Lördag o

Lördag idag. Underbart väder och underbar dag. Solen ger energi men det blåser kallt. Vill ha sommar nu ;) 
 
 
Tog en bild på mig och när jag åt min gurka, Fanns en bild som blev ah.. vi skippar det tror jag. Gurka är i alla fall gott. Men det bästa är nog att tugga paprika. Och nä jag är inte nyttig ska äta skräp sen. 

säg en sak

och gör en annan.

Osminkad o jävlig

Yes. Inte ryckt upp mig än. Går väl utan smink sen. Orkar inte. Räcker med att gå till Karaten, det kommer kännas nog. Jag ger det till på fredag annars får jag väl ringa vårdcentralen. Men det har nog gett med sig till imorgon är min förhoppning ;) 
 
 
Kan väl några hålla tummarna för med. Det hjälper säkert. Kanske hjälper om någon blåser med, vem vet. 
 
Väntar... ;)
 
 
 
 

Blä

Mår fortfarande inte toppen. Måste bli "frisk". Örker inte må så här i alla fall. Tröttsamt. Annars idag har det varit lugnt. Gjort minsta möjliga. Jag skulle behöva städa men väntar tills ja mår bättre. Inte ens orkat kleta på någon mascara på två dagar, så ser lika förjävlig ut som jag känner mig.
 
 

Semlor

Yes det har vi ätit idag. Tycker inte om så mycket (fin svenska). Men nog tryckte jag i mig en i alla fall. Det är godare än vad det ser ut. Blev ju bara sugen på godare saker istället. Typ choklad eller kladdkaka eller glass eller vad som helst som är sött.
 
Tisdag idag och jag har bland annat hälsat på min mamma. Hon visade hemska kort från 6 år tillbaka o fram till för något årsedan. Fruktansvärda bilder. Verkligen fruktansvärda. På så många sätt ;) Fast de flesta gillar väl inte att se kort på sig själva, det gör i alla fall inte jag. 
 
Just nu sitter jag fryser i vanlig ordning. Juni tack... eller bara värme tack. Sommaren är bara bäst. Kanske skulle mysa ner mig i soffan med en filt kanske. 
 
En sak idag gjorde mig så sjukt jävla arg. Kunskap är makt. SE TILL ATT SKAFFA LITE FÖRIHELVETE. Gärna innan du öppnar käften. 
 
 

Mmmm ;)

Ja idag är jag gnällig. Fy för att må blä. Fy för att det inte finns en pausknapp. Fy för att jag blir på pisshumör. Men då kan vi passa på att spy galla, förmedla ett budskap eller kalla det vad fan man vill ;) 
 
Asså... Ja är såååååååå jävla blond... Ja fattar ju typ inget... Eller hur var det nu.. Ja du kan dra den om rödluvan också så kan jag spela blond. Bara för att jag inte alltid säger något så betyder inte det att jag är dum ;) Frågan är om du vågar ta upp det till ytan. Klockan tickar och snart gör jag det ;) 
 
Nä nu ska jag försöka tänka bort det onda och bli på superbra humör! 
 
 
Sletnast i kommun
 
 
 
 
 

Mår inge bra idag

Men det är ju inte så att världen stannar upp för det. Bara köra på. 

Snygga som få ;)

Idag har vi varit på kalas min söta mormor har nämligen fyllt 75 år. Smörgåstårta och tårta var inga fel. Träffade släkten igen, gjorde det ju igår med nämligen ;) Ibland blir det ofta. Nästa helg ses alla igen. Då är det dop för mosters prins! 
 
Såhär snygga var vi idag ;)
 
 
 
 
 
 

Uppdate

Onsdag
 
Då var vi i badhuset och härjade. Riktigt roligt fast jag fick gå i den där jävla trappen för att åka kanan MINST 30 gånger. Allt för mini ;) Givetvis var vi helt slut men då kom vi på att han hade karate på kvällen.. Fattar inte hur han orkade jag var ju helt slut ;)
 
Torsag 
Vaknade först och främst av träningsvärk i arslet av trapporna ;)
Först var jag på kursen som är sååå givande. Sen barnvakt åt mosters hjärtan för att syster skulle fixa håret. Snyggt som förväntat blev det såklart!
 
Fredag
 
Igår var vi på lek o luft, Härjade även som få även där. Var väl jag och högst 5 föräldrar som härjade men sina barn (Just under tiden jag var där). Resten var tråkiga och satt på läktaren. Kommer alltid leka o härja med mini när han vill. Underbart! Ska dock säga att jag blev ganska trött på att klättra upp för kanan där med ;) Men det var kul och hoppa ner ;)  Sen var det dags för kalas, Min fina kusin fyllde 25. Supergott fika! Mindre bra för mig kanske ;) 
 
Just det min klänning kom igår 
 
 
 
Behåller den. Dock kunde den suttit lite bättre ;) Men det kanske man kan träna sig till innan den ska användas. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0