Hej hej hej

Inga bilder idag heller :( Tony har inte hunnit lägga in det än och ikväll är han och spelar lite poker! Hoppas du vinner ;)

Idag har jag varit med mina kära systrar mestadels av dagen, Först med stora till jysk och konsum köpte bara mat till Samuel hittade inget annat. Sen kom min lilla syster upp och vi hade mysigt och när hon var här kom även Charlotte upp en stund! Charlotte är en av världens underbaraste människor och vi lovade att vi skulle ses snart igen!

Jaha mer idag då?j o snart Blir det klippning och kaffe med Virre och Millan på listan!

Har nyss lagt min lilla älskling och jag tror han redan somnat. Väntar på syrran som är ute med hunden. Är trött som en liten gnu men så kan de va!

Ska börja göra egen mat åt Sam så nu ska jag söka lite recept o sånt puss o hej <3

Hallå

Hallå tänkte lägga upp lite in lite bilder men det får vänta tills i morgon måste lägga in programet igen pga av ominstallation av datorn. Det är något min sambo får fixa..har inge tålamod;)

Dagen har varit bra, mycket kaffe som vanligt. Lite besök här på kvällskvisten av min kusin Virre, så nu har vi babblat lite till! Blir ju fortsättning på de imorgon för då ska jag klippa henne. Vi kommer nog hinna med en kaffekopp också skulle jag tro! 

Idag har jag även varit på babymassage för 1:a gången (är 4:a ggr) och det var jätte kul och intressant. Samuel såg ut att trivas men däremot är han störst där. Jag missade nämligen 1:a omgången av massagen och då gick det inte hoppa på. Men jag ville så gärna gå så frågade om de tyckte att det gick att gå på de vid denna ålder. Och de tyckte dom men de sa åt mig att vara beredd på att han inte vill ligga still och så. Men det gick ganska bra måste jag säga! =) Nästa gång är om 2 veckor så du hinner vi testa det vi fick lära oss idag så vi blir riktigt bra på de!

Efter massagen träffade jag mina vackra syskon och gick och mötte vår underbara mamma och bestämde oss för att ta en fika och då hade ju Tony slutat så han följde med=) Mysigt!

Nej tidigt i säng ikväll och då är det dags att förflytta sig ifrån datorn nu. Puss o hej <3

Jävla syrran

japp sitter här helt vettskrämd o nerverna utan på kroppen.... varför? Jo min så kallade syster skrämde nästan ihjäl mig nyss. Stod i godan ro i tvättstugan o vek tvätten o städa i tvättstugan och min syrra skulle ut med hunden vilket jag inte visste.

¨Hon ställer sig då i mörkret o kör upp ansiktet i fönsterrutan och vad händer när jag ser henne jooo hjärtat i halsgropen! Det gjorde ju så hon gjorde det ca 5 - 10 ggr och jag vart lika jävla rädd alla gånger!!!! Sen gick hon men jag stod på helspänn och visste att hon skulle göra likadant på tillbaka vägen.
 
Mycket riktigt! Och jag hoppade nog högre än sist. Tillslut när hon gick in var jag klar och var tvärsäker på att hon skulle springa ut o ställa sig bakom dörren, men medans jag bokade ny tid så glömde jag bort det och när jag öpnnar dörren står dåren där och jag skriker högt...shit va rädd jag blev!

Men Camilla vänta bara din lilla jävel, du ska få tillbaka!!!!!!

Men nu är det natten för mig puss hej <3

Tisdag

Jag börjar bli ännu bättre nu! Sorry att jag tjatar men jag hatar att va sjuk;)

Idag har jag också varit inne hela dagen så det finns inte så mkt intressant att skriva om. Men lite ska jag allt kunna knåpa ihop!

Dagen har beståt av de vanliga rutinerna och lite tv tittande på förmiddagen. Fick lite sällskap av min syster Camilla på en kopp kaffe!

Senare kom min lilla syster Erica upp och kramades med mig! :D Gud vad jag skrattar ihop med min lilla dvärg;) Och även då kom Camilla efter ett tag och gjorde oss sällskap så då var systrarna samlade. Vet att jag sagt det förrut men det är värt att säga igen. Jag har  världens bästa syrror!

Vid 6 tiden kom tony hem och han hade köpt med gåstolen vi bestämt oss för. samuel han väl bara sitta 2 minuter innan det var dags för mat och nattning. Men det ska bli kul och se vad han tycker imorgon när han verkligen får testa den!

