GÄSP!!!!

Shit vad trött jag är ja har varit uppe sen klockan 6 och känner mig allmänt död....Igår vart det inget bloggande men jag satt ju inte vid datorn så det kanske inte är så konstigt;)

Igår var det en riktig slapp dag...Gjorde inte mkt nyttigt inte. Vi var nere på staden och Lovisa hittade lite kläder som hon köpte. Jo sen klippte jag ju min styvfar igår kväll också.

Jag satt på balkongen igår kväll med tända ljus, hur mysigt som helst! Kanske blir en repris av det idag;) Ja dagen kommer kännas som en evighet om jag inte blir lite piggare. Vad vi ska roa oss med har ja ingen aning om. Jag vet att vi måste gå och handla men det är ju inte så roligt...

Men nu ska jag fortsätta med mitt projekt ladda upp bilder på fuji...det tar ju en evighet tyvärr....

Puss o hej <3

Kvälls inlägg

Japp det blir det nu! Dagen har varit som alla andra soliga dagar helt underbar=)

Har roat mig med lite utav varje. Suttit och myst i solen och sen var jag och handlade och idag kom jag hem med nya gardiner till köket=)

En negativ sak bara. När jag skulle ladda upp korten på fuji så hängde sig datorn...Jag som hade plockat ihop 450 bilder och inte sparat.....Får göra ett nytt försök imorgon. Då laddar jag upp lite i taget!

ÅÅ vilket intressant inlägg;) Puss o hej <3

Strålande humör!

Hej är på strålande humör och har just klivit ur en välförtjänt kalldusch efter 1 timmes promenad! Ska alldeles strax sätta på en kanna kaffe och käka lite frukost, inga fel det!

Igår var det en otroligt mysig dag och bästa var i går kväll när jag och min underbara sambo satte oss på balkongen och åt kräftor. Hur roligt och mysigt som helst!

Idag har jag en viktig sak att göra och det är att beställa hem nya kort till fotoalbumet. Och om alla korten hade legat på datorn hade det inte varit något problem men nu måste jag gå igenom 10 skivor.....=) Men det beror alldeles på vädret, vill ju njuta när solen tittar fram!

Blir en sväng ner till stan också=) Puss o hej <3

Bild

Dagen har varit mycket bra, Shoppat lite på staden och njutit utav solen=) Som vanlig med andra ord!

Lägger upp en bild på min lilla prins, Han är föör söt när han gör grimaser=)



Klantigare än klantigast

Japp det är jag det! Alltså det borde va förbjudet att va så klantig!

Min sambo kommer hem och han har köpt med mat till oss. Jag beställde en sallad med rhode island sås till, kanske inte så intressant men poängen kommer!

Vi plockar upp och bestämmer oss för att äta i vardagsrummet, då vill jag va lite snäll och frågar om jag ska bära in hans med. Jo sagt och gjort 1 meter från rumsbordet åker HELA min rhode island dressing ut över mattan och golvet. För att smarta jag ställde den på min salladsförpackning! Så innan jag kunde äta fick jag skrubba matta och skura golv...Lagom roligt. Men min sambo fixade en ny dressing åt mig iallafall;)

Jag var jävligt irriterad på mig själv kan jag säga...men men! Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n med min sambo!

Puss o hej <3

Söndag!

Japp det är det idag, söndag alltså! Dagen har varit riktigt bra och det drog igång direkt på förmiddagen.

Då gick vi nämligen till Tonys föräldrar och skulle umgås med Tonys släktingar innan de skulle åka, Drack kaffe och pratade och hade det trevligt=) Sen åkte Lovisa, dock lite tidigare eftersom jag skulle hinna gå på kalas. Det var nämligen underbart söta Fillipa som firades idag. 2 år är den lilla tjejen redan shit vad tiden går fort!

Sen har jag mest slappat och njutit av det fina vädret, som alla andra! Inget badande för mig i dag men Sam fick däremot bada i poolen med sin mormor;)

Och nu sitter jag här och har lagt Sam och lyssnar på lite musik! Nej undrar om det finns några roliga bloggar att läsa? Tipsa gärna! Puss o kram

Varmt o härligt

Japp så kan man beskriva denna dag med två ord!

Dagen har varit ganska lugn, städning av lägenheten på morgonen. Inte det roligaste direkt men det behöver ju göras även om solen skinner. Sen har jag glassat i solen , får hoppas man fått lite färg också;) Hann även med en liten runda på staden och idag handlade jag en hel del! Kläder till Lovisa och Samuel.

Nu ikväll har vi sett på film o myst  och givetvis ätit godis eftersom det är lördag. Ikväll blir det nog en tidig kväll för mig, är nämligen otroligt trött. Nej nu ska jag kika om jag hittar några roliga bloggar .Puss o hej <3

Fullt upp!

Igår var det minst sagt full rulle men det är roligt det!

Dagen började med frukost och vanliga rutiner för att sen packa grejerna som vi skulle ha med till stranden. Sen gick jag och Sam ut och Lovisa och Tony tog cyklarna.

Kan säga att jag struntade i morgon promenaden då jag visste att vi skulle gå en hel del;) Låg o solade och doppade fötterna. Lovisa var väl den ända av oss som badade men Sam skulle till vattnet så han fick känna han med! Inte sålänge däremot för de va ganska kallt.

