Hej!

Dagen igår var bra, Kvällen spenderades med godis samtidigt som vi strök och satt upp gardiner och ljustakar och stjärnor. Fixade adventljusstakarna så de ska tändas idag eller första ljuset. Nu börjar julkänslorna sakta komma! Hittade lite julklappar i Karlstad igår också! Haha tittade på mitt inlägg och kom fram till at när jag är stressad så stavar jag värre än vanligt...haha.

Idag blir det också en mysdag! Badhuset vid 12, Skyltsöndagen ska vi givetvis ner på och så ska vi nog göra pepparkakor=) Glögg ska det också köpas! Sen borde jag plugga idag också...får se till att få med det på schemat!

Puss

Underbara lördag!

Hinner inte mer än att skriva en mening för om 2 minuter ska vi vara klara för då ska vi till Karalstad=) Jag var ju inte där igår eller så?! ;) Godis, shoppning och mys med familjen, umgås med C och M. Men nu drar vi puss

Torsdag

Nu: Sriver ut en massa papper, plugg nästa.

Snart: Står i duschen.

Sen: Smink och kläder för att sen dra och plugga!

Ja så ser min dag ut fast först måste jag till bokia. Men nu är det dags att sätta fart! Puss puss<3


Inte min dag!

Inte min dag idag! ont i huvudet, fått för lite gjort, irriterad på mig själv, stressad, regnat hela dagen.  Välkommen till fröken positiv....Nej det bästa för mig och min omgivning vore väl att dra täcket över huvudet men har annat och göra.


Dagens

Dagens

Humör:
Bra men trött.
Hår: Uppsatt + diadem.
Klädsel: Svarta byxor, lila topp.
Bästa: Att Sam har varit supergosig idag=)
Sämsta: Att jag inte hinner med allt jag vill.
Mat: Mina köttbullar och pasta.
Dryck: Kaffe.
Planer: Sova!
Låt: The voice.
Snällaste: Erica som kom upp och hjälpte mig förut! Tack!
Sötaste: Sam som är en liten kopiator han pratar hela tiden=) Jag: Tja snygging (till Sam) Sam: Tja snygging! söt!

Nej nu blir det snart!? sängen. Puss och hej <3

Nu

Nu ska en väldigt övertrött Mickan gå och lägga sig. Är så trött! Känner mig nervös också men jag vet faktiskt inte vad?! Hmm kanske är det bara kroppen som säger ifrån. Ja det lär väl märkas imorgon. Godnatt sovgott <3

Helgen!

Så har det gått ett par dagar igen ;) Så nu var det dags att uppdatera.

Fredag
I fredags gjorde vi något vi inte gjort på ett tag. Vi var på lekverkstan och lekte hela förmiddagen. Samuel fastande vid köket och tågbanan så där fick man ju sig ett par julklappstips. Hann även ner på staden en sväng innan Lovisa kom hem från skolan. Mys mat och lek tills Lovisa skulle iväg på kalas. Sen gick jag iväg med henne och Camilla som var mitt sällskap under kvällen var kvar med Sam=)  T kvar ju iväg till Markus och spelade poker och hade det trevligt=)

Lördag
Först mysfrukost för att sen bege sig ner till staden för fröken önskar sig nämligen klänningar i julklapp så hon var ju sugen på att prova massa vackra klänningar. En promenad till maxi för att handla godis inför kvällen hanns också med! Lovisa var iväg hos en kompis och lekte och jag och Samuel var ute på gården och lekte. Kvälln spenderades mysandes i soffan! Film och glass när T slutade=)

Idag
Sovmorgon för min del! Det gillar vi=) Sen upp och fixa och trixa innan vi skulle iväg och lämna Lovisa till sin mamma för att sedan dra till badhsuet på minisim.  Annat jag/vi hunnit med idag är lite pluggande, Hälsat på min mamma. Försökt att få en riktig mammagris att sova...vilket inte varit det lättaste kan jag säga.

Ja det var lite om min helg! Puss o hej<3

Hej!

Tiden springer iväg och det är redan onsdag, vad har denna dag bjudit på då? Alldeles för lite sömn, var nere till bvc så  Sam fick sprutan, Lovisa var hemma från skolan (huvudvärk) hon tog sprutan igår så kanske en biverkning?! Sam däremot har varit pigg och glad hela dagen så vi får hoppas att han slapp/slipper biverkningar.