Min kusin Virre kom på en kopp kaffe, välidigt trevligt och det måste ske oftare. Har ju så mycket att babbla om :D Jag älskar och umgås över en kopp kaffe! Märks det?

Har ätit för en stund sen och ska snart gå in och se på tv:n med min sambo puss o hej <3

Idag

japp så har vi kommit fram till idag och jag är fortfarande sjuk men är faktiskt på bättringsvägen, känner mig mycket piggare och har inte konstant huvudvärk=)

Idag är det ju röd dag så tony är ledig =) Kul att få umgås lite!

Imorse eller andra gången jag gick upp ( var uppe halv 7 till 9 och la mig/oss igen) vid tio hade min Älskling gjort iordnoing kaffe och höll på att plocka fram god frukost TACK LOVE!

Dagen har varit hur lugn som helst. Hade syrran uppe på en kopp kaffe förut men annars hur lugnt som helst och dagen kommer nog fortsätta så också.

Är själv hemma just nu Tony och samuel är och handlar och går på en promenad. Jag har ju som sagt bestämt att jag inte går ut förrens jag är helt frisk!

Men nu ska jag se om det finns kaffe till mig och Tony för han ringde nyss och sa att han snart är hemma!

Så det var allt för den här gången puss o hej <3

SÖNDAG

Fortfarande sjuk,  besatt av nässpray! Men men så kan det va. Fick sova lite längre på morgonen igen, jag har en underbar sambo! Tappade även rösten ett tag....tänk er mig tyst!?

Dagen var lugn. fick lite upp-piggande besök, först kom syrran upp på en kopp kaffe o stre lite granna sen kom min kusin Sandra på besök. Hon var för söt hon hade köpt med en kartong med chokladhjärtan=) Vi satt och pratade och drack kaffe.. timmarna bara sprang iväg och jag hade så otroligt trevligt. Tack Sandra=) Får vi göra om snart igen men då kanske det är jag som kommer till dig!

Sen vart det myskväll. Film stod på listan plus att min älskling stod och gjorde påskmat och kom in o serverade mig i tv-rummet. Var rätt slut på kvällen kan ja säga. Han är för go!  Hade en mysig kväll och efter filmen var direkt i säng för min del.

Ja det var söndagen de! Puss o hej <3


Lördag Påsk

japp på lördagen var det påskafton och jag mådde riktigt dåligt, men vafan det gick.

Dagen började med att min älskling lät mig sova längre då han visste att jag mådde piss och knappt fick sova något. Tack <3 Sen var det dags att göra sig iordning ( Sminka Lovisa till en söt liten påskkärring) för vi skulle iväg till Tonys föräldrar och önksa dem en glad påsk. Och där blev det kaffe och fika. Plus att Lovisa fiock ett påskägg. Kan ju säga att hon fick en del godis....

Senare bagav vi oss iväg och följde tony till jobbet. Han jobbade nämliggen 3- 9 på påsk. Kan ju säga att jag tyckte det var lagom kul =(

Senare var det dags för påskmiddag hemma hos min mamma och självklart gör min mamma världens godaste mat! Fråga min sambo. 

Där hade vi det jätte trevligt!  Sen var vi tvugna att gå hem vid 7 tiden pga av att Samuel har sin läggtid då och han visade klart o tydligt att han tröttnat och ville hem.

När Samuel sov så passade jag på att koka lite ägg medans Lovisa såg på tv:n. Så att vi kunde måla vackra ägg! Kan säga att man inte kunde se skillnad på mina och Lovisas ägg. Tolka det hur ni vill ;)

Sen vart det att sitt framför tv:n och mysa. Eller Lovisa hoppa mest hopprep och rockade rockring och jag räknade sekunder och hopp!

Dagen var bra men det var så otroligt skönt att få lägga sig och sova.

japp det var påsk det puss och hej <3

Varit sjuk

Ja det är därför det varit riktigt dåligt med bloggande, men ska försöka uppdatera lite! Kommer nog dela upp i flera inlägg så det inte blir så mycket på en gång!


Japp kan väl börja med fredagen då. Blev inget påskpyssel för Lovisa skulle iväg och göra något hon längtat efter hur länge som helst. Så det gjorde henne inget att det inte blev något pysslande. Själv var förkyld som en liten gris så det gjorde inget för mig heller kan jag säga.

