Hej

Ja det är varmt och skönt ute men just nu tar jag en paus från solen. Lillen ligger och sover, T handlar jag lyssnar på musik och bara är! Dagen har varit bra men känner mig lite låg :/ vet inte varför... Men vi har myst mycket så det är bra!

Frukost på ejes, lekt i lekparken i stan, Sam har badat i poolen=)

Sen? Bada? Jo tror det=)

Måste lägga in bilder på datorn....Tråkigt utan bilder!

Söndag

Underbar dag!

♥ Badat i skymnigen
♥ Sov mitt på dagen (somnade när jag la Sam)
♥ När vi vaknade gick vi till mamma och bada i poolen där Lovisa redan var och badade
♥ Solat
♥ Varit ute och cyklat med Camilla
♥ Fixat Camillas hår
♥ Druckit kaffe med Camilla och Markus
♥ Myst och käkat med min underbara sambo på balkongen

Ja det är väl dagen i stora drag. Lovisa åkte hem till sin mamma på eftermiddagen men kommer igen nästa söndag=)

Så kör vi en dagens!

Klädsel: Massa olika bikini, kjol och topp, byxor och topp=)
Hår: Uppsatt
Humör: Bra!
Låt: Lilla snigel
Bästa: Barnen
Sämsta: När mamma andvände mig som skydd för att slippa bli blöt
Roligaste:
När Erica Spruta ner mamma med vattenslangen
Mat: Sallad nu på kvällen (för varmt att äta)
Dryck: Kaffe

Hej!

Ja tänkte blogga lite om dagen igår. Det var ju en riktigt toppen dag. Började med att sitta på balkongen i solen och äta frukost för att sen fixa iordning oss för att cykla iväg till skymmingen för att bada=) Tog med oss lite loka och goda bananer till mellanmål och så var vi ute där ett par timmar och bada! Sam tyckte det var lite kallt och Loivsa med, det var faktiskt jag som doppade mig först ;)

På vägen hem stannade vi till och tog oss en glass. Sen hem och äta lunch ( på balkongen) och lägga en trött Sam ,efter lunchen. När han vaknade sen var det inte långt kvar innan vi skulle åka upp till T:s mamma och pappa och grilla! De hade fyllt poolen så barnen badade och vattnade massa blommor. Sen åt vi grillat och det var otroligt gott och till efterätt jordgubbar=) Sen kan jag säga att det var kväll så något mer hann vi inte med ;)

Nej nu ska vi äta frukost innan vi ska iväg och bada Puss o hej <3

DAGENS

Dagens

Humör: Bra=)
Klädsel: Blå klänning med vita prickar och blommor
Hår: Utsläppt och lite lockigt
Mat: Korv med Bröd
Dryck: Vatten
Roligaste: Sam iklädd endast sandaler och dregellapp=)
Bästa: Att Lovisa kom idag!
Låt: Cartoons- Witch doctor
Planer: Sitta och mysa på balkongen
Sämsta: Att jag inte hittade några fina blommor till blomlådan..

Fredag

Sitter här och gäspar ikapp med mig själv..Har varit en lång och bra dag men vi håller tummarna för att killen ska sova längre än till sex imorgon=) Dagen har sprungit iväg först med en massa måsten och sen en massa mys.

När Lovisa kom hem så slängde hon och Sam sig i poolen hemma hos min mamma. Själv tittade jag bara på idag;) Sen hem för att fylla på med lite frukt innan vi gick till lekparken och lekte (Bilder kommer). Efter ett tag begav vi oss hem för att stoppa lite mat i magen. Extremt lat mat idag! Nämligen korv med bröd som vi åt ute på balkongen=)  Min sambo ska ha ett jätte tack för att han fixade golvet på balkongen idag trots att han egentligen inte hade tid! Skitsnyggt blev det TACK ÄLSKLING!

Nej nu ska jag se till så Lovisa kommer upp ur badet;) Puss o hej <3


Slut

Ja jag känner mig helt slut men det är inte så konstigt för den här dagen har varit full från början till nu ;) Dagen började som vanligt väldigt tidigt ( klockan 6 ) upp och grejade innan vi bestämmde oss för att dra till järnvägsparken och leka med bus. T köpte med kaffe från pressbyrån så vi skulle piggna till ( kl 8)..Sam fick nöja sig med drickyoghurt! Kom hem vid kvart över 9 och skulle möta syster för en promenad med hunden för att sen knalla till stan och vi besökte många ställen ojoj...

