Ont

Frustration är väl härligt. Blir så frustrerad.Är så frustrerad. Fixa en jävla pausknapp. Snurrar runt. För mycket. Hur mycket ska man orka? 
 
Jag orkar inte titta på. Det gör för ont.
 
 

Tack för igår och sliten idag

Ja jag passar på att tacka för en kul kväll igår. Inga fel alls det. Idag är jag dock väääääldigt trött och seg. Men det är det värt.
 
Gårdagens +
 
Sällskapet. 
Mycket dansande.
Rikigt kul helt enkelt.
 
 
Gårdagens -
 
Att jag fick typ en halv öl på mig....
Halvt ihjälklämd.
Sen finns det ju alltid puckon i alla sammanhang ;)
 
Bjuder på dagens Mickan. Jävligt trött dock.
 
 
 
Sleten värre ;) 
 
 
 

Nyttigt vettu

Ja idag har jag tränat lite...Snyggaste outfiten måste jag säga. Rosa är ju vackert! Fast min favoritfärg är nog turkos. Intressant värre va? Lite menlöst fakta?
 
Favorit 
 
Klädsel: Klänning. 
Smink: Mascara spelar mindre roll men de "kända" märkena, ögonskugga- collistar.
Dryck:  Kaffe och pepsimax.
Mat: Svårt...Min kycklingpaj.
Godis: Choklad.
Glass: Piggelin.
Djur: Giraff.
Årstid: Sommar.
 
 
Ja så ser jag ut när jag tränar.
 
Jag kan bara inte låta bli ;)

Mmmm

Mmmmm sugen på marabou.. tråkigt att jag ska sluta äta godis då. Det är nämligen inte nyttigt har jag hört ;)

Dagens.

Dagens
 
Humör: Bra men mycket upp och ner.
Hår: Min boll.
Klädsel: Jeans, svart topp och senare onepiece.
Bästa: Mötet.
Sämsta: Beskedet.
Roligaste: Att jag fick träffa snygg!
Tråkigaste: Att jag är sååå sjukt trött hela tiiin.
Dryck;  Kaffe.
 
 
Dagens bild
 
 
 
 

Jag och min boll ;)

Ja vi har börjat komma överens. Inte det sexigaste men så skönt när man inte vill ha det i vägen. Jag och min boll :D Är så glad idag. Härligt när saker går bra. Visst jag har fått rent pissiga besked idag med men jag överlever. Det viktigaste går bra, det är huvudsaken. 
 
Så bild på mig och min boll
 
Jag bytte om direkt när jag kom hem vid 19. Najs. Bollen var där innan... ;) Jag går ut med min boll..
 
 
 

Mardrömmar

Man skulle kunna tro att en viss person hade huvudrollen i alla. Men nej mina drömmar är läskiga på ett annat sätt. Fy alltså. Jag kan inte sova utan vaknar i panik eller är så nära tårarna man bara kan komma. Det avbryter min sömn och jag vaknar typ tre gånger per natt av dessa drömmar. Kommer se ut som ett jävla spöke om jag inte kommer få sammanhängande sömn.
 
Om det kunde varit lite roande drömmar hade det ju kunnat vara en hel annan femma...Men men. Eftersom jag är så fokuserad på det så kommer jag väl ha det såhär tills jag kan släppa tankarna på det. 
 
Det är skumt egentligen. Vad man drömmer. Det känns helt absurt när man tänker tillbaka på drömmarna. När jag var yngre drömmde jag en hel del mardrömmar och då hade jag penna och block jämte sängen. Dagen efter var det rolig läsning kan jag säga. Haha. Det gjorde jag för att jag inte kom ihåg mina drömmar men nu är de klara som kristall när jag vaknar...
 
Det är fan jobbigt ju. Jag har svårt att somna om och blir sjukt irriterad på mig själv eftersom jag tänker att jag MÅSTE sova... 
 
 
 
 
 
 
 

Vad ska man säga

Ja det kan man undra. När en del personer beter sig så jävla illa så hälften vore nog. Vad ska man säga eller ännu viktigare vad ska man göra? Jag är ju sån som säger ifrån. I nio fall utav tio i alla fall. Och vid en del tillfällen väljer jag att låta bli.
 
