Nya tag

Dags för det. På så många plan. Trött på massor. Tur jag är så jävla fantastisk. För det är jag ju ;) Vet ju dom som tagit sig tid att känna mig ;) Nu börjar jag med mitt smiles missbruk. Äh ni får stå ut!
 
Ofta blir det negativa inlägg i min blogg men det är inte för att jag är negativ och jävlig utan för det positiva känner jag inte att jag behöver ventilera. Jag har världens bästa människor runt mig och de bästa barnen, De är alltid fantastiska och helt underbara och får alla dagar att vara underbara. Men det tycker jag är helt ointressant att blogga om. Visst ibland men det är ingen mammablogg det här ;) Inte för att det är fel på dem heller. Läser nog två såna bloggar. Sen finns det positiva inlägg med. Men det är mycket tankar och så fruktansvärt snygga bilder som kommer i fokus ;)
 
Michaela måste ta nya tag. Många saker som det ska bli ändring på. Många förberedelser med. Shit alltså. Det är inte bara ska jag säga. Idag har jag haft en jävla pissdag. Men inte låtit det gått ut över alla utan två som tyvärr fått se de. Tur de älskar mig ändå ;) Vem skulle inte göra det ;) 
 
Trött på mig själv. Tur att andra inte tröttnar. Jag håller en viss underhållningsnivå. Haha tur de. Ne vi sa något om bilder och jag sitter vid stora datorn. Bara gamla bilder här men då får det duga ;) Bara för det så fungerar de inte :P HAHA 
 
Bilder senare eller imorgon då 
 
 
 
 

Minnen

Musiken. Idag behövs den. Finns inget bättre oavsett humör. Det är helt enkelt underbart. Musik kan beröra så många känslor. Musik kan göra en glad, ledsen ja allt helt enkelt. Jag lyssnar på allt typ. Inte dansband och lite annat men annars funkar det mesta. Låtar som man associerar med visa saker. Shit alltså. När vi två blir en. Den kommer för alltid vara min och min underbara snyggings låt ;) Nationalteatern, Ebba grön, Dlk och massa mer lyssnade vi mycket på jag och många underbara. När man hör en låt känns det som det var igår man satt där och var 15 och drack alldeles för mycket ;) Fy fan vilka underbara minnen. Eller Karlskoga tiden. Haha fy fan vad kul man har haft. Då sprang man på gymnasiedisco efter ha hällt i sig brännvinspecial... Det är nog min extrema åldersnoja som gör sig påmind. Jag fyller snart år. Fy fan kan vi inte hoppa det? Fast man blir inte äldre än vad man gör sig ;) Skumparty och andra grejer var ju inte så länge sedan  ;) Fjortisvarning? Japp men det skiter jag i bara vi har kul ;)
 
 
 
 
 
 

Frustration

Ska skriva. Vad vet jag inte. Känns jobbigt men nödvändigt. Jag är nog lite låg. Behöver mer. 
 
Kör en menlös Dagens
 
Humör: Lite låg.
Klädsel: Just nu går mysbyxor och rosa linne.
Bästa: Lekparken med snygg och våra barn.
Sämsta: "Vänner".
Låt: Jag saknar dig mindre och mindre.
Dryck: Kaffe.
 
Fan alltså. Vill inte vara låg och missnöjd med mig själv men jag klarar inte av min egen spegelbild. Så trött på mig själv. 
 
 
 

Publicerar min gästbloggning här med!

Jag har gästbloggat i en helt underbar persons blogg. Mitt underbara hjärtas blogg. Hon kommer sätta lösen på sin blogg  men om någon vill hennes blogg innan dess Johanna Här nedanför har vi mitt bidrag till hennes blogg.
 
Vi diskuterar intressanta ämnen och nu är det min tur att ha lite åsikter. Så vad är ämnet jag vill diskutera? Jo inget  mindre än anonyma kommentarer och reaktioner på anonyma kommentarer. Kommer även diskutera upplevelse. Låter kanske luddigt men läs så förstår ni!
 