Efter vi var klara där gick vi till och tog en lunch/fika på kfum smörgås och sen glass inga fel alls det! Sen drog vi oss hemmåt. Jag hann även med en runda på staden med min kära syster, hittade tyärr inget att spendera pengar på men men ...Sen hem och göra sig iordning för att gå och träffa Tonys släkt som var här och hälsade på! Var där en sväng och sen hem för att ta hand om tvätten=)

Behöver jag säga att man somnar skönt efter en sån dag?! hehe Puss o hej <3

Dagen började...

Dagen började inte bra... OLIDLIG huvudvärk och på dåligt humör...pga av att ha ont i huvudet när det är så vackert väder så kom det dåliga humöret... Men den blev bättre;)

Lovisa var iväg o lekte med en kompis och vi andra var hemma tillslut trodde jag mitt huvud skulle sprängas. La mig då en halvtimme / timme och sen var jag i form igen!

Då var det bara jag hemma för Tony, Lovisa och Sam var på mammas uteplats och BADADE i poolen med syrran. Alla utom Tony då;) Satt där och bokstavligen HÄLLDE i mig kaffe medans det badades för full rulle.

Sen var det dags att göra något annat och då blev det minigolf. Det var riktigt roligt och vi glömde givetvis kameran men som tur är har ju tony det på mobilen, Har inte hunnit lägga in dem än.. Men en sak är säker och det är att jag är riktigt kass på minigolf!!! HAHA men det är faktiskt kul ändå;)

Sen har vi inte hunnit göra så mkt mer kom hem vid 7 och har bara tagit det lugnt sen dess;)

2 BILDER FRÅN LEKPARKEN!




HELLU=)

Haft riktigt mysiga dagar nu, solen har ju tittat fram just den här dagen började ju inte så bra men jag börjar att berätta om onsdagen.

Japp strålande solsken och satt och myste på mammas uteplats vill ju bli brun ju! Sen var jag nere på staden och träffade Sandra och Fillipa hur trevligt som helst. Lovisa fick jag ju inte med mig eftersom hon var hos sin kompis;) Men när vi gick till lekparken fick ja med mig Lovisa och hennes kompis=) Ja det var väl onsdagen det! Här kommer lite bildbevis;)

       

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE!! PUSS O HEJ <3


Att leva med en som...

Håller på att sluta röka är båda jobbigt och lite komiskt;)

Min sambo håller ju som sagt på att sluta röka och han är verkligen skit duktig!!!! Men det har ju sina negativa sidor ocskå;) Tålamodet ligger på  -0 men jag ler o säger jo men det var mitt fel..hehe allt för att stötta!

Sen pratar vi om hur det känns i vissa situationer eftersom jag själv slutat och vet vad jag pratar om och det funkar ju bra=)  Han ju rastlös så det står härliga till. Går ett par varv på grården och ser söt ut! Men absolut bäst var i natt när jag låg o SOV. Då väckte han mig o förklarade att han inte kunde sova. Visst en gång helt ok men 6 jävla gånger....

Så gissa vem som inte heller sovit bra inatt?! Jo visst är det jag=)  Men jag var ´på min morgonpromenad i 50 min sen la jag mig och sov en stund igen eftersom jag var sjukt trött!!!

Men ja var nog inte den lättaste när jag slutade för jag slutade ju också tvärt när vi fick reda på att jag var gravid. Gaviditeten var nog så jobbig för honom !

Ja så kan det vara! Puss o hej <3

Blötte ner hela mig....

Idag har det varit en riktigt mysig dag i solen! Var hemma o grejade och Lovisa lekte med en kompis fram tills vi skulle käka lunch. Sen skulle Lovisa iväg på kalas vid 2 och gick jag o sam ner till mamma o syrran.

De hade köpt en pool o ställt på uteplatsen och de ville att Sam skulle få bada. Jovisst sa jag så han bada med syrran tills hon inte orkade längre. Då tittade min mamma på mig och sa - Men Sam vill ju bada så sätt dig i poolen. Sagt och gjort i leggings och t-shirt. Tänkte då att det inte var så farligt eftersom bara byxorna vart genom blöta. Men oj så fel jag hade. Syrran hämta en plastbytta och blötte ner HELA mig haha . Men Sam hade ju kul i allafall=)

Sen hem och byta kläder o fixa oss iordnig innan det bar av till stan en sväng. Tack för byxorna till Sam mamma!=) Efter det vart det en del kaffe drickande och sen hem för att fixa mat till Lovisa skulle komma hem. Och maten var nästan klar när hon kom hem vid 19.15. 

Sen har vi inte gjort så mkt förrutom att hopppa hopprrep;) Och just nu sitter jag och väntar på att min sambo ska komma hem från jobbet. Givetvis med min kaffekopp i handen=) Puss o hej <3

Ni måste kolla....

Är bara inne för ett kortis inlägg måste rekomendera min sambos blogg!  Kicka in där också vettja!!!

TONYS BLOGG : www.reloader.blogg.se

Puss o hej!

SOL!!!!

Äntligen tittar solen fram! Då kan man inte bli annat än på bra humör=) Har varit ute och gått nu på morgonen, 60 minuter blev det idag inga fel alls det!!!

