Hej

Så varför har jag inte bloggat? Jo jag hinner inte men så fort det lugnar ner sig eller någon fixar fler timmar på dygnet så återkommer jag, Kanske senare idag men med största sannorlighet imorgon!

Puss


Trött

Ja så hamnade man här väldigt oväntat för jag är världens tröttaste idag! Så det märks hur kvaliten på inlägget blir!? =) Jaha vad har jag o berätta då.

Måndag fixade massa praktiska grejer, skaffade bland annat biblotekskort=) Solen visade sig och det vart riktigt varmt så då passade jag på att ge barnen en varsin glass och jag tog en poweking, självklart hos Tony! En promenix till maxi hann vi också med och massa lek på gården!

Idag har det minst sagt varit fullt upp. Mitt huvud har inte riktigt hängt med men det har varit kul! Myst och lekt med barn och allt annat jag brukar hinna med. Nu är det dags för en film men jag vet inte om jag orkar se den....

Puss o hej <3

Väntar

Japp det är precis vad jag gör nu jag väntar på:

♥ Att Samuel ska vakna (sen sovstund idag)
♥ Att Lovisa ska komma hem klockan 14 (ute och leker)
♥ Att kycklingpajen ska bli klar (14.05)

Ja dagen har varit bra en sväng på staden och resten mys! Vi kör en dagens idag också=)

DAGENS

Humör: Toppen=)
Klädsel: Svart poloklänning, svarta strumpbyxor, skärp
Hår: Utsläppt och luggen upsatt med spännen
Bästa: Att det är lördag har varit sjukt sockersugen i flera dagar!
Sämsta: Att Camilla har så jävla ont!
Roligaste: Lovisas och Sams dans=)
Tråkigaste: Att Tony ska jobba 15-21...
Låt: Flo rida - Low ( S o L:s musik till dansen)


Lovisa på sin födelsedag (Tror hon hann och byta kläder 3 gånger den dagen!)


Samuel i storasysters säng!

Dagens!

Dagens

Humör:
Bra
Klädsel: Just nu? Grå kjol svart topp
Hår: Hårsnodd
Låt: 5 små apor hoppade i sängen
Roligaste: När jag hittade kaviartuben i hyllan...Sam=)
Tråkigaste: Disken!!!!!!
Bästa: Min sovmorgon till 8.30
Sämsta: Mina jävla myggbett
Mat: Fläskfilé  med ris
Dryck: Kaffe men är sjukt sugen på en powerking...


Hahaha så glad jag ser ut!

Hej!

Dagen blev faktiskt lite bättre igår, blev av med huvudvärken iallafall. Vid 7 tiden skulle jag mamma och Erica iväg och plocka körsbär hos H Jävlar vad jag skrattade! Körsbären satt ju så högt upp så jag och E stod och hoppadestudsamattan för att få tag i bären. Läskigt när man tappade bär på studsmattan och sen trampade på dem i bara strumpona INTE najs...Och värre blev det hade ju ett halvt träd i håret när vi var klara! Det värsta var när syrran upptäckte spindlar då skrek vi och gav upp. Men det blev en del bär iallfall! Sam smakade här på morgonen  men det var inget för honom=) Lovisa tog med sig lite körsbär till skolan så vi får se vad hon tyckte sen när hon kommer hem.

Just det nu kan vi inte fruktskålen på bordet längre, jag kom in i köket en dag då hade Sam radat upp 2 äpplen och 2 persikor och smakat ett bett på alla...Haha söta unge!

Ingen bra dag

Sam är fortfarande sjuk och jag mår piss vet inte om jag håller på att bli sjuk men ont i huvudet, tappat matlusten och känner mig lite yr...Började igår kväll men men... Nej nu ska jag lägga mig och vila tills Sam vaknar! Puss o hej <3

Tisdag!

Jaha vad har hänt här då sen sist?

Lördagen då blev det bara mys hela dagen, När T kom hem på kvällen åt vi kräftor och vitlöksbröd och bara mådde gott=)

Söndagen Sam var fortfarande sjuk mycket mys och lek med bilar och massa sånger, Sams favorit låt just nu : 5 små apor=) Lovisa kom hem!

Måndagen Loivsa började 3:an läskigt hur stor hon har blivit och hur fort tiden går! Sam fortfarande sjuk=( Jag och Lovisa var på staden. Lovisa skulle handla för sina pengar det blev snygga kläder! 1 par jeans, 2 toppar, 2 tröjor! L och T åkte till maxi och där handlade damen för resten av sina pengar. 2 tmålartavlot med tillbehör!

Idag  Lovisa är i skolan til 14, Sam är sjuk och T jobbar, men innan T gick till jobbet hann jag med en kopp kaffe hos min söta mamma!


Annars då? Jo mer och mer nervös för varje dag som går 7 dagar kvar....


Sötaste Lovisa=)

Lördag!

