Hårborste kan vara bra?

Fröken fantastisk har inte ens borstat håret idag. Det är hårt att tvätta och fixa minis rum... Många timmar slog man ihjäl kan jag meddela... 
 
 
 
 
Skulle behöva en dusch och fixa mig lite sååå jag ser ut som folk. Ah lite smink med...
 
 
 
 

pinsamt

Ja ibland ska man inte mer än hinna vakna innan man får se folk bete sig som fjortisar i sociala medier... skrämmande... roande? Nej bara tragiskt. Att folk inte skäms..
 
Sen att jag kollar sociala medier när jag vaknar kan ju säga en del negativt om mig ;-)
 
 

Bryt ihop

Åhhh jag får snart ett jävla bryt ihop på en del människor alltså... Har man helt tappat tankeverksamheten bakom någon jävla sten eller vad är problemet. Frustrerad är nog dagens ord.
 
 

Hänt så sjukt mycket på många plan

Hänt så sjukt mycket på många plan. Allt verkar bli bra så det är ingen fara. Tur det. Liten kort uppdatering. Åtekommer ikvälll eller imorgon.
 
Det trodde jag inte om dig. 
 
 

Massa bilder och om igår

Ledig igår. Var en rikigt bra ledig dag då vi började med mariebergsskogen. Så mysigt att titta på djur och riktigt kul att leka i lekparken ;) Jag och mini och med Markus och lilla b. Det var upskattat förutom att b inte var sugen och se på djur men jag och mini kollade =)
 
Sen blev det filmmys efter en tur till maxi, Röjar Ralf hade mini hyrt och det var en söt film. Sen blev det lite skylanders spel och slutligen såg vi film när mini lagt sig. 
 
 
 
 
 
 
 

Opassande?!

Det där är ju faktiskt bara opassande... Jo det får man väl tycka om man vill det men nu råkar det ju vara så att jag inte tycker det och det är ju liksom jag som bestämmer över mig själv så vitt jag vet ;)
 
Jag är på sånt humör att jag gärna skulle vilja ha någon att bårka lite med, lite verbalt så att säga...inte bråka bråka utan mer att jag vill upplysa "den andra" personen ;) För alla vet ju hur fantastisk jag är och likaså mina åsikter. Jag är inte så dum som jag ser ut. Måste slänga i mer slingor och leva upp till mitt rykte... Där blonderingen går in går vettet tydligen ur?
 
Så då pratar vi yta lite tycker jag. Intressant från krogen: Flickor som har på sig så korta kjolar så att när de tagit en cider för mycket så sitter den som en tröja och man går och visar rumpan, Kan ju vara trevligt enligt visa men jag vet inte riktigt alltså..då ska det väl vara en jävligt snygg tjej i så fall ;) Nä då skämt och sido ;) Kan inte vara så jävla bekvämt heller. Lite pinsamt dagen efter men i och för sig tror jag inte ens de kommer ihåg det...
 
Lite mer yta. Jag är nästan vid mitt mål nu... 65 är målet för den som vill veta. Har fått en del frågor om det och det är inget som är hemligt. Dock tror många att jag inte kommer nöja mig med det när jag väl är där och det stämmer på ett sätt. Jag vill ha 65 som "mitt på dagen vikt" och inte som morgonvikt. Så man skulle väl säga att 64 är det egentliga målet. För den som är intresserad av hur lång jag är (man brukar alltid få den frågan när man talar vikt) så är jag 171 cm. Men jag känner mig själv och kommer pendla mellan 66-67 om jag inte börjar ta tag i det mer ;) Men man ska hitta en balans så man mår bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag men först kan vi uppdatera om helgen

Fredag och lördag blev det ju stranden, helt underbart väder. Lördag blev det också utgång. En lyckad kväll med underbart sällskap! Blev Harrys och det var väl helt okej, såg jävligt mycket konstigt kan jag medela... Alltså seriöst... Tur att en annan är smart nog ;)
 
Igår söngag vaknade jag och helt utan bakfylla (utom trötthet) så det var en bra dag och vi var mest ute i solen på förmiddagen. Tog min första mjukglass, antagligen den sista med. Den var god ;) Hälsade på min söta mormor och då bjöd hon på supergod hallonpaj. Det kan man ju inte tacka nej till. Så jag får väl börja med en nyttig vecka ;) 
 
Just nu borde jag hoppa in i duschen för jag ska ju iväg och jobba sen.
 
Bild från i lördags innan stranden.
 

Snabb

Snabb bloggning. Ledig i helgen. Planer hela underbara helgen. Saknar min underbara andra hälft, när vi två blir en eller vad säger du charlotte ;). Eftersom vädret är fantastiskt så ska jag till stranden och bada med mini. Lovisa hade redan planer med en kompis. På stranden ska vi möta de bästa och ha det så mys.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0