Sitter och fundrar på vad jag har att göra de närmasta timmarna. Det ända jag kommer fram till är att jag ska äta frukost snart...

Jaja nu ska jag slänga mig i duschen! Puss o hej <3

Måndag kväll

Japp så hamnade man här igen=) haft full rulle hela dagen, men det är bra de!

Har roat mig med sådana där tråkiga saker som handlat och lagat mat. Sen har man väl gjort lite kul också typ spelat vem där, Fast jag är rikitigt kass på det....

Kvällen kommer väl spenderas här vid datorn eller vid tv:n tills sambon kommer hem. Känner att det blir ett riktigt menlöst inlägg....hehe men skit samma!

Jag vill gå ner i vikt, gärna igår!!!!! Men jag får fortsätta att va nyttig o röra mig mkt. Men det går SÅ långsamt....

jaja nu får det vara slut på detta jätte seriösa inlägg! Puss o hej <3

Godmorgon=)

Har varit uppe ett tag redan och hunnit med en hel del faktiskt! Tog en morgonpromenad på ca 50 min och känner mig nyttig! Ska snart sätta mig och äta frukost. Sen blir det väl növändiga saker och roa sig med...

Har inga direkta planer för dagen. Jag hopas bara att solen kommer titta fram!

Men frukost nästa! Puss o hej <3

Pissväder!!!!

Japp det är riktgit pissväder, regnet öser ner men jag har haft en underbar morgon trots det!

Först upp o hoppa vid 6 för att senare lägga oss igen vid 9, vaknade då 10 och bad min sambo om att jag skulle få sträcka mig i 20 min. Kvart över 11 kommer han in och kaffet är klart bara äta frukost!=) Tack älskling! Just idag kände jag att jag inte behövde gå iupp i "normal" tid annars kan jag inte sova bort hela dagen.

Idag kommer Lovisa!=) Då blir det busigt värre mellan lillebror och storasyster <3

Jag hade velat vara ute i en lekpark  men det går ju inte.. Så det blir väl att spela spel och kanske se en film. Får se vad Lovisa vill göra också!

Nu borde jag fixa mitt hår och sminka mig så jag ser ut som folk ;) Puss o hej <3

Gunga=)

Hmm får inte mkt gjort idag ...men känner väl att det inte är hela världen=) Sitter med kaffekoppen i högsta hugg och har just fört över bilder på datorn. Kameran andvänds flitigt! Kul med minnen! Ska ta tag i att beställa hem kort till fotoalbumen och ramarna snart!

Här är en bild från i Måndags när vi var o gungade, visst syns det att han älskar det!


vicks blå

Hej=) Det har varit dåligt med bloggande men har faktiskt inte haft tid att sitta vid datorn, har ju haft tur med vädret=) Idag däremot är vädret piss....

Har sovit sådär i natt o det har faktiskt inte med Sam att göra utan denna gång var det Tony som hade AS ont och inte kunde sova. Så han sprang upp o ner o badade och grejade. Sen det värsta som gjorde att jag inte kunde sova var det där j*vla tigerbalsamet. Luktade ju vicks blå i hela sovrummet. Min näsa har blivit lite skadad av det för den ända lukt jag känner är vicks blå.. HAHAHA....   Hoppas verkligen du mår bättre när du vaknar=)

Sitter och funderar på vad man ska roa sig med idag....Det är ju lördag så då kan jag ju äta godis... Tony börjar jobba vid 4 så då kan jag ju handla godis där=) Men än är det ju många timmar dit.....

Men nu ska jag göra lite annat=)

Min Lilla kille



Min underbara Samuel. Självklart mammas kille!!! Fick liten uppläxning av min mormor att orange inte är en färg för pojkar. Tur att hon inte sett denna dress med 3 hundar i röd, orange HAHA hon är för söt!

Skorpionen=)


Skorpionen


23 oktober - 22 november


Dina bästa sidor


Du är skarpsinnig och klurig, något som blir ännu mer påtagligt eftersom du även har en ypperlig intuition. Att lösa gåtor, problem och mysterier är du således bra på. Koncentrationsförmågan hjälper dig ytterligare med det. Du har förmåga att gå helt upp i det du gör, och när du tror på något eller någon satsar du stenhårt. Ofta har du ett stort mått av djupsinne dessutom. Något som också måste räknas dig till godo är din fantastiska förmåga att klara av kriser och andra krävande situationer i livet. Du är starkare än de flesta, med en järnvilja som kan försätta berg. Och så är du förstås lidelsefull, sensuell och passionerad.

Dina sämsta sidor


Elakhet, avundsjuka och hämndlystnad är många Skorpioners stora fel. Du kan heller inte släppa taget om något utan grubblar och grunnar i evighet. Har någon sårat dig så ger du igen med vassa ord eller handlingar, även om det dröjer flera år innan rätta tillfället kommer. Behovet av kontroll är utpräglat och kan göra att du bromsar din egen utveckling. Den känslomässiga berg- och dalbana du ofta befinner dig i är också tämligen påfrestande. Du är en extrem person som delar upp allt i svart och vitt, och i värsta fall hemfaller du åt pessimism och negativitet.

