Plus och minus

Dagens +

Jag har klarat mig rätt bra utan nattens sömn.
Solen. Ja alla påpekar det även jag.
Slutade tidigare än väntat.

Dagens -

När jag hämtade Sam så såg jag direkt att han har fått ögoninflammation.
Jag inbillar mig att jag kommer få det.
Att jag borde vara smart och ta igen lite sömn. Men här sitter jag.



Död

Känner mig död. Alldeles för lite sömn. Någon på 3 år som hållit mig vaken i natt. Hur ska jag orka idag? Kaffe, kaffe och åter kaffe låter väl som en plan?


Må illa

Mår illa, gjort det nästan hela dagen i och för sig. Vet vad det beror på med för den delen. Jag läste på bussen på väg hem idag. Att jag alltid ska envisas med det. Det blir ju aldrig bättre även om jag hoppas på det. Fy fan känns som jag är sjuk. Så illa är det. Jag ska inte läsa på bussen imorgon!

Illamående och jävlig;) Annars har dagen varit bra! Kvällen ska spenderas i soffan. Andas och bara ta det lugnt. Tror det behövs.


Väder

Ja vad blev det igår nu då? Jo vi tog med oss en engångsgrill och grillade och lekte i en lekpark. Vi med oss en fotboll som vi använde flitigt! Men igår var det inte lika vackert som idag så vi frös efter ett tag och cyklade hem för mys.

Idag har det varit underbart väder och en superbra dag! Började för min del med sovmorgon! Sedan åkte vi till hembygdsgården för där var det ju påsktrampet idag. Mysigt! Resten av dagen har vi varit ute på gården och vid en annan lekpark och bara njutit utav det vackra vädret.


Finaste King! Denna är inte tagen igår!

Lördag

Godmorgon! Jag hade gärna sovit ett par timmar till men jag piggnar väl till om ett tag får vi hoppas. Ska hoppa in i ett bad snart. Det ska bli skönt. Ska servera de små lite frukost först. Små och små men ni vet vad jag menar.

Dagen idag har vi lite olika alternativa planer beroende på vädret. Så än har vi inte bestämt oss. Tony är ledig idag!

Morgonens

Humör: Bra men trött. Sa jag att jag var trött?!
Hår: Haha ja ruffsigt och tovigt.
Klädsel: Svart topp med tillhörande underdel.
Låt: Sams nya favoritlåt. Drömhus- vill ha dig.
Dryck: Kaffet är inte klart än så vatten.
Bästa: Hela familjen är ledig.
Sämsta: Inget att klaga på!

Nä nu ska väl inte barnen få svälta;) Puss puss <3


Trött

Sitter här och gäspar. Lite trött kan man lugnt säga. Tröttheten håller på att gå över i huvudvärk men forhoppningsvis hinner jag bota det!

Ingen idé att jag försöker uppdatera sen sist;) Kommer knappt ihåg denna vecka så;) Men vi kan göra en mini uppdatering om denna vecka. Lovisa är här=). Har varit vackert väder som vi njutit av. Cyklarna har används flitigt och sparkcyklarna med! Karlstad nästan alla dagar denna vecka. I onsdags var det marken. Jag och Sam tog ett par varv med systewr och mamma och Lovisa gick med en kompis. Maxi öppnade igår! Domen? Bara bra! Saknat maxi ;). Igår var det även gympa ( Mini har ju missat ett par ggr pga massa strunt som sjukdom) Kul som alltid! Dagen idag har spenderats i Karlstad och hämtat barn. Sitter nu utslagen i soffan, som tur är verkar Sam lika seg som mig. Så att han inte blir uttråkad av mig;) Lovisa är ute och cyklar och dyker väl in lagom till maten vid fem. Jag vill inte laga mat idag...Är trött!

Puss puss<3


RSS 2.0