Aj kan man säga.

Igår testade jag epilatorn som jag fick av min kära syster. Ja vad tycker jag då? Benen gick bra men visst sved det. (Brukar vaxa och det gör inte ont). Jag var ju tvungen att testa under armen och det kan jag säga att jag är jävligt tveksam på om jag ska våga mig på igen. Gjorde bara lite men jävlar så ont det gjorde. Nu i efterhand såg jag dock att det vart jävligt bra så vi får se... Lite smärta kan det vara värt....?! Men denna gången blev det hyvel ;) Någon som vill testa?


Den ser ju inte ut att vara så ond. ;)




Mys och chock

Så igår var det första advent. Mysigt! Vi hade en heldag med mys. Var på skyltsöndagen. Tog en lunch på stan. Bakade och bjöd upp de vanliga på adventsfika. Den traditionen älskar jag! Kul att de alltid vill komma=). Dock vart jag inte nöjd med den mjuka pepparkakan jag bakade men man kan ju inte lyckas jämt. Barnerns pepparkakor vart givetvis helt perfekta. Nästa söndag vet jag inte alls vad vi ska baka. Får börja leta efter något intressant...

Här har vi bevis på att jag faktiskt har levande blommor


Inte den bästa bilden men blomman är så fin så!

Ja just det att lägga på minnet! Nyp inte en kille i bröstvårtan/bröstvårtorna om han har fått tillstånd av sin flickvän att nypa tillbaka. Det gör ont! Sen blir man rätt chockad. Haha!

Nej nu ska jag roa mig med lite självplågeri. Har fått en epilator av syster! =) Tack gumman!


Inte dåligt

Jag måste ju uppdatera lite. Har varit till Ikea med söta Anne-Li. Vi har alltid roligt. Har en tendens att dra över tiden ibland "Jag kommer om en kvart"... Haha...det brukar bli minst en kvart extra. Själv skulle man inte ha något speciellt så man kom som alltid hem med lite ljus och andra småsaker. Jag köpte två nya blommor.

Med tanke på blommor. Vi får se hur länge dessa kommer överleva. Jag har faktiskt sju levande blommor just nu. För den som har missat det så lyckas jag ha ihjäl alla mina blommor. Tror de kan bero på att de ska ha vatten då och då;). Så hur kommer det sig att jag har sju levande blommor? Fick tre när jag fyllde år. Den 14:e så det vore väl konstigt om de skulle ha dött redan! (de har fått vatten)  Sen de två jag köpte igår. Sen har jag två stycken jag lyckats hållt vid liv i över fyra år. Den ena är stenful och lite misskapt på grund av för lite vatten i perioder(måste ju ha den kvar efter som den inte sviker mig). Den andra är en fiiiin blomma som jag inte fattar hur den har lyckats överleva. Så vad ska vi tro? Ja jag ska försöka vattna dom...så de får en chans.

Något annat helt otroligt är att jag lyckats köpa vinterskor. Det är så att jag till och med blir chockad...Jag är väl inte helt nöjd men de duger. Det finna verkligen inte supersnygga vinterskor. Så jag är nöjd. Nu slipper hon slå halvt ihjäl sig som förra året. Haha. Det var verkligen inte snyggt alls. Ont gjorde det också. Men jag var ju fiiin i alla fall!

Ja på söndag är det första advent. Jag med mina traditioner får sätta fart. Suck...Visst gillar jag det men jag gillade inte att leta efter ljusstakar i förråd. Sen var inte mindre än tre stycken trasiga. Köpte två nya igår. Så två i köksfönstret och fyra i vardagsrummet. Sen har ju barnen fått fiiin julbelysning med. Ska bara byta gardiner i köket och i hallen idag. Ska bara orka stryka.

Hittade äntligen min vinterjacka igår när jag var ner i förrådet. Så imorgon ska den tvättas! Varmt och skönt. Det gillas!

Men nu ska jag hoppa i ett bad. Barnen kom just upp så det är min tur. Puss och hej <3







Dags igen

Okej. Två veckor sedan man skrev. Ja som vanligt finns det anledning till detta. Flera faktiskt men det är inget som jag väljer att dela med mig av. Stor idé att skriva det va? Nej men nu är det jag som skriver och då blir det som jag vill.

Så lite ska väl tas upp här. Jag har fyllt år. Tack till alla mina underbara! Bland den bästa sången stod Sandra för!;). Sen har ju min söta mamma också fyllt år. Mycket fika har det blivit. Mindre gym och mer fika. Men det gör inget. Trots att jag fått tydliga tecken på att jag bör banta! Haha!


Ja lyckas man med detta kanske man ska tänka på vad man äter? Eller hur?! HAHA!




Det värsta är att jag tror att du finner detta roande.


Privat

Trött jag blir på mig själv. Vad trodde jag egentligen. Jag vet ju redan. Det märks. Men visst fan gör man samma sak om och om igen. Men jag vill inte ha rätt. Jag vill ha fel. Pluggat för mycket tror jag.

Ja det är inte meningen att man ska förstå precis vad jag menar. Jag är lite för privat för det. Men utan att säga vad det handlar om så kan jag säga att det inte är något allvarligt.

Idag mår jag bra! Varit i Karlstad, hämtat mini och varit hemma i någon timme. Fick vänta på mini som åt mellis. Han stressar inte den kille inte. Hade ju inte någon tid att passa så heller. Så ikväll ska det tränas. Känns som jag inte tränat på evighet. Det ska bli så skönt!

Är väl dags att komma i ordentlig  form. Jag fyller ju år inom en snar framtid. Jag har sån fruktansvärd ångest. Jag vill inte bli äldre. När jag fyller år så blir jag 26. Fy satan...Närmre 30 än 20.... Det värsta är att jag är helt seriös. Haha tänk nästa år.


Matcha

Vilka jävla dagar. Det har varit mycket kan jag säga. Helg gillas bara att jag vaknade och var förkyld eller ja mer förkyld än innan. Jag har inte tid. Jag vill träna. Jag vill ta ett par öl. Jag vill vara ett trevligare sällskap för barnen. Funderar på att lägga mig och sova ett par timmar när t kommer hem. Det vore skönt.

Helgens bästa hitills

Ericas och min promenad och kaffe! Mys!
Hos syster Camilla igår kväll. Hehe.

Planer

Jag borde äta något. Ligga på soffan. Sova.



Dagens förkylda! Snyggt att jag matchar mina strumpor med klänningen. Sen hade det väl varit snyggare med svarta . ;)


Puss?

Då går jag och tränar då! Men en puss bjuder jag på! ;)




Kunde varit bättre

Kunde varit en bättre dag igår. Fy. Lämnade barn på dagis och fritids för att plugga. Pluggandet var ju helt okej men sen när jag hade paus så gick jag till syster för en kopp kaffe. Kingen har varit lite dålig men nu var helt matt. Syrran ringde vetrinären och de fick tid strax efter. Shit vad jag grinade. Våran älskade hund. Syster och M åkte iväg men kingen och då passade jag Benjamin. Så då gick vi och hämtade Sam och Lovisa. 

När de kom hem så kom de själva. King skulle vara kvar ett par timmar och få lite dropp och bli kollad. När de äntligen hämtat honom igen var han som han brukar. Det var underbart kan jag säga! Han ska tillbaka idag runt ett och jag håller tummarna för att allt är bra med världens bästa hund.


Älskade underbara!

RSS 2.0