  • Skinncentralen ( E köpte en jätte snygg björnborg väska)
  • Hildas (letade present)
  • Jysk (köpte vaxduk och ljus till balkongen)
  • Bjelkes (hittade inte det vi sökte, gräsmatta till balkongen)
  • Coop
  • Granngården
  • Kings road tattoo
  • Bergqvist ( köpte sandaler till Samuel)

Sen var det dags att gå hem Sam skulle ha lunch och sova och T skulle ta det lite lugnt innan jobbet. Jag och Erica skulle plocka fram hennes pool + vattenslang ur förrådet. Sagt och gjort fixade och gjorde rent den. E fyllde den medans jag sprang och fixa present plus att jag gick hem och fixade lite lunch mackor till oss. Sen tog vi en promenad med King innan vi skulle iväg på kalaset. precis när vi var på väg in hade våran pappa kommit för att hämta oss. Så firade vi pappas fru som fyllde 40 år idag GRATTIS! Åt god smörgåstårta och tårta=) Väldigt trevligt!

Direkt när vi kom hem hoppade jag, Erica och Sam i poolen och badade hur skönt som helst! Plaskade en bra stund sen när vi var klara promenerade vi till maxi för E behövde handla. När vi kom hem var det nästan sängen direkt för Sam..han var lite trött....hehe=) Och här är jag nu funderar på att sätta mig och mysa på balkongen. Vill att min sambo ska sluta jobbet nu....

Puss o hej <3


Underbart!

Ja det är vädret minst sagt idag helt underbart! Dagen började klockan 6...lite för tidigt för min smak men tydligen inte för Samuel;) Myste tittade på disney och käkade frukost innan vi gick ner och våldgästa lilla syster Erica och tvingade henne att gå upp halv 9...Hon skulle sova till 10 minst men så blev det ju inte ;) Drack lite kaffe i solen och lekte med Sam och en liten promenix med king. Sen iväg till Tonys jobb för att köpa en avsvalkande glass, twister är min nya favorit! Efter det bar det av till lekparken. Sen hem för att äta lite lunch. Och nu sover inte en sötis utan två. Sam i sängen och Erica i soffan! Gud så söta de är!

Hade planer på att åka ut till skärgården och bada när de vaknar men det ser yt som solen gått i moln =( Men vi får se hur det blir! Träffade Lovisa på fritids när vi skulle till Tony och handla och hon var på superbra humör för fritids skulle ut i skärgården och bada=) Det om någon är en liten fisk som älskar att bada! Hoppas vädret håller i sig så det är fint när hon är här så vi kan åka ut och bada!

Puss o hej <3

Trött och glad!

Shit jag är sååååå sjukt trött men humöret är ju på topp iallafall! NU ska vi äta frukost sen ska vi ut i solen!

Hej!

Då var det lördag fast det känns som fredag men det beror ju på midsommar=) Och vad gjorde vi igår? Jo Sam och jag var nere hos mamma, Stefan och syrrorna där vi myste och  åt god mat! Glass och jordgubbar fick vi också i oss. Tack mamma för den underbart goda maten! Lovisa var hos sin mamma ochTony jobbade tyvärr mellan 14-19 . Men han fick ju midsommar mat när han kom hem iallafall=) Kvällen spenderdes med Älsklingen och syster (Camilla) Mysigt! Men gårdagens mest använda ord var: gud vad mätt jag är!

Idag har det varit segt, riktigt seg men jag har varit lite halv nyttig och tagit en promenad med min underbara, söta, vackra, snälla och fantastiska lillasyster Erica!


Nu blir det mys med Samuel=)


Underbara barn!


 
Lovisa innan skolavslutningen! Såååå fin!



Tur att det finns giftfria pennor som går att tvätta bort! Söt

Torsdag!

Oj vilken dag, haft fullt upp från tidig morgon. Men det gillar vi! Började med att jag fixade det jag skulle imorse för att sen komma hem till godingarna som  åt lunch. Sen kom syster som hade problem med sitt msn som vi försökte lösa men inte med någon framgång.

Loivsa drog iväg till en kompis vid 13 och kom inte hem försen det var mat vid 17 och under den tiden hann jag och Sam gå ut och leka lite i regnet..Men lillen var inte så road så då gick vi in och lekte istället!

Behövde gå till affären men kunde ju inte gå eftersom L kunde komma hem närsomhelst så då kom söta lillasyster upp och passa Sam medans jag sprang iväg och handla. När jag handlat var de dags att fixa mat, pannkaka så Barnen var riktigt nöjda=) Erica med för den delen! Tack till Erica som lekte med Sam medans jag stekte pannkakor!

Medans jag stod och gjorde fler pannkakor på löpande band så kom  Camilla och åt pannkakor och sen dök pappa in och min mamma med. Mamma åt också pannkaka men hon fick tyvärr steka massor av pannkakor för Sam behövde bada eftersom en blöja inte höll tätt...Fick hjälp av syster med Sams badning så jag hann och fixa kaffe och diska.