Samuel var också lite förkyld. Men däremot var han lite ledsen för han fick sin tredje tand och det klia och var jobbigt för honom.

Så det vart en lugn fredag, var och handlade lite och när Lovisa kom hem var det mys framför tv:n som gällde.

Ja det var min fredag det puss o hej <3


HEJ!

Slår mig ner här en stund. Lovisa tittar på morgon bolibompa, Samuel ligger under babygymet och Tony är i tvättstugan.

Igår spelades ju som sagt  Yatzy, trevilgt trevligt. Lovisa var övertrött o skratta åt allt vi sa. Så vi fick oss ett par goda skratt=) Sen var det kvällen för mig redan vid 22...var sjukt trött. Men känner mig ganska pigg nu så det verkar ha hjälpt att ta några timmars extra sovtid=)

Idag skinner solen utanför och det blir väl en promenad eller två. Sen står ju även påskpyssel på listan också=) Så då ska jag gå och handla lite grejer till det iallafall.

Nej nu ska jag göra någon nytta efter att spenderat 20 minuter vid datorn=) puss och hej <3



image33

Yatzy

Slår mig ner här en snabbis inna det blir att spela lite yatzy med Lovisa och tony. Lillplutten ligger för längsedan och sover sött. Lovisa är ledig imorgon så hon springer runt i prinsess-klänning poncho, strumpbyxor och klackskor samtidigt som hon målar påskbrev..hehe hon är bara för söt=)

Idag är det tordag och dagen har varit lugn, promenader och en sväng på staden har man hunnit med.

Nu ärjag trött som en gnu och sitter med min kaffekopp i handen och ska som sagt snart spels lite yatzy.

Imorgon ska det påskpysslas på Lovisas beställning, får se vad vi gör för snygga grejer. Nej nu har de gått 5 min. Över till speladet puss hej <3 


Dåligt med bloggande

Japp det har det varit men inte haft någon tid eller lust. Så kan det va ibland.

Har väl inte hänt så jätte mkt grejer som är intressant för er att läsa=) Typ det vanliga.

Idag har Samuel varit hos tandläkaren för första gången och han fick en jätte söt tandborste. Imorgon ska jag med Lovisa till tandläkaren. Mycket spring dit den här veckan.

Annars har det varit mkt långa promenader idag, solen har ju varit framme men det var iskallt.

KOMENTERA MERA! Det tycker jag skulle vara roligt...heheh diskret man är ;)

Ikväll händer det inte så mkt vad jag vet än förrutom att man sitter vid tv:n Kanal 5 klocklan nio. Sen är det ju ganska stor chans att jag hamnar här under kvällen. Men det vet jag inte

puss hej

MÅNDAG

hej svejs=)

Japp måndag o fullt upp hela dagen, kaffe har det blivit några koppar också.

Lovisa sa nåt så roligt förrut.
- Mickan lillebror luktar så gott....typ som pannkakor. HAHAHA tyckte den var riktigt kul=)
Lovisa och Samuel har mest lekt och gosat med varandra idag..så söta!

Nu sitter jag här och kolllar runt lite (IKEAbland annat) och dricker en kopp kaffe. Jag vill ha en snygg ryamatta i ljus eller mörkbrun vet någon om det möjligen finns på ikea för ja hittar då ingen. Jag vill nya gardiner i köket, det är så stelt o ljust nu. Jag vill ha mer mörkt o mysigt. Finns så mycket man vill ha alla fall jag.

En menlös lista eller två kanske?

5 Saker jag vill ha just nu till hemmet

* Nya gardiner till köket
* Ny duk till köket
* Matta till Vardagsrummet
* 5 - 10 snygga svarta rammar till fotografier
* Några nya växter

5 saker jag vill ha

* Några nya cd skivor
* Nya örhängen
* Ny ögonskugga ( eftersom min favorit krossades i tusen bitar och var tvungen att kastas)
* En kalender ( liten men som man ändå får plats med masssor att skriva)
* Ett Diadem till

japp intressant va? ja det får ni nöja er med iallafall;) puss o hej <3

hej hej

Söndag idag och man har varit inne hela dagen, förrutom en snabb sväng hos mamma på kaffe. Samuel är ju sjuk så därför har vi spenderat dagen inne.

