Göra som man planerat?

Åh...Jag behövde verkligen en klänning till...INTE! Men den var ju fin. Jag skulle köpa ett linne eller  alternativt en tunnika men som vanligt så kommer jag  hem med en klänning. Ja men jag kan ju inte rå för att jag såg förjävlig i allt annat jag testade. Haha det var så jag kände i alla fall ;)

Dags igen eller ska man bara kasta bloggen åt...

Ja frågan för. Inte vidare trevligt med så få uppdateringar men det har minst sagt varit mycket kaos. Nu börjar saker reda ut sig och jag är nästan nöjd. Ska mycket till för att jag ska vara helt nöjd... Nej då ;)

Har startat en privat underblogg som jag funderar på att faktiskt börja blogga i med. Det är lite lättare att skriva ut saker när man har koll på vilka som läser. Jag är rätt privat av mig och vill inte dela med mig för mycket när jag inte har koll på vem som läser.

Sjuk och jävlig har jag också varit. Feber är ju skönt...Ja jag är nöjd att jag är frisk nu eftersom det blir utgång på lördag. Snyggast ska firas!

Vad fan ska jag ha på mig? Haha alltid den stora frågan... Förslag någon?

Ja en liten uppdatering blev det i alla fall!





Mini me

När allt är blä så är det tur att man har världens bästa mini me!




Jag

Ja ytterligare en vecka utan uppdatering. Bjuder på lite bilder på mig. Ego kan vara en bra benämning.





Jag ser sååååå närvarande ut...

Ja klart man måste fula sig. Här med platt hår som omväxling.

Idag.



Någon som behöver sola....Blek som bara den.

Ja en till med plattat hår.


Ja det var i alla fall någon slags uppdatering. Puss!


Jo

Blogga på ett och två. Finns så mycket att skriva om men det blir bara osammanhängande och mycket i gåtor. Sen finns det ju dom som tror att allt handlar om dem ;).

Okej vad ska vi dela med oss av. Jag kan säga att jag är trött och ledsen på mycket. Suck. Jag förstår inte hur man kan behandla andra så som dessa människor gör. Men det värsta är väl att den/de som bör tar åt sig inte ens fattar det.

Just det hunnit med en utgång till. Trevligt men med mycket speciella inslag. Permanent, Killen som bara ville bli dissad och som inte ville ha någon jävla lök, Bråk på dansgolvet och mycket dans. Haha ja vad säger man?

Nästa utgång är i slutet av februari då min snygging fyller år. Men vi ska inte nämna ålder för jag känner ångesten komma eftersom jag uppnår samma ålder. Tyvärr. Det ser jag fram emot!  =)



RSS 2.0