Sen har inte Samis varit på något toppen humör för han sov bara middag i 30 minuter så han var riktigt butter idag men såååå söt när han är sur ..hihi. Han ville inte sova nu ikväll heller trots att ögonen gick i kors, men det tog inte så lång tid innan han stängde sina blå.

Nje nu ska jag gå och hålla Loivsa sällskap i barnprogramens värld! Puss o hej <3

Regn

Fan för vädret....Jävla regn.... Jag vill ha rikitig sommar så man kan ta cykeln ut till skärgården med barnen och bada! Vill kunna sitta och sola och leka i lekparker. Slippa jackor och tjocka tröjor. Men då får det ta och bli bättre väder först! Tiden tickar och snart ska jag ut i regnet, medans de andra är hemma och myser.

Morgonens

Humör: Bara bra=)
Musik: Radion, The voice!
Klädsel: Svart stickad klänning, svarta strumpbyxor, skärp
Frisyr: Uppsatt
Frukost: 1 grov macka med kaviar
Dryck: Vatten men ska snart dricka kaffe=)
Planer: Möte
Bästa: Min söta underbara goa sambo!

Nej dags att gå....

 
Sötnosarna förra sommaren!

Hej

Dagen har varit riktigt riktigt bra. Är på sjukt bra humör=) Det kan jag tacka Charlotte för! Världen bästa, sötaste och underbaraste människa! Kom hem från Charlotte för ett tag sen så kvällen har varit riktigt bra! Sen har de hänt lite andra grejer tidigare under dagen som gjort mig på väldigt bra humör! Men det får bli allt för ikväll för jag har en del att göra innan jag ska krype ner i sängen. Puss o hej<3


Nöjd

Två kvällar i rad har jag rensat allt från kökskåp till stora garderoben, jag är sjukt nöjd! Finns ingen bättre känsla än att det blir rent och att få kasta massa saker som bara ligger och skräpar plus en vända till förrådet ( det stod Tony för) Tack älskling! Nu blir det en kopp kaffe och en film=) Puss o hej <3


Söndag

Så var det redan söndag och jag är hur seg som helst trots att jag fick ta igen lite sömn här på förmiddagen! Sitter här med kaffekoppen i högsta hugg och hoppas på att piggna till. De andra då? Samuel ligger och sover som en stock men det är inte konsitigt när man går upp 5.20 ;) Lovisa är ute och cyklar för full rulle.

Igår var det en riktigt slapp dag, Och så var det ju lördag så då blev det lite gott också;) Jag gjorde jätttegod mat igår! Nämligen kycklingenchiladas, hur gott som helst! T gillade och har nu denna mat som favoriträtt. Då är det kul att laga mat! Vad åt jag för sötsaker då? Jo eftersom jag inte ska äta godis på en månad så vart det glass, jordgubbar och chokladsås. Vart däremot redigt sugen på chokladen Lovisa hade köpt, Marabous nya choklad med jordgubbitar i=)

Och vad händer idag då? Inte mycket inplanerat här inte det ända jag vet är att jag snart ska cykla til maxi och handla.


Oj vilken dag!

Ja sitter och slappnar av och passar på att blogga shit vilken dag! Dagen började klockan sex så lillkillen bestämde att det var morgon. Bara hoppa upp och in i tv-rummet för att kolla på disney chanel. Väckte de andra vid sju för att de skulle hinna med allt de hade att göra. Fixade iordning mig själv och Lovisa som var/är  hur vacker som helst! Älskar hennes avslutningsklänning! Dessvärre var det ju piss väder men Lovisa var lika glad för det=) Lovisa gick till skolan och T fixa Samuel.

Jag hade lite möten opch grejer som jag var och fixade med för att sen möta upp Tony och Sam för att gå till kyrkan för att kolla på Lovisas avslutning. När den var klar begav sig T, L och S hem för Sam skulle sova middag och T och L skulle passa på att mysa och fira skolavslutningen med lite glass, jordgubbar och chokladsås. Jag däremot stannade för att se min vackra lillasyster ericas avslutning, hann tyvärr inte stanna til slutet för T skulle börja jobba 12.30.

Sen har det hunnits med en hel del Lovisa har varit och lekt med en kompis ( i omgångar) Vi alla var nere hos min mamma och hälsade på. Lite mys i soffan och massa lek och bus. Så nu är jag helst slut och ska gå in till Lovisa och se på tv:n och bara ta det lungt!


Så otroligt fin!

