Kaffe

Japp jag är sååååå fruktansvärt kaffesugen så jag sprängs snart har inte druckit idag men inte heller något igår. Jag måste verkligen gå och handla kaffe idag, men som tur är kommer jag få kaffe alldeles strax. Min underbara syster är på väg med kaffe!!!

En ska till är såååååååå trött på hits for kids ( den senaste) för den spelas varje dag 5 gånger om dagen på ganska hög volym. Men de två små trollen gillar ju den men nästa inköp till blir en ny skiva så jag slipper denna ;)

Men nu kom syrran och det betyder kaffe puss o hej <3

Mat

Hejsan just lagt lillen för natten och Lovisa skapar nämligen konst med vattenfärg. Då passar jag på att slå mig ner här och blogga lite=)

Jag har ju börjat laga mat, eller jag menar att jag börjat laga mer mat än jag gjorde förrut. Ganska kul faktiskt och det trodde jag aldrig plus att maten har smakat bra ;) Häromdagen gjorde jag ju en paj för första gången och den vart lyckad och omtyckt. Paprika falukorven vart också gillad av hela familjen=) Och idag har jag gjort pizzabullar inte direkt mat men väldigt ätbart. Tror tyvärr att jag gillar laga mat...skummt...Ni som känner mig förstår hur jag menar=) Men det som gör det så kul är att alla har tyckt om det.... Vänta bara till blogginlägget den dagen det smakar illa då gillar jag säkert inte att laga mat längre ;)

Ja det var nog första gången det har varit ett riktigt matinlägg i bloggen haha men alla kan ju ändra sig?!

HAHA BILDBEVIS MIN GODA PAJ           MINA PIZZABULLAR
     

Kanske inte de snyggaste men de var jäkligt gott! Puss o hej <3

Paj

Japp det är vad jag har gjort idag, en väldigt smarrig räk och chilipaj som verkligen uppskattades av hela familjen=) Kul när det går hem! Så det blir att göra paj fler gånger. Nu sitter jag här och njuter av en kopp kaffe och poppar musik. Funderar även på vad man ska roa sig med här näst...De enda planer jag har för kvällen är desperate housewives och snacka om att man vart snopen förra avsnittet.... Men nu ska jag leka med barnen. Puss o hej <3


 

Trevligt trevligt=)

Japp det är orden som beskriver denna helg allra bäst.

Gårddagen var ju hur mysig somhelst för när min älskade sambo kom hem från jobbet drog jag till tjejerna (kusinerna Sanna, Virre och Sophie) och hade det jätte trevligt med massa godsaker och mycket snack! Är riktigt  glad att jag fick skjuts hem för jävlar vad det blåste när jag gick dit, Flaskor som flög upp i luften ju...livsfarligt!!!

Och idag då? Jo dagen började med badhuset för mig och Samuel och det var lika kul som alltid! Lite trist att Tony jobbade bara. Efter badhuset var det dags för att hämta Lovisa och då gick vi hem och tog det lugnt innan vi skulle iväg på migddag hos Tonys föräldrar.

Shit vad god mat vi åt, som alltid! Kalkon och ris. Det gick hem hos alla även de små! Sen fick man i sig lite efterätt också fruktsallad. Så här har ni någon som är riktigt mätt! Var en riktigt trevlig kväll och väldigt kul när man blir många samlade=)

Japp som sagt så har vi haft en väldigt trevlig helg! Puss o hej<3

Hej=)

Fullt upp hela dagen och det gillar vi! Dagen började med en promenad med S och J, jätte trevligt men väldigt blåsigt men som sagt det är skönt att röra på sig=) Har även varit och hälsat på Tonys föräldrar och hällt i mig kaffe..som alltid med andra ord. Sen har större delen av eftermiddagen/kvällen spenderats hos min mamma, där bjöds det på god mat och självklart det bästa sällskapet! Men dagen är ju inte slut än! Så jag kommer nog hinna med en hel del! Men nu ska jag fixa lite. Puss o hej <3


Så vacker

Denna otroligt vackra bild på min älskade Samuel togs när han hjälpte sin mormor att kratta/sopa löv!