Så det finns inte så mkt intressant och skriva om dagen. Jo Lovisa kom idag ! :D Hon matade Samuel med välling förrut,inte lite stolt hon vart då=) de var för söta! Men nu ligger båda banen i sängarna och sover. Jag sitter här och älsklingen är och handlar kaffe.

Imorgon är det måndag och mestadels av dagen kommer spenderas inomhus förutom hämtning och lämning av Lovisa till skolan.

Vore kul om någon kom på en kopp kaffe imorgon!

Här är Världen bästa syskon Mina Änglar! Den första är på Erica och Samuel och den andra på Camilla och Samuel

                                                               

Trött

Trött.... ja som sagt sitter här o gäspar och har gjort de vanliga morgonrutinerna, Samuel ligger på ett täcke nedanför och leker i sitt babygym. Han är sjuk hosta och snuvig, det var så synd om honom igår kväll han vaknade hela tiden av hostan och va jätte ledsen, men nu ligger han bara och skrattar. Det blir inget babysim idag med andra ord.

Igår kväll mystes det framför melodifestivalen med godis och dricka,var ju faktiskt lördag=) ja det är ju ingen idé och äta godis alla dagar om man vill se framsteg på vågen=)

Idag blir det lugnt men jag skriver mer senare puss o hej <3


Hellu

Gick upp för en halvtimme sedan ungefär, så jag har gett min lilla älskling lite majsgröt med katrinplommonpuré. Och det slukade han idag när han fick ha en egen sked att greja med medans jag matar. Annars tar han min och vägrar äta när jag tar tillbaka den =)

Igår vart det inget bloggande, Tänkte skriva ett inlägg igår kväll vid 11 tiden men nej då det gick inte att logga in....=(
Men men så är det.

Igår var det en mysig dag Lovisa var här under dagen, hon och Sasmuel var väldigt glada över att ses igen så det blev en massa gos. De är verkligen så underbara ihop så enormt söta och gosiga mot varandra! Hon kommer ju hit på söndag =) Så då blir det mera mys!!!

Nej nu ska jag titta lite på tv:n och kramas med Samuel puss o hej


Godmorgon

Godmorgon! Har väl visserligen varit vaken sedan 7 men ändå =) Morgonen har varit ganska lugn, hunnit med lite kaffe och frukost.

För ca 20 minuter sen la jag en väldigt övertrött kille för o sova nån timme, men det behövdes övertalning:) Han är ju bara för skön är så trött så han gnuggar sig i ögonen och inte orkar hålla dem öppna. Men sova absolut inte...hehehe. Men efter lite mys i våran sång och några sånger så gav han med sig o stängde sina vackra ögon.

Är lite rastlös idag men samtidigt orkar ja inte göra något värst ansträngande pga av den här tråkiga förkylningen. Jag HATAR att vara sjuk. ( nu är ja inte jätte sjuk utan bara lite förkyld och seg i huvudet)

Blir rastlös om jag inte känner attt jag kan gå ut ( orkar gå ut). Så det brukar sluta med att jag hittar någonstans att städa eller att jag går ut iallafall. Kan absolut inte ligga i sängen och vila, det går bara inte. Bara om jag är riktigt sjuk o ska sova men inte vila.

Just nu väntar jag på att min syster ska komma hit o dricka kaffe=) Har väntat en stund så nu ska jag ringa till henne istället. Puss o hej sålänge <3


Snart natten

Så hamnade jag här vid dagen slut. Idag har det blivit mkt kaffe drickande bland annat med syrran. Har även  varit ute och promenerat i regnet. Behöver ju röra på mig men kände inte för att simma när jag blivit lite förkyld men hoppas att de går över snart!

Tvättat har vi gjort idag också, jag trodde ju de var igår men nej det var idag. Så jag är nyss uppkommen från tvättstugan efter vikning av MASSA kläder. Wiiie så kul..hehe

Imorgon är det torsdag och jag har väl inga direkta planer, ska väl ut och gå. Kanske en vända på staden? vem vet.

Nej nu ska jag logga ur det blir en tidig kväll för mig idag. Men jag bjuder på en bild!





MYSER=)

image34

Städat klart!

Japp var väl klar vid 3 halv 4 eftersom jag var tvungen och ta massa pauser när Sam ville leka och äta. Fick en väldig massa gjort faktiskt! Jag dammtorkade som sagt överallt, städa i kylen( torkade och rensade) ,  städa under diskbänken, rensade i hallen, städade toaletten, tog ett varv med dammsugaren, skurade, diskade och sen ändrade jag på Sams vagn.

