Delmål avklarat! =)

Yes nu har jag nått mitt första mål och är på väg mot mit slutgilltiga. Äntligen... Kan tydligen om jag vill.
 
 
 

Bloggen är lösenordsskyddad

Ja en liten stund till i alla fall ;) Finns ju sina anledningar kan vi ju säga, men det ärt inte något farligt tycker det var rätt kul själv faktiskt. Jag bjuder ju på mig själv i alla fall.
 
Tänkte låsa upp den igår men jag vet inte än måste gå igenom den lite i så fall ;) Finns ju lite allt möjligt och alla möjliga bilder i den här bloggen...
 
Fröken fantastisk väntar på sällskap... sätta på lite kaffe...
 
De roande bilderna fortsätter ;)
 
 

Ego

Ja jag vet att jhag uppfattas som otroligt ego när jag lägger upp bilder på mig själv hela tiden och nej det är inte för att jag tycker att jag är så jävla snygg inte. Men det är helt ok om ni som vill tro det tror det. Alltid roar det någon. Mina nära vet i alla fall och förstår mig fullt ut. 
 
Ja vilket bloggämne.
 
Midsommar igår. Åt alldeles för mycket av min mammas goda mat, och pajen t hade gjort var sjukt god. Är fortfarande mätt ;) 
 
Men nu ska fröken fantastisk planera dagen

Klaga

Idag känner jag mig trött och blä. Ibland är det så. Jag har 100 grejer att göra men noll lust. Måste försöka ut och valla mitt fett sen med. Var ute och gick igår, det var ju ett tag sen kan jag säga... Jag måste bli mer motiverad. Hur gör man ;) Gå mer klaga mindre kanske. Bara så trött på att det står stilla så att säga. ca 4 kilo kvar till mitt mål. Sen får vi se om jag trivs med det annars är de ju bara att sätta nytt mål.
 
Ja ett riktgt strunt inlägg

Bakom mina solglasögon

Solen fortsätter att stråla. Underbart. Speciellt nu när jag har mina solglasögon ;)
 
Gårdagens bild
 
 
 
 
 
Dagens bilder.
 
 
 
 

Massa bilder

 
 
en massa bilder
 
 
 
 
 
 
 

Fy fan vad hon är bra!

För hon har tagit studenten! Fy fan vad hon är bra!
 
 

 
Så stolt <3
 

Idag är ingen vanlig dag

Men mer om det sen. Nu är mitt perspektiv. Har haft fullt upp. Vaknade av att mamma ville ha en plåt ;) Sen dess har vi fixat och ordnat... ;) Sen fixat lätt lunch till barnen.... 
 
 
Så här har jag gått runt sen halv 8. Snyggt värre... Kan vara dags för dusch, smink och klädsel. Idag tar min vackra syster studenten!

Varning för ett ytligt jävla inlägg

Ja så den som inte vill läsa borde sluta nu. Jag är ytlig ibland. Så enkelt är det. Dock är jag tyvärr mest fokuserad på att hitta alla fel hos mig själv. Jag har kommit en bit på väg med vikten men vill ner ca 5 kilo till. Det är inte livsviktigt men jag känner att det är något som kanske kan göra mig lite mer nöjd med mig själv. En del saker kommer jag inte bli nöjd med om jag inte lägger mig under kniven. Finns två saker jag lätt skulle kunna åtgärda med hjälp av den metoden men inte riktigt än. Ingen op innan jag fyller jämt. Ibland blir jag trött på mig själv som är så ytlig och jävlig men jag är inte mer än människa jag heller. 
 
Jag borde fokusera på massa andra saker som är viktigare men det är inte alltid så enkelt. Men för att nämna något jag är nöjd med för att visa att jag inte bara ser fel så kan jag säga att jag gillar mitt hår, min ögonfärg och mina läppar. 
 
Ja lite tankar idag om ytliga ting.. 
 
Sliiiiten

RSS 2.0