Glad

Glad! När jag läser en komentar från en av mina vänner som bor långt långt borta och verkligen hör hur hon säger det och hur hon menar det kan jag inte låta bli att le med hela ansiktet=) Jo Tinna jag är riktigt flum och jag saknar dig! Du har gjort min dag!

Hej=)

Japp känner man sig lika skum idag då? Nej inte ett dugg faktiskt var nog mest sliten och trött och så är det ju ibland. Sitter här nu och väntar på att mina syrror och eventuellt min mamma ska komma upp och se på Sex and the city the movie. 

       

Så det kanske blir vi som siter i soffan o myser Puss o hej <3


Konstig känsla

Hmmm... konstig känsla i hela kroppen, vet inte om någon fattar hur jag menar jag låter väl helt puckad men men..det har jag iallafall. Kan liksom inte sätta fingret på vad det är men känns fruktansvärt olustigt måste jag säga... Snack om ett flum inlägg med massa punkter överallt... SKUMT.

Jaja puss o hej <3

hej=)

Jaha då satt man här helt själv och funderar på vad man skulle roa sig med..Tony jobbar och min prins är och fikar med moster och hennes komips E och hennes systerdotter. Så då blev det oroligt tyst och otroligt lite att göra. Men de dyker väl upp om 1 timme eller så!


Moster Camilla


Hej



Halloj=)

japp så har man lite o skriva igen! Givetvis mest om lördagen då;) Japp i lördags var jag ute men dagen började riktigt bra innan det, för på förmiddagen kom min älskade sambo hem med en parfym och ögonskugga. Shit vad glad jag blev och vet ni varför han köpte det? Jo för att det är ju kul att ha lite nytt om man ska ut! Han är så underbar.

Sen vart det mest att ta det lungt tills 16 då jag började göra mig iordning skulle dra vid 17 tiden. Stressad och jävlig hittade jag tillslut allt jag skulle ha med mig och på mig;) Sen bar det iväg till en kompis för att sita där och ha det trevligt innan det blev utgång. Visst hade vi det trevligt det var rent ut sagt skitlkul!!! Singstar var en av kvällens aktiviteter..shit alltså jag hade aldrig testat detta och jag söööög, helt seriöst alltså. Blev väl ytterst lite bättre när vi körde svenska hits, kan ju texterna då iallafall=)

Det vart lite velande om var vi skulle gå i lilla kristinehamn, mig spelande det ingen roll men det blev alla fall mastis till slut, för vissa av oss i allafall. Och med det sällskapet kan man inte ha tråkigt med ovavsett vart man är=) Ja det var lördagen det. en sak jag ångrar var att jag inte tog med  kameran men det togs massa kort så jag får väl be nån att skicka över lite bilder.

Dagen efter då? Jo söndags morgonen, morgon och morgon sambon väckte mig tio och jag mådde faktiskt bra ingen huvudvärk inget illa mående. Vart däremot seg och tog det lugnt och käkade bakis mat och åt ben and jerry´s glass. Myst i soffan helt enkelt!

Och idag har vi hunnit med dagis och inte så mycket mer men klockan är ju faktiskt bara 14 och lillen sover ju, men snart blir det full rulle=) Nej nu ska jag ladda en kaffe bryggare Puss o hej<3


Fredag=)

Så passar man på att sitta ner här medans barnen leker och lyssnar på musik, de är så söta och härjar så det står härliga till kan jag säga=) Ja annars då? Jo det är ju fredag och bara det gör mig på strålande humör, sen har ju dagen varit riktigt bra också!

Ja i morgon är det ju lördag också. Fan va kul men jag måste nog inhandla något att dricka imorgon, det vore väl snyggt om jag glömde det?! Sen måste jag ringa runt och höra när, var o hur. Nej det är inte så att jag är helt borta men saker kan ju faktiskt ändras ;)

Puss o hej <3


Halloj=)

Ja så blev det lite glest mellan inläggen men det blir lätt så när lilla killen är sjuk, han har varit dålig sen i måndags men börjar bli mycket bättre=) Så det har inte hänt så jätte mycket som kanske är ganska förståligt! Sitter just nu här med min  kaffekopp som ska drickas upp innan jag hoppar ner i ett varmt bad=) Kanske skulle slänga på mig en ansiktsmask, vore ju inga fel!

