Egoooooooo

Söndagar händer det inte så mycket. Har visserligen träffat världens bästa och druckit kaffe. Det är inga fel vill jag meddela. Tvättat har vi också gjort... sjukt kul alltså. Ja lägger upp några fantastiska bilder på mig med ;) HAHA.....
 
Kaffe är gott...lite trött här.....
 
Men bjuder på en puss ;)
 
Vad har jag gjort?

Mini update

Lung och skön lördag. Lite nödvändig shopping och sen bara myst i pissvädret. Sen tyckte mini att hans godis skulle slippa prislappen och kom på att han skulle sälja mig. 20 kr kostar jag tydligen...
 
Bildbevis

Smartast...Och bläng på du...

 
Herregud alltså... Lyckades få superlim över hela händerna och fick lite panik när jag kände hur fingrarna stelnade och knappt gick att böja...Min första tanke var diskmedel och vatten. Det fungerar ju inte...säger sig själv men tänkte inte logiskt. Hade inga bra ideer så det blev att googla " hur får man bort superlim från händerna" Jag fick bra svar och nu är det borta!  Så får ni superlim på händerna kan ni ju fråga mig hur man får bort det ;) Jag hade tänkt att städa innan jag lyckades med detta men det här tog sån tid att jag hoppade det och istället drack kaffe med mig söta syster Erica.
 
Sen är jag väldigt intressant att blänga ont på tydligen... Om du vill/tycker något är du varmt välkommen att komma fram och fråga mig. Jag är så trevlig så och ska försöka svara på det du undrar ;)
 
 
 
Fröken seriös ;)

Upp ur svackan

Shit alltså nu får de vara bra med att vara nere. Ja vad beror det på då? Jo jävligt ytliga saker. Jag är inte mer än människa. Jävligt självkristisk tyvärr. Jag hittar ofta fel på mig och jag har väldigt svårt att acceptera mig själv för den jag är. Eller framförallt hur jag ser ut. Igår var en dag då jag inte var nöjd med något alls hos mig själv, Varken mitt utseende eller min personlighet. Då är det hårt. Idag är det lite bättre och nu får det bara gå åt det positiva hållet. För det har jag bestämt!
 
Man måste kunna vara svag för att kunna vara stark. Förr levde jag stenhårt efter uttrycket "ensam är stark" Till viss del tycker jag fortfarande det men jag vet att det inte är så... Men jag har så svårt att dela med mig av mina känslor. Det är inte ofta jag säger hur jag faktiskt mår om jag mår dåligt. Jag ler och låtsas att allt är som vanligt. För jag ska ju inte besvära någon annan med mina känslor. Inte lägga över det på andra. Inte vara en börda. Inte vara ett problem. Det gör även att jag ibland har svårt att visa hur mycket jag faktiskt tycker om personer i min omgivning. Lite rädd för att visa mina känslor.
 
Det är väl det som gör att jag hamnar i en svacka någon gång ibland. Att jag håller allt inom mig och till slut rinner det över. Ska bli bättre att dela med mig av hur jag mår. Då blir det nog bättre ;)
 
Bild tagen innan en jävligt kul kväll ;) Dags snart igen tycker jag! Tänk om man kunde få ihop alla söta jag vill träffa. Får nog bli party här då ;) Då blir grannarna glada. Var fan ska jag göra av familjen då....Haha...Låter illa men inte sååååååå menat.
 
Bara genom att skriva det här så mår jag ännu bättre. Puss ;)
 

Spyr

Nej nu får det fan vara bra....SPYR på mig själv.... Underbart. Är så äcklad så hälften vore nog.....

Att välja att vara offer

Ja det är något jag aldrig kommer att förstå. Att aktivt lägga sig i underläge är så långt bort ifrån mig som man kan komma. När man väljer att vara offer i varje situation för att sen använda detta för att andra ska tycka synd om en och att folk ska "ta hänsyn" till olika senarion/situationer är för mig helt sjukt.
 
Det roliga är att de som faktiskt är offer och har varit med om olika saker såsom sjuka/hemska saker oftast inte använder det som en möjlighet för att andra ska tycka synd om dem. De kan dela med sig av det men de vill inte bli behandlade som ett offer eller att folk ska tycka synd om dom.  
 