Onsdag

Hej hej tiden springer iväg och jag känner att jag inte riktigt hänger med! Borde ta och varva ner, helt enkelt bara slappna av men det är ju inte min starka sida. Det är faktiskt något jag måste jobba på. Jag är ju en ganskla rastlös person som har svårt att sitta stilla... Så idag har jag som vanligt fått mycket gjort!


Idag har jag:

  • Fixat och gjort alla papper klara
  • Tagit viktiga beslut
  • Haft underbart besök av och barnen
  • Varit ute i regnet och lekt med Sam
  • Promenerat till Maxi med söta lillasyster Erica


Och så kör vi en dagens:


Humör:
Bara bra
Klädsel: Jeans, svart tröja
Låt: Har faktiskt inte lyssnat på musik idag :O
Bästa: Besöket=)
Roligate: Erica på maxi....Haha
Sämsta: Stressen i morse
Tips: Lär av dina misstag
Dryck: Kaffe


Jag och söta Erica=)


Godnatt

Det har varit en mini blogg paus men det har sina anledningar, har inte mått så bra. Huvudvärk och grejer... Så nu ska jag  bädda ner mig i sängen och vakna på strålande humör utan huvudvärk imorgon hade jag tänkt!


Bloggtid = sovtid

Ja som rubriken talar om så blir det en del bloggande när lillen sover ;) Dagen har varit bra dock känner jag mig långt ifrån hundra men vi får hoppas att mitt taskiga humör och min huvudvärk försvinner fortast möjligt!

Något som irriterar mig, kan inte vädret bestämma sig? När jag och Sam gick ut för att leka var det fint och varmt men bara efter en halvtimme var det kallt och molnigt och ännu senare när vi gick hem för att fixa lunch började det regna...

Irriterad på att det finns massa saker att göra men jag har verkligen noll i engergi.....Nej nu får det vara slut på klagoinlägget! Puss o hej <3

Underbara lördag!

Underbara lördag! Ja vart börjar vi? Sam sov faktiskt ända till kvart över sex WIIEEEE!


Dagen har mest spenderats utomhus i lekparker och hos min mamma=) Har ätit onyttigt men det är ju det lördagen är till för! Så idag har jag ätit kebabtallrik och ätit glass med jordgubbar! Har varit en riktigt bra dag med andra ord!

Dagens

Humör: Bra=)
Mat: Kebabtallrik
Godis: Glass
Roligaste: Samuel när han låtsas sover och snarkar=)
Bästa: Min älskade sambo
Sämsta: Smådjur i jordgubbskartonger
Låt: Beyonce - Halo
Tips: Våga chansa
Person: Erica


Hejsan!

Det blir en tidig kväll för mig eftersom mini vaknat vid fem två dagar i rad nu och jag gissar på att han slår upp ögonen  den tiden imorgon också. Hoppas att jag har fel ;)

DAGENS

Klädsel: Jeans, svart topp, vit cardigan
Humör: Bra men trött och lite stressad
Roligaste:
Haha många skratt idag
Trevligaste:
Besök av min två kusiner
Mat:
Tomat- och oregano köttbullar med pasta
Låt: S
ommartider (Sams nya favoitlåt)
Tips:
Bjud på dig själv (inte bokstavligt då, hehe)

Puss o hej <3


Trött och ont i magen



Ja det lät väl som en underbar rubrik...Fyfan alltså funderar på att lägga mig i soffan och dra en filt över huvudet...Känns som om det inte blir något cyklande idag=( Nä jag är för trött för att blogga får inte fram en normal mening... Hörs imorgon istället! Puss o hej<3

Onsdag

Här sitter man härligt slut efter en promenad med stavarna=) Dagen har varit riktigt bra och jag är riktigt nöjd!!! Med vad väntar jag med att berätta men det kommer! Ja lite av det jag gjort idag är:

♦ Torkat köksskåp
♦ Dammsugit
♦ Skurat
♦ Städat badrum
♦ Haft besök
♦ Lekt med Sam
♦ Promenerat

Känner att jag fått rätt mycket gjort så jag är nöjd! Så imorgon hoppas vi på vackert väder så jag kan vara ute med Samuel hela dagen! På tal om Sam så har han en mjaauu period..hehehe alla djur säger mjaauu och när han ska va go säger han mjauu och när han ska sova låter det mjaauu haha lättare sagt mjaauu nästan hela tiden!

Bilder från fastingen!


 PÅ VÄG NER FÖR ATT ÅKA KARUSELL! KLICKA PÅ DE SMÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM STÖRRE!

           
Så här kul har jag när jag sitter själv ;) Tur att man roar sig själv på lördag kvällen när lillkillen sov och sambon spela poker.

    

RSS 2.0