Till och börja med vill jag säga att jag tycker det är fegt att gömma sig bakom anonyma kommentarer, för de anonyma kommentarerna är ofta inte någon vidare trevlig läsning. Om man påstår sig veta saker om någon eller om man bara är ute efter att kasta skit på exempelvis blogginnehavaren så tycker jag att man åtminstone kan stå för vem man är. Jag har ALDRIG kommenterat anonymt och kommer inte göra det heller. Hur tänker man när man skriver anonymt. Jag förstår inte. Man blir inte tagen på allvar. Sen har vi problematiken med att det inte är så lätt att få reda på. Det tror jag folk utnyttjar och skriver kommentarer till sig själva för att kunna spela offer. Sen skyller de på anonyma kommentarer. Samma sak när folk har fått kommentarer och ska spekulera vem som skrivit dom Tror man till exempelvis att jag har kommenterat en persons blogg så kan man för i helvete fråga istället för att gå runt om tro/spekulera/sprida vidare att man tror att det är jag. Det är det jag menar med reaktionen på anonyma kommentarer, Det finns alltid dom som ska spela offer. Suck.... 
 
En sak vill jag klargöra, jag är glad för att de jag umgås med har nog med vett innanför pannbenet så de inte beter sig såhär! 
 
 
Upplevelse. Två sidor av myntet men hallå!
 
Något annat jag blir trött på!
 
Att folk inte förstår att saker har och får konsekvenser. Om jag beter mig som en idiot kommer ju folk tycka att jag är en idiot. Inte hjärnkirurgi direkt. Men ändå ska folk gnälla om hur de upplevs. SUCK. Om jag visar en sida av mig så är det väl klart att jag kommer upplevas därefter? Eller är det bara jag som fattar det? Om jag som kille alltid när jag är ute på krogen dricker för mycket och börjar bråka så kommer jag få en stämpel därefter. Om jag som tjej bara pratar om smink och kläder och utseende så kommer folk uppleva mig som ytlig. Ett plus ett blir två. Svårare än så är det inte. Snackar jag jämt om mitt barn och inget annat så upplevs jag som en person som lever i mammarollen. Skulle jag däremot vara ute och supa fösta veckan jag fått barn så anses jag inte vara en bra förälder. Konstigt? Givetvis har vi alla olika värderingar men vi är faktiskt en del av ett samhälle och vi kan inte bli chockade att vara val och vårt beteende gör så att folk upplever oss på olika sätt. Så stå för den du är istället för att skylla på hur du "upplevs" ;) 
 
Puss  ;) 

MIN OCH BARA MIN!

Lika sexig som igår. Eller nej det är fan värre.Har ju bara varit hemma hela dagen. Inget smink och klädseln är inget jag skulle gå ut i om vi säger så. Känner mig verkligen som en överkörd gnu typ. Jag är seg som få och funderar på massor av saker. På mig själv,på vänner och på andra nära och även folk jag inte direkt känner.
 
Kommer jag fram till något vettigt då? Jo då en del och en del inte. Det som gäller mig själv är svårast. Känslor är något svårt. Något jag skulle vilja stoppa ner i en burk och stänga locket på. Bara för en stund. Tänka logiskt vore skönt. ;) Tänk att slippa känna kaos. Mitt största problem är att jag vill ha kontroll. Kontroll över känslor är inte det lättaste ska jag säga.
 
Ja jag vet vad jag utsätter mig för när jag skriver så. Men det är min blogg. Mina åsikter och mina känslor. Ni får tro vad ni vill. Men glöm inte att jag är en känslomänniska på både gott och ont. Sen finns det så många områden det finns olika känslor på så det är inte alltid det första ni tänker på. 
 
Det finns många situationer och relationer som jag kan tala om. Men nej jag är inte dum. Jag vet vad ni tror och ni har fel. Jag är en av de mest privata personer som finns. Visst jag bloggar och pratar jämt. Jag har vänner som inte har en aning om vissa saker om mig. För jag känner att det bara angår mig. Sen är jag förbannat stolt av mig också. Jag visar mig inte sårbar. Jag vill det ibland men det går inte.

Bjuder på en sleten Mickan

Suck. Känner mig tung i huvudet. Man kan ju bara älska förkylningar. Hur sliten ser man ut då? Jo här ska ni se... Lyckats kleta ut lite mascara med så ett öga saknar lite smink.... Läckert. Men vad fan mer bilder sa vi ju och jag är ju såååå självkär... eller något ;) Haha...Bjuder på mig själv.
 
Ja såhär går jag utanför dörren ;) Haha
 
När jag kommer in släppte jag ner det...resultat
 
 
Hur sliten kan man se ut... haha ;) Ja jag ser jävligt sliten ut. Det kan vi ju konstatera ;)
 
 
 
 

Bloggfri helg

Ja för jag har roat mig med annat. Vikitigare och bättre ;) Återkommer väl i eftermiddag.

Klandrar du andra för att de inte orkar och stå och titta på?

Klandrar du andra för att de inte orkar och stå och titta på?
Om det är så att folk lägger sig i. Om det är så att folk säger vad de tycker och tänker borde inte det kanske betyda att personerna faktiskt inte klarar av att bara stå och titta på? Kan man inte förstå det? Reflekterar man ens över det eller tror man bara att folk vill en illa. Visst finns det folk som bara vill vara jävliga. Men de du tycker om? Borde det inte vara för att de bryr sig? Jag gör det för att jag bryr mig. Om jag gör det. Ibland vet jag att jag tyvärr måste stå och bara titta på. Det gör förbannat ont. Men gör jag något kommer jag tyvärr mista mer än jag är villig till. Ibland får man stå och titta på, känna hur frustrationen växer och veta att man inte kan göra något alls.
 

Trött på det här jävla vädret

Fy fan alltså imorgon VÄGRAR jag gå utanför dörren om det regnar. Jag orkar inte mer regn.Det är blött och jävligt och man kan inte hitta på något kul ute. Blä... Bättre med snö kanske? Fast det är jag inte hleer så förtjust i. Det kan få komma en vecka före jul och ligga kvar ett par veckor sen räcker det. Löjligt att bli sur över vädret, det går ju liksom inte att påverka. Tur jag är som en stor jävla sol då ;)
 
 

Ibland är det inte så lätt

 
Igår skulle jag skriva i bloggen. Jag började skriva men raderade. Om och om igen... Ibland måste man tänka sig för innan man skriver. Vad jag än skrev igår kändes det som att det var för "mycket" för att publicera. Även jag tänker på ur jag uppfattas. Sen kan man få många sms och telefonsamtal om man skriver något värdeladdat ;) Det har hänt och kommer säkerligen hända igen.
 
Ibland gör jag inlägg rikitade till vissa personer och är man duktig att läsa mellan raderna så vet man vem jag syftar på. Personen själv lär i alla fall alltid förstå. Ibland är mina inlägg mer allmänt menade och kan passa in på fler... Men hur som helst får man ju fråga om man är osäker.
 
Jag gilar att skriva i gåtor just för att kunna ventilera saker som jag inte kan skriva rätt ut. Eller kan, kan jag men jag vill inte.
 
Nu har det varit jävligt dåligt med bilder så nu ska jag börja ta mer kort igen ;) Bjuder på 2 gamla bilder på min fina hund! Jo han är min med ;)
 
 
 
Här har vi världens snällaste och goaste hund!
 
 

Visste du det om mig??

* Jag kan inte vissla.
* Jag kan inte titta i kors.
* När jag blir riktigt arg börjar jag gråta.
* Jag är kass på att laga mat.
* Jag är bra på att baka.
* Jag är verkligen inte förtjust i kött.
* Jag har en fruktansvärd åldersnoja.
* Jag älskar att vara ute och gå mitt i natten. Helst själv.
* Jag är ohälsosamt självkritisk.
* Jag älskar att bada. Kan bada tre gånger om dagen.
* Jag är en sjukt dålig förlorare.
* Jag är ofta ironisk.
* Jag är en riktigt bra vän.
* Jag går verkligen att lita på.
* Jag är jävligt rolig.
* Jag pratar väldigt mycket.
*  Mitt självförtroende är inom vissa områden sjukt bra och  inom andra sjukt dåligt.
* Jag spyr typ jämt när jag äter vanlijglass... Haha jävligt sjukt jag vet
* Jag har sjut svårt att göra val...typ om jag ska köpa cider så kommer jag hem med en i varje färg... ;)
* Utvecklar tidigare * kommer ihåg ett kalas då jag hade sjukt mycket fika för att jag inte visste vad alla gillade...
* Jag tycker det är jobbigt att köpa presenter för jag är rädd för att inte personen ska bli nöjd.
* Jag är ganska privat.
 