Jag personligen har inte alltid haft det så jävla enkelt men vem fan har haft det? Det jag har varit med om har format mig som människa. Därför jag är så jävla underbar idag ;)
 
Sen att göra sig till offer i konflikter när man själv är problemet är ju roande. Tänk dig för bara... Folk är inte så dumma som du tror att de är ;) Man kan se mönster i det du gör och gjort. Det behöver man inte vara smart för att se.... Jag förstår att det börjar bli jobbigt nu när din bubbla håller på att spräckas men det är faktiskt din tur att börja ta lite ansvar. Städa upp det du har ställt upp med vet jag ;) Eller så gör du som du alltid gör, spela offer även när bubblan är spräckt... ;)
 
Puss puss ;)
 

Idag är ingen bra dag

Huvudvääääääääärk. Måste vara för jag är upptagen av alla otroligt viktiga tankar. Det är inte lätt att vara så jävla smart alltså... Tagit huvudvärkstabletter nu får vi hoppas att det hjälper...Får väl hälla i mig lite kaffe med. Humöret blir inte det bästa heller. Lättirriterad och det är jag inte annars. Jo en del har verkligen förmågan att irritera mig på två snabba, men de går verkligen in för det också. Det är väl bra att de får utdelning när de väl försöker. ;)
 
Angånde dessa fina symboler ;) så missbrukar jag dem grovt. Ofta och hela tiden...I blogginlägg, sms och i andra forum. Så att alla vet... Någon har smittat mig med detta hemska missbruk :P Personen borde ju få fixa det här kan man tycka ;)
 
Åh nä det blir fan inte bättre än så här idag, Puss och hej
 
 
 
 
 
 
 

En underbar människa!

En del människor har jag haft i mitt liv länge och jag är sjukt tacksam för de underbara människor jag har haft turen att träffa. En vän är ganska så ny och jag är så sjukt glad över att jag har träffat dig.Hur man kan klicka med någon så fort och känna att man aldrig tröttnar på att umgås. Älskar dig snygging. Du är helt underbar och lika sjuk som jag ;)
 
Jag och min fina!
 
 
 

Mys och bilder ;)

Idag har det varit en så mysig dag! Fick sällskap av barnen i sängen och de kollade på disney medans jag låg och sträckte på mig. Så gillar jag att dagaran börjar. Sen lite kaffe med mamma och syster. Blev även en fika på stan med barnen och syster och mini b. Härligt! Lite bilder från fikan ;)
 
 Haha båda på gång ;)
 
Mosters buse!
 
Finaste Lovisa.
 
Mini me!
 
Syrran och jag ;)
 
Och igen ;)
 
Puss hej <3
 
 

Spela du, men vi ser igenom dig

Bara för att du är lite smidigare, ytterst lite. Så betyder det inte att du kommer undan. Du plockar bara billiga poäng. Hos folk som inte spelar någon roll. Hoppas det stärker ditt ego ;) Men man får väl tänka på att det är som en katastrof alla måste titta och ingen kan vända bort blicken. Du roar allt några få ska du se.
 
Åh mina ögonbryn det är en helt annan katastrof. Hjälp alltså... Väx snabbt! Men de är jäääävligt smala nu kan jag säga... haha. Jaja jag får väl bjuda på det. Jag bjuder i och för sig jävligt mycket på mig själv och tycker att livet blir lite roligare så! Vi slänger upp en bild så får vi se om det syns väl....
 
 
Haha ja i den här vinkeln ser man ju ett i alla fall...Men jag ser fan rätt nöjd ut ändå... ;) Halvfeg bild men jag ser inte klok ut....
 
Ja någon annan kan få ta över plockningen av mina bryn...Haha...
 
Det får avsluta kvällen. Puss
 
 

Frusen

Känner på mig att jag inte är ensam på den punkten idag. Ställde mig nästan i torkskåpet förut när jag tvättade. Jag avskyr verkligen att frysa. Tur man är så jävla het ;) För den som inte fattar så driver jag nu.... Kände att det var viktigt att förtydliga det. Folk alltså...
 