Passade på att sova när sam hade sin middagslur det var välbehövligt kan jag säga=) Sen har det varit lugna puckar. Tony är iväg på bio ikväll med sin kompis E och innan kom han och hans flickvän T uppe en sväng innan de skulle åka iväg. Håller tummarna för att det är en bra film och att de har det kul men det vet jag att de har =) 

Vi kör väl en dagens

Humör:
Bara fint!
Klädsel: Just nu, svarta leggings, långt svart linne.
Hår: Lockigt.
Mat: Ugnspannkaka.
Dryck: Kaffe.
Låt: The Black eyed peas - Meet me halfway
Bästa: Att Erica kom hit förut=)
Sämsta: Att jag fortfarande känner mig trött.
Planer: Titta lite på tv kanske.
Borde: Diska.
 

Jag ser alltid så glad ut på bild!?

Hipp hipp hurra!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min underbara mammas födelsedag! Grattis mamma ♥



Min söta mamma♥


Hej!

Tack för den underbara födelsedagen igår! Puss på er alla<3 Idag blir det mer kalas så vi kanske hörs ikväll. Nu ska jag passa på och fixa lite medans liten sover sista kvarten! Puss

TACK!

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Vilket har resulterat i att jag inte bloggat. Jag ska hålla det kort idag mår nämligen piss, har ont i mitt huvud, är trött och har noll i energi;)

Jag ska hylla min underbara syster Camilla som alltid ställer upp och är barnvakt åt min lilla prins och även prinsessan när det behövs! Som idag fick vi reda på att det går magsjukan på dagis då är man ju inte så sugen på att låta han vara där! Konstigt va?! Haha. Jag var i skolan och T skulle jobba men vem ställer upp utan att blinka. Jo Camilla. Vem kommer hit halv 8 imorgon för att passa prinsen tills T kommer hem med L? Jo världens underbaraste syster! Tack så hemskt mycket. Jag är så glad att just jag fick världens underbaraste systrar!

Ja vi kör väl en Dagens när vi ändå är igång!

Humör: Inte bra.
Hår: Skitsnyggt!
Klädsel: Långt linne och underkläder. Färg svart.
Låt: Ingen musik, ont i huvudet.
Mat: Pasta och falukorv.
Dryck: Kaffe!
Bästa: Barnvakten=)
Sämsta: Att jag har ont i huvudet.
Roligaste: Min humor=)
Tråkigaste: Att jag måste läsa innan jag lägger mig.

Puss puss <3

Måndag

Så var det måndag igen, allt rullar på och är som vanligt och nu är Lovisa här=)

Är alldeles för "slut" i huvudet för att orka knåpa ihop ett vettigt inlägg så ni får nöja er med en dagens!

Dagens

Humör:
Bra.
Klädsel: Haha redan hunnit slänga på mig pyjamas.
Hår: Ruffs!
Bästa: Camilla som passade Sam!
Sämsta: All stress idag.
Roligaste: Camilla och Markus...haha.
Tråkigaste: Att ett dygn bara har 24 timmar..haha.
Dryck: Kaffe.
Låt: Ingen musik för mig idag. Har haft ont i huvudet.


Puss o hej <3

Utklädd

Medans jag och lillen lyssnar på musik så måste jag ju slänga in den här bilden från halloween. Givetvis var Samuel utklädd!


Visst är han söt!

Hur tänker du?

Idag är jag så trött. Skulle nog kunna somna stående! Men då är jag nog inget trevligt sällskap..haha=) Kvällen kommer spenderas i soffan kanske ska ha "lördag" idag. Men har inte bestämt mig än...den som lever får se.

Har funderat på ett par grejer och vissa personer. Kan inte riktigt sluta upp och förvånas eller släppa tankarna riktigt heller. Det ända jag undrar är. Tror du så lite om människor? Att de inte fattar vad du håller på med. Du vet väl att människor i din omgivning inte är helt dumma....Jag bryr mig faktist inte för egen del men jag tror nog att det finns andra som bryr sig. Men det vore intressant att veta hur du tänker.

