Dagens

Kör en dagens men en lite längre variant med längre svar.

Dagens

Humör:
Ja det är faktiskt på topp. Vissa "delar" kunde varit bättre men jag är nöjd och glad annars.

Klädsel:
Ja en tunnika /skjortmodell i beige och svarta leggins har jag haft större delen av dagen. Bytte dock till en röd klänning nu ikväll. Den är så mysig. Kan jämföras med att gå runt i myskläder faktiskt.

Hår:
Ja utsläppt nästan hela dagen men i snodd nu. Av praktiska skäl. Inget hår i vägen är bra grejer.

Smink:
Bara mascara. Går fort och känns bekvämt. Bekväm är ordet för dagen.

Bästa:
Ja min gulliga sambo! Finns inte ord för hur underbar han är!

Sämsta:
Ja att jag fortfarande har ont i min rygg! Det blir bättre men det går för segt. Enligt mig i alla fall.

Roligaste:
Min och Ericas träningsstund. HAHA! Kan säga så här. Om någon granne såg oss lär de ha vikit sig dubbel....Eller vad säger du syster?

Tråkigaste:
Kommer faktiskt inte på något. Det är ju bra.

Dryck:
Kaffe. Älskar kaffe. Vatten har det också druckits en del.

Planer:
Se på tv:n med min sambo. Sova. Ja det är väl det. Bada kanske jag ska göra också.

Låt:
Har inte spelat någon musik sen Sam la sig och innan så var det hans favoritlåt om och om igen. Shakira - waka waka.

Det var det inlägget jag orkade med idag ;) Puss puss<3


Dagarna

23:e

Ja planerna ändrades eftersom Tony skulle hoppa in och jobba julafton. Samma tid som Lovisa skulle komma. Så då slängde vi om allt och hon kom på kvällen. Så hade vi mys med lite godis och film hela familjen i soffan. Mysigt!

24:e

Julafton, Tony var uppe först?! Han skulle ju jobba men var säker på att något av barnen skulle vara uppe innan. Lovisa fick sina julklappar så Tony hann vara med. Hon blev nöjd! Sam var inte lika nöjd eftersom han fick 3 paket. Jag hade slagit in hans kläder för dagen och så fick han ett till paket. Förklarade för honom att han skulle få öppna julklappar hos mormor när tomten kom. Mysmorgon med varm oboy och ostmackor var inga fel. Sen skulle alla fixas och jag bakade äppelpajer. Klockan 12 kom Anne-Li och så fikade vi lite och gav den gemensamma julklappen till Lovisa. Den gick hem!

Ner till mamma och då kom min sambo med=) Myste och fixade med klappar (upp och ner för trappen) Tiden flög i väg och så åt vi mammas undebara julmat. Lite kaffe och äppelpaj så kom tomten. Tomten var riktigt snygg( Bild kommer) Sam vart inte ledsen men han var lite rädd. Sprang in till soffan och satt sig när tomten kom. Sam hade även sina tuttar ( Han slutade med dom långt innan han fyllde 3 i september men jag har inte fått slängt eller gettt bort dem) Han kastade dem på bordet brevid tomten..hehe och någon kram fick han inte trots att erica kramades med tomten och visade att han inte var farlig. Resten av kvällen blev det mys och lek med klapparna. Ja sätta ihop dem med. Tack för allt fint!

När vi kom hem la vi killen i sängen och slängde oss i soffan och myste till en film. Underbar dag!


25:e

Ja det var en hel del att plocka bort och hitta plats för nya leksaker.Inte det lättaste men det löste sig. Funderar på att flytta lite möbler senare i veckan i killens rum. Lekte med bilbanan och massa andra leksaker. Hem till mamma och Sam tog med sig sin bixtendator och vi åt lite mer julmat. Gick och hälsade på Sambon på hans jobb. Tog en kaffe och så hyrdes det film. Lilla spöket laban. Så då vet ni Sam och jag gjorde på kvällen. Kvällen fortsatte i samma mönster. Dock inte med barnfilm. Mys.

26:e

Ja seg morgon för att sen att gå och handla lite. Jysk och Coop blev det först. Sen till stan och tittade lite. Hittade faktiskt en del grejer med=) En sväng till orion blev det med. Hem och lekte mer med leksakerna. Hälsade på Syster och Markus och fick kaffe. Kaffe är alltid gott! Benjamin var lika söt som alltid! Hem sen för någon behövde sova ;) Inte för att han själv höll med. Kvällen spenderades med min sambo i soffan.

