Hemma


Min fina morsdagspresent!

Varit hemma en tag nu, jobbat hela dagen lång;) Igår blev det inget bloggande för då var jag ledig! Givetvis var det superväder och vi drog till stranden på förmiddagen ( Bara Lovisa som badade) och minigolf på eftermiddagen. Helt perfekt! Samuel gillade minigolf de 10 första banorna men det skulle hela tiden vara hans tur..haha. Så jag och Sam gav upp efter 10 banor ;)

Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska spendera kvällen och vilken tid jag ska/borde hoppa ner i sängen eftersom jag börjar 7. Nej fundera framför tv:n kanske! Puss puss <3

Gäsp

Gäsp, gäsp och gäsp. 1: Åt mitt inlägg som helt omöjligt kan innehålla massa intressant informationdå jag jobbade till kvällen och 2: Det jag gör just nu, är trött! Men vad fan det blev ju två rader i alla fall;)


Min hund ;)

Sol

Sovmorgon, vaknade för 5 minuter sen. Sitter med kaffet i högsta hugg och brevid mig dansar Sam till i like to move it, move it. Lovisa Vaknade ockå nyss så hon sitter i soffan. Jag ska snart ställa mig i duschen och vakna till liv, känns som jag skulle kunna sova ett par timmar till! Dagens planer i det otroligt vackra vädret är att jobba. Men det är ju bra med vackert väder för barnen och T som är lediga. Börjar vid 11 så jag borde väl sätta lite fart!


Midsommar?

Ja vad roade jag mig med då tror ni? Jobbade till 9 på kvällen. Åt lite paj hos mamma men det var allt jag orkade med eftersom dagen efter (idag) skulle jag upp halv 6 för att hinna i tid till work. Idag jobbade jag till 15 sen dess har jag

* Varit ute en sväng på gården med barnen.
* Inhandlat lördagsgodis med ovanstående.
* Fixat mat.
* Diskat, dammsugit och städat toaletterna. (Fick dammsällskap av L o S med varsin trasa)
* Tittat på nästan hela prinsessan och grodan.
* Fick besök av min mamma. Därför såg jag inte hela ;)
* Lagt Sam.
* Tittat på tv med Lovisa.


Ja och nu sitter jag här med en liten kille i sängen och tjejen plaskar i badet. Nu blir det ett glas pepsimax!



Lediga dagar

Vad har vi gjort på mina lediga dagar? Jo det ska jag berätta!

Onsdag

♥ Vaknade vid 7= soffmys.
♥ Påklädda och klara vid 9 gick ut och lekte på gården.
♥ Cyklade ut till lekbåten i skärgården med mackor, festis och kaffe.
♥ Lunch och lunchlur för Sam, Lovisa var ute och lekte.
♥ Ut på gråden och lekte med båda barnen.
♥ Cyklade iväg och köpte glass så de fick träffa pappa. 2 flugor i en smäll.
♥ Hemma igen. L gick till en kompis och Sam badade med sin kompis i kompisens pool.
♥ Middag och mys och kvällsmat.

Torsdag

♥ Sovmorgon till 8=)
♥ Cyklade ut till skymmingen hela familjen, L badade vi andra lekte i sanden och solade.
♥ Åkte till KFUM och köpte glass.
♥ Hem och fixade lunch och L packade eftersom hon skulle iväg till Mormor och fira midsommar.
♥ Jag badade i mammas pool. Sam vägrade men efter en timme så var han fisken i poolen!
♥ Cyklade och handlade.
♥  Käkat hamburgare

Nu ska vi snart se film och vi får sällskap av min kära mamma!


Sötaste tjejen!

Sötaste killen!

Dagens


Me and my powerking!

Dagens

Humör: Bara bra!
Hår: Uppsatt.
Klädsel: Jeans caprimodell. Svart topp.
Bästa: Solen.
Sämsta: Att jag inte kan spela hög musik nu, inte väcka Sam;)
Roligaste: Jag är alltid jävligt rolig!
Tråkigaste: Disken.
Mat: Supergod mat som T gjorde. Fisk, wokat och ris!
Dryck: Powerking.
Lyssnar på: Kent.


Tiden går fort

Uppdatering

Söndags: Lovisa kom hit! Mys! Kan säga att det blev mycket syskongos i soffan! L fick även en för tidig födelsedagspresent, anledningen till det var att hon ska hinna använda de så mycket som möjligt. Presenten var ett par inlines ett par super söta tjejiga från intersport! Hon vart minst sagt överlycklig!