Haha nu lämnar vi det seriösa och övergår till något helt oseriöst. Inte personen utan situationen. Min söta, underbara lillasyster Erica och jag tog en massa as-snygga kort igår. Läs: Helt otroligt oseriösa fula kort. På oss själva när vi gjorde otroligt sexiga miner... Och vad vill jag säga med detta? Jo att min söta 15 åriga syster alltid får mig att skratta! Älskar dig söt!

Puss o hej <3


Fan vad jag är bra!

Fan vad bra jag är! Helt jävla osvenskt sagt men det skiter jag fullkomligt i jag är så jävla bra!

Här sitter jag nu trött och fryser men mitt humör är på topp=) Har väl inte något vettigt att skriva så jag slänger in en DAGENS.

Humör:
Bra!
Frisyr: Samma som vanligt.
Klädsel: Jeans, lila linne, svart tröja.
Roligaste: Många härliga skratt idag=)
Tråkigaste: Att jag är så trött.
Bästa: JAG.
Sämsta: Att jag glömde kortet i dag lätt att handla då? Nej, tack M för att jag fick låna!
Dryck: Kaffe underbart gott kaffe.
Planer: Sova.
Låt: Kramsången.

Puss o hej<3

Tisdag

Kom hem för en liten stund sedan och nu väntar jag bara på att mitt lilla hjärta ska vakna. Han blev nämlgen sjuk igår=( Han har varit ledsen hela dagen berättade T. Hoppas för Samuels skull att han får sova länge nu så att han blir lite piggare!


Sötisen!


Dagens

Humör:
Bara bra.
Hår: Samma som alltid. 2 spännen i "luggen"
Klädsel: Jeans leggings, vitt linne, turkos tröja.
Bästa: Att jag är hemma.
Sämsta: Att jag har mycket att göra.
Roligaste: Pressbyrån...Haha.
Tråkigaste: Att Samuel är sjuk.
Mat: Har inte ätit någon mat än.
Dryck: Pressbyrån kafffe.
Låt: Inte lyssnat något än.
Planer: Mysa med Sam och plugga.

Nu ska jag kolla lite i kylen ;) Puss o hej <3

Helgen=)

Bättre sent än aldrig! Blogg.se har ju krånglat lite.

Kan väl berätta vad vi gjort i helgen!

Fredag
Samuel var ledig så vi passade på att leka vid båtarna (lekpark) för att sen dra vidare till maxi så jag fick röra lite på fläsket;) Hälsade på mormor och var hemma och myste. Vid halv sex var det dags att gå på kalas. Kusin fyllde nämligen 18 år! Grattis! Där var man väl inte lika hälsosam som tidigare under dagen. Sen gick vi hem till Camilla som var själv och fortsatte på det hälsosamma spåret glass   och idol och en trött kille som somnade kvart i nio (brukar sova halv åtta) Gick hem när T slutade och kvällen avslutades med mys i soffan=)

Lördag
Vilken dag! Haha skämde ut mig på maxi.... Kom på att jag glömt att köpa tårtbotten när jag stod i kassan men eftersom Erica var med betstämde vi att hon skulle vänta utanför med Samuel medans jag skulle springa in igen men innan jag ens var klar lyckades jag tappa ner korgen med varorna på golvet, dra kortet upp och ner....;) Hälsade på T på jobbet som jag dessutom hade spökat ut till en zombie. Där hade vi turen att träffa Lovisa som var en ballerina häxa =) Sen hem och fixa tårtan och så fick vi besök av min pappa och nattis=) Ett tag efter T kom hem fixade vi maten och sen kom mamma och systrarna upp på mat och fika! Trevlig dag!

Söndag
Fick en lång sovmorgon. Tack älskling! Sen upp och fixa oss för att gå iväg till badhuset. Minisim är riktigt kul=) Hem och fick mini i säng. Slängde fram cykeln och cykla en timme, allt för att känna sig nyttig ;) Myste och lekte med Sam när han vaknade. Erica kom upp och åt lite tårta eftersom hon inte hann det på lördagen. Mamma kom också upp på en bit. Ringde hit syster Camilla och beordrade henne att ta med sig Markus hit så han också fick äta tårta eftersom han hade varit borta i helgen. På kvällen såg vi på film. Läs: jag somnade i knät på min sambo=)

Ja det var min helg det!

RSS 2.0