Det är inte bara ska jag säga. De flesta människor blir minst sagt förbannade när man kritiserar dom. Även nära vänner. Men om de blir riktigt arga betyder det ofta att man träffat mitt i prick. Så är det med de flesta. Även mig. Vi försvarar oss givetvis. Konstigt vore det annars. Dock brukar  man tänka efter och ta åt sig och reflekterar över det som sagts,  och sen faktiskt ta kontakt med personen som har exempelvis kritiserat en för att reda ut problemet. Sen finns det som man kan säga till 100000 ggr men det är alltid alla andras fel. Där är det fan lönlöst. 
 
Hur tar jag kritik? Ja det beror på vem som ger den, ju närme personen står mig ju mer förbannad i det första skedet. Just för att jag tycker att de borde förstå mitt sätt att agera på. Sen lugnar jag mig och ber om ursäkt om jag gjort fel. Det tycker jag är viktigt. Att be om ursäkt. Fast man ska givetvis mena det också.
 
Hur är jag på att kritisera någon då? Jo jag tänker både en och två gånger hur jag ska formulera mig så inte jag sårar någon. Är jag å andra sidan redan sårad så bryr jag mig inte alls hur jag säger saker. Är man sårad tänker man inte klart...
 
Ja lite tankar såhär på måndagen.
 
 
 
 

:O

äh man får bjuda på sig själv och så farligt var det väl inte ;) Jag la ju själv inte märke till det först...

Titta här!

Även om det var slappdag fick jag klä mig i "vanliga" kläder och gå ut. Frisk luft är ett måste varje dag. Eller nja för egen del. Men har ju andra att tänka på ;)
 
Dagens
 
Humör: Fint.
Klädsel: Svart stickad poloklänning och svarta strumpbyxor.
Hår: Trassel.
Bästa: Lekparken.
Sämsta: Vädret. Årstiden...
Roligaste: Jag... vad annars?
Tråkigaste: Träningsvärk... Så jävla otränad....
 
 
Bevis för att jag kan ha på mig annat...
Fan vad glad jag ser ut. Men jag är det..faktiskt.
Ja en puss här med. Pussar är mys. 

Så jävla osnygg men så jävla skön

Sovmorgon och seg trots det. Ja jag hoppas att man förstår att jag inte gick upp nu ;) 11 gick jag upp.  Lite huvudvärk i bakgrunden men det beror nog på att jag vaknade så mycket inatt. Upp och hoppa som en jävla studsboll. Jag sover sjukt dåligt och har så mycket konstiga mardrömmar. Den ena är värre än den andra. Kanske skulle tyda mina drömmar...haha. Nej tror vi hoppar det faktiskt. 
 
Igår tränade vi här hemma. Det var kul att träna tillsammans. Alla på sin egen nivå givetvis=) Riktigt kul men man önskar den energi som mini har. Han var helt genomsvett när vi var klara men tyckte att vi skulle göra minst lika mycket till...Ja alla behövde ta en dusch sen kan jag säga. Kö till badrummet ;) Givetvis var det ju min idé att träna med barnen. Jag är ju för smart ;)
 
Idag har jag faktiskt träningsvärk. Man får inte glömma att jag sagt upp mitt gym och inte har tränat på ett tag...Haha jag är inte ensam om att ha träningsvärk kan jag säga. Härligt. Två gånger i veckan hade jag tänkt att vi ska göra detta hela familjen. Sen behöver väl jag göra det tre till fyra gånger i veckan så då blir det jag och t som kör själva.
 
Ja söndagar ska var slappa tycker jag. Kan vara för att jag är så lat ;) Men jag är sjukt osnygg men seriöst det här är det bästa, skönaste plagget jag haft. Synd bara att man inte kan gå ut i det. Haha till grannen dörr i dörr men inte längre än så. Jag fick den av min mamma med orden "Du går inte ut i den här!" Haha vad tror du mamma jag kan inte ens gå ut i mysbyxor ;)
 
Slitnast i kommun... Men sjukt skön klädsel
 
Bjuder på en puss med ;)
 

Eller hur

 
En bild säger mer än tusen ord ;) 

Då var det kört för mig då :P

Ja det tar hårt. 27. Seriöst alltså...
 
