Jo

Känns skumt att det är lov. Lördag hela veckan är känslan men så är det ju inte. IKväll till imorgon är L på bygget hoppas hon får superkul! Planerat badhuset imorgon får se om hon vill följa med eller om hon är uppbokad med kompisar ;) Lovat min mini badhusbesök i alla fall och han nöjde sig med sin kära mamma som sällskap om vi inte får sällskap. Snäll han ;) 
 
Tvättar nu och fy fan vad tvätt... kul när tumlaren inte funkar. Med det sagt tvättstugan nästa
 
 
 
Vi roar oss mini och jag. 
 

Sooooool

Så underbart. Älska sol. Blir som ett barn på julafton. UNDERBART. Kan inte berskriva nog hur mycket jag uppskattar solen! 
 
 

Hellre bakfull än för mätt

Matkoma. Fy satan så mätt jag är. Jag hatar att bli för mätt. Känns bara blä. Men nu var det ju så god mat jag hade gjort. Men seriöst. Inte en gång till. Jag är hellre bakfull än för mätt, då kan ni ju gissa hur jobbigt det är ;) Vet i alla fall en till som hatar känslan av att vara alldeles för mätt ;)
 
Ja det här är vad det blev till middag här idag ;) 
 
Planer för resten av dagen? Ja gå med mini till karaten och hälsa på syster E under tiden då jag inte får sitta kvar o kolla ;) Vilket jag förstår då det stör koncentrationen för de som tränar. Jag hoppas bara att känslan av mättnad ger sig snart. Orka gå annars liksom. Inte för att jag har något val ;) 
 
 
 
 
 
 
 

Egot

Så vad hittade jag på för mat? Ja jag fick ju fan inga tips så jag tittade i kylen och kom fram till att korvstroganoff och ris går fort att slänga ihop. Då återstår det vad lagar jag imorgon.. Ja det är morgondagens problem :P 
 
Imorgon ska ingen klocka ställas det ska bli så skönt men med min tur vaknar mini 7 eller något. Jaja då kan man slappa i soffan i alla fall. Ingen skola. Sportlov är bra grejer ;)
 
Bjuder på en bild på egot själv. Tydligen. Det kan vara nyttigt har jag hört ;) Eller så är det för att jag tycker det ser så pisstråkigt ut utan bilder. Ja ni får själva avgöra vad ni tror. 
 
 
 
Tanken får mig att le 

MAT

 Jo då så att. Blogga två dagar i rad. Det var inte igår. Sitter o funderar på vad man ska laga för mat idag. Noll insperation. 
 
Det här är jag sugen på men det är liksom bara jag som äter det ;)
 
Mums. Så har någon vägen förbi med detta så kan vi ju äta ihop ;)
 
 
Igår blev det 
 
Tyvärr vågade ingen av barnen testa ;) Jo utav mitt för att se o de skulle kunna tänka sig att äta det nästa gång.
 
 
Det här funderar jag på att göra idag men jag vet inte... 
 
Så lite bra matförslag kan vara intressant. Goda förslag då ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag igen

Älska helg. Skönt. Ingen direkt sovmorgon idag 8.30 är väl bättre än 7 i och för sig. Men lika glad ändå. Om jag har något att gnälla på så är det väl vädret. Men det hjälper inte. Igår gnällde jag så mycket på vädret så jag trodde syrran skulle klappa till mig. Haha tur hon älskar mig. Så idag. Just nu har Samuel en kompis här och Lovisa vakna nyss. Henne skulle jag vilja byta med. Om jag fick skulle jag aldrig gå upp före 10, jo det finns en period det är undantag och det är sommaren. då går jag gärna upp tidigt så jag hinner med hela dagen ;) 
 
Beställde lite grejer igår. Hade bestämt mig och visade mina systrar den jag tänkt beställa till mig men båda sa nej till storleken. De tror jag kan få på mig en mindre storlek än vad jag tror. så det blev en annan i en mindre storlek. Jag är jävligt skeptisk men vi får se. Har dom rätt så lovar jag att.. Ja jag får komma på något.
 
Ja det var ett litet inlägg från fröken fantastisk. 
 
 
 
 

Sliten ;)

Rätt nyvaken eller jag gick upp kvart i elva. Sovmorgon är bra grejer. Sleten som få men vad gör det? Sitter och vaknar till. Måste fixa kaffe. Har bara mig själv att underhålla för Samuel har en kompis här. Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Kände bara att det var dags. Typ. 
 
Sletnast i kommun men jag ser nog rätt okej ut sen ;)
 
 
Idag tänker jag på dig och är med dig i tanken hela tiden <3 

Jag saknar dig mindre och mindre

Öppen som en bok. Du behöver inte ens läsa mellan raderna. 

RSS 2.0