Syrran var här lite undertiden då jag städade så jag pausade för en kopp kaffe. Sen badade hon med Samuel och det gillade han:)

Sen var vi ute på en kort promenad för att möta tony. Blev inte en så lång promenad då det började regna. Jag som var sugen på att vara ute och gå. Så jag beställer strålande solsken i morgon.

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Mos och korv står på listan, är väldigt sugen på det idag!
Sen sitter jag även och tittar på min syster och min lilla älskling som leker... samuel skrattar mest hela tiden. Camilla Gör roliga/konsiga ljud och sjunger för honom.

Nej nu ska jag vara social innan syrran drar och maten är klar puss hej

STÄDA

Hej hej:)

Solen skiner och det gör Samuel med, han ligger o pratar på golvet och leker. Idag finns det en massa grejer att roa sig med inte några roliga grejer tyvärr men det måste ju som sagt göras.

Dammtorka  Hyllorna i vardagsrum, eller att slippa skriva 100  saker så dammtorka alla ytor hyllor, köksluckor osv
Dammsuga
Skura
Byta buren. Vi har tre öken råttor en var. Min heter Egon Tonys heter Nisse och Lovisas heter Ola
Vattna blommorna
Tvätta står även det på den hysteriskt roliga listan. Mellan 18-22.

Men jag tycker faktiskt inte det är så jätte mkt faktiskt. Finns ju inget att städa bort innan jag ska göra allt på listan.

Borde börja nu så är jag snabbt klar, beroende på om Samuel vill att jag ska städa:)

Så nu försvinner vi och poppar musik och städar puss o hej


Hej igen

Lugn dag idag med. Var ju på babyrytmiken och som alltid var det jätte skoj. Sen har vi varit och promenerat, sen har det inte hänt så mkt mer. Varit hemma och tagit det lugnt.

Nu sitter jag här med min kaffe kopp och har det trevligt. Samuel och tony är och promenerar, känns jätte skumt att vara helt själv hemma....men de kommer ju snart:)

På listan vad det finns kvar att göra idag är inte speciellt lång och komplicerad. Typ få i mig mat...hehe och det ska väl inte va så ansträngande:)  Diska ska jag väl också göra. Sen blir det väl inte så mkt mer skulle ja tro. Tv tittande eller lite läsande i någon bok.

Jag gillar att läsa men tyvärr blir det alldeles för sällan. Jag tröttnar snabbt och boken måste vara intressant från början. Har inget tålamod. Tänkte att jag skulle ta någon dag och kolla efter några böker på bokrean. 

Ne det var allt för nu puss o hej





Hej!

Ja som sagt igår var det lungt, väldigt lugnt. Men jag som annars blir så rastlös o klättrar på väggarna trivdes konsitgit nog i snigeltempot;)

Klockan är nio och va har varit uppe sen typ 8, har hunnit klä oss och gett älsklingen frukost. Snart ska vi till babyrytmiken. Där ska vi sjunga och  dansa!

Är väl rätt seg just nu, men de går ju över! Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer än. Det kommer väl märkas.

Samuel ligger här på golvet brevid och vi lyssnar på musik ( Lars winnerbäck - Faller). Det är kul och se vilka låtar som han tycker om o vilka han avskyr.

När storasyster spelar vissa låtar med Carola så blir han jätte ledsen och stortjuter...haha så Carola ligger inte på topplistan hos honom. Den vi lyssnar på nu gillar han om han är lite ledsen och jag sätter på denna så blir han nöjd!  Timberland - Apologize är oxå bra enligt honom. Tyvärr ävan Basshunter- boten Anna ( det är hans mormor fel som jämt sätter på den när han blir lite putt när han är där. Hon har den nämligen på mobilen.

Här kommer en bild på de sötaste i världen!


Söndag

Söndag = slappdag!

Allafall idag är trött o sleten. Idag har vi varit på babysim hur kul som helst. Efter det begav vi oss till Anne och Pauli o drack lite kaffe o tuggade smörgås. Trevligt trevligt!

Sen bar det av hem för o ge lillen lunch. Lasagne stod på listan och han älskade det. Det är så kul och se när han får testa nya smaker :) och givetvis efterrätt fruktpure med smak av äpple o vinbär o nåt mer, Den var riktigt populär!