Relationer


Du måste ha passion och dramatik i ditt liv, så kärleken är ett högintressant område. Ofta experimenterar du ganska mycket innan du till slut hittar någon att slå dig till ro med. Din partner ska gärna tillöra ett vattentecken: KRÄFTAN eller FISKARNA får du det väldigt bra med. Precis som du är de känslomänniskor som litar mer på stämningar och intuition än på ord. Möjligen kan KRÄFTAN vara lite för blödig och försynt för dig. Mest perfekt är nog en annan SKORPION. Egentligen finns det ingen annan som helst kan förstå dig, och mellan er förssiggår ofta ett spel som andra inte har en aning om. Ni ser och hör allt, läser av varandra exakt och har ett fascinerande kärleksliv! Ett spännande par som gör ett starkt intryck på omgivningen! VÄDUREN och du får problem, ni kan rentav bli lite elaka mot varandra. Med OXEN får du en partner som är lika njutningslysten som du och dessvärre också lika svartsjuk. Häftigt till en början men problematiskt i längden! TVILLINGARNA har du inte mycket till övers för, och ni brukar automatiskt undvika varandra. Några kollisioner blir det inte, och inget annat heller! Krockar gör du däremot med LEJONET. Ni kan hamna i riktiga strider men också bli väldigt förälskade. I längden tar dock slitningarna ut sin rätt, och ni skiljs dessvärre sällan som vänner... Harmoni får du med JUNGFRUN, fast det kanske inte blir nog spännande för dig, och du dras ofta till VÅGEN trots era många olikheter. En Skorpion och en SKYTT kan också bli en lyckad kombination, men då gäller det verkligen att jämka ihop två starka viljor som drar år varsitt håll. Men ni är så otroligt olika så att ni paradoxalt nog kan förstå varandra. STENBOCKEN passar dig också bra, särskilt om ni driver något gemensamt projekt eller arbete. Ni tänker ofta i samma banor och stöttar och stärker varandra. VATTUMANNEN och du kan snarare sabotera varandra, om än omedvetet. Ni blir ofta ovänner om principsaker. Om ni trots allt lyckas leva ihop så har ni i regel ett okonventionellt och spännande hem som inte liknar något annat!


Tog denna utmaning från Linda http://Sweetkay.blogg.se Utmaningen går ut på att man ska avslöja sitt stjärntecken=)
Utmanar alla som vill=)   http://www.pausa.se/stjarntecken.asp Här finns stärntecknen!

Vackert väder=)

Japp det är anledningen till att jag inte hamnat här;) Vi har hunnit roa oss med en hel del idag. Och eftersom Tony inte började jobba förren 1 så va de kul att kunna umgås med honom också=)

Vi har roat oss med att

* Handla
* Varit i lekparken (Så Sam fick gunga)
* Druckit kaffe på mammas uteplats ( Efter det va sambon tvungen iväg till jobbet)
* Varit runt på stan o kollat
* Lagat mat
* Fick besök av min Kusin Virre ( najs, najs)

Nu närmast ska jag plocka iordning lite leksaker och grejer och Kanske stoppa något i magen...Puss o hej <3


Perfekt dag!

Japp det är vad det har varit idag! Gick en morgon promenix på 40 minuter sen hem och duschade. Efter det fick vi ju besök av Sandra och Filippa. Då drack vi massa kaffe och hade det super trevligt.

Efter det så blev det en tripp till staden, Handlade lite på hemköp som hade 50 % pga konkurs. SHIT vad folk........Gick väl en runda till och sen träffa jag syrran och tog mig en kopp kaffe.

Sen bar det av hemmåt för att fixa lite och så kom ju min underbara Charlotte och hälsade på=) ALLTID lika kul!

Och nu har jag just lagt lillen och Funderar på om man skulle ta en kvällspromenad...Men då vill jag faktiskt ha någon och gå med! Så det märksa om jag lyckas få med mig nån stackare;)

Nu ska jag se om det finns några bloggar och läsa=) Puss puss <3

Godmorgon!

Solen skinner och vi har varit vakna en timme så nu är det dags att gå på en promenad.Tor inte vi hinneer gå en timme för vi får nämligen besök vid 9 tiden och jag vill ju hinna duscha innan de kommer. Så istället för att slösa bort tiden här så ska vi gå ut o gå nu! Puss o hej <3

Kvällen

Just kommit hem. Kvällen har varit bra, druckit massa kaffe i vanlig ordning och snackat en massa strunt. Det är mysigt det.

Stör mig på en sida!!!! Skickade in en Grattis hälsning på Family förrut och det skulle ta ca 2 timmar innan den kom upp efter man hade bekräftat det. Klockan 4 la vi in den och den har fortfarande inte dykt upp....Men men den dyker väl upp imorgon iallafall=)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova. Är hur trött som helst., så godnatt och sovgott!

Färdigt!

Gud vad jag är duktig nu är det färdig städat! Fick lite hjälp när Tony kom hem, hade bara skurningen kvar så den slapp jag ;) Nu sitter jag här och lyssnar på musik så alltså är min hemska helt huvudvärk över=)

Ska snart stoppa lite mat i magen, Kocken står ju i köket o gör maten;) 

Nu ska jag göra lite annat. Puss o hej <3


Inte lika ont...

