Studsboll

Ja det kan man kalla mig. I alla fall i natt. Mini vaknade av hosta och var ledsen så det var upp och ner och upp och ner ett par timmar. Mest synd om mini såklart men konstigt nog var han pigg som vanligt när vi gick upp. Det kunde man dock inte säga om mig, gick och la mig i 2 timmar sen=)

Mesta delen av dagern har spenderats på gården och tittat på när mini cyklat omkring sen varvade vi det med lite tvättande också.

En annan sak jag hoppas verkligen inte jag blir smittad nu när alla är sjuka. T är förkyld, Sam är förkyld, mamma är förkyld osv...

Det kunde inte varit bättre=)


Frukost

Dagen började med frukost på sängen. Det kan inte börja bättre. Har man världens bästa sambo så har man! Ner på stan och titta om det fanns något att shoppa men nej inte det inte. Blev en lunch på stan också så det var inga fel det heller! Hälsat på syster och lilla Benjamin. Mosters älskling!




Roligt

Det blev en lyckad dag! Åkte in till Karlstad åt lite hamburgare kollade om det fanns något vettigt att shoppa för att sen dra till lek och buslandet! Kul hade vi det! Riktigt roligt=) Shopping vart det inte så mycket med. Lite underkläder till barnen och en mössa till Lovisa. Kom hem vid sju och då blev det mys, barnen åt godis men jag och T höll oss till ost och kex=)

Ja det var en liten uppdatering om dagen;) Puss puss<3



Perfekt

Kommer bli en perfekt dag idag! Får vi hoppas=) Humöret på barnen är väl det som styr ;) Haha! Kanske kan bli något shoppat också.... ;) Uppdatera senare

Dagen


♥ Fått massa pluggat. På mysigt café dessutom.
♥ Spelat bandy med Sam.
♥ Ätit god mat.
♥ Varit på promenad, 80 minuter.
♥ Myste sista stunden av idol med Lovisa.

En Dagens

Humör: Bra!
Hår: Uppsatt.
Klädsel: Innan promenad. Svart klänning,  grå strumpbyxor.
Bästa: Min humor!
Sämsta: Inget dåligt.
Roligaste: Jag!
Tråkigaste: Skriva referenser.
Låt: Rihanna - Te Amo.



Ja

Nu ska jag gå och sätta mig på gröna lyktan och plugga. Kaffe och en macka och massa plugg. Låter väl bra? Wiiieee så roligt ;) Nu borde jag gå. De öppnar ju 10. Puss!


Jag undrar vem denna kille härmar;)

Ingen bra dag

Har en riktigt dålig dag idag...Eller dagen är inte dålig men jag känner mig blääää. Känner mig så enormt ful och fet och ja allt med mig och hur jag ser ut är bara fel. Alla har väl sådana dagar, annars är jag väl ensam. Jag har haft en riktigt stressig dag och saker har inte gått som jag tänkt mig.

 


Ren glädje.

Ligger på minus

Rent tidsmässigt talar vi om. Vaknade med huvudvärk. Känns alldeles underbart när man ska plugga hela dagen lång. Knapprade panodil och tagit ett bad så nu hoppas vi att huvudvärken försvinner=) Det är ungefär så långt jag hunnit, just nu torkar jag. Allt för att fördröja tiden jag inte har...

Men nu ska man vara positiv! Det kommer bli en strålande dag och jag kommer få otroligt mycket gjort;) Bäst jag sätter fart!


Måndag

Yes måndag idag. Val igår. Röstade. Hjälpte inte mycket. Det värsta var ju sverige demokraterna. Illa, jävligt illa.Fruktansvärt illa! Det är min åsikt!

Idag då? Pluggat, välbehövligt kan man säga. Men långt ifrån klar. Varit med Lovisa på staden som handlade kläder. Hon hittade riktigt fina kläder och var supernöjd=) Hittade lite till Sam med han fick inte vara med och välja idag;) Sen blev det mera plugg. Ja det är väl det hela.




Soffmys

Lördag idag. Dock en seg lördag. Var nämligen ute igår och är väl inte på topp men inte dålig bara seg. Fick sova till 12 så inge synd om mig inte=) Hade kul igår kan jag även tillägga! Dagen har spenderats mest inomhus på grund av vårt härliga väder. Men vi har haft de mysigt. Myset är ju fortfarande igång. Här ser vi på dansfeber jag, Sam och Lovisa. Någon kommer nog somna strax. Men ska vi kramas fick jag order om!


Sug

Jätte mogen rubrik eller hur!? Men de skiter jag i! Vad är de som suger då? Jo pluggandet suger riktigt idag! FY FAN! Kan spy ut hur mycket skit som helst nu men det är väl inget trevligt att läsa. Så jag lägger ner för idag!

Strömavbrott

Ja det råkade vi ut för i lördags morgon. Det i sig är ju inte så farligt OM inte det förbannade strömavbrottet hade förstört mitt modem! Trasigt modem = Inget internet och ingen hem telefon. Det går verkligen hand i hand när man behöver plugga och leta artiklar på nätet...Sen ska jag väl erkänna att jag saknat att blogga, läsa bloggar, kolla mailen och fb osv. ;)

Jaha snabbuppdatering då!

