Hejsan

Dagen blev inte riktigt som planerat men det hade ju sina anledningar. Kan säga att vi hade det otroligt mysigt ändå=) Samuel var lite små snorig så det blev inget badhus istället packade vi upp alla adventsljustakar och hängde upp stjärnor. Är hur mysigt som helst!!! Funderar på om man ska slänga upp julgardinerna också?

Sen begav vi oss ner emot staden är ju skyltsöndag ju, Lovisa gick verkligen och bedömde alla affärers skyltingar ju mer glitter och tomtar dessto högre betyg kan jag ju säga! En kaffe hos Tonys mamma och pappa hann vi med innan vi var hemma och fikade och tände första ljuset. Då med sällskap av Syrran och Daniel som hade med sig fika. Tack och bock!

Idag har jag syndat Fikan ioch kinamat men det vart ju iallafall inte friterat!


Halloj!

Lördag kväll och det har varit full rulle HELA dagen. Började ju bra när Sam vaknade vid halv 5 men den sömnen tog vi båda igen på morgonen/ förmiddagen. Jag har varit i karlstad idag med syrran och hennes kille Daniel. Kan säga att vi fick oss många goda skratt och mycket bilåkande ;) En del handlande också faktiskt! Nu ikväll har vi myst, ätit godis och jag har tränat. Ska snart slänga mig i soffan och antagligen somna som vanligt. Mityt mål är iallfall att komma i säng tididare idag än igår... Somnade inte försen halv 2... Lite komiskt är det att varje gång jag är uppe jätte länge så vaknar killen VÄLDIGT tidigt..hehe...

Imorgon ska det sättas upp ljustakar och grejer men först i väg till badhuset. Här är en bild från förra gången.


Godnatt

Japp nu är jag så trött så jag sitter och gäspar ikapp med mig själv... om det vore möjligt alltså=) Dagen har varit riktigt bra! S var här med sin lilla bebis, så otroligt charmig och söt! Men det är farligt att hålla dom små liven blir ju super sugen på en till=) Samuel var hur go som helst skulle kramas och mysa med lillen.

Ikväll har jag tränat ,sett på idol med Lovisa och nu sitter jag här och vet att jag borde lägga mig. Samuel vaknar senast 7 och jag känner att jag berhöver många timmars sömn.

Jag gjorde en jättegod paj räk och chilipaj förrut men smarta jag hade ju glömt att jag hade sprutat ugnsrengöring i hela ugnen så när jag skulle sätta på ugnen så insåg jag att någon matlagning i min ugn skulle det inte bli (man ska inte andvända ugnen på 8 timmar efter rengöring) Som tur är bor min mamma väldigt nära så det blev iallfall paj på menyn. Men ett jäkla springande fram och tillbaka ;)

Här är en annan paj jag gjorde för ett tag sedan!  Puss o hej <3

   

Hej igen!



Tillbaka=) Japp nu är jag tillbaka ifrån min bloggpaus. Har nämligen inte kännt för att skriva något alls eller jo men jag kunde inte skriva ner eller formulera något  överhuvudtaget.

Livet har knallat på som vanligt och veckan har gått lika fort som vanligt. Har handlat ett par julklappar, kollat in Netto och Ur o penn som öppnade idag. Umgåts med mina syrror, Lekt med barnen och drukit massa kaffe. Som vanligt alltså=)

Till något helt annat! Jag vart helt överlycklig när snön kom men nu är den redan borta=( Jag håller iallfall tummarna för mkt mkt mer snö! Jag längtar till julen och på söndag är det reddan 1:a advent! Så då får jag äntligen plocka upp ljusstakarna=)

Ja det kanske dyker upp fler inlägg ikväll, det märks men puss o hej sålänge <3



Bild

Lite bloggtorka just nu.... Men så kan det var ibland. Bjuder istället på en bild på Samuel, Favorit i repris!


