<3

♥ Lördag.
♥ Fika på stan med barnen.
♥ Lovisa hittade ett par skitsnygga jeans.
♥ Lovisa är iväg och sover hos sin mormor = överlycklig Lovisa.
♥ Sam och Jag var på kalas hos min söta mormor.
♥ God mat med mina pojkar.
♥ Handlat godsaker till kvällen. För min del blev det glass.
♥ Mys med Sam och Tony i soffan. Sam somnade för et tag sedan.
♥ Nu ska jag och Älsklingen mysa framför en film och äta lite glass!

Puss puss!


Tråkigt

Så blev det ett blogginlägg. Tisdag och läget är detsamma. Tråkiga vattenkoppor som gör att vi är inne hela dagarna. 1 vecka sedan första pricken kom. Däremot ska vi faktiskt ner i tvättstugan sen. Så hur får vi dagarna att gå? Jo vi målar med vattenfärg, duschar, leker med bilar, pusslar och leker allt man kan tänka sig.

Lovisa har gått till skolan och det gjorde inte mini på bättre humör. Han vill ut eller alternativt leka med Lovisa. Snart ska vi hoppa in i duschen och slå ihjäl lite tid och bättra på Sams humör;).

Finns ju inte så mycket att blogga om när man bara är inne.

Fy

Fy för vattenkoppor. Måste ju vara inne för att inte smitta någon och det blir tråkigt efter ett tag! Blä! Sam är redigt trött på att vara inne. Redigt trött på mig med kan jag säga. Hans feber kommer och går men inte högre än 39. Fast ärligt talat märks det inte att han är sjuk. Han är lika aktiv och full i bus som vanligt. Bara prickarna som börjat klia lite i natt. Dock låter han bli dem när han är vaken=)!

Bloggen är mer eller mindre död nu förtiden. Funderar på att ta bort den. Fast jag vet inte. Skönt att skriva ibland....Jaja den som lever får se.

Puss Puss

Fel av mig

Bussen var inte sen. Skönt. Hann till och med köpa mig en kaffe från pressbyrån innan föreläsning. Men hem var det inte lika roligt...Räknar givetvis med förseningar i detta väder. Om det nu hade varit så väl. Bussen kommer lite sen men de räknar man med. Får inte åka med för bussen är full. Wiieee=) men som busschaffören sa " Det kommer en extrabuss" Då är det inte läge att gå in och värma sig för då kan man missa den. Jag  och ca 10 personer till står och fryser röven av oss och ingen buss dyker upp. Lite över en timme senare kommer nästa buss dock nästan full men jag kom med. Stod visserligen upp till väse. Kunde de inte bara sagt att vi skulle få vänta på nästa buss så man slapp stå ute och frysa? Sen var det en del som stårr och väntat lika länge som mig som ej kom med. Hoppas för deras skull att en extrabuss kom snabbt som fan!

Skrev igår kväll men det publicerades tydligen inte...

Klaga lite

Ja det måste jag få göra. Visserligen om det alla klagar om nu. Den jävla snön. Fy för att gå till bussen. Som antagligen kommer vara sen...Blä!

Så det blir en föreläsning 10-13. Vågar inte hoppas på att komma i tid...

Men nu ska vi vara positiv. Det är ju faktiskt fredag. Fredagar är bra.

Nä nu ska jag npg fixa mitt hår ( som kommer se ut som fan efter snöbehandling) Smink skulle nog också behövas.

Puss puss <3

Dagarna går

Då har ett dagar passerat sen sist. Vad har vi gjort? Knappt så jag minns. Fredagen myste vi väl i soffan. Lördagen så såg man knappt skymten av Lovisa. Hon var nämligen på kalas och sov även över. Hon hade en toppen dag. Vi med. Måndagen var det innebandy för tjejen.

Ja det var några få saker om dagarna som passerat och nu är det tisdag. Föreläsning, hämtning av barn och slutligen hem för att äta mat. Nu sitter jag här och funderar på allt jag borde göra. Även på det jag måste göra. Diska är en sak jag måste göra. Diskmaskin vore inga fel ;).

Nej nu ska jag diska.




Smartast.

Dagen har varit kaos. Inte hela dagen då. Föreläsningen mellan 10-13 var riktigt intressant. Inget kaos där. Dock började vår workshop kl 13.15. Det rimmar illa. Hinna äta? Nej skulle inte tro det. Köpte med en sallad och fick äta den under tiden. Det gillar jag inte. Sitta och äta med tio pers i ring som hela tiden ser varje tugga man tar. Sen var den äcklig också. Men ner gick det mesta av den var ju lite hungrig. Men svalde salladsbladen hela typ. Det låter ju så förbannat. Jag vet att jag inte är som jag ska. Men Workshopen var bra den med.

Möte upp söta syster och Sam på gympan. Allt frid och fröjd. Vi går förbi stjärnhallen med syster och när jag ska betala inser jag att min väska med kort och massa viktiga saker hänger kvar på Sams gympa. FAN var ett välanvänt ord kan jag säga. Syster räddade dagen och gick hem med Sam och Passade barnen medans jag i panik gick till gympan. Det var ju glashalt också det hjälpte inte och jag hade klackar.... Men fram kom jag och väskan var kvar. Syster skrattade bara åt mig;). Tack igen syster!


Ett och två.

Sitter här och gäspar. Ska åka in till Karlstad kl 9. Tur man kan somna lite på bussen, Trött idag med. Vädret gör mig inte mer sugen på att gå till bussen sen. Skulle hellre vara hemma med de andra som är lediga idag, eller ja Tony börjar 17.

Får hjälp av syster Camilla hjälper oss att få ihop schemat eftersom mini har gympan. Snällt det!

Har fixa färdigt mig. Nej nästan. Inget smink än men funderar på att hoppa det idag. Orkar inte! Tar med den i väskan så får vi se om det åker på lite mascara under dagen.

Nej istället för att sitta här så ska jag fixa det sista. Puss puss<3

RSS 2.0