Idag har varit en mycket bättre dag och jag har självklart varit effektiv som få. Städat lite, lagat mat, diskat och tvättat. Hunnit med alldeles för många koppar kaffe och med fler olika söta människor. Har inte ont längre heller, förutom mitt mycket mystiska blåmärke.  Jag får blåmärken väldigt ofta men jag har aldrig någon aning om hur jag får dom. Måste vara för att jag är så klantig jämt och ofta går in i saker så att jag inte reflekterar över det ;) Låter väl sunt? Tur att jag är så jävla sund annars ;)
 
Vill lägga in lite menlösa bilder... sitter dock vid fel dator... Sen måste jag nog börja ta mer bilder ;) Ja så får det bli ;) bjuder på en tidigare bloggbild bara för att det inte ska se så satans tråkigt ut.
Puss puss ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Crash and burn

Idag vaknade jag och kände att dagen inte skulle gå min väg. Trött som ett as och ont så in i helvete. Yeah vilken underbar start! Men som sagt det är ju bara att köra på trots det. Världen och alla måsten finns ju kvar även om jag har en pissdag. Tänk vad skönt om man kunde trycka på paus!
 
Börjar jag tröttna rejält på en del människor och deras beteenden. Fast det kanske är otroligt kul att känna att man sårar andra människor? Ja jag vet inte. Jag är inte ett dugg konflikträdd och undviker det absolut inte men jag skulle aldrig heller bara säga saker för att vara jävlig. Varför ifrågasätter jag inte bara människorna nu då om jag inte är konflikträdd kanske någon undrar. Jo det är ju inte alltid mig direkt det handlar om utan om en nära vän eller någon i familjen. Då blir det lite fel som sagt. Jag kan ju inte tala för andra... Men bägaren kan rinna över... Sen om det handlar om mig så biter jag mig inte i tungan om vi säger så ;) Kan vara så att det är då folk uppfattar mig som dryg. Ingen som vågar säga saker rakt ut dock ;)
 
Sen ska jag kanske ta upp det jag skrev om på facebook. Jag tycker faktiskt att man kan försöka bete sig där. Visst det är upp till var och en vad man skriver men det finns sociala regler och normer att följa även där. Pinsamt enligt mig. Jag skäms seriöst när jag ser en del saker som är skrivna. Visst jag menar inte att man ska böja sig för vad andra tycker men det finns gränser på vad man kan skriva. Om man inte kan säga/göra så i en riktig situation (LIVE)  ska man nog inte gömma sig på nätet.
 
Lite bilder sa vi med va?
 
Någon som borde borsta håret?! Lite smink hade jag nog inte dött av heller ;)
 
Istället för att borsta håret så målade jag naglarna istället. Smart drag... ;)
 

Men är man inte smart kan man agera bord;)
 

Så här ser det ofta ut faktiskt, Tur man är användbar! Jag solar om någon undrar =)
 
 
 
 

Blogga igen och lite bilder

Ja nu var det det ett tag sedan igen. Jag är värdelös på det här. Men vi forstätter och hoppas det blir bättre. Så hur är det här? Får nog säga sådär faktiskt. Lite småsjuk så det kunde varit bättre. Men jag är relativt nöjd ;)

Så har jag något annat att dela med mig av? Inget utav värde eller något som jag faktiskt kan skriva här.

Hänt något sen sist? Jo då min mini me har ju fyllt fem år. Underbara unge! Det var ta mig fan kalas en hel jävla vecka... Jag bakade en hel del kan jag säga... Fick dock jätte mycket hjälp och slapp göra tårtor. Tack!

Tänkte slänga upp lite blandade bilder... Kanske orkar på mig en beskrivning under bilderna...

Min snygga kille
 

Och snygga tjejen. Älskar färgen!
 

Spela är kul att både göra och kolla på.
 

Gunga lite.
 

Passa på när solen ger värme nu i september!
 
Näääärbild ;)
 
Nej nu orkar jag inte lägga upp mer bilder just nu. Det tar såååån tid...
 
Vi säger så ;) Puss

Ska jag spela dum?

Ja vad sägs som det? Ser man ut så här då typ?
 
Eller var det vid något annat tillfälle? För att klargöra en sak... Bilden är INTE seriös ;) Gapa stooooort! Lite dum kanske jag är men inte helt tappad. Så vad har jag för något livsviktigt att förmedla idag? Ja vad skulle det kunna vara ;) Att jag älskar att vara oseriös kanske... Ähh har nog inget livsviktigt att säga idag.
 
Puss puss
 

RSS 2.0