Ge mig energi och sol och en bättre självbild

Det låter väl inte som en orimlig önskan? Solen är prio nu eftersom man får sån härlig energi av den. Spelar ingen roll om jag inte är ledig jag vill ha sol i alla fall. Sen finns det människor som kan ge mig massa energi. J jag behöver dig!

Ska vi ta det med självbilden med kanske? Vissa dagar när jag känner mig låg så blir min dåliga självbild starkare och jag blir jävligt missnöjd med mig själv. Ofta är det kopplat till att någon sagt eller gjort något som får mig att tro att det är fel på mig. Jag är sån som har upp och nergångar i mitt självförtroende. Idag känner jag mig jävligt ful och fet och misslyckad men imorgon kommer jag antagligen inte alls känna så. Alla kan ha dåliga dagar. Som tur är mina dåliga dagar ganska sällan. Med det sagt finns det självklart komplex som inte försvinner men jag tycker det är fjantigt och tillåter mig inte att hålla på med sånt tjaffs. Exempel så hatar jag mina ben och har fått för mig att jag inte kan ha kort kjol eller shorts och just därför går jag ut i det för att få bort den känslan. Det går sakta men säkert framåt.

Fan nu blev jag lite djup här. Illa men sant. Och så att alla vet, jag är INTE ute efter att fiska efter komplimanger och annat tjaffs. Det är inte jag. Bara för att jag är lite låg är jag ju självklart lika fantastisk och snygg för det. Även om jag har svårare för att se det just de dagarna.

Puss ;)

Så mycket att blogga om!

Men tiden finns inte riktigt men jag måste ju skriva ett kort inlägg för att visa att jag lever. Försökte föra över massa snygga kort till datorn men den är helt jävla körd och vill bara överföra hälften av bilderna... Så detta inlägg blir utan bilder. Hade några bilder men de fick jag inte godkända för att lägga upp ;) Men min lilla snygga brunett har ju redan sett dom nu ;) Det var ju faktiskt det viktigaste!

Så annars då? Jo bra. Men givetvis finns det saker som jag stör mig på, eller ska vi säga personer... Nej men det enda jag tycker är att folk kan vara raka och inte tro att jag dum. Jag är inte bara snygg jag är smart också  ;)
Ingen skada skedd i alla fall och jag är lika trevlig och fantastisk som vanligt.

Puss puss



Inte bara ego

Det var ju fastingen den 24,25,26. Torsdag till lördag med andra ord. Torsdagen hoppade vi och jag frågade mini vilken dag han ville ner och åka karuseller. Berättade att han hade tio biljetter och åka för och då bestämde han sig för att köra fem karuseller på fredag och fem på lördagen. Det funkade riktigt bra. Lovisa var med en kortis men hon var ju mest och åkte med sina kompisar. Lite bilder.


Samuel åker bilarna med sin pappa. Inte sätter jag mig i något slags fordon ;)


Lovisa försöker köra på sin pappa och lillebror. Hon lyckades ett par gånger =)


Lovisa gillade den här. Syns inte så bra men hon sitter längst ut.


Karusell är kul.


Den här var också rolig.


Den här var god.


Sen ville mini raka av sig håret. Det var liiite jobbigt kan jag säga. Tycker det hade räckt med att jag klippte det kort. Men klart han får välja själv.


Fy fan för den här jävla karusellen... jag åkte med Sam och jag är jävligt höjdrädd. Jättekul när den stannade högst upp hela jävla tiden för att släppa av folk. BLÄ!!!!! Åkte den dessutom två gånger. På lördagen frågade Samuel om jag verkligen skulle åka den eftersom jag var livrädd och att han kunde åka själv om jag ville. Som om han skulle få åka den själv när jag är rädd. Nej bara att hoppa in igen...

Vore ju skönt om vädret kunde bli lika bra igen... Behöver ju bättra på brännan ;)






Eftersom jag är en ytlig jävla människa








RSS 2.0