bakfull? Lite! Sliten!

Mys


Lite dålig bild. Ruffsig och söt men man ser att han är klippt!

Eftersom jag var halv lat igår och bara dammade och pyntade så fick det bli dammsugning och skurning idag. Men det var snabbt fixat på förmiddagen. Hade ju planerat in en del som skulle göras. Besöka skyltsöndagen var ett av det som skulle göras. Sagt och gjort. Men fy vilken snöstorm. Haha låter värsta allvarligt ju men de som var där vet vad jag menade. Köpte två klappar också. Känns bra!

Hem och lekte med Sam, fixade lite mat som skulle vara klart tills T kom från träningen. Fick träffa T:s kompis som kom med och käkade med oss. Trevligt det! Sen var det dags för det traditionella adventsbaket och adventsfikat. Pepparkaksmuffins var det dags att försöka sig på. Det gick hem hos alla. Tycker det är så mysigt när mamma, systrarna, markus och nu mer benjamin kommer och fikar. Jag är riktigt nöjd med dagen.Undrar vad vi ska baka nästa söndag...

Puss puss <3

=)

Ja här drog dagen igång klockan 7. Enligt mig alldeles för tidigt men försök föklara det för en treåring. Som tur är ville han mysa i soffan med täcke och dåliga barnprogram. Det var bättre för ;) Måste ju leva upp till stämpeln att man skulle ha blivit gammal. Haha nej då det finns bra men otroligt mycket skräp.

Idag är det en del som ska fixas. Pyntas ska det göras. Men idag är det väl bara adventsljusstakarna som ska upp egentigen. Måste ju vara klart tills imorgon. Gardinerna också såklart. Tomtar och grejer brukar man väl plocka fram runt lucia? Eller är det jag som är ute och cyklar? Det kan hända att det slägns upp annat pynt i form av tomtar här idag. Haha det lär märkas.

Puss puss <3

Bilder

Titta vilka fina bilder. Mina tre sötisar! Syster skickade dem för ett tag sen men jag glömde lägga upp dem.



 
Är där med händerna ;)


Haha här med! Men här låg han inte stilla och var inte så glad ;)

Dagen annars? Fredag och det är inga fel kan jag säga. Skönt. Var inne i Karlstad i dag och mötet gick bra! Köpte mig givetvis en pressbyrån kaffe. Sen bussen hem efter det lunchade jag med min Sambo. Sen var det dags att hämta mini. Fast nu när han är nyklippt ser han inte mini ut längre. Stor kille nu! Hemma har vi tagit det lugnt. Bad gånger två för Sams del. Först med Camilla och Benjamin och sen ikväll med mig. Nu sover han sen en timme tillbaka och jag har kollat lite klappar på nätet. Fast nu väntar jag mest på att min sambo ska komma hem=)

Puss puss<3

Nu

Sitter och tittar på kanal 5. Som alltid på tisdagar klockan 9. Nu är det paus och då passar jag på att blogga lite. Haft en bra dag och har till och med köpt lite julklappar! Det känns bra det kan jag säga! Många mer som ska köpas men man ska komma på vad också! Det löser sig det brukatr det göra ;)

Kör en dagens i brist på tid

Humör: Bra.
Hår: Nytvättat.
Klädsel: Haha...Nattlinne;)
Roligaste: Bus med Sam.
Tråkigaste: När ovanstående ramlade från stolen.
Bästa: Fått massa gjort.
Sämsta: Ja...
Dryck: Kaffe.

Nä nu börjar de! Puss o hej <3


Söndag

Så hur har helgen varit då?

Fredagen. Ja vad gjorde jag då? Pluggade lite, Städade lite och tog en kaffe med F, väldigt trevligt. Kvällen spenderades med barnenframför Idol och jag fixade glassdrinkar till barnen så de var nöjda så.

