ja jag gillar att störa mig på saker ibland

Kanske skulle rensa på facebook.. Ibland får man läsa/se sliskiga saker man helst hade varit utan...Tur att jag är så jävla perfekt och skriver/kommenterar/gillar och lägger upp foton som är så fantastiska. Och nej kommer inte säga vem det handlar om då bloggen är kopplad till facebook.

Nu ska den otroligt nöjda blonda och tappade och helt fantastiska människan göra något vettigt.




Panik

För över ett år sedan så hände något fruktansvärt med min mini me. Han satte en godis i halsen och fick ingen luft. Jag har aldrig någonsin varit så jävla rädd i hela mitt liv. Känslan var det absolut vidrigaste jag känt. Det gick ju som sagt bra och jag har aldrig varit med om att en ambulans har varit så snabb. Godisen åkte ner i magen precis i samma stund ambulanspersonalen var på väg mot oss. Allt gick bra. Men detta har gjort att jag är livrädd för att Samuel eller någon annan liten ska få något i halsen.

Idag skedde en annan sak inte alls på samma sätt men när en annan liten mini satt i halsen och började kvälja lite så kände jag hur paniken kom tillbaka. I hans fall var han väldigt slemmig och han spydde och allt blev bra på två snabba. Det var inte ens i närheten av att det skulle handla om att han inte alls skulle kunna andas men ändå så stelnar jag och mår sjukt dåligt.

Det har satt starka spår i min mini med. Han var med och när han såg detta så sa han att han blev rädd. Inte speciellt konstigt då han minns när han själv satt i halsen som om det det var igår.


Jo men visst vet du

Ja så slänger vi upp en otroligt snygg bild på mig till att börja med. Så ligger ribban. Det är alltid bra. Då vet man vad det blir för inlägg. Haha.





Ja fredag idag och man har hunnit med en hel del. Känns skönt. Bland annat så har jag träffat söta S och det var lika kul som alltid! Snart igen gumman! Saknar dock en person som jag typ träffade i hmm onsdags... och det är fredag idag.... Vet att det är ömsesidigt så ;)

Annars rullar saker på och jag är mer eller mindre nöjd. Måste ju skryta att jag som är världens morgontröttaste människa faktiskt var på gymmet innan 8... Det är fan inte dåligt för att var mig det.








Men hallå!

Börjar men att berätta att vi har haft en mysig dag. Jag har sovit, tränat, lekt med barnen och ätit för mycket godis. Träffade en och annan snygging med ;). Så efter en sådan dag kan man inte vara annat än nöjd.

Annars rullar saker på. I vanlig ordning. Dricker mitt kaffe. Saknar några utvalda med. Åhh ångest igen för att jag inte hunnit med alla...Det är faktiskt ett stort problem jag har. Men när jag har för mycket i huvudet kommer jag inte ihåg att höra av mig..Ingen bra ursäkt men jag ska bättra mig! Är speciellt en goding i Karlstad jag tänker på! Förlåt S! Ska vi träffas i veckan? Sen min underbara Charlotte! Vi MÅSTE ses snarast! Tänkte också boka mina två söta systrar. Finns fler jag vill träffa men ingen som jag skriver om i bloggen då jag inte frågat om lov. ;) Sen vet snygg att jag vill träffas och Anne-Li såklart. Även min kära kusin. Fan jag behöver mer tid! ;)

Sen vill jag bara säga MEN HALLÅ! Det kan fan inte vara lätt att vara så jävla osmart!

Avslutar med lite intern humor!




Sjukstuga

Sjukstuga. Det har det varit här och herregud vad tråkigt det är. Klättrar ju på väggarna efter bara ett par timmar. Mest synd om mini som haft feber... Därför bloggen varit dööööd.

Något nytt sen sist? Jo visst vet ni...Jag tänkte testa på att var nyttig...Det är fan inte illa för att vara mig. Äta regelbundet och bättre. Får se hur länge jag pallar. Jag själv chansar på ett par veckor...Så varför helt plötsligt bli nyttig? Jag har hört rykten om att det ska vara hälsosamt.;) Kanske blir värsta nyttiga tjejen...HAHA eller inte.

Nej nu ska jag glo lite på tv innan natten. Pöss ;)

Jag hoppas du förstår att om du fortsätter med det du håller på med så kommer det få konsekvenser.


 


Men åhhhhh!?

Läs inte allt ordagrant. Givetvis ger jag människor komplimanger och visst fan vill jag se bra ut MEN nu pratade jag om dom som bara har utseende och sig själv i huvudet. När det blir för mycket. Åhh bekräfta mig ...

Ett par exempel

* Någon som inte alls är tjock tjatar om hur tjock denne är bara för att få höra "NEJ DU ÄR VEEEERKLIGEN INTE TJOCK!" Detta gäller även åhh jag är så ful/värdelös och så vidare...bara för att få bekräftat att såååå är inte fallet.

* Människor som tydligen har tappat allt förstånd och sitter och klagar på hur jävla feta de är när de sitter med större människor än sig själv. Nu bryr jag mig personligen om sånt men jag har sett många vänner bli ledsna.

* Människor som bara bryr sig om hur de ser ut och bara kan prata om smink/vikt/kläder. Det är sååååååååå givande att umgås med sådana personer...INTE!

* Människorna som skulle bli lyckliga bara de får ett par nya bröst/ Bukplastik/ Gå ner 5 kilo... Ja om man tror att det gör en lycklig så bör man nog tänka om. ( Ja om du har extremt dåligt självförtroende och du är helt lycklig i övrigt kanske du blir det om du inte hittar fler "fel" på dig) Har inte ett dugg emot om folk väljer att göra skönhetsoperationer och vem vet behöver jag ett par större bröst kanske? ;)








Såååå perfekt ;) Haha

Så bra! Man kan säga att jag är rätt nöjd just nu. Det är najs. Det har varit lite upp och ner men just nu är jag så nöjd så. Hänt mycket i veckan. Mycket kaffe. Mycket goa vänner och mycket plugg. Mycket mys.

Just nu! En hårborste kunde varit bra...Varför lägger man upp en sån här bild på sig själv? Det är ett jävla liv om hur man ska se ut och vilka ideal man ska följa men jag ÖRKER inte leva så. Jag orkar inte bekräfta andra heller... ;)



Men se här ler jag också! ;)


Nej jag tror att det kan vara dags att hoppa in i dusch och fixa sig kanske?

;)

Ibland finns inte orden. Det verkligen kittlar i fingrarna och det finns SÅ mycket jag skulle vilja skriva men nej. Ingen bra idé. Ler lite för mig själv och konstaterar att vissa saker är så sjukt bra. Finns saker som är mindra bra också men det struntar vi i.

Just det min äckliga tenta lämnade jag in i fredags. Hoppas den bli godkänd. Alla jag pratade med i "klassen" tyckte lika illa om tentan som mig och många berättade att de hade hoppat över ett par uppgifter. Jag gjorde alla och jag hoppas verkligen att jag slipper göra om den. Kommer spy om jag måste göra om den.....

Dags att tugga macka






RSS 2.0