Nej jag har inte lika ont i mitt stackars huvud längre=) Då har jag ju tyvärr inge ursäkt att inte täda heller....TYPISKT ;)

Jaha så vad gjorde jag förrut då? Jo efter mitt blogg inlägg började jag ändå att städa lite grann, plocka o diska o sånt. Sen serverade jag Lunch till lillen. Efter det så gick vi ner på staden och fick oss lite frisk luft! Tror det hjälpte för huvudvärken! Sen gick jag till syster och hällde i mig kaffe o hoppades på att ännu mer av huvudvärken skulle försvinna. Det gjorde den också=)

Just nu sitter jag och funderar på om jag städa......VILL INTE, Jag har ju redan på börjat men det finns ju saker kvar

* Plockat
* Diskat
* torkat kökskåp
* Dammsuga
* Skura
* Städa hallen
* Städa badrummet

Och givetvis är det dom tråkigaste grejerna kvar..... Ne en kopp kaffe och fundera lite Puss o hej <3

inte min dag idag....

Inte min dag idag.... neh vaknade vid halv 6, promenerade vid halv 7 i ca 50 min med världens huvudvärk....BLÄ. Gick o la oss igen vid halv 8 och sov till 9. Men fortfarande känner jag mig som en överkörd gnu med världens spräng huvudvärk....

Känns inte bttre när jag vet att jag borde städa....Får bara mer ont i huvudet av tanken ju.....Så jag har bestämt mig för att försöka ignorera huvudvärken, ge Sam mat o sen gå ut! Puss o hej <3


Huvudvärk

Hejsan har hunnit med en hel del faktiskt. Tog det väldigt lugnt fram till 12 tiden sen efter lunchen så gick vi ner till stan. Då fick vi sällskap av min mamma och lillasyster erica. Jag hittade ingenting och spendera pengar på med det är väl lika bra ibland=)

Efter det blev det lite kaffe drickande på mammas uteplats och sen hem för de vanliga rutinerna typ mat o grejer.

Nu har vi nyss kommit hem efter att handlat på maxi. Fick en hel del handlat där men bara mat. Resten av kvällen har jag inga planer för. Har nämligen fått huvudvärk tyvärr....BRA JOBBAT att sitta vid datorn då......

Så  nu ska jag försöka bota min huvudvärk. Puss o hej <3


Kommit hem

Har just kommit ut ur en kall dusch, hur skönt som helst! Blev lite mer än 1 timmes promenad idag=) Ska allseles strax fixa lite frukost och sätta på kaffe.

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men klockan är ju bara 9 så jag har ju lite tid på mig ;) Puss o hej <3

Promenad=)

Godmorgon godmorgon=) Idag är det vackert väder och vi ska ut på en promenad, Ja det är allt jag hinner skriva nu Puss hej <3

Film

Japp så är klockan snart 12 och jag sitter här och gäspar men ska faktiskt lägga mig o sova alldeles strax. Nu ikväll har jag faktiskt sett en hel film utan att

* Somna ( Somnar nästan alltid)
* Gått ifrån filmen efter halva tiden
* Varit rastlös o sprungit fram och tillbaka

Kommer inte ihåg vad filmen hette men den var bra=) Men nu är det dags för sängen! Godnatt sovgott <3

Hej hej

Hej hej=)

Sitter här smått utråkad och funderar på vad jag ska roa mig med. Samuel sover, Tony jobbar och Lovisa åkte ju hem till sin mamma idag. Jag är ju ingen vidare tv människa finns några få program jag ser på och väldigt få jag följer slaviskt. Tv: program som faktiskt intresserar mig är

* Desperate housewives ( det ända programmet jag verkligen följer slaviskt)
* Hell´s kitchen (är lite kul o titta på)
* Cold case ( kollar jag på ibland)

Det är det jag kommer på just nu iallafall=)

Men nu ska jag se om jag hittar några roliga bloggar att läsa Puss o hej <3

Hejsan!

Wieee det regnar inte längre=) till och med solen visar sig!

Har just druckit kaffe och ska snart ner till mamma för vi ska och hälsa på min mormor=)

Bild på Lovisa på morgonen närhon får paket!


Det här hAde Lovisa beställt och det är SÅ GOTT!




Men nu ska jag och lillen dra Puss o hej <3

GODMORGON!

Godmorgon=) Jämt lite trött eftersom jag inte kan lägga mig i vettig tid, sen har jag ju varit uppe sen klockan 6 också...GÄSP. Dagen kommer nog bli väldigt lugn och slapp.

Tyvärr så regnar det ju oxå....men det kan ju vara rätt mysigt om man lägger sig i soffan och ser på en film. Men det blir ikväll i sådana fall.

Puss o hej <3

Borde lägga mig men...

Japp som rubriken säger jag borde lägga mig men jag känner att jag inte kan sova....Så istället sitter jag här med choklad och cola....

Kvällen har varit bra myst framför tv:n, vikt lite tvätt i tvättstugan och gått på promenad i regnet med min söta mamma. så idag har det ju som sagt varit full rulle men det gillar vi!

Men nu ska jag kolla bilderna vi överförde från kameran förrut! Puss o hej och framför allt godnatt! <3

Fullt upp och grattis=)

Hej! Har verkligen haft fullt upp hela dagen och så kommer det även fortsätta. Tar nämligen en 5 minuters paus efter disken innan vi ska gå och handla lite godis!