Ja såhär var jag klädd på kalaset i min nya fina tröja/klänning, den går över arslet så man kan ha strumpbyxor till ;)
 
Kolla min fiiiina nya filt. Jag ÄLSKAR stjärnor.
 
Så här ser jag ut nu ;) Bilden tagen för typ 5 min sen...:P
 
Kolla vad jag fick ;) En onepice. Älskart!
 
Haha försökte få bra bilder. Även om man är ful i dom så är det såååå najs ;)
 
 

........

Så mycket att säga....Kör en Dagens
 
Dagens
 
Humör: Underbart!
Hår: Lockigt och vackert...
Klädsel: Svarta leggings, röd klänning.
Söta: Min fina!
Bästa: Min andra fina! Du är klockren!!!!! <3
Sämsta: Att jag är såååå trött...Allmänt och på dig ;)
Roligaste: Haha! Jävligt mycket kul idag...Kan inte välja... ;)
 
VA????? Kan jag inte bete mig hur som helst utan att det får konsekvenser? OMG!!!!  ;) 
 
 

Tur du är min ;)

Jag har världens finaste vän, titta här vad jag fått av min snygging! En sån vän skulle alla ha. Hon är otrolig på alla vis!
 
 
 

Härligt när alla missförstår

Jag menade INTE att alla som använder foundation är användare av falsk marknadsföring. Jag har vänner/nära som använder det dagligen och det är inget fel i det. Däremot är de lika vackra utan och behöver det inte även om de tror det, men man ska ha det man trivs med.Jag tog det som exempel eftersom jag själv gärna ser så naturlig ut som möjligt.
 
Alla ser vi olika ut och det är bara positivt. Jag själv skulle aldrig vilja spackla mig så mycket så jag såg ut som en annan person. Sen använder jag faktiskt smink, mascara och ögonskugga och ibland fast otroligt sällan händer det att jag kladdar foundation i ansiktet.
 
Samma gäller att jag inte skulle stoppa upp min bh. För jag vill vara så naturlig som möjligt. Inte det heller ser jag några fel med om man blir lycklig av det. Men om vi tänker oss att man går på krogen och är ute efter något för natten och tänder på stora bröst. Är inte det då lite falsk marknadsföring om det bara är uppstoppat till max? Eller en sån där tryck in fettet grej.. Haha där har vi något jag kanske borde ha men vad fan jag är jag och tänker inte göra mig till. Du får det du ser ;)
 
Alla vill se så bra ut som möjligt inga fel med det. Den fulasta falska marknadsföringen som finns är när man ljuger om hur man är som människa. Man framställer sig på ett sätt och sen visar det sig att man inte alls är sån. Det är det värsta enligt mig. Och som vi vet har jag ju alltid rätt ;)
 
Hoppas ni fattade mer hur jag menar nu. Jag hoppas ni är nöjda med er själva och inte känner att ni behöver massa smink eller annat tjaffs för att duga. ;) Puss
 
Lägg märke till mitt skadade finger ;) Med blixtenplåster!
 
 
 
 

Farsdag

Idag var jag uppe tidigt. Innan åtta faktiskt. Det fanns ju en bra anledning. Mini skulle ju fira sin pappa på farsdag. Upp och sätta på kaffe och baka scones. Han var så duktig och försöker göra allt själv så jag fick bara hjälpa till lite. Sen dukade han i vardagsrummet och la in sina fina teckningar och väckte sin pappa. En fin mugg fick han också. Det är det lilla som är viktigt. Det som är mysigt är att lägga ner tid och kärlek. <3
 
Här visar jag upp muggen som gavs bort ;)
 
Så det var en riktigt mysig morgon, trots att jag inte fick sova ;)
 
Grattis på farsdag säger jag till min pappa med, vet att han kollar här ibland! =)
 
 

Falsk marknadsföring ;)

Då var det lördag och morgon ;) Eller förmiddag om man ska vara noga. Har faktiskt varit uppe sedan tio... Fått i mig en kopp kaffe som alltid är väbehövligt. 
 
Säkert jävligt kallt och obehagligt ute men det spelar mindre roll. Ska ju träffa underbara människor ;) Då spelar vädret mindre roll. 
 