Lista

Dagens humör: Strålande =)
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Borde vattna alla blommorna innan  de dör.....
Dagens frisyr:  Utsläppt
Dagens klädsel:  Svarta byxor, turkos tröja
Dagens planer: Desperate housewives kl 21
Dagens meteriella vill ha: En lång matta till hallen
Dagens längtan: När Tony slutar jobbet!
Dagens fundering: Hur ska jag orka träna 1 timme sen
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: När jag gjorde illa mig på min hand när jag bäddade sängen....snacka om klantig
Dagens tidning: Dagens reklam
Dagens låt: gummi bear song behöver väl inte säga att det inte är jag som gillar den ;)

Ja och hur trött är man när man hitter sin telefon i kylskåpet??? inte för att jag har gjort det!? ;) Puss o hej <3

Tack!

Ja så har man varvat ner en stund efter kalaset, var givetvist hur trevligt somhelst och jag fick massa jätte fina grejer. Tack till alla! Hade det jätte trevligt och drack en massa kaffe och åt lite sötsaker (glömde tydligen vad jag tyckte igår..haha)

Kvällen blir lugn det är ju bara jag och Samuel hemma så det blir väl lite slappande framför tv:n och jag ska väl träna lite som vanligt;) Men nu ska jag och Sam leka lite Puss o hej <3

GRATTIS MAMMA=)

Japp grattis till världens bästa mamma!


Bad

Just kommit hem från badhuset, var så otroligt roligt att se Samuel åka kanan han gillade verkligen trots att hela han hamnar under vattnet. Så idag vart det mycket utav det! Även srmpuffarna tyckte han var en hit då slapp han ju att varken mamma eller pappa behövde hålla i honom=) Måste ta med mig kameran nästa gång! Bjuder på en gammal bild från badhuset!




Annras idag? Jo när lilla Sam har vaknat så ska vi till min mamma som fyller år idag! GRATTIS!!!! Vi har nämligen kalas ihop för släkten som jag nämt tidigare=)  Så innan det ska jag slänga i mig nåt att äta, sminka mig och fixa lite annat! Bäst jag sätter fart=)

Firandet forsätter

Japp så sant som det är sagt det har blivit mer firande av mig idag=) Tonys mamma och pappa kom hit och firade mig, Så jag gjorde en god äppelpaj som vi mumsade på! Sen nu ikväll kom min underbara Charlotte upp och grattulerade mig, tvingade även henne att smaka på min paj och den fick klart godkänt=) Så kom syrran upp och och var social med oss! Även detta har varit en toppendag och för den som tror att det är slut på firandet här har fel. Imorgon har jag och min mamma vårt gemensamma kalas för släkten...Tror faktiskt jag kommer hålla mig till kaffet för som det känns nu är jag sjukt trött på sötsaker.... Shit kom serisöt på att idag har mitt matintag inte varit något vidare......

Frukost: Kaffe
Middag: 1 liten bit äpplepaj med vanlijsås
Kväll: 1 bit äppelpaj + chips... och cola då och mer kaffe....
Seriöst jag har glömt att äta mat bra jobbat mickan....... Ja tur att alla andra har ätit iallafall=)

Nej nu ska jag slänga mig i soffan en stund puss o hej <3

Favorit i repris=) Klicka för större bild!

Födelsedagen

Tänkte berätta om lite om min födelsedag eftersom jag inte hade tid eller ork att blogga igår, så här kommer det:

Dagen började halv 7 av att jag vaknade av att mina tre älsklingar kom sjungandes med paket och frukost på sängen. Finns inget bättre sätt att vakna på! Öpnnade paket och drack kaffe i och käkade macka som Lovisa hade gjort i ordning. Tog det lugnt på förmiddagen Syrran kom och sa grattis och fick jätte fina ljus och badgrejer så när hon gick passade jag på att ta ett mysigt bad med badbomer och grejer!  När Lovisa kom hem så åt vi lite tårta och hade det mysigt senare tittade även min mamma o syrra upp och åt lite tårta. Kvällen spenderades mysande i soffan=) Ja en toppendag helt enkelt! Tack för alla fina presenter!!! Puss o hej <3

Bjuder på en ego bild av mig inte ofta det händer men jag har ju faktiskt fyllt år ;)


Hallå!

ja då var det dags och blogga lite innan jag ska lägga mig och sova=)