Idag

Mår inte riktigt hundra idag. Så en seg morgon med lite sovmorgon och ett varmt bad med min lilla kille. Tur att han älskar att bada lika mycket som mig! Var nere till stan med systrarna, syrrans kompis. Hittade inget idag men det var skönt att bara gå ute på stan. Hem och lagade mat så vi kunde gå bort till T:s jobb med lite mat. Givetvis åt vi innan vi gick ;). Provade att gå till kullen och åka bob men det gick inget vidare. Har fortfarande ont sen ja ramlade=( Så istället gick vi hem och kollade på laban. Nu väntar jag mest på att min sambo ska sluta på jobbet och kommas hem.

Ja just det. Äntligen börjar Sams ögoninflammation bli bättre. Stackars liten att vakna utan att kunna öppna ögonen. Förhoppningsvis slipper han det i natt. "Mamma jag vill inte ha ögonakon!"


Det blev lite långt. Bilder kommer. Har dem i andra datorn så det kanske dyker upp senare.








Ord

Vilka dagar. Ord som beskriver mina dagar.

Plugg. Stress. Ögoninflammation. Julklappar. Humor. Smärta. Trötthet. Mys. Tidsbrist. Irritation. Glädje.


Ja det var några ord om mina dagar sen sist jag skrev. Just nu däremot har jag satt på en kanna kaffe! Anne-Li och Lovisa kommer snart. Kaffe är gott sen är det alltid trevligt med just det sällskapet! Kort inlägg idag ;)

Söndag

Sitter i soffan. Har fortfarande ont i ryggen. Fick sovmorgon både igår och idag. Tack. Jag och min rygg uppskattar det! Fick även en massage igår av min kära sambo. Ont men behövligt=) Dagen sätter snart igång och med full rulle. Jag ska duscha ,barnen ska äta lunch sen ska vi ner till sista skyltsöndagen.  Klockan två kommer Anne-Li och ska hämta Lovisa.  Kaffe kanske?! ;). Två veckor går otroligt fort! Ska baka vid fem som vanligt och klockan sex kommer det vanliga fikabesöket! 

Just det. Vi plockar alltid upp och klär vår gran dagen innan julafton. Men inte i år. Den satte vi upp igår. Eller jag satte upp den och fixade glittret jag tappat bort men som jag hittade..hehe. Ljusen tyckte jag också det var bäst om jag gjorde själv ;). Sen fixade Lovisa och Sam det mesta. Eller dit de kunde nå. Tony jobbade men han pyntade det sista i granen. Nämligen polkagrisar. ( Som han sagt att de är av plast, Sam köpte det inte)

Ska väl hoppa  (Haha..hoppa med min rygg?) in i duschen nu! Puss
                                                                                                                                                                                                                            

Smart?

Halkade förut. Jävla klappträ och gå i klackar i detta väder. Jag vet! 1000 minus poäng till mig. Skylla sig själv? Självklart! Ont så in i helvete har jag. Det gör sjukt ont. Ja man får skratta åt mig och tycka att jag är ett pucko. Det skriver nämligen jag också under på!

Nu väntar jag bara på att julkalendern ska sluta så jag kan dammsuga. Det är nämligen dammsugar förbud när den är. Både Sam och Lovisa gillar kalendern och det är ju kul. De sitter tysta och är helt inne i tv:n båda två.


Just nu

Sitter på universitetet och väntar på bussen som går om ca 15 min. Är för kallt att vänta ute. Försökte blogga igår utan framgång. Det var väl lite fel på blogg.se.

Dagen igår var stressig.

* Pluggade hela förmiddagen.
* Åkte in till Karlstad för möte.
* Hem fixade det vanliga praktiska.
* Sams gympauppvisning. Superduktig!
* Tvättstuga.

Ja det kanske inte låter mycket men tiderna klaffade inte riktigt om man säger så. Tyvärr missade vi ju Lovisas julbasar och hon missade Sams uppvisning. Hoppas på att det inte krockar nästa år!

Idag då? Pluggat här och det har gått bra. Nej nu kanske man ska sluta blogga så man inte missar bussen.


Puss puss<3

Söt

Luciafirande som inte blev som väntat. Men prinsen var nöjd ändå som tur va! Spexade som alltid! Bild kommer men här är en annan bild på mitt busfrö!


Söndag

Då var den den tredje advent firad här hemma. Skyltsöndagen började vi men men dock är det riktigt dåligt om man jämför med tidigare år. Vi strosade runt och kollade lite. Tittade på Hästarna och Lovisa red. Sam ville inte upp på hästen utan trivdes i sin vagn och ville inte ens klappa den lilla hästen;)

Det blev adventsbak idag. Inget mindre än pepparkaksgrottor och jordnötsbräck fixade vi idag. Gott och trevligt som alltid. Får väl börja planera för sista adventsbaket så jag vet vad som ska göras i tid. 