På Lördag ska jag ut..shit det var ju evigheters sen... Ska bli skit kul att träffa tjejerna över några glas vin eller ett par cider ;) MEN jag kommer ta det väldigt lugnt med alkoholen då det är över 2 år sedan jag druckit några alkoholhaltiga drycker. Haha....Men då är det ju på tiden iallafall=)

Men nu har jag druckit upp mitt kaffe så nu blir det bad nästa! Puss o hej <3


Måndag

Redan måndag och jag är trött som en gnu=) Funderar starkt på att hälla i mig 1 kopp kaffe eller 2 fast det kanske är lite dumt beroende på när jag ska stänga mina blå...hmm fast jag har ju fakstiskt mer gröna eller lättare sagt de skiftar så meningen fick bli mina blå..haha super intressant va?

Jag är seg i hela kroppen men tyärr inte pga promenader, har faktiskt inte varit ute på ett par kvällar. Tony har jobbat kväll och jag har kännt mig halvsjuk. Känner mig fortfarande inte 100 så idag blev det en kortare promenix än vanligt men imorgon kör jag på igen. Har jag planerat iallafall!

Nej nu ska jag fixa med lite annat Puss o hej <3

Glass

SItter här med min Ben & jerry´s glass och funderar på om jag ska flytta mig in till tv:n för och se om något bra och se, kan ju annars hyra film genom tv:n om jag inte hittar något  intressant. Kan ju faktsikt se precis vad jag vill eftersom att jag är själv hemma. Tony är iväg med en kompis och Samuel sover ju förlänge sedan. Så själv är jag ju inte men ni fattar;) Skulle också vara skönt att lägga sig i ett varmt bad och kanske börja läsa en av bökerna jag lånat av syrran..Men jag vet inte. Ja det lär ju märkas vad jag gör så Puss o hej <3


Plockar och dansar

Springer och plockar medans vi poppar musik och dansar. Japp jag och Samuel tar oss en sväng om men just nu går han och pratar i telefonen, FÖR söt allstå=) Funderar på vad vi ska göra idag, 1 sak vet ja att vi ska göra och det 'är att hälsa på Tony för han jobbar idag. Men jag vill göra massa skoj kanske en fika på stan, eller hälsa på någon kanske? Men nu ska jag ladda en kaffebryggare så jag kan ta lite kaffe mellan plockande och dansande;) Nej nu sitter lillen i fotoalbumet. Just nu ska det klättras stå och sittas på allt leksaker, häromdagen stod han på dammsugaren.. Tokiga killen=)


Bilder=)

Japp lägger upp lite bilder. Givetvis på Samuel och Lovisa=) KLICKA för att få bilderna större



      
  

 


Halloj=)

Lite kortare bloggpaus har jag haft men här kommer uppdateringen=)

Onsdag: Ja dagen började med dagis (håller fortfarande på med inskolning) Medans han var där passade jag på att ta en kopp kaffe hos min söta mormor=)Sedan hem och tanka lillkillen med lunch innan vi skulle gå ner på stan. För igår var det marken i lilla Kristinehamn. Men det gick inte så bra för jag ville gå på marken men inte sam så 10 minuter var vi nog nere innan vi gick hem och lekte lite. Sen gjorde vi ett nytt försök men då både jag och Tony, men min sambo roas inte så mkt heller så det va väl en 10 min runda det med;) Så då passade vi på att gå till café paus och stoppa lite i magen. När vi var klara där var det dags att gå till jobbet för Tonys del så då gjorde jag ett tredje försök att kolla lite men min kära kusin virre. Men gissa vad efter några minuter var ja tvungen att ge upp. Sam gillar alltså inte marken ;) Men som tur var kom virre på kaffe senare iallafall=)

Idag: Ja började med dagis och sen hem för att göra det albsolut roligaste jag vet..INTE nämligen att städa, jag har dammsugit, skurat, torkat skåp, badrum ja allt är skinande rent=) Det gick faktiskt väldigt fort mot vad det brukar göra annars men det berode ju på att min underbara syster höll mig och Samuel sällskap.Tack! Tog en runda till jysk med syrran men hittade inget idag=( Sen har jag mest bara varit hemma och bara varit=)