Samuel är fortfarande sjuk så jag har faktiskt inte haft för mig så speciellt mkt sen sist jag skrev. Lite har jag väl gjort: Druckit massa kaffe hemma hos min mamma, träffat syrrorna, Lekt med barnen och idag träffade jag underbara Charlotte. Men annars är det nog inget som är värt och skriva ner ;-)

Imorgon blir jag gammal..shit ett helt år äldre...hahaha nej skämt och sido jag är ju faktiskt inte så gammal än. Inte gammal nog för att få åldernoja iallafall=)

Nej nu ska jag fixa lite innan jag stänger mina blå. Puss o hej <3

Hejsan

Ja så var det tisdag och jag passar på att slå mig ner här medans barnen lyssnar och dansar till musik i Lovisas rum/ här i hallen. Varit lite bloggande de här dagarna men det händer inte så mycket när man är hemma med Samuel som är sjuk. Har inte några direkta planer för dagen förutom att laga mat, lax står på menyn idag=) Sen ska jag ju självklart se favoritprogrammet idag!

Ett annat program jag såg i söndags var  sanningens ögonblick....Shit alltså jag fattar inte hur människorna kan utsätta sig för det. Frågorna är ju liksom ingen hemlighet, de har fått frågorna förrut... Men de kanske gillar utmaningen och pengarna lockar. Men det är väl det som kallas underhållning ;)

Sanna: Klart jag vill träffa dig och dina små godingar vi får ta det så fort Samuel blir frisk!

Puss o hej <3

Söndag morgon

Seg som satan och otroligt trött. Har ju varit uppe i ett par timmar nu..Men inter slutar jag gäspa för det!=) Idag skulle vi ju ha gått till badhuset men det går tyvärr inte för att lillkillen är snorig och hängig, Hoppas på nästa söndag istället! Annars idag ska jag göra en glasstårta barnen ska ju såklart fira sin pappa på farsdag=) Nej nu ska v lägga oss framför tv:n och mysa igen puss o hej <3


Karlstad

Japp där har vi spenderat större delen av dagen. Det har varit väldigt trevligt och en del handlat. Var ju tvungen att åka till barnens hus skulle nämligen köpa regnskydd till vagnen (har nämligen inte hittat det jag skulle ha i nån webshop) Där inhandlades det även blöjhinks refil påsar så nu har vi så det räcker ett tag! Några klädesplagg till lillkillen hittade vi också växer ju så fort!  Ett par småjulklappar vart även köpta men vad det är skrivder jag inte här ;) Ja var nog massa mer vi fick med oss hem=)  Puss o hej <3

Telefon

Har sett färdigt på tv:n och ska slänga mig i ett varmt bad! Ska bli hur skönt som helst så det blir inget mer skrivet här ikväll. Avslutar med en bild på min underbara son. Syns det att han älskar att prata i telefonen? Puss o hej <3


Hej!

Hej igen=) Så nu var man tillbaka! Har ju varit sjukt men mår faktiskt väldigt bra bara ytterst ont i halsen men det är nog borta imorgon! Har ju inte roat mig med så speciellt mycket som man kanske kan förstå. Sovit och tittat på tv...Inte speciellt kul men sånt är livet.

Ikväll blir det att slappa framför favortiprogramet kl 21 och se till att få i mig något att äta...har varit väldigt svårt nämligen...Har inte lyckats fått i mig nåt idag heller..Men jag ska alldeles strax göra ett försök=)

Puss o hej <3


Sjuk=(


Jag är sjuk=( Så otroligt tråkigt och ont! Så varför sitter jag vid burken då? Jo här spelas det lite musik för killen som vill sitta och lyssna och dansa här! Känner mig som uruselt sällskap och orkar knappt någonting förökte börja göra någon nytta förrut men gav snabbt upp efter att jag kände att jag absolut inte orkade. Ska gå och lägga mig snart igen...Jag hatar att vara sjuk.....  Gud vad kul en lördag när aklla är lediga..inte. Men som tur är så är det ju inte ofta jag blir sjuk! Nä nu ska jag slänga mig i sängen Puss o hej <3

RSS 2.0