Jo då var det redan lördag...tiden går lite fööör fort! Ska man handla lite godis idag då! Även fast det blev LITE fusk igår med pizza, cider på Roma. Ett par glas vin slank det också ner innan vi bagav oss dit! Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap!

Idag då? Jo vi kommer nog hålla oss inne idag för min lilla kille är sjuk=( Hostar som en tok men just nu sover han och slipper hosta!

Nej vi kör en dagens det var längesen!

DAGENS

Humör:
Bara bra=)
Klädsel: Haha myskläder ju.. svarta leggings, svart längre topp
Hår: Ruffs
Bästa: Att det är Lördag!
Sämsta: Att Samuel är sjuk=(
Roligaste: Hmm inte hänt något jätte roligt än
Tråkigaste: Disken och damsugningen men det är ju redan klart=)
Låt: Pitbull - I know you want me
Planer: Mysa och åter mysa

Nej nu ska jag in och bada så jag blir och se ut som folk=) Haha!


Snygging i mammas solglasögon!

Nervös

Nu börjar jag bli lite nervös..... 15 dagar kvar=)


Söndag

Ja då var det söndag och lillkillen sover.

Igår var det verkligen full rulle kan man säga. Förmiddagen var vi lite på stan myste i solen, Sam badade i poolen hos min mamma. Sen efter lunch och Sams sovstund bar det av till stranden! Som vanligt! Åt goda ost mackor och drack dricka, avslutade med en glass innan det bar av hemmåt. Åt pizza till middag hoppade in i duschen fixade iordning mig för igår var nämligen jag och syster ute! Hade en trevlig kväll=) Först fest hos systers kompisar och sen mastis!

Nu idag? Är jämt liiite seg men var uppe vid nio och sen gick vi ner till mamma drack lite kaffe och Sam bada i poolen! Och här och nu funderar jag på om jag ska slappa i soffan tills mini vaknar eller om jag skulle plocka lite....Det lär märkas! Puss o hej sålänge <3


Så här söt blir man när man äter glass=)

Snabbt inlägg!

Igår: Favorti i repris. Bad och lek på stranden med andra ord! ÄLSKA värmen!

Idag: Cyklade vi upp till T:s pappa och mamma och myste. Vi åt en massa hallon och smultron=)

Nu: Sam sover och jag ska ut och sätta mig på balkongen tills T kommer för då ska jag ner på stan och handla lite innan Sam vaknar. Gissa vad som händer sen! Jo STRANDEN!

Men det är alldeles för fint väder för att sitta här! Puss o hej<3


Hej!

Nu är jag helt slut! Dagen har sprungit iväg i väldig fart och vi har haft en mycket trevlig dag! Började fömiddagen med lek och kaffe, sen vidare till T:s jobb så Sam fick pussa på sin pappa=) Ner till stan en sväng för att kolla byxor till lille bus som växer så det knakar, 1 par hittade vi idag iallafall! Efter det begav vi oss hem för lunch och Samuels sovstund!

Tog ytterligare en sväng på stan med Erica men vi bestämde oss för att gå till en lekpark istället. När Erica skulle iväg så cyklade jag med Sam till järnvägsparken men efter 10 minuter så stod jag inte ut i värmen så då cyklade vi hem och packade badkläder och spenderade eftermiddagen i skymmingen! Inga fel med sol och bad kan jag säga!

Sen har jag varit duktig och varit ute och gått i 90 minuter idag med! NÖJD!


Hade ju tyvärr glömt kameran men här är en bild sist vi var och badade!

Tisdag!

Min dag!

♥ Sam och jag har lekt ute i sandlådan
♥ Vi har plockat blåbär
♥ Gjorde blåbärs smoothies till Sam
♥ Tagit tag i träningen, promenad i 90 minuter
♥ Duschat och badat
♥ Klippt min mammas lugg

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med den nyinköpta tidningen och bara vara! Puss o hej <3 


Måndag!

Då var det redan kvällen...Och en hel del har vi allt hunnit med idag! Men det bästa och värsta var nog besöket hos tandläkaren. Bästa för att nu är det gjort och det värsta: Att överhuvudtaget gå till tandläkaren det ger mig rysningar! Måste ju tacka världens sötaste syster som passade min lilla skatt medans jag var hos tandläkaren! Tack sötnos!


Min lilla skatt!



Musik

Här sitter jag med sötast i mitt knä och vi poppar musik 3 låtar om och om igen nämligen: Lilla snigel, Tänk om jag hade en liten, liten apa och Imse vimse spindel. Han är sötast i världen och sitter och sjunger med och gör rörelser! Nu ska vi äta lite frukost och sen ska vi ner på stan vid 10..=)


haha snyggingen=)

Jo

Jag är så trött.... känns som om en elefant har gått på mig sen lagt sig och rullat på mig.

RSS 2.0