Dagen började med att lillen vaknade 5, bara upp o hoppa + att försöka att va tysta eftersom vi ville sjunga för Lovisa och ge henne paket på sängen. Det gick hur bra som helst! Lovisa vart väldigt nöjd över alla presenter!=)

Sen började alla förberedelser innan kalaset, det var jämt lite stressigt, Men vi hann i tid=) Sen kom folket och vi hade jätte trevligt. de begav sig hemmåt vid 17 tiden och sen dess har vi röjt papper och diskat. SUPER TREVLIG KALAS!

Vad vi ska göra närmast nu är ju som sagt att handla lite godis!

GRATTIS!
Lovisa snart 8 år (firar ju henne nu eftersom att hon är hemma hos sin mamma när hon fyller år)


Jag ger upp...

Japp jag ger upp blogg designen för tillfälllet känner att jag blir smått galen + att jag ändrar både här och där och snart blir väl allt svart ;) Hehe! Puss o hej <3

hahaha

Här sitter jag och försöker desperat fräscha upp min blogg......det går ju som det går.....Blir knäpp snart Bra så ni vet ;)

Nu blir det kladdigt i köket!

Japp nu ska jag och Lovisa göra chokladbollar! Tur att hon ska duscha efter åt=) Och då får väl jag röja i köket...;) Japp min att göra lista går ju framåt iallafall! Puss o hej <3

Sitter här och funderar....

Japp det gör jag och vad funderar jag på då? Jo hur jag ska hinna/ orka göra allt som ska göras... Vissa grejer ser jag fram mot att göra men andra inte...

Laga mat- Helt okej men efter mat är det tyvärr disk.....
Slå in Lovisas paket - Kul och fixa=)
Göra chokladbollar med Lovisa till Kalaset imorgon- Kul MEN INTE och ta hand om allt kladd efteråt
Få fram kortet Lovisas födelsedagskort som jag skulle lägga på köksåpet men som jag lyckades ha ner bakom fläkten..=( eller fixa ett nytt....KLANTIG!

Och ett problem med mat är att jag inte har någon som helst aning om vad jag ska laga.....Jaja ska gå och ta en titt i kylen/ frysen...

Puss o hej<3


SKA TA EN KOPP KAFFE OXÅ!


STÄDA.....=(

Ett litet inlägg till hade jag tänkt att knåpa ihop=) Om idag hade jag tänkt!

Japp Dagen började med mysig huvudvärk och en massa måsten....INTE roligt. Mina roliga saker jag roat mig med fram tills nu är:

* Torkat alla jävla skåp i köket
* Dammat överallt
* Dammsugit
* Skurat
* Rensat skor/kläder i hallen
* Städat det jävla  badrummet
* Duschat

Och nu sitter jag här vid datorn och det är helt dött hemma. Tony gick nyss till jobbet, Lovisa leker med Kompisar och Samuel sover..Men jag ska ialllafall ta mig en kopp kaffe och försöka flörta till mig en kaffe kompis. Puss o hej<3

Hellu=)

Skrev inget igår var ju så fint väder så datorn var inte så lockande. Hade en mysig dag igår cch vi hann med mycket.

Lite av vad vi roade oss med igår:

* Gick till maxi
* Satt ute o myste på en filt i solen
* Spelade yatzy med Lovisa på kvällen 

 Och massa vanliga rutiner såklart! Men det var en riktigt bra dag iallafall!=)

Bilder från lekparken vi var i hmm onsdags tror jag=)

  

   


Kvällen!

Japp så är det redan kvällen ska alldeles strax gå och lägga mig. Är ju trött som en gnu;) Kan alla hålla tummarna med mig för att det blir fint väder i morgon?! Men som sagt ville bara säga godnatt! Puss o hej <3

Hej!

Slår mig ned här medans Lovisa ska duscha ska nämligen spela lite spel med henne när hon är klar. Det blir väl en blandning av alla spel hon har...och kanske något pussel. Lillen sover ju redan.

Japp idag då? Jo har varit en riktigt mysig dag efter vi ätit middag så gick jag och Samuel ut och satte oss på en filt och myste. Vi fick inte sällskap av Lovisa för hon var och lekte med en kompis och hade det skoj! Fick även sällskap av syrran och hennes kille=) Lyckades flörta till mig en kopp kaffe av syrran TACK!


ne nu ska jag lägga in lite bilder i datorn=) Puss o hej<3

Hello=)

Har just kommit hem efter en sväng på staden! Passade på att äta lite lunch i lekparken och hade det mysigt! Samuel och Lovisa gungade och lekte i sanden. Sen satt vi mest i skuggan o degade. Det togs en massa kort som senare kanske hamnar här. Hur mysigt som helst har vi haft det med andra ord!

Det blev defenitivt ingen morgon promenad ialla fall För älsklingen slog upp sina blå REDAN kl 03.00! Wiee vad pigg man är då=) hehe. Känner mig så fruktansvärt onyttig idag.....
Ingen morgon promenad, 1 kokt i bröd, 1 festis apelsin, 1 piggelin..... BLÄ för mig, men det är ju så underbart väder så vi ville ju passa på att vara ute

Men nu ska jag lägga Samuel Puss o hej<3

Godnatt!

