Mera medicin

yeah.. underbart att knappra massa medicin men vill man bli frisk och så har man inge val... Första omgåengen var det inte mindre än 6 tabletter om dagen och nu är det minimum 8 tabletter dagligen. Sen får vi hoppas att jag är frisk i ett par år framöver. Har varken tid eller lust att må pyton.
 
Annars då? Jo det har varit mycket nu men jag ska verkligen inte gnälla.. MIn syster har genomgått en operation och jag är sjukt stolt över henne. Hon om någon förtjänar att slippa allt vad sjukhus och ambulanser heter för resten av livet. Hon är helt enkelt bäst <3 
 
Har haft "kul" på min kurs med, Haha herrregud säger jag.. Ibland tappar man hoppet om mänskligheten. Som sagt man kanske skulle starta en stödgrrupp ;) 
 
Ja det var en liten uppdatering från mig, Känner mig på humör så det dyker nog upp fler inlägg här! Pöss
 
 

Tänker på dig

Så du vet <3
 
 

Tänker på dig

Så du vet <3
 
 

a

Fröken fantastisk känner sig sjuuuukt ofräsch... Håret står åt all håll, Ögonbrynen är inte plockade, går i myskläder. Funderar på om man skulle dammsuga och då är det väl lika bra att inte byta om och fixa sig innan.
 
Sitter och lyssnar på musik och känner mig allmänt lat. Barnen har fullt upp.
 
Jag känner mig förd bakom ljuset

Jo

Lever än och bloggen med. Har varit dålig och jävlig men det börjar kännas bättre i min rygg nu.. Håll tummarna att det går över helt nu. Orkar inte ha mer ont ;) Annars då? Tredje advent och det regnar...Lite tråkigt. Men vi hittar allt att roa oss med trots det!
 
Bjuder på en gammal bild för jag har slutat att fastna på bild ;)

RSS 2.0