Idag: Börjat sommarjobba, gillar vi! Hämtat barn från fritids och dagis. Ätit mat, diskat och tvättat kläder. Lovisa har varit ute med sin pappa och åkt inlines idag igen=)

Ja får se om det blir något morgon inlägg imorgon ska ju upp med tuppen då med=) Puss Puss


2008 Avslutning



2009 Avslutning.



2010 Avslutning.

Lunch

Hemma på lunch. Ska snart cykla tillbaka. Inte mycket tid när man cyklar och har ätit ;)

Ja

Seg dag, inga vettiga formuleringar. Kör i lista så det går och förstå i alla fall.


Dagens +

Sovmorgon till halv tio! Shit så underbart.
Bjuden på fika/frukost på stan. God baugette!
Bjöd min söta mamma på mat.
Myst me Samuel.

Dagens -

Regnet.
Rastlöshet kombinerad med trötthet.
Att T jobbar.
Kaffet är slut.

Yes, yes roligare än så här blir det inte. Puss puss<3


Klänningen

Här kommer en bild på klänningen, Jag vet att spegeln är skitig som fan=) Men man ser klänningen i alla fall.



Dagen idag har varit riktigt bra. Testade nya badhuset och Samuel ville inte gå därifrån så det var ju godkänt! När vi var hemma senare på dagen så badade han med sina kompisar på gården i en pool. Värsta badpojken idag! Ikväll blir det film när min lära sambo kommer hem=)

Dagens

Humör: Najs!
Hår: Snodd.
Klädsel: Röd klänning med svart skärp i midjan.
Bästa: Badhuset.
Sämsta: Att jag blev nersprutad med vatten idag igen!
Mat: Potatissallad och kött.
Dryck: Kaffe.



Onsdag

Ja då var det redan onsdag, tiden går fort när man har roligt och är ledig;) På måndag börjar jag att jobba så då blir det full rulle=)

Dagen har givetvis spenderats mestadels utomhus i solen. Helt otroligt skönt och mysigt! Imorgon har jag kanske lite planer men det får morgondagens väder bestämma.


Här har vi dagens jag. Sleten utan smink och ett linne och shorts. Jag vet inte men jag känner mig verkligen inte bekväm i shorts. Lättare sagt jag tycker det är skönt men tycker inte att jag passar i det för 5 öre.

Jag köpte däremot en klänning idag som jag förälskade mig i, Jag och klänningar alltså;) Kan hända att det kommer upp en bild imorgon på klänningen! En av de största anledningarna till att jag älskar sommaren är just klänningar. Det jag skulle handla idag var linnen, hur många tror ni jag kom hem med?? Självklart inget!

Puss puss

Dagens


Så här ser det ut i Sams säng inte i de kläderna och den frisyren. Den är tagen innan jag satte saxen i hans hår=)
Men det är otroligt tyst eftersom han faktiskt inte snarkar och ingen annan är hemma. Annars idag så har dagen varit bra. Ont om ord så vi kör en DAGENS

Humör:
Bara bra!
Hår: I en snodd.
Kläder: Haha behövde ju ha oöma kläder idag så svarta mysbrallor och brun tröja, hett va?
Smink: Nada.
Mat: Falukorv och makaroner.
Dryck: Kaffe, nästan alltid kaffe.
Bästa: Att T tog stygnen idag.
Sämsta: Att Erica spruta vatten på mig;)


!



Fick mitt fina väder idag så vi packade matsäck och åkte ut till stadsbondgården och myste och titta på djuren! Härlig dag och dit blir fler gånger!Annars då? Fixade hamburgare till mig, Sam och mamma idag, shit så mätta vi blev! Jo just ja drick inte pepsimax ur stor flaska genom att vända den snabbt upp och ner varför? JO pepsi genom näsan är fan ingen hit!!!!!!!

Glädje, lättnad och lycka!


Vill ha sol!

Kan inte alla hålla tummarna för vackert väder imorgon. Jag vill ha sol och en hel utedag med Sam. Eller kanske ska man testa badhuset om vädret är dåligt.

Den här dagen har bjudit på dåligt väder, tvätt och huvudvärk. Roligt har vi dock haft ändå. Spelat spel och det är inte bara Sam som fuskar utan även min sambo ;)

Men idag tar jag en tidig kväll orkar inte lägga mig alldeles försent och gå upp sex om herrn vaknar tidigt.


Vilken dag är det ;)

Känns som det är söndag idag men det är det ju inte! Är lite seg idag gick ju upp 20 över 6 för att ge King medicin och ta med honom på en promenad för syster med sambo var ju i Ullared och shoppade idag. Umgåtts med mamma och Erica mest idag har ju varit sjut dåligt väder. Sam och jag har tittat en hel del på film och den som gäller just nu är move it move it som sam kallar den för. Madagaskar 2. Det är förövrgigt hans favorit låt som spelas ständigt nu i i 2 eller 3 veckor så låten för dagen är alltså: I like to move it move it.

Syster och Markus hadse köpt massa fina saker. Mest till sitt nytillskott som dyker up i september=) Vi fick också fina presenter. Tack, tack=)

Nu sitter jag här och väntar på att min sambo ska komma hem från jobbet. Blir glass och film och det är inga fel alls det.