Lördag. Snö! Lovisa stack till en kompis med sitt tefat snabbare än man hann blinka. Jag tog med Sam till kullen där han åkte bob och hade riktigt kul! Handlade godis hos sambon och hyrde en film. Är lite trött på mamma mu och kråkan! Filmen för dagen blev pettson och findus. Givetvis åkte Sam bob, jag drog och Lovisa gick bakom som tur var. Sam tycker nämligen inte att det är någon match att bara sitta på boben utan ligger ner och härjar. Då ramlar man av var 8:de minut och då varnade Lovisa innan;) Så man ska helst va två när han är på bushumör! När godiset var fixat blev det en tur till kullen för mer bob och tefats åkning. Behöver väl knappast säga att det blev att se filmen och äta godis sen? Massa varmt kaffe blev det för mig kan jag säga! Mys med sambon när han slutade jobbet hann vi också med.

Idag. Sovmorgon för min del. Det gillar vi! Lugn dag med mycket lek. Lovisa åkte tills sin mamma idag. Känns inte som det redan gått två veckor men tiden bara springer iväg. När syster kom upp efter L åkt frågade hon om L var ute och lekte. När jag sa att hon åkt så vart hon chockad att det redan gått två veckor, så det är inte bara jag ;) Så har helgen sett ut i stora drag.

Puss puss <3

Ur form

När man är ur form är det svårt att blogga. Ändå vill jag blogga. Konstigt. Hur vidare intressant det blir att läsa kan jag inte svara på men skulle gissa på att det inte hamnar på topp tio listan idag. Fryser och är trött. Stressad och lättretlig. Balans är något jag skulle behöva just nu. I vanliga fall ÄLSKAR jag stress. Funkar bäst då men detta är inte hälsosam stress tyvärr. Fan vad jag klagar!


Fel?

Dagarna bara springer förbi eller så är det mig det är fel på. Kan vara alternativ två faktiskt. Kan knappt somna på kvällarna nu då jag ständigt har C- uppstatsen i tankarna. Finns en hel del andra tankar också som tyvärr håller mig vaken. Jag har aldrig förut haft problem med att sova utan snarare somnat så fort jag lagt huvudet på kudden. Tankarna är viktiga för mig och jag vet att det är därför jag inte kan somna lika lätt. Det positva med det är väl att jag tänker ;) Det skulle och andra sidan betyda att det är en brist hos mig annars... Så det skippar vi!


Torkan fortsätter

Ja min bloggtorka fortsätter tydligen.  Vet inte vad jag ska skriva nu heller faktiskt. Kör en lista på vad jag roat mig med sen i måndags förra veckan då ;)

* Börjat med C- uppsats. Känns bra!
* En sväng till Ullared med 2 härliga.
* Hemma med sjuk Sam= Mycket innemys.
* Bakat lite.
* Haft kalas på lördagen.
* Utgång på lördag kväll.
* Fyllde år.
* Kalas på söndagen för mig och min mamma.
* Utvecklingsamtal för mini. Allt bra och är så nöjd med dagiset och personalen!

Tack för alla som grattat mig och tack för alla fina presenter! Nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på min underbara sambo=)

Lördag

Ja här sitter jag efter en dag med massa mys med lillkillen. Vi har bland annat lagat pannkakor, handlat godis, badat och myst i soffan.

Jag väntar på att klockan ska gå så min underbara sambo kommer hem. Då blir det godis och film. Myskväll med andra ord. Ja så brukar en helt vanlig lördag se ut. Inga fel inte.

Är fåordig  men ibland måste man vara det också. Vara tyst däremot är inte min grej...Finns det de som vet! Eller vad säger ni....;)

Ibland så undrar man.



Tillfälligt avbrott

Ja det har det varit på den här bloggen. Varför? Ingen anning. Det blir så ibland. Ja vad jag har gjort orkar jag inte räkna upp. Kommer nog inte ens ihåg det heller.

Vad jag har gjort idag ligger i alla fall i minnet. Tur är väl det;) Så här har min dag sett ut.

* Föreläsning 8-30-12.
* Kvar efter föreläsning för att fixa ett par uppgifter.
* Macka och kaffe på paus med mina fina.
* Gympa med Sam. Det är verkligen superkul!
* Mamma mu och kråkan....Haha.

Nu sitter jag här och väntar på min sambo som borde komma hem från träningen snart. Film blir det nog ikväll. Är rätt trött så det kan hända att jag somnar i soffan om filmen är kass.


RSS 2.0