Vad säger man när orden tar slut

Ja det kan man verkligen undra. Det beror givetvis på person och relation. Vissa behöver man inte ens säga något till för de vet så väl vad man menar/känner. Medans tysnaden som kommer i brist på ord känns fruktansvärd i andra relationer.

Min stora svaghet är att jag jämt analyserar allt. Det är inte till min fördel. Överanalyserar. Men jag brukar fråga saker rätt ut och får oftast svaret att mina analyser är felaktiga. Men vad är det som säger att personen/personerna faktiskt är ärliga. Om man tittar på handling och ord så borde det inte vara så jävla svårt. Problemet är bara att man inte är objektiv. Man vill tro på dom man tycker om. I alla fall jag.

Man skulle väl kunna säga att jag är i en svacka just nu. På så många plan. Sen stänger jag in mina känslor och väljer att le så ingen ska se. Men jag vet att de som är nära ser. Jag kommer prata med de närmsta när jag känner att jag orkar.


Med dig behöver jag ALDRIG göra mig till ♥



Fan vad bra det är att blogga mår redan bättre. Vi är fler som har en jävla pissdag ;)

Egot fortsätter

Men innan vi bjuder på snygga bilder på mig så ska vi lägga upp en eller två bilder på en annan snygging.


Det räcker ju med att se bilden för att se att det här är en underbar människa som passar mig perfekt. Lika knäpp som mig.


Skulle ju gärna vara lika brun som den här snyggingen kan jag säga....Jag lär steka som fan...


Kan ju lägga upp en utan muggen i mun med ;)

Sen skulle jag bjuda på någon "fin" bild via sms men pengarna var slut men här kommer en eller två. HAHA!


Man ser lite trött ut utan smink... ;)


Den här klänningen syns kan jag tala om. Färgchock. Passar mig med andra ord ;)


Ego

Så jävla underbart! Klänning i solen. Blev lite utskrattad när jag tod liiiite egobilder förut. Bjuder på tre. Vi kan väl säga att jag bara tog tre bilder totalt... ;)






;)

Kommer säga som alla andra. Underbart väder! Helt otroligt skönt. Tog grillen och grillade korv på gården. Det var supermysigt och med underbart sällskap blev det ännu bättre.


Så varmt och skönt!

Jag har lekt lite nyttig nu i dagarna. Gått till picasso och tillbaka i två dagar. Det kändes idag vill jag lova. Igår var det inga problem;) Idag trodde jag benen skulle gå av... Men jag kanske blir snygg sen ;)


Bild från promenaden.


Och en till :).


Sen såg jag ett par så snygga ben som jag bara var tvungen att fota ;). Vems kan dom vara? ;)

Sen ser det ut som det blir utgång i helgen. Jag har seriöst inte varit ute när det varit fastningen sen jag var typ 15. Just därför jag fått för mig att det bara är fjortisar ute då. Men nu har jag blivit bevisad motsatsen och följer givetvis med. Lite utgång tackar man ju inte nej till.

Ja det var en liten uppdatering i alla fall. Puss




Men gud så snygg! Eller?

Idag fick min son måla på mig. Hade färger kvar sedan påsk när han skulle vara utklädd. Det tyckte han var otroligt roligt och jag skulle föreställa en döskalle. Han hade även gjort en drake på sin pappa. När t skulle till gymmet skulle han tvätta bort den...Tror ni jag fick panik när t sa att det inte gick bort eftersom mini hade målat mig i ansiktet?

Först gjorde jag ett spöke och ett hjärta på mini.


Man ser väl tydligt vad jag föreställer?


Men det var lite roligt för han tyckte det var lite jobbigt för jag såg lite läskig ut.


Tur att det gick att tvätta bort! ;)

Sån jävla otur

Ja eller är det så att jag får det jag förtjänar? Vet man inte... Sån jävla huvudvärk i flera dagar. Det är mysigt. Känner mig helt borta hela tiden. Just nu är det bättre och då sätter jag mig vid datorn. SMART tjej.  Jag har även mycket agg nu. Shit alltså... Säger hon och låter som värsta fjortisen.. ;)

Är en del människor sanna undrar jag? Kan man verkligen vara så dum? Nu menar jag inte på ett nedvärderande sätt utan jag undrar ärligt.. Elak jag låter men det är jag inte. Jag är så snäll så. Men jag blir trött på att jag och människor jag bryr mig om råkar ut för så konstiga personer och situationer... Ni skulle bara veta....

Och med tanke på elaka människor. Ge fan i att vara elaka mot andra människor bara för att du är misslyckad. Jag är så jävla trött på mobbning och allt som ligger i gråzonen. Där kan vi tala om elaka männsikor. Usch jag blir så jävla arg. Vuxna människor som beter sig på det sättet är fruktansvärt. Sen kan man påstå att jag inte är bättre själv som kallar dem misslyckade. Det får man tycka.

Åh inlägget är inte i den positiva andan kan man milt påstå...




Så jävla glad ;)

En i mängden.


Normal...Nej tack!

Normal och normal...Haha nej då men det jag menar är att jag hellre har roligt och bjuder på mig själv än att försöker vara så korrekt hela tiden. Jag har hellre roligt. Så är det faktiskt. Sen kan man ju funderar på hur man ska vara för att vara normal och är det något att sträva efter? Som tur är har jag många likasinnade i min närhet! <3 Ett gott skratt förlänger livet ;)

Så vad roar sig Mickan med på bilderna här nere? Jo om man har tränat på löpband i 40 minuter och måste gå av för man lyckas få skavsår (Blåsa som spricker) Så blir man sur och lägger sig och fular sig en stund. Gissa hur folket på gymmet tittar... ;) Det bjuder jag på! Men jag gjorde situps med bara så alla vet att jag inte är helt tappad.







Bilder

Dags att slänga upp lite bilder! Orkar inte skriva! ;)





















Nu så

Två veckor sedan. Hänt mycket. Utgång, Valborgsfirande (Nej ingen utgång, vet att många har åsikter om hur ofta jag är ute.) Problem med massor av olika saker. Saker som löst sig och massor av kaffe. Fy fan alltså. Ibland känner man att man lever kan jag säga.

Finns mycket att skriva men ändå så skriver jag i gåtor. Det stör faktiskt mig med. Haha! Men en del av er vet precis vad allt handlar om och får er ett gott skratt.

Några ungefärliga härliga citat på senaste tiden

" Mår man dåligt och läser din blogg så kan man läsa vilket inlägg som helst och bli glad. När man känner dig så vet man vad du menar"

"Ja men DU är ju dryg"

"Ja alltså jag skulle ju inte vilja vara en person du inte tycker om"

"Men fan vad låg du är idag har du inte träffat J idag?

Dessa härliga kommentarer är från personer som är så jävla härliga. Helt otroligt härliga.



RSS 2.0