Full rulle idag! Har hinnit med en hel del faktiskt. Känner mig nöjd men trött kan de bero på att jag har varit vaken sen 20 i 6? Hmm jo jag tror faktiskt det. Har roat mig med olika saker idag tex:

* Morgonpromenaden med Sam
* Druckit kaffe
* Varit och vägt o mätt sam
* Lagat middag
* Dammat överallt
* Torkat kökskåp
* Spelat mermory och lagt pussel med Lovisa och lekt med Samuel
* Lagt barn

Och nu sitter jag här trött som en gnu och ska snart lägga mig och sova, jag gissar nämligen på att morgonpiggast vaknar vid samma tid imorgon=) Godnatt sovgott puss o hej<3


Uppe med tuppen!

Japp det var jag och Sam idag inte senare än 20 i 6 slog han upp sina vackra blå! En flaska välling och 20 minuters slöande framför tv:n sen blev det en morgon promenad! Vi gick iallafall i 45 minuter i rask takt så jag känner mig hyfsat nöjd=)

Sen visste jag ju att min mamma skulle tvätta klockan sju så då gick vi dit och då tog vi en sväng med hunden ca 15 min så jag kom upp i en timme iallfall=) Sen tillbaks till mammas uteplats och drack lite kaffe.

Kom hem vid halv nio och då bestämde Sam att han varit uppe nog länge så nu ligger han och sover, som Lovisa och Tony också gör! Har även stoppat i mig lite frukost nu och funderar på att sätta på en kanna kaffe...

Men nu ska jag fixa med lite annat Puss o hej <3

Mer bilder

Fastnat lite för att lägga upp bilder=)




SÖTASTE!




Regn

Har haft det fullt upp här på morgonen/förmiddagen har Lagat lunch, Badat, Plockat och grejat så nu sätter jag mig vid datorn i 5 minuter med en kaffekopp och tar en liten paus!

Det regnar ju som sagt ute och inte lite heller...så det blir inomhus idag för min och Samuels del. Lovisa däremot älskar ju regnet och har redan varit ute och cyklat och hoppat i vattenpölar.

Men nu ska jag läsa lite bloggar! Puss o hej <3


Godmorgon godmorgon! ...

Godmorgon godmorgon! Har varit uppe ett bra tag nu Lillen har både fått i sig fruksot o mellis själv vill jag spy om jag ens tänker på mat vid den här tiden...

Tony och Lovisa sove,r helt otroligt annars brukar tjejen vakna vid 7 och att hon inte vaknat av oss är också ovanligt. Sönt att hon får sova ut!

Igår va det en lugn dag o Lovisa kom ju igår=) Så här var de två överlyckliga barn som mest skrattade hela dagen!=) Vi spelade spel o myste, inga fel alls det!

Men vad fan gar hänt med vädret?????? Vill ju hitta på massa grejer ute MEN INTE när det spöregnar...

Störande att det la sig i utkast detta skrevs 9....

TRÖTT`!

Ja är man ändå uppe så kan man ju passa på att skriva ett litet inlägg...Är jämt lite trött hade världens problem att sova i natt, var ju sjukt varmt. Sen blir man ju inte direkt piggare av att gå upp 10 i 6  ;) Men så är det!

Ne nu ska jag sätta mig och dö lite och leka med lego med Sam!

Bild när älsklingen ser på tv:n


Lördag

Lördag idag = godis!!! Japp men det är väl inte det ända som händer/ hänt idag..

Jag har faktiskt hunnit med en hel del...

* Varit och druckit kaffe med min mamma
* Varit på promenad
* Städat Överallt

Japp det var väl inte dåligt!? Plus att jag har tagit Massor av kort idag med. Sitter just nu och väntar på min Sambo för han är och köper godis och dricka till oss! Najs de=)

Jo just det köttbullarna jag gjorde igår var jätte goda! Och här kommer två bilder från gårdagens morgon promenad



Skön stil med fötterna=)


Puss o hej <3

Mat

Sitter här 5 minuter innan pastan är klar för idag är det jag som lagar mat;) På menyn står det Pasta och kötbullar med tomat och oregano. Har aldrig gjort det alltså köttbullarna Men de såg ut för att bli bra iallafall! Får vänta och se hur dom smakar...=)

Dagen har varit hur mysig som helst har bara njutit av de vackra vädret! HOPPAS, HOPPAS ATT DET HÅLLER I SIG! 
Men nu ska jag tillbaka till köket. Puss o hej <3 


Hellu=)

Hej har just kommt hem igen, var riktigt skönt med en promenad det blev en stund också. Jag gick 7 och kom hem nu och klockan är 08.40 men nu blir det ska jag ta en kall dusch! Puss o hej<3

Godmorgon!

japp godmorgon godmorgon klockan är 6 och jag skulle väl ljuga om jag påstod att jag var riktigt pigg. Men jag är ju uppe och fungerar ju och det är ju nästan samma sak;)

Mitt lilla yrväder springer runt och skrattar här brevid och kör på mina fötter med sin gåstol, det gör faktiskt ont i mina stackars fötter=)

Ska klä oss strax och sen tror jag det får bli en morgon promenad! Men 5 minuter framför tv:n först så jag vaknar till. Puss o hej <3

Godnatt

Säger godnatt med denna underbar bild!



Ankor

Lite bilder från skärgården tidigare idag=)








Gissa vilken glass!?