Och nu ikväll då? Ingen promenad iallafall har ont i min stackars hals men hoppas på att det är borta tills imorgon! Så jag´kommer väl lägga mig framför tv:n med en filt över mig eftersom jag fryser så förbannat! Puss o hej <3

Tisdag=)

Tisdag idag och jag gillar verkligen tisdagar för då är det ända program jag följer nämligen desperate housewives=) Dagen har varit bra, lite av det vi gjort:

Dagis, handlat lite nya kläder till Sam, varit i järnvägspaken och gungat och jag har varit ute på den vanliga kvällspromenaden! Så så har min dag sett ut och kvällen fortsätter med ett bad och sedan tv:tittande. Men om jag ska hinna se mitt program så får jag säga puss o hej <3

6 år!

Japp sålänge har jag och min underbara sambo varit tillsammans=) Men gud vad tiden går fort! Blir givetvis bara mer o mer kär för varje dag som går. Finns ingen underbarare och som kan få mig att flyga bland rosa moln! Jo jag vet att det låter skit sliskigt och att jag inte brukar skriva sånt här i bloggen. Men det är helt sant, Det är mitt livs kärlek!

Så idag hade vi barnvakt (min underbara syster Camilla) så vi passade på att gå ut och käka på kinan och gå på bio. En hel lyckad kväll, men nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med min Tony! Puss o hej <3

Lördag=)

Japp lördagar är verkligen min favorit dag, gör mest det som faller en in så idag har vi


♦ Ätit lunch på café paus
♦ Varit på stan och kollat runt
♦ Hälsat på Tonys föräldrar, drack kaffe och åt kanelbullar (är ju kanelbullens dag idag)
♦ Varit och handlat godis med mer på maxi (fick tyvärr gå i spöregn hem)
♦ Haft Camilla och Daniel här på besök=)
♦ Jag var ute och gick i över en timme (vid 7 tiden)
♦ Tittat på lilla melodifestivalen med Lovisa som tur vann den låten hon röstade på=)
♦ Jag satt mig just här i 5 minuter innan vi ska kolla på film=)

Ja men nu ropade min sambo och vill se på filmen så Puss o hej<3


Yr

Dagen blev inte som jag tänkt mig riktigt men så blir det ibland. Blev ingen promenix ikväll känner mig alldeles yr och jätte konstig=( Jag hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk. Får gå ut och gå imorgon istället! (hade tänkt o vila lör) Jaha innan jag blev o må skit då? Jo stekt pannkakor och Lovisa fick prova hon med och det var uppskattat hon fick göra tre som hon själv skulle äta=) Kommer bilder på det någon dag!

Men som sagt är yr och känner att sitta vid datorn inte är det smartaste draget så nu säger jag godnatt Puss o hej<3

Fredag=)

Ja så var det äntilgen fredag=) Har inte gjort så mkt idag utan det gamla vanliga, Lämna på skola o dagis sen hjälpte jag min mormor med lite grejer innan de var dags att hämta lillkillen. Nu sover han och Lovisa är iväg och Tony jobbar till 6. Kommer väl sitta här en sväng och sen tänkte jag plocka lite..

Ikväll blir det promenad såklart! Får se om jag går själv eller får sällskap=) Jag är enormt godis sugen och vill ha choklad!!! Sugen på cola är jag med, tur att det är lördag imorgon! Puss o hej<3

Hallå=)

Så hamnade man här igen, den här tiden brukar jag ju vara ute och gå men inte idag. Min kära sambo jobbar till 21 så det är lite svårt, men jag drar iväg på min promenix direkt när han kommer hem=) Igår när jag var ute och gick vart det riktigt högt tempo. Jag ville ju inte missa mitt absoluta favorit program Desperate housewives och jag ville ju hinna ta en dusch innan=) Ja det var lite promenad snack det..=)

Annars har det varit som vanligt måste jag nog säga, Jo just det träffade S med hennes underbart söta lilla M. vilken vacker liten krabbat! Blir snart kaffe och prat för hela slanten! Jo och med tanke på kaffe Sandra ( vet att du läser här ibland) vi måste snarast ta en kaffe och massa prat, var alldeles förlängesen! Och Linn vill jag också träffa snart!

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n så tiden flyger iväg så det blir dags för att gå ut o gå=) Puss o hej<3


RSS 2.0