Världens finaste hund!

Bilder


Samuel innan vi skulle kolla på Lovisa!


Vackra fröken!


Lovisa och Samuel<3

Skolavslutningar

Ja i dag så har vi spenderat mycket tid i kyrkan och jag är väldigt stolt över Sam som inte gjorde någit större väsen av sig föutom att sjunga med ;) För vi var där två gånger. Först gick Lovisa ut klovkan 8 i morse. Tråkigt med vädret eftersom det regnade men hon såg ut att vara lika glad för det! Superfin var hon också! Hon blev glad för sin avslutningspresent som var 2 st superfina ringar!

Sen hem för att fixa det sista med tentan (referenser och utskrift) Lite slappande innnan det bar av till Ericas avslutning. Hon var självklar skitsnygg!

Tog lite bilder på L:s avslutning men kameran strejkade när E hade sin men det går alltid sno lite bilder av henne=) Ska sätta mig vid andra datorn och föra över lite kort sen tänkte jag. Så det kan allt dyka upp lite kort här sen!

NU sitter jag i soffan och hör alla glada studenter sjunga och åka förbi i sina vagnar. Så roligt före dem! Blir lite sugen på att gå ut!

Puss puss


Dagens

Ja då har man kommit en bit på tentan, tar resten imorgon tänkte jag!


Jag och Samuel tidigare idag!

Dagens

Humör: Jo tack ganska bra.
Hår: I en snodd.
Klädsel: Just nu grönt linne, gröna shorts.
Bästa: Lekparken med T och Sam.
Sämsta: Mina lår....
Roligaste: Sams skämt, han tittar på tex en häst och säger att "det är en bil" och skrattar och säger "nej en häst Samuel rolig".
Tråkigaste: Att jag inte tagit disken än.
Mat: T fixade en supergod kräftsallad.
Dryck: Kaffe


Ja



Ja här har vi mig just nu, eller inte precis nu utan för två minuter sedan. Dagens jag är alltså i en chokrosa klänning och helt utan smink.

Dagen annars har varit bra trodde det skulle vara varmare men en tröja över klänningen räckte! Imorgon hoppas vi på strålande solsken och massa skrivlust eftersom jag har en tenta som jag håller på med!

Nej nu ska jag ta mig något att dricka, någon som kan skicka hit en powerking eller redbull?



Söndag!

Ont i magen! Gillar vi inte! Vad har jag gjort för att förtjäna det? Ska inte klaga för jag fick ju ont nu ikväll och dagen tills dess har ju varit bra! Lugn söndag med många timmar ute, en komisk sak var att Lovisa åkte hem idag men trots det så träffade vi dem i skärgården först och sen på samma ställe för stt köpa glass! Ska vi bestämma träff nästa gång eller kommer vi träffas ändå? hehe=)

Bra eller dåligt att dricka kaffe när man har ont i magen? Ähh va fan vi testar!



Njuter

Ligger i denna stund på balkongen på den lilla del jag har sol och dricker mitt kaffe. Har nyss fixat efter den populära lunchen på balkongen. pannkakor och jordgubbar på sidan av eller till pannkakorna! Nu sover den lilla vilden jag har och den stora är ute och leker. Njuter av tysnaden;)

Här har vi varit igång sen 6 i morse så vi har hunnit med en hel del. Myst framför tv:n., ätiti frukost, badat och bakat chokladbollar som nu står i kylen. Det var så kul när vi bakade jag gav dem en varsin skål eftersom jag trodde Sam ville baka men när ingredienserna var i fick mamma ta över. Bra mamma det blir fint fick jag höra =) Samuel talade också om för Lovisa att hon blev skitig när hoin bakade;)

Nej nu ska jag sola lite ;) Puss puss<3

 


Sova

Shit vilken dag. Fullt upp hela dagen, en del mys och andra nödvändiga saker har gjorts.

De nödvändiga var nämligen att plocka, diska, dammsuga, skura och tvätta. De mysiga var att vi har varit ute mycket. Fredagsmys med barnen, Fanta och saltapinnar.

Men jag ska sova nu förtjänar en riktigt god natts sömn tycker jag!

Tänk om man kunde påverka tiden, bara ibland.

Ord

Ja ibland är det tomt på ord men viljan att kludda ner ett inlägg finns där. Idag är en sån dag. Sitter mest och funderar på tentan som ska in den 11:e och tentan som snart borde vara färdigrättad plus rapporten som blir klar samtidigt. Sen är det sommarlov fasta jag ska ju jobba men det ska bara bli kul!

Ja inte blev det långt men ett par rader blev det, tur att det inte finns en mini gräns som vid en tenta ;) Puss puss<3


RSS 2.0