Hej

Hej har just kommit hem från skärgården hade hur trevligt som helst. Men med det sällskapet kan man inte ha annat än underbart kul! Satt och solade och spelade lite spel och en massa prat så klart! Nu ska jag umgås med min sambo så det blöev ett kortis inlägg. Puss o hej<3


Inne en snabbis

Japp har varit ute o myst hela dagen och nu ska jag iväg med den bästa vännen i hela världen och sola i skärgården! Men nu ska ja dra puss o hej <3

Härligt!

Idag är det en riktigt härlig dag! Morgonen började med besök av min kära kusin hur trevligt som helst! Hon hade dessutom bakat mockarutor som var jätte goda!

Senare kom mina systrar upp, Jag har världens underbaraste systrar<3 Nu sitter vi på yotube och lyssnar på massa musik! Jag ska slänga mig i duschen och Tony ska ge Sam lunch efter det ska vi ut och njuta av det underbara vädret!

Men duscen nästa PUSS <3


Godnatt!

Japp nu säger jag godnatt! Sov gott o dröm sött för det har jag tänkt att göra! Puss o hej<3


Bild

Hittade en bild som är tagen för ett tag sedan. Samuel har krypit in i Storasysters Lovisas rum och härjar bland ´hennes gosedjur! Hur söt som helst!


Tråkig

Så har nästan hela dagen gått...Och det är varit en riktigt trevlig dag! Och hur härligt som helst att det har varit soligt!

Sitter här just nu och känner mig som en riktigt tråkig flickvän för min sambo har varit och hyrt film men jag sitter hellre här...Är nämligen inte ett dugg filmsugen idag är faktiskt sällan jag vill se på film... Men som tur är känner min sambo mig och tar inte ett dugg illa upp! Men det borde han ju göra efter sex år tillsammans;) Känna mig alltså=)

Ne nu kankse man skulle ta och läsa lite bloggar. Hörs senare puss o hej <3


Fika

Hej underbar dag med underbart väder och jag och Samuel har spenderat mesta delen av dagen på staden. Först ner o bara promenerade runt se träffade vi Emelie som tyckte vi kunde luncha med henne o Angelica. Det tackade vi ju inte nej till. Blir tyvärr så att man inte umgås så ofta men det får bli fler fikor på staden!

Sen träffade jag Charlotte o tog en fika med henne o Angelica lika mysigt det!

Japp en riktgig fika dag med andra ord! Puss o hej sålänge <3

Godmorgon

Japp godmorgon alla söta! Här sitter jag och gäspar och har varit uppe sen 6. Är inte ensam om att vara trött iallfall Samuel springer runt i gåstolen och gäspar. Är sååå enormt seg....Skulle kanske sätta på en kanna kaffe?! Har faktiskt inte bestämt mig än....Eller ska jag passa på att vila lite när Sam vill sova? Det lär väl märkas om jag piggnat till tills dess=)

Frukost är det för tidigt att ätas än iallafall...Ne nu ska jag prata lite me min sambo innan han drar till jobbet . Puss o hej<3

Hemma igen

Japp så har man kommit hem och helt otippat hamnade jag här;) Ska snart krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det onsdag och jag hoppas på kanon väder. Vill sitta i solen och mysa, kanske gå på en promenad och träffa någon på en kaffe?! Vill du ha en kaffedejt med mig imorgon?

Nej nu säger jag godnatt och sovgott Puss o hej <3




Hej!

Sitter här och tänkte skriva några rader innan jag ska ner och sätta mig på min mammas uteplats och förhoppningsvis dricka lite kaffe=)

Var nere på stan förrut och letade efter skor men det är fan omöjligt eller så är det jag som är jävligt kräsen. Jag vill ha ett par snygga skor/ sandaler med lagom klack men i den här stan är det inte det lättaste...Får bli en tripp till Karlstad snart!

Jag skulle vilja åka till Karlstad av flera anledningar tex:

* Träffa min otroligt underbara vän Josef
* Ikea
* Handla skor o kläder

Så det tar nog inte så lång tid tills jag sitter på tåget till Karlstad, får vi hoppas iallafall! Men som sagt kaffe och uteplats nästa! Puss o hej<3

Tandkräm

Har just duschat och håller på att göra mig iordning men var tvungen att dela med mig av den otroligt ointressanta  tandkrämsupplevelsen=)

Min sambo handlade ju igår och då stod bland mycket annat Tandkräm som en punkt. Ny tandkräm köpte han också men inte de gammla vanliga tandkrämerna utan här var det avancerade grejer.

Aquafresh tripple protection iso- active foaming gel
Japp i utseendet ser den ut som en rakskumsflaska (burk) och även hur man trycker ut det och hur gelen i rakskummet ser ut innan det skummar....Bara det kändes VÄLDIGT SKUMT

Och smaken då? Jo smaken heter citrus mint Låter väl smaskens? Jag kan säga att det kändes som att borsta tänderna med halstabletter



jaja nu ska ja fixa iordning mig Puss o hej <3


Hej

Hej sitter här och funderar på om jag ska börja med o städa lite. Samuel springer ju i gåstolen. Sen så sover min lillasyster här också men hon ville sova till 11...borde stoppa något imagen för det har ja inte gjort än.

Men nu blir det lite plock o städ Puss o hej <3


Min lillasyster som sov här i natt!


RSS 2.0