Nu ligger han under babygymmet men  har  tröttnat så nu ska jag gå och lägga honom puss o hej <3


Lördag

Sitter här med kaffe koppen och funderar på att ta mig en banan, fick lite sovmorgon förrut. Inga fel alls det. Tony gick upp med Samuel vid 7. Då kunde jag sova ända till klockan 9:) Sen dess har hag hunnit med att bada, gett Samuel och mig själv frukost. Och lekt lite med Samuel. Nu ligger han och sover.

Idag är det lördag och vi har väl inga planer för dagen. Synd att det är så tråkigt väder annars hade mesta dels av dagen spenderats ute. Det ända jag vet att jag måste göra är att köpa katrinplommon puré. Sen tror jag att jag och min kära underbara mamma skulle ner en på staden. Det får vi hoppas på!

Men nu ska jag göra min sambo sällskap puss o hej

FREDAG!

Dagen började med vi vaknade tidigt och gickupp för att se på tv:n. Men så gick tiden och min kära kusin kom och knackade på. Så det blev en trevlig morgon kaffe / pratstund.

Senare bagav jag mig till grönalyktan och tränade powerplate. Efter det  gick jag vidare till badhuset o simmade en kilometer.  Så duktig jag är ;)

När jag kom hem var min pappa på besök så då slank det ner en kopp kaffe till och ytterligare mer prat.

Givetvis har vi varit ute och promenerat i det vackra vädret. Först till maxi och handlade lite mat och nappar till Samuel.  Sen hem för att mata Samuel och då passade syrran på att komma upp. Då fick vi även sällskap av min andra kära kusin. Då slank det en kopp till eller två :P Nej jag dricker inte alls mkt kaffe!? hehe

Sen var det dags för att gå ut o promenera igen, hade också glömt att handla lite så då vart det en tripp till bland annat konsum.

För en liten stund sedan la jag Samuel för natten och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Jag vet värsta lyx. Min älskade sambo lagar alltid mat till mig :D

Kvällen kommer spenderas i köket, jag och Tony ska spela spel. backgammon och kort står väl än så länge på listan. Och jag kommer givetvis vinna!


Nej nu ska jag äta puss o hej

Sjuk

Vaknade vid 5 i morse av att min lilla plutt inte mådde  bra, så jag tog upp honom och kände att han hade feber. Så han har varit trött o gosig hela dagen, så för honom har det varit en väldigt lugn dag. Men nu när ja la honom var han inte alls varm så jag hoppas han slipper få mer feber.

Jag däremot har varit iväg och simmat 1 km idag. Sen hade jag min syster och mina Kusiner här på kaffe, alltid lika trevligt och sitta o prata över en kopp;)

Och till något helt annat. Jag är super nöjd med mitt hår! Det kunde inte ha blivit bättre:D Funderar på att färga det nästa gång, vi får la se.

Klockan är halv 8 och jag är ganska trött... kommer väl somna vid tv:n som vanligt, jag undrar om det finns något intressant på burken ikväll?

Nu ska jag göra mig ett par mackor och en kopp kaffe tror jag. Så det var allt för den här gången. Puss o hej


Inte som jag tänkt mig

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men jag har  haft huvudvärk idag med. Så det blev ingen träning idag tyvärr. Men imorgon blir det och simma 1 km iallafall!

Jaha så hur såg min dag ut då? Badade badkar med samuel i morse. Jag kan säga att hela badrummet var blött. Samuel älskar nämligen att ligga o sprattla (sparka) så det flyger vatten överallt! han är för go;)

Senare följde jag, tony och Samuel med syrran till Ok, kände att vi behövde lite syre. Efter det bar det av till cafe Paus, där åt jag en välidigt god ost och skink paj.:) för den som vill veta:)

Efter det har det nog inte hänt så mkt..inte vad jag kommer ihåg iallafall. Sitter här och grejar lite innan jag ska se på tv:n, Kanal 5 klockan nio. Så jag har lite dötid innan.

Imorgon är det redan torsdag, Dagarna springer iväg. Tror inte jag har så mkt mer än simmning inplanerat. Men det lär ju märkas imorgon.

Nej nu ska jag ta mig något att dricka, kanske kaffe vem vet? Hehe puss o hej

Min Prins!

Dricker en kopp kaffe o kollar på mitt hjärta som ligger under babygymmet. Vi har vaknade för en stund sen. La honom för att sova en stund och då  somnade jag med. Det var välbehövlig sömn, för nu känns det som min huvudvärk är på väg bort.

