BLÄ

Åhh Michaela vill verkligen åka med bussen klockan 9 och göra den där jävla helvetes kuk tentan... Ja där ligger ribban..:P Idag tänkte jag låta bli att spilla ut en halv stor kaffe från pressbyrån. Dessutom hade jag locket på....Tur att jag var utomhus.


Reagera mera

Första reaktionen blir oftast otroligt stark. Men som sagt inte mycket att göra åt. Det är så det ska vara. En helt normal och naturlig reaktion.

Ja onsdag är det idag och jag har spenderat tid i karlstad. Så här kan det se ut då:

Inte tagen idag men så här var det idag med.


Ska in imorgon med och sitta och fixa en tenta hade jag tänkt. Tjoho så kul ;). Kaffet köps ALLTID på pressbyrån. Varför? Jo jag tycker allt kaffe på universitetet smakar blä. Kan inte dricka det. Det borde inte få kallas kaffe....

I helgen som var blev det inte öl som det alltid slutar med när jag ska välja på bolaget. Jag har svårt för att välja tuggummi så jag kan berätta att jag tog en av varje cider. Haha...Färgglatt ju!


Här har vi en av alla cider som mättade mig i lördags....;)


Och nu när jag ändå är inne på goda saker så måste jag ju slänge upp en bild på en ny favorit!

Den är riktigt god den här...Nyttigast har talat.


Ja kaffe,cider och choklad är väl inte fel....


Hm

När det passar alltså....bra att veta.

Söndag bakis?

Det är fan inte schysst att klockan två när man går ut från krogen så blir klockan plötsligt tre. Måste ju sooooova länge dagen efter. Jag kom hem halv fyra enligt den nya tiden och det blev inget statoil. Åt ju både godis och bollar och lite tacos under kvällen. Tydligen åt jag väldigt lite tacos och hade alldeles för lite sås på ;) Haha! Sen mättade alla cider med. Men jag är inte ett dugg dålig utan bara trött.

Så hade jag kul? Klart jag hade, det är sällskapet som gör det! Fick sova till tolv med så jag fick allt godkänt med sömn med.

Kvällen bästa: Sällskapet givet...Så många skratt!

Kvällens sämsta: "Folk" som öppnar käften vid fel tillfälle.....

Söndag lugnt och skönt. Fått bra sällskap med! Både jag och mini! Nu ska jag se film och äta massa onyttigt!





Rubik?

Mysig morgon. Frukost och mys är aldrig fel. Tog disken medans jag väntade på mitt kaffe. Kaffe är alltid gott. När jag hat bloggat tänkte jag hoppa i badet men just nu är det upptaget då barnen badar. När dom badar ihop så är hela badrummet pissblött så jag får väl lite och göra innan jag kan hoppa i badet.Senare ska vi ut i solen. Titta på när mini cyklar, L lär nog dra till en kompis.


Dagens kopp!


Dagens frukost. Ja för mig. Gott!



Jag har ett problem...Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll????!!! Det är jobbigt faktiskt...Väldigt jobbigt. Förslag någon??? Ja jag gillar spontant som sagt ;). Förra helgen gick vi ju inte all in heller så vi ska ta igen det... ;)

Nej dags att jaga upp barnen ur badet så jag kan ta ett snabbt bad. Jag älskar att bada!






Underbart!

Najs! Japp jag är som alla andra som bara måste kommentera vädret. Det är ju underbart med sol! Kollade nyss igenom massa bilder i datorn och förra sommaren var jag rätt brun...Dags att sola! På sjukt bra humör är jag med men det är i och för sig inte så konstigt.

Lite mer färg än nu....


Planer för dagen? Barnen är lediga och ska vara hema med T och jag ska iväg och plugga ett par timmar för att sen träffa min underbara. Jag har ju fått fler underbara/snyggingar så nu vet jag inte riktigt om man hänger med på vem jag menar. Inte lätt alla gånger... ;) Sen brukar jag inte skriva ut namn på de jag inte frågat.

Pluggandet kommer ske på café gröna lyktan och jag har planerat att skriva minst fem sidor innan jag ska träffa snyggast. Men innan det ska jag fixa frukost till barnen, duscha och fixa mig. Så att vara på gröna lyktan kl tio känns rimligt.


Det här var inte igår...Så söta. Känns konstigt att se mini med napp!



Nej nu lär jag väl sätta lite fart kaaaaanske!



Gillert

Giller när det blir spontant. Varför sitter jag då i bh och trosor än? Jo jag har faktiskt badat, fixat håret och allt smink är klart. Allt utom utom kläderna... ;) Why? Testa att ha på er kläder på en lördag när mini äter choklad (lördagsgodis) och lyckas att inte få en mysig kram med choklad överallt. Man gör det en gång sen lär man sig. Men nu ska jag faktiskt fixa de sista! Pöss!

Haha! Självklart inte...

Haha fick frågan om min bild i förra inlägget. Närmre bestämt om jag var naken på kortet. Nej jag har en klänning på mig men jag tittade själv på bilden och det kanske inte riktigt syns. ;)

Idag är jag trött, ville inte gå upp när klockan ringde. Fy... Jag vill bara sova men det gå ju inte... Mini ska vara på dagis om ett tag och jag ska mot bussen. Så jag borde ta och göra det sista. Lite smink och en hårborste genom håret. Nu ska jag tydligen fixa barnens hår  med sprayfärg...

Puss


Gårdagens idag....

Fredag. Haft en riktigt kul fredag. Dock har jag en envis huvudvärk som håller i sig...Värst är det på morgonen. Nu på kvällen är den borta som tur är.

Haft en riktigt mysig kväll med mini. Han är för go...Lik sin mamma med andra ord...Väldigt lik faktiskt, han är nämligen lika knäpp som mig med ;).

Skriver väldigt osammanhängande men det är så det är ibland.

DAGENS MICHAELA



Ja det var igår som jag skulle uppdatera detta inlägg när hela datorn fick ett spel och varnade för det ena, andra och det tredje... Hela datorn låste sig och jag som är så teknisk funderade en sväng på att kasta ut den genom fönstret....

Som tur är finns det dom som är duktigare än mig och idag funkar den felfritt... Nej jag är inte blond....



Jo

Sen sist? Härliga dagar. Mycket mys. Kaffe med två snygga tjejer. Lek i lekparken flera dagar och alltid med bra sällskap. Kaffe med mina fina systrar. Kaffe med min fina mamma. Karlstad föreläsningar och pressbyrån kaffe. Karlstad och träffat finna S och hennes fina bebis.

Idag har jag pluggat lite. Träffat syster. Klippt. Gjort mig illa på ett kylskåp....Ja jag lyckas med allt.




Min vackra mini som driver sin mamma till vansinne med sin dåliga musiksmak.

RSS 2.0