Funderar på att börja baka lite med... lite och fira och en del som verkligen inte borde firas. Men vad fan man ska ju bjuda på fika och kaffe i alla fall ;)
 
 
Bjuder på bilder på mig och mini, Jag är nyvaken, osminkad och jävlig. Men vad fan jag ser ju ut så. Det är en stor anledning till att jag inte använder foundation för jag gillar inte falsk marknadsföring ;)  Hmm kan bli ett helt inlägg om falsk marknadsföring senare idag ;)
 

Dagens bilder och dagens DAGENS

Dagens
 

Humör: Bra!

Hår: Lite halvlockigt och utväxt från helvetet.

Smink: Mascara och lite beige ögonskugga, avskavt nu dock ;)

Klädsel: Beige klänning och svarta leggins. 

Känsla: Glädje.

Bästa: Lekparken med de syster och barnen.

Sämsta: Munsår… Inte säker men det känns som jag kommer få det. Snyggt och skönt.

Ångest: Att jag aldrig lär mig. Varsågod utnyttja mig gärna…

Låt:  Eminem- Not Afraid.

Sevärda: Hmmm, jo då allt sett lite snyggt ;)

Pinsamma: Haha ja du vinner allt idag med….

Goda gärning: Jag betedde mig som man skulle trots att jag bara ville ta tag i dig och fråga vad fan som är fel på dig!  Men men den dagen kan komma ;)

 
 
 
 
 

Fredagsmys ;)

Okej. Dagen har varit riktigt bra men förutom ett par puckade undantag. Jag och syrran tog ungarna till lekparken och lekte och så fick dom plättar till lunch. Konstigt att det verkar som maten smakar bättre ute ;) Syrran hade sett till att fixa kaffe till oss <3 Kallt som fan för mig och syrran som inte var så påpälsade som barnen. Blev coop och sen och efter det hem för att vara hemma när Lovisa slutade skolan. Hon åkte vid 4 tiden för hon skulle till sin mamma i helgen. Hörde att det var snö där så hon lär ha att göra ;)
 
Saknar min goding med! Men vi ska förhoppningsvis träffas imorgon! Hoppas det! 
 
Nu ska vi äta lite chokladbollar som mini har gjort alldeles själv! ;) Puss 
 

AJ!

 
Huvudvärken från helvetet har hälsat på. Det är inte kul. Usch. Borde inte sitta vid datorn men det gör varken från eller till. Men jag får väl vad jag förtjänar. Suck.
 
Jag ser sliten ut men tänk att jag känner mig tusen gånger värre.
 
Näää det får räcka så...
 

tillfälligt avbrott

ja så är det, återkommer imorgon

Jag är inte provocerad men vill visa var jag står

Du lyckas inte provocera, menlösa människor vars åsikt inte rör mig i ryggen bryr jag mig nämligen inte om ;) Men fortsätt gärna skäm ut dig. Bra om andra ser hur du beter dig ;)

Hur tänker man då?!


Människor är intressanta.Jag har vissa saker jag inte förstår bara. "man får se till de positiva fina sidorna" Hör man inte hur det låter? Då kan man ju hitta gott i nästan alla, smart där. Alla är olika men jag som person skulle aldrig någonsin vara tillsammans med någon där våra grundläggande värderingar skulle skilja för mycket. Säg som synen på barn och barnuppfostran. Jag skulle aldrig vara ihop med någon som inte delade min syn. Självklart kan man inte ha 100% lika syn men jag tror ni fattar. Samma sak på människosyn och så vidare. Alltså alla viktiga frågor. Är det någon som kan förklara för mig hur man tänker? Eller när man tror att man äger den andra människan, nu kan det ju låta som att jag är så eftersom man måste "vara/tycka" som mig. Men det är absolut inte så jag menar. Jag skulle aldrig tvinga någon att ändra åsikt. Är det en stor grundläggande fråga som är viktig för mig så betyder det att jag redan har frågat om den människans ståndpunkt och om den skiljer sig för mycket från min så avslutas relationen.
 
Det kanske låter hårt men nu pratar vi om väldigt viktiga saker. Till exempel om vi tar barn igen. Jag skulle aldrig använda mig av skrämseltaktik för att få som jag vill. Ex säga till mitt barn om det inte lyssna på mig så kommer det ett monster och tar dom. JOOO det finns såna som säger så... Däremot kan jag utan problem säga till honom att man ska kolla sig över vägen och sköta sig i trafiken annars kan man bli på körd eller överkörd och att man faktiskt kan dö. Sen är det inte så ytligt utan vi har långa samtal och jag svarar på allt han undrar över.
 