 
Kul att spela på datorn! Så söta så.





Skadan är redan skedd.

Lördag

Lördagen har varit bra och fortsätter nog så skulle jag tro. Just nu sitter jag i tv-rummet med barnen och passar på att blogga när Sam, Lovisa och Lovisas kompis ser på en film och äter popcorn. Blir film och godis för mig med men det blir när min sambo slutat.

Imorgon ska det bakas igen men vad ska det bli? Här kommer bilder från våra tidigare bak.


Pepparkaksmuffins. Tror det var en kvar när folket gick. De gick hem!



Pepparkakor, var lat och köpte deg. Hade ju lite runt omkring då. Julröda kokostoppar. Detta gick också hem!


Visst är inte det dom vackraste bakverk men det är kul att baka och det var supergott! Så vad bakar vi imorgon? Jag det lär märkas ;)




Trött

Lördag. Trött. Förhoppningsvis vaknar jag till snart. Planer för dagen? Ja vet faktiskt inte. Skulle varit mysigt med korvgrillning och pulkaåkning. Problemet är bara att barnen är snuviga och hostiga. Känns inte som att det känns som bra planer då. Blir säkerligen en mysdag med godis och en film. Är ju lördag.  Kaffe ska jag ha och det är nu. Måste ladda kaffebryggaren. Puss puss

Haha läste världens roligaste skämt igår!


Mys

Igår hade vi det väldigt mysigt på eftermiddagen. Det var ju dags för adventsbaket. Barnen bakade pepparkakor och jag och min sambo gjorde julröda kokostoppar. Det gick hem hos alla tror jag;) Har sagt det förut men det är så mysigt med söndagarna då vi först bakar och sen kommer alla härliga och fikar med oss.

Idag har det varit mysdag med. Sam är sjuk så det blir ju innedag då. Lovisa är snuvig vi får se vilken form hon är i morgon. Än så länge låter det som hon kan gå till skolan. Det märks imorgon. Ja så idag har vi lekt. Haft syrran på lunch. Spelat dator med Sam men jag blev snbbt utbytt mot L. Badat har de två vattendjuren också gjort. Tillsammans dessutom. " Snälla Mickan kan inte Sam få bada med mig" Jo sagt och gjort, 
 men varför blir jag alltid pissblöt för? Haha!

Nu ligger mini och L spelar något spel på datorn. Själv funderar jag på vad jag ska roa mig med tills min sambo kommer hem. Tv? Data? Plugg?








Det är inte lätt när det är svårt.







Nyfikna?

Nyfikna? Tänker inte kommentera det på något djupare plan. Utom en sak. Jag är inte intresserad av fjant på facebook. Inte ett dugg. Om någon känner sig träffad så kan jag säga så här. Ring inte. Skicka inte sms. Skriv inte på facebook. Jag sjunker inte till den nivån. Sen är det fult att kasta sten i glashus. Myntet har två sidor. Men för det slänger inte jag ur mig all skit på internet till allas beskådan...Tror inte det vore så kul? Eller populärt! Men polera er/din sida av myntet tills den glänser. Jag säger så här. Ärlighet är det viktigaste som finns. I min värld i alla fall. Så jag behöver inte polera min sida av myntet. Men visserligen delar jag inte med mig av det till alla heller.


Dagarna

Onsdag var en riktigt bra dag. En riktig tiopoängare! Var nämligen ute och åkte bob/pulka med mina killar och syster E. Grillade korv och drack kaffe/varm oboy. Mys på hög nivå. Jag och Sam fick krypa ner i ett bad efter en stund när vi kommit hem för att få upp värmen. Ner på stan med syster E. Vi hittade kläder till dopet! Det gillar vi=)

Torsdag var också en bra dag. Träffade söta S i Karlstad och vi tog en latte och pratade snabbt bort ett par timmar! Kollade lite på stan efter julklappar men fick bara en klapp med mig hem. Denna gång blev det en klapp till Lovisa=) Hittade två plagg till T. Som dessutom passade perfekt! Fick en massa pluggat också. Det känns bra!

Idag fredag. Ja dagarna är bra. Pluggat, visserligen går det inte riktigt som jag önskar men jag hänger i! Lekt en massa olika lekar med Sam. Spelat spel, lekt med bilar och lekt med ballonger. Mysig dag. Sam fick välja mat idag. Korv med bröd ville han ha. Ingen avancerad mat direkt. Så när vi stekte korven bestämmde han att syster E skulle komma upp och äta. Så han ringde efter henne och hon kom upp eftersom hon visste att hpn inte hade något val. Kvällen har spenderats i soffan och kommer nog spendera ett par timmar till här.

Puss puss!




RSS 2.0