Idag har jag träningsvärk ifrån igår. Men det är bara positivt, då vet man att man tränat! Idag däremot har det ju inte blivit någon träning. Skulle ju ha simmat idag men det orkade jag inte med den huvudvärken jag har (haft). Imorgon står det iallafall Powerplate på listan.

Dagen har varit lugn, och Kvällen kommer bli lika lugn den. Ska lägga mig tidigt det är iallafall planen, vi får se om den följs. En sak är säker iallafall, jag ska ta ett varmt bad.

Idag är min Älskade lilla Samuel hela 6 månader. Det har gått så otroligt snabbt. Mamma älskar dig av hela sitt hjärta! Du är det underbaraste som hänt mig. Jag tittar in i dina ögon och känner total Lycka! Det går inte beskriva med ord. Du är mitt ALLT <3

Några bilder på min lilla prins, visst är han vacker!

                  

Just kommit hem

Sitter här och har just kommit hem och hunnit ätit lite lunch. Har varit på babyrytmiken idag också. Det är så roligt att se att han tycker det är så roligt! lite musik och andra bebisar det är kul det:D

Just nu väntar ja på att lilla älsklingen ska vakna så ska han få lunch o sen blir det ut igen. Har lite på Schemat idag. En menlös lista kanske?

* babyrytmkien
*
träna Poweplate
* Handla
* Köpa blomma
* Dricka mer kaffe ;)

Så intressant kan en dag för mig se ut. Har lite ont i huviudet tyvärr. Kan det vara brist på kaffe? kankse skulle ta en kopp o se om det blir bättre?

Skriver mer senare puss o hej<3

MUSIK

Sitter o poppar musik:) inte så högt eftersom Lilla Älsklingen ligger och sover. Vad lysssnar jag på då? Kent spelas i mina högtalare just nu!

Och med tanke på musik så kommer jag o tänka på igår. Igår myste vi framför tv:n framför det otroligt givande melodifestivalen. Tänker inte komentera musiken eller kläderna, Lovisa stod o dansade och diggade musiken. Hon röstade ju självklart också.

Charlotte perrelli fick Lovisas röst. Men därimot undrade hon över klädseln.
- du Mickan tycker inte du att det ser ut som hon har nattlinne på sig? jo jag höll me henne om det! Sen pratade hon om att hon ska göra en låt och vara med i lilla melodifestivalen, Och då tyckte hon att hon fick värsta snilleblixten och utbrast
 - MICKAN nästa år måste du vara med i melodifestivalen, jag började skratta och svarade henne nåt i stil med att jag inte kan sjunga och hon förstod inte alls vad jag pratade om eftersom jag hade en sån vacker röst enligt henne. Hon är ju för go :D

Idag har man hunnit med en del som vanligt! Babysim i morse. alltid lika kul! Då var Lovisa hos sin farmor och farfar. Där blev vi bjudna på Lunch:D inga fel alls de! Har även  varit ute med hunden idag oxå 2 ggr, Syrran är i karlstad och bad mig ta honom på lite promenader. Och det gör jag så gärna! Hoppas du har det kul!

Nu ska jag vänta på att min Älskling kommer hem, så vi kan sätta oss o mysa i soffan. Kanske till en bra film!?

Puss o hej

Bjuder på lite bilder på de små! En bild när Lovisa dansar till något musikprogram den Klänningen hade hon även en stund igår.  Och en bild på Samuel i babysittern med sin favoritleksak giraffen!


               

LÖRDAG!

Sitter o lyssnar på musik och funderar på att köpa ett par skivor! Någon som har tips på musik som man bara måste ha.? Kan säga att jag är en riktig allätare. Skulle bli glad över tips! Samuel sitter i babysittern o diggar musiken som spelas:)

Dagen har varit väldigt lugn för mig och Samuel, Tony och Lovisa gick till badhuset förrut. Ville inte ta med Samuel när det är så mycket folk och han inte kan bada. Så vi stannade hemma.Men imorgon ska vi på babysim så då får han simma;)

Är ganska trött gäspar på som en tok, kan ha att göra att sam snart ska sova och ser så där gostrött ut;) Och kanske lite på vädret. Och tanken på att jag måste upp jätetidigt imorgon;) 

Nu hoppas jag att de kommer snart :D

Nu blir det att sätta på en kanna kaffe. Puss o Hej


RSS 2.0