Jag anser också att man ska låta barn prata och fråga, argumentera för sin sak. Det finns inget värre än att höra "lyssna på mig för jag är vuxen". Eller som man ofta hör "tyst på dig".Barn är människor och inga jävla ägodelar. Eller ännu värre de som använder sig av sina barn för att få som de vill. Usch!  Barn är inga vapen heller. Såna saker skulle jag alltså avsluta en relation för. Nu frågade jag ju givetvis om min sambos värderingar långt innan vi skaffade barn och därför vet jag att oavsett vad som skulle hända så är han världens bästa pappa och har enligt mitt tycke rätt värderingar. 
 
Givetvis finns det undantag. Typ de som påstår sig tycka si och så men som sen i verkligheten faktiskt ändrar sig. Har människor runt mig som det har hänt. De relationerna har faktiskt tagit slut. Eller där relationen tagit slut och människan blir som förbytt och alla tidigare värderingar blåst bort. Tragiskt men sant. Det verkar vara jävligt vanligt förekommande. 

Jävligt många gamla bloggbilder!

Japp nu ska vi lägga upp lite från bloggen. Bilder som kanske inte var igår. 
 
Första bilden här är tillägnad Johanna och Fröken B ;) Vet inte om jag får skriva namnet på den underbara människan. Men hur som helst sitter de med detta helvete. Spss, Djävulens påhitt. Klarade jag tentan gör ni det ;) Håller tummarna!
 
 
Kaffe, Behöver knappast förklaras? Kaffe <3
 
 
En bok jag hittade på bibblan. Helt vid rätt tillfälle och det kunde inte varit mer passande. Ja den roade mig och min fina i alla fall ;)
 
Här var inte någon av barnen stora. Myser i Lovisas säng. Förövrigt i den gamla lägenheten.
 
En till på de sötaste. Här var det nyår!
 
Fröken som älskade att ha sina dansuppvisningar i prinsessklänningar. 
 
En skolavslutning. Är ett par årsedan kan jag säga.
 
 
Världens finaste och bästa mamma! 
 
Mini på nyår. Allt för att slippa oväsendet. 

Bebis! Mys!
 
En bild som min lillasyster Erica tagit. 
 
Här har vi Erica i en lektunnel ;) Världens bästa goaste syster. 

Lovisa leker i järnvägsparken.
 
Mina snygga bästa systrar. <3
 
Något jag var besatt av att göra ett tag... Gott ju men nu blir det mer sällan.
 
Me och mini, Brunett. 
 
Lovisa inför hennes discokalas.
 
Min andra bästa underbara syster. <3

En jävligt god räkpaj
 
Fortsätter på tema brunt. Blä bild men man ser ju färgen...

Här med... stirra mera liksom...haha. Nä brunt hår är nog inte min grej ;)
 
HAHAHAHHAHA älskar er mina underbara!

Söta Lovisa!
 
Lovisa är glad ;) Inte konstigt eftersom det är sommar... ;)
 
En skolavslutning till. Fina <3

När mini hade napp. 
 
Någon fyller år!
 
Seriösa Mickan ;)

Lovisa fin på kalas!
 
Det smittar tydligen... ;) 
 
Coolingen!
 
Lipa är grejer de!
 
Underbara syster och underbara Benjamin. Mosters hjärta.

Åhhh vill ha sommar... glass med kanske.
 
Haha bara för att. 
 

Så fina!!!
 
 
Härliga barn!

I min så kallade städerska outfit.  
 
Söta dvärgen ;)
Man ska pussas mycket.
 
<3
 
Jag och min lilla älskling. <3
 
 
Dags för snart?! 
 
Svettig på gymmet. 
 
 
Världens bästa! Älskar dig!
 

 

Mosters hjärta!
 
Mosters hjärta och min underbara syster!
 
Underbara Erica!
 
 
Ja det var lite av de bilderna jag har någon gång har pubilcerat på bloggen. Finns mer men så kul ska vi inte ha ;) 
 
 

RSS 2.0