Fredag:

Var ju i karlstad, åt givetvis jätte nyttigt mat...host, host. Köpte lite mer kläder men denna gång var det Tony för de flesta köpen. Trevlig dag var det i alla fall.

Lördag:

Ont i mitt lilla huvud, biverkningar är ju för härliga....Var och bowlade med mina två killar och jag var faktiskt inte riktigt så dålig som jag brukar. Jag suger på bowling men kul är det!

Söndag:

Lovisa kom hit och då blev det kaffe med  Anne-Li. Det var lika trevligt som alltid! Lugn kväll framför tv:n.

Måndag:

Lovdag för Lovisa och vi alla var lediga! Härligt! Vi var till badhuset och L hade med en kompis. Tony var med tjejerna och jag och sam spenderade den mesta av tiden i vattenkanan. KUL!

Tisdag: Föreläsning den otroligt givande tiden ett till fem men vi fick sluta tidigare och det uppskattades.

Idag:

Föreläsning och plugg. För vad kom idag jo modemet, hur skulle jag annars kunna blogga ?;) Ja just nu sitter jag och bloggar och slö tittar på idol med L snart ska jag lämna T och L för att gå och umgås med min syster.



Samuel äter tårta dagen efter sin födelsedag=)

Inte som planerat!

Härlig morgon! Hade planer för dagen. Plugga, plugga och återigen plugga. MEN det blir inte så. Tar en ledig dag har ju ingen föreläsning och då ska jag istället passa på att umgås med de jag älskar! Prinsen skulle ju varit på dagis men idag tar vi ledigt!

Vad har vi för planer då? Ja vi åker in till karlstad och hittar på något! Ska ändå byta storlek på en tröja jag köpte till Tony. Nu kan han ju testa istället=) Sen vet man aldrig vad som händer! Men de brukar bli mysigt!

Något jag ska göra innan vi åker eller alternativt i Karlstad om jag inte hinner innan är att köpa en kopp kaffe. Hade inget hemma idag. Det är inte bra. Juice är inte min grej. Nej nu kanske man skulle fixa till sig. Puss!


Fika och shopping

Tog bussen i morse till Karlstad för att träffa Sabina för att ses och ta en fika! Var ju ett tag sedan men vi får se till att det blir oftare. Vi pratade snabbt bort ett par timmar på espressohouse. Drack en underbar vanillalatte också, en kaka kan ha slunkit ner trots att de inte borde det!

Vi tog en runda på stan och jag hittade en jacka och den fick följa med hem. Gillade den verkligen. Ett par skor jag tittat på ett tag och velat ha så de fick också följa med mig hem. Jag är nöjd med mina köp. Väldigt nöjd!


Dålig flickvän?

Myskväll med film pågår just nu. Problemet är bara det att det inte är min typ av film. Actionfilmer är inte riktigt min grej. I över en timme har jag tittat utan att ta upp datorn men orkade inte mer än så;) Så nu sitter vi i soffan, en inne i datorn och en i tv:n. Inga pluspoäng på flickvänsfronten inte ;) Haha nej då han älskar mig ändå;) hehe.

Nej nu ska jag lägga bort datorn och försöka mysa lite till filmen, Håll tummarna för att jag inte ska somna!

=)

Sitter i soffan men datorn i knät och slö kollar på idol, inte behövt ta upp skämskudden/filten/täcket än i alla fall men det kommer garanterat. Det brukar ja vara så;) Eller så blir det så illa att man måste byta kanal eller stänga av ljudet.Saknar min sambo som borde sitta i soffan och mysa enlig min mening. Det blir ju lite svårt när han jobbar till nio dock.

Haft en bra dag har ju firat lillasyster. Jag och Sam gick in i hennes rum när hon sov med en dammsugare/ punchrulle med ett ljus i, paket och sjöng för henne! Hehe hennes min när hon såg dammsugaren med ljuset var kul! Syrrans present var sjukt rolig och när han öppnade den skrattade vi alla! Haha! Bra Camilla!


En till bild på födelsedagsbarnet!


16

Grattis till min älskade syster som fyller år idag!


Kalas

Igår så fyllde ju världens bästa kille år. Kalas hade vi ju för stora killen men inte nog med det för när kalaset var över så skulle vi på kalas för en supersöt 2 åring! Här kommer lite bilder från min älsklings kalas igår!


Sång och paket på morgonen! Ser väl nöjd ut?


Börjat öppna de fina paketen!


Så här snygg var killen!


Syster Lovisa kom självklart och firade sin lillebror.


Kul att blåsa i dessa!


Så här såg det ut när alla gått hem. Jag hade möblerat om lite=)


Här har mamma städat lite åt sin prins!

Idag hade vi också kalas för Sam och erica för släkten. Så det har varit mycket kalas nu;) På tisdag ska syster firas!


GRATTIS!


Idag fyller mitt hjärta 3år! Kalas och massa presenter hela dagen så nu sover han så sött! Älskar dig min underbara prins! Tiden går så otroligt fort!


Bilder från dagen kommer imorgon!

Underbar dag


♥ Jag och Sam har myst med den sötaste systersonen idag.
♥ Samuel har tagit dagisfoto idag och var självklart skitsnygg.
♥ Namnsdag för mini.
♥ Promenad på ca 90min.
♥ Varit med mamma och handlat med mer.


RSS 2.0