Ja det får räcka tror jag ;)
 
 
 
 
 

Lite djup så här på måndagen

Hur upplever andra dig? Hur upplever andra mig? En fråga man ofta kan ställa sig är hur man upplevs som person. Även om man själv försöker att påverka personers uppfattning om en själv, så kan man inte styra alla signaler man ger. Sen är man ganska omedveten om hur man är faktiskt är.
 
Visst vet man om hur man beter sig i mycket men vi vet ändå inte hur folk upplever oss. Jag tycker att jag är en rak person som har lätt att visa vad jag tycker och hur jag upplever en person. Men det stämmer ju inte riktigt. För även om jag upplever en person som jobbig så säger jag ju inte det såvida vi inte är vänner. Men sen spelar väl inte min åsikt om personen någon roll just för att vi inte är vänner.
 
Om vi tittar på mig tillexempel så vet jag att många upplever mig som dryg. Det har mina vänner faktiskt berättat för mig ;). Sen är jag sjukt nyfiken. Inte på alla men de som ger mig något så att säga. Jag upplevs av en del personer som väldigt privat och andra tycker jag är en öppen bok. Finns ett fåtal människor som kan läsa mig som en öppen bok. En del är helt ok andra är jobbigare. Jag styr inte över det själv. Visst kan jag försöka men en del kan läsa av mitt humör så lätt så. Irriterande ibland. Jag är även otroligt känslig och har sjukt lät att börja gråta. Men många ser mig som känslokall....Haha det har jag också fått höra.Se vad motsägelsefullt det kan vara.
 
En sak med mig är att jag älskar att ha roligt och bjuder gärna på mig själv. Ett skratt förlänger livet har jag hört. Då lär jag bli gammal... Lyckat med min åldersnoja ;) 
 

Men ditt lilla .....

Ge fan i att provocera när du vet vad som händer. Moget...Så trött på dig så hälften vore nog. DU ska vara vuxen? Mmmm visst.... ;)

Lyxproblem

Mina lyxproblem just nu
 
* Mitt hår ser ut som Knullruffs utan dess like. Alltså seriöst. Mitt hår är överallt. Tvätta och dränka i balsam är planen.
 
* Mina ögonbryn behöver fixas men min pincett har tydligen försvunnit. Kul..
 
* Jag vet inte vad vi ska göra idag....Bara med vilka.
 
* Jag är inte frisk men inte helt bra heller. Störande.
 
* Jag har druckit 2 koppar kaffe men vill ha energidryck...
 
 

Du är underbar för du är min vän ;)

Fan fick både kaffe och powerking. Nu lär jag ju må hur bra som helst eller? Nja nästan. Men vaknar säkert upp som en solstråle imorgon. Speciellt eftersom jag är sååå morgonpigg.
 
Tänkt på en sak. Om man bara ska vara jävlig och taskig kan man inte bara låta personerna vara. Egocentriska människor som ska ha allt på sina villkor och allt ska ske efter deras pipa. Ge och ta brukar inte finnas för de personerna. Man kan applicera detta på både vänskapsrealtion. Vänner som bara hör av sig när det passar dom, man ska göra det som de vill annars kan det kvitta. Sen brukar de vara duktiga på det här med bortförklaringar. Fy alltså. Ofta när man bestämt sig för att släppa taget om relationen så luras man in igen.
 
Hade en vän som inte blev så långvarig. Måste vara en 4-5 år sedan nu. Vännen var till en början så otroligt härlig och jag kände att det här kommer nog bli en vän som jag kommer hålla fast vid. Men personen var så ego och kunde inte annat än att prata om sig själv. Jag kände ganska snabbt att jag var tvungen att avsluta vår relation, vilket inte var så svårt eftersom personen inte gav mig något. Men om man har en realtion som är lite mer. Man bryr sig verkligen och så blir man utnyttjad så är det inte så lätt. Man vill tro gott om sina vänner.
 
Idag har jag hittat vänner som jag värdesätter utifrån hur vår relation är. Ge och ta är viktigt för mig. Sen är det väl klart att man har olika slags kompisar. En del är sjukt kul att festa med. En del har man så roligt ihop med och andra passar en perfekt utan och innan.
 
Bara för att man är vänner behöver man inte prata och umgås varje dag. Jag har en del vänner jag inte träffat på år men som jag skulle kunna kontakta när som helst. Det är också vänskap. Ramarna för vänskap sätter man själv upp ihop med personen. Men när man känner att man mår mer dåligt än bra ska man nog fundera på om man verkligen är vänner.
 
Jag är också sån som gillar att lära känna nya människor och skaffa nya vänner. Humor är något jag faller för hos mina vänner. Sen spelar det ingen roll vilket kön personen är bara man inte är en tjejig tjej... ;) Johanna tänkte skriva f....f.... Men tror jag hoppar det. ;)
 
Så puss till alla mina underbara vänner, ni är guld värda.
 
Dagens räddning ;)
 
 
 

Sjuk

Kroppen känns skakig och pirrig. Som om det inte räckte har jag en konstig nervös känsla. Säkert bara för att jag är sjuk. Hela systemet är ur funktion. Till och med det annars så smarta huvudet. Inge vidare det. Men jag får väl knarka kaffe i vanlig ordning. Det gör väl allt bättre?Eller det kanske skulle bli bättre om jag bytte ut det mot energidryck.
 
Med tanke på energidryck så finns det så många vidriga. Jag dricker två sorter när jag väl dricker det. Redbull och powerking. Sockerfri dessutom. De är godare. Monster kan jag inte förstå hur fan folk får i sig... BLÄÄÄÄ och samma sak med den där cellcius eller hur fan den stavas urk...
 
Nu börjar jag frysa också. Fantastiskt. Haha. Jag klarar inte va att vara sjuk är för rastlös. Bara komma på något vettigt att göra nu då ;) Kan ju inte blogga hela dagen. Glad att huvudvärken är borta då kan man störa grannarna med musik..
 
 
Hold me
 

Varning för ett negativt inlägg

Förmiddagen har varit bra. Frusen och jävlig bara. Men nu mår jag piss. Huvudvärken är ett faktum och jag känner mig sjuk. Tjoho! Känner att jag har ett riktigt dåligt humör. Jo just de idioten har tappat mobilen i backen igen. DUKTIGT... Ja den funkar men det hela framsidan är sprucken typ. Åhh älskar mig själv. Ingen lust att köpa en ny för att jag är klantig...
 
När jag är så här blir jag så satans negativ, låter väl sunt? Nej men allt är piss då och jag orkar inte se positivt på saker. Jag är nog positiv annars, så det räcker och blir över. Vill inte vara frusen och känna mig sjuk. Jag vill gräva ner mig någonstans. Bara det är varmt så spelar det minde roll var det är.
 
Sen angående en annan sak en del vet vad det handlar om andra inte. Men seriöst. Det kan väl fan inte bli värre nu? Blir det det så vet jag inte om man ska skratta eller gråta. Snart kanske grisar kan flyga?
 
jag saknar dig mindre och mindre

Tappad?

Fantastisk. Alltid. Människorna runt om mig som gör mig så jävla fantastisk. NU ska jag bara bli snyggare också...Måste fixa slingor och inte vara så jävla fluffig så löser de sig det med.Jag är ju en väldigt ytlig människa som alla vet ;) Eller hur var de nu? lagomt kanske?
 
Lagom. Det ordet alltså...Jag är nog inte lagom någonstans. Haha! Roligare så. Men det behöver inte vara negativt att inte vara lagom eller för den att vara lagom. Jag gör allt helhjärtat som sagt. Jag kan vara överdriven med men givetvis på mitt underbara sätt. Fått höra mycket om hur jag är ;) En del tycker det är bra att jag är som jag är men en del uppskattar det mindre. Så ska det ju vara. Bara jag är nöjd ;)
 
Dagens fundering. Hur tappad kan man vara? Ja nu har det fått nya nivåer. Här snackar vi inte tappad utan slängd in i en jävla betongvägg ;)
 
Nu ska jag fortsätta att data lite och lyssna på timbuktu. Det är härligt det!
 
Alla vill till himmelen men ingen vill dö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krävande?

Blogga på ett och två. Vad har jag och dela med mig av för intressant. Har varit kaos i mitt lilla huvud men jag har nog rett ut det. Det får vi hoppas att det är i alla fall. Pallar inte mer ;) Tänk om, tänk rätt. Jag funderar för mycket kan vi säga. Ibland önskar jag att jag kunde stänga av mina tankar. Trycka på paus så man fick andas lite. Sen önskar jag att jag kunde dela med mig av sakerna men nej. Vi funderar själv. Haha... Det kunde ju vara bra med någon annan infallsvinkel men nej.... jag vet bäst ;) Nej då men många har svårt för att vara så ärliga som jag önskar att de kunde vara. Då är det inte lätt. Jag är en krävande person ;)
 
Krävande? Får man vara det? Är jag det? Nej jag är inte så krävande som det lät, men jag är krävande vad gäller vissa saker. Typ ärlighet sen är jag otroligt krävande när det gäller mig själv. Sen finns det väl inget som säger om man får vara krävande eller inte. Men det är inget jag rekommenderar. Krävande människor är ofta väldigt jobbiga. Usch...Däremot är jag lite utav ett kontrollfreak, Jag vill veta vad som händer och ha full kontroll. Fast jag tycker om att vara spontan. Haha det lät inte alls motsägelsefullt va? Slutsatsen är att jag är helt fantastisk och underbar ;)
 
En dagens bild. Just efter ett bad. Ska borsta håret ;)
 
 
 
 

Suckar djupt

Jag suckar djupt. Sjukt trött. Konstigt när jag sov till elva kan man tycka. Men jag är trött i huvudet. Tänker och analyserar allt. Om och om igen. Tänk om jag blev smartare..Men så smart jag är så känns det omöjligt ;) Det jobbigaste och svåraste är när man analyserar personer man tycker om men just där och då inte förstår sig på. Det är omöjligt. Man kan försöka analysera men det leder ingenstans. Man kan ju nämligen inte vara objektiv ;) Lika bra det! Men ibland är det jävligt kul att analysera!
 
Jag älskar ju faktiskt det ;) Psykologin älskade jag. Kritiskt tänkande och att vrida och vända på allt. Till och med forskningen var sjukt kul! Socialpsykologi var nog det som var roligast. Normbrytningar och massa annat roligt. Fy fan vad jag har växt som människa. Idag skulle jag utan problem kunna ställa mig framför människor och prata och antalet skulle inte påverka nämnvärt. Innan jag började skulle jag inte ställa mig upp framför tre personer och prata. Jag har fått ett otroligt självförtroende och jag har träffat underbara människor!
 
Nu ska vi även passa på och lägga upp en DAGENS
 
Humör: Sliten men glad.
Hår: Fönat = Rakt.
Klädsel: Svart klänning, svarta leggins.
Dryck: Kaffe & Pepsi.
Mat: Nachos.
Låt: kent- vy från ett luftslott.
 
Och dagens bild!
 
 
 
 
 

Tänka

Fingrarna kittlar. Vad ska hon skriva.Ett djupt andetag. Tänka sig för. Återkomma senare.
 
Nu ska jag i alla fall träffa en jävligt snygg tjej och våra barn ska leka. Härligt. En av de vackraste människor i världen.
 
 

:P

Mer lipande. Det behövs. Det är ändå fredag.
 
 

Växa upp?

Idag var jag med om något som jag inte varit med om på MÅNGA år. Jag går förbi ett café med syrrorna och Sam och Benjamin. Jag märker hur ett bord med ca sex personer stirrar som de aldrig sett folk förut. Hör någon göra något fjantigt ljud och jag vänder mig om och tittar på dom och det blir tyst. Om barnen inte hade varit med hade jag gått fram och frågat om de ville något.... Men när jag förklarar så kan man tro att det var småbarn som håller på såhär. Men nej då hade jag inte ens reflekterat över beteendet. Det här var seriöst äldre personer och nu kollade jag inte så noga men ca 30-40 åringar... Ja det var något nytt... ;)
 
Sånt här kan göra mig riktigt irriterad. Visst alla får ha en åsikt och prata hur mycket skit dom vill MEN man beter sig inte så bland folk när man är vuxen. Jag om någon kan vara allt annat än vuxen. Göra sjuka men roliga saker framför vem som helst. Men jag skulle aldrig håna eller utsätta någon annan för något jävla fjortisbeteende. Ja de fick en reaktion eftersom jag störde mig på dom.Så jag hoppas de är nöjda med sin dag ;)
 
 
 
 
 

Egot fortsätter

Nej det kan inte bli för mycket bilder ;)
 
Lite menlöst fakta
 
Förr hatade jag mitt lockiga hår och fönade eller plattade det så det var spikrakt. Jag gjorde även en rakpermanent 07 och den höll länge (syns på den fula bilden i headern). Idag avskyr jag att se mig i rakt hår och jag älskar verkligen mina lockar. Jag gillar även att vara "blond" eller slingad och jag ska allt fortsätta med det. Men bara för ett par dagar sedan så funderade jag på att bli mörk igen. Men nej jag trivs nog bäst såhär.
Lockigt värre ;)
 

Väder och möte

Vädret är inte direkt vackert, men det är väl så här till snön kommer... Ja bara att gilla läget. Det regnar ju inte just nu i alla fall och jag hoppas vi hinner undan regnet när vi ska till dagis. Med tanke på dagis så var det föräldramöte igår. halv sex till sju och trots den tiden var det inte klart. Kvart över gick jag ut till syster och M som väntade i bilen. Tack för det! Ja det sas väldigt mycket intressant och jag är verkligen nöjld med det dagis jag har =) Det jag kände var lite tråkigt var ju att det är en del av de som var med och startade upp som inte längre är kvar, men det har ju kommit andra bra förskolelärare så det är ingen fara.
 
Ja här hade jag kommit hem från föråldramötet, Undra hur många som undrade om jag någonsin har sett en hårborste ;)
 
Nej nu ska det borstas tänder på mini. Puss hej
 
 
 
 

Du är tusen gånger värre än jag trodde.

Ja fin och positiv rubrik? Nä. Jag är på dåligt humör. Jag fulkomligt hatar detta jävla väder. Så kul att lämna på dagis..Bli blöt och jävlig. Frysa och sakna värme. Ni kan ju gissa vad jag tycker om vintern....
 
Åter till rubriken. Ni vet när man fått för sig något om någon men man tror man överdriver och har fel.Man får för sig att man tillskriver en människa massa negativa egenskaper. Man är medveten om att man inte är objektiv och är därför inte helt övertygad om att man har rätt. När man sedan får svart på vitt att det till och med är värre än man trott. Då ramlar man nästan av stolen... Man får trösta sig med att man själv inte sjunker till nivåer i den klassen. Det är intressant med människor, Vi är alla egoistiska i viss mån men vissa är så upptagna med sig själv att det är skrämande. Det är ju visserligen min åsikt... Och jag har väl  alltid rätt? ;) Eller ?
 
Till något annat då. Ska säga upp mitt gymkort...Lägligt när jag ska ner 6 kilo ;) Nej men öppettiderna är sämre nu och jag står ändå bara på löpband och crosstrainer. Då kan jag lika gärna vara ute och springa. Så 6 kilo ner innan jag fyller år är planen.. Sen får vi väl se om jag lyckas. Annars får jag väl sluta äta ;) HAHA... (Nej jag är inte seriös)
 
Nu ska jag sätta igång med matlagningen